|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
2.3.2011 9:31:13   
barbara85
Jutro vsem, dans sem se pa tko težko vstala, da joj! Komej čakam, da sem konc z to prakso, da bom lahk mal dlje spala! Sem si mogla po kavico it, ker so se mi očke kr skup vlekle!!
Sem pa bla včerej z svojim v kinu in sva šla gledat komedijo Moja neprava žena in se res full nasmejiš, priporočam!!!  Je reku moj, da morva zdej izkoristit kino, ker pol bomo pa dol filme vlekli in jih skupaj z user posted image gledali!!!user posted image  
Pa čestitke vsem za super novice, še kr tko naprej!

Punce eno vprašanje mam, večkrat sem zasledila besedo morfologijoa in me zanima, če to dela kr tvoj G al moreš to kam drugam, pa kaj točno je to, sicer sem neki brala na netu!!! Hvala vam za odgovor!!!
Lepo bodite!!!

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
2.3.2011 9:38:11   
mate0ja
Jutro, oziroma že bolj dober dan.

Pigy, Lily, in vse ostale, ki imate težave, pejte na bolniško in počivajte. Bolj si boste očitale, če pride do zapletov, kot če boste zgubile službo. Slednjo se slej ko prej dobi drugo, zdravja in zdravega otročiča pa se ne da povrnit. Sicer pa držim pesti, da se vse srečno izteče.

Jest pa komej čakam pomlad. V tistem pravem pomenu besede, naj že končno začnejo listki poganjat pa toliko naj se otopli, da smo lahko več kot uro zunaj, brez da bi se morali potem eno uro talit. Mi smo navajeni bit v vsakem vremenu zunaj, ampak zanje čase pa mene tko zebe, da je tudi tamala prikrajšana za vsakodnevne sprehode.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
2.3.2011 9:39:45   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: barbara85

Punce eno vprašanje mam, večkrat sem zasledila besedo morfologijoa in me zanima, če to dela kr tvoj G al moreš to kam drugam, pa kaj točno je to, sicer sem neki brala na netu!!! Hvala vam za odgovor!!!
Lepo bodite!!!

Morfologijo ti dela tvoj g. To je UZ, samo bolj natančen. Res se pregleda vsak košček user posted image , če je vse tako kot mora bit.

(odgovor članu barbara85)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
2.3.2011 9:43:30   
barbara85
Teni RR hvala za odgovor, tak da vem mal kako pa kaj!!!
Lp

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
2.3.2011 9:43:33   
mate0ja

Jutro vsem, dans sem se pa tko težko vstala, da joj! Komej čakam, da sem konc z to prakso, da bom lahk mal dlje spala! Sem si mogla po kavico it, ker so se mi očke kr skup vlekle!!
Sem pa bla včerej z svojim v kinu in sva šla gledat komedijo Moja neprava žena in se res full nasmejiš, priporočam!!!  Je reku moj, da morva zdej izkoristit kino, ker pol bomo pa dol filme vlekli in jih skupaj z user posted image gledali!!!user posted image  

Točno tako je bilo pri nas v prvi nosečnosti. Konstantno sva visela v kinu, nama je vmes že predstav zmanjkalo, tako pogosto sva hodila. Je blo treba izkoristit svobodo. V zadnjem mesecu, ko sem bla pa že na porodniški, sem pa cele dneve na kavah visela. Z vsem mogočim folkom, sm se prav poslavljala od svobode. Čeprav sedaj, ko imamo pa malčico je pa toliko slajše kam jit, če dobiva varstvo. Greš bolj poredko in takrat bolj uživaš.

Lepo bodite!!!

To je še en bolj natančen ultrazvok, ki ga okrog 20. tedna naredi tvoj ginekolog. Mislim, da je to zadnji ultrazvok v nosečnosti. Čeprav imam jaz tako fajn ginekologinjo, da vsakič mal pokukava kaj se dogaja v trebuhu.

Neposredna povezava do sporočila: 1905
2.3.2011 9:44:29   
strelkica
Pri nas na Leonišču ti da napotnico za morfologijo in jo naredi eden od ginekologov v porodnišnici, spodaj v pritličju

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
2.3.2011 9:46:43   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: strelkica

Pri nas na Leonišču ti da napotnico za morfologijo in jo naredi eden od ginekologov v porodnišnici, spodaj v pritličju

Zato sem pa jaz vesela, da hodim k privatnici s koncesijo, ker te v leonišču ves čas prestavljajo z ene v drugo ordinacijo in za vsak preged porabiš ful časa.

Neposredna povezava do sporočila: 1907
2.3.2011 9:52:59   
barbara85
Mate0ja ja sej vem, da pol tudi kam lahk greš z bebico, in glih tak uživaš, sam zdej si bolj komot in sproščen, pol pa verjetno skoz gledaš, da je otročku super in da je preskrbljen v nulo!!! Drugač sva midva full aktivna in sva bolj malo doma, sploh ko so lepi dnevi, hodiva skozi na sprehode in izlete, pa najino psičko zraven vzameva, zdej pa bova vzela še user posted image zraven, pa verjetno kup prtljage za bebiko, pa mal premisla kam bova šla! Seveda ko bomo malo večjiuser posted image , na začetku bomo pa hodli več na sprehode, pa od ene babice do druge!!! Mava pa super babice (mame) tak da glede  varstva ne bo panike!!!
Pa hvala za odgovor!!
Lp

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
2.3.2011 10:21:46   
mate0ja

pa verjetno kup prtljage za bebiko, pa mal premisla kam bova šla!

men gre še vedno na smeh ko se spomnim na pakirnje pri prvem dojenčku in verjamem, da z drugim ne bo nič drugače. Tamala je poletni otrok, tko da prve mesece ni bilo ptretiranega oblačenja, sm pa vseeno zato, da sem se odpravila do 200m oddaljene trgovine porabila 20 min za pakiranje. Svašta kaj vse ti pride na misel, da moraš nujno imeti s sabo. Mal manj, da nisem še kakega baby vac-a za vsak slučaj zravn vtaknila. Kak izlet pa je bil intak avantura pakiranja. Sem pol stanovanja v avto preselila. user posted image

Sicer pa nas voziček nikoli ni oviral. Smo tudi na kak hrib lezli z njim. Sm že vnaprej takega zbirala, da ni imel predsodkov pred terenskimi vožnjami.

Neposredna povezava do sporočila: 1909
2.3.2011 10:35:24   
pumpkin23
Hojal da se še jaz malo javim po dolgem času.
Naši sončki nam morajo biti vedno na prvem mestu, služba bo že počakala. Čeprav je to lažje reči kot narediti. Tudi jaz sm na istem. Sm bla 10dni na bolniški zaradi slabosti in po enem tednu dela sem spet na bolniški. Zjutraj sm mela vročino 38,7 in sm razmišljala ali naj grem v službo ali ne in me je moj sam pogledu če sm resna. Tako da bom sedaj spet en teden doma na antibiotikih. In ja tudi mene močno zanim če je z malim vse ok glede na to da sm že od samega "spočetja" skos neki bolana. Se mi zdi da na seznamu še ni mojih podatkov za NS, tako da to me čaka 17.3., ki je še taaakooo zelo daleč stran.
Punce moje lepo bodite in ne pozabite da so naši sončki res en velik zaklad, ki se ne zgodi kar tako.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
2.3.2011 11:10:30   
Teni_
Mene pa malo te otroške bolezni skrbijo. Koze smo že imeli, rdečke sem jaz tudi imela(verjetno je enako kot pri kozah ne, da se več ne ponovijo), razhaja pa zdaj v vrtcu škrlatinka. Ne vem pa kako je s tem. Verjetno ni najbolj pametno kaj pokasirat. Že tako imam skrbi zaradi toxe, ne bi še tega.

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
2.3.2011 11:32:06   
strelkica
punce, kaj boste danes kuhale, dajte mi kakšno idejouser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
2.3.2011 11:38:49   
Teni_
Pri nas bodo danes špageti. Si je Teja zaželela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1913
2.3.2011 12:32:28   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Mene pa malo te otroške bolezni skrbijo. Koze smo že imeli, rdečke sem jaz tudi imela(verjetno je enako kot pri kozah ne, da se več ne ponovijo), razhaja pa zdaj v vrtcu škrlatinka. Ne vem pa kako je s tem. Verjetno ni najbolj pametno kaj pokasirat. Že tako imam skrbi zaradi toxe, ne bi še tega.

Če eden dobi škrlatinko, potem cela družina pristane na antibiotikih. Posebej za nosečke je nevarna. V našem vrtcu je bla mesec dni nazaj v eni skupini, samo so jo supeli na tisto skupino omejit, tko da se ni razširila. So pa vzgojiteljice izobesile listek, da razsaja in naj nosečke obiščejo svojega zdravnika, da naredi test.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
2.3.2011 12:35:28   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: strelkica

punce, kaj boste danes kuhale, dajte mi kakšno idejouser posted image

Ravnokar čakam dostavo iz mehiške. Dons so mi že zjutraj, ko sm se zbudila nekej tortilije dišale.
Tamala ima danes v vrtcu na meniju milanske špagete, ati pa je ravnokar klical, da se baše s pohanim osličem in krompirjevo solato.

Neposredna povezava do sporočila: 1915
2.3.2011 12:47:00   
vrtnica83
Pozdravljene punce....

Včeraj imela nuhalno vse je v najlepšem redu, pikica je velika 6, 37 , srček lepo dela vse je ok.mi je pa še za štiri dni prestavla tako da sem zdaj noseča 12t 7d in imam po novem rok 7.9. kateri naj bi zdaj tudi veljal. za spol je pa najprej rekla da bi lahko bil fantek nato pa kar ustrelila o tole je pa punčka no ampak to še vedno ni 100 %.Dobila sem 6 filmčkov in 14 slikc prov lušne so user posted image  . to je to naslednji pregled pa imam 31.3.

Čestitke tudi vsem ostalim za dobro opravljene preglede.  jupi jst sem končno oddala diplomsko v vpogled tako da upam da kmalu zaključim in bo potem tudi več časa za čvekanje tule..
Pridne bodite pa veliko sreče na vsen nadaljnih pregledih.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
2.3.2011 13:29:14   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 15.03.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 29.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 15.03., ?, Slov. Konjice
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?, Ljubljana

barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.03.,  Oplotnica
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 10.03., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.03., Savinjska,
user posted image
3.9.
sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 30.03., Maribor
4.9.
Teni RR, 27,4 ,2 , 03.03., Ruše, user posted image
karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , ?., ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 03.03., ?

URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija
lorelei82, 28, 2 , 0 , 23.03., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?, ?

7.9.
mucixxx, 36, 3user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?, ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., ?, Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 , 1 ,
31.3.,  okol. Domžal, user posted image

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 11.03., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 04.03., Ljubljana
10.9.
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 09.03., 03.03., Postojna
TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
11.9.
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 14.03., ?, okolica Maribor
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , 04.03., ?, Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image ,
?, ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 07.03., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , 24.03., 10.03., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 08.03., ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 15.03., 09.03., ?
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 04.03., 09.03., Ljubljana

16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , 15.03, ?, Ljubljana
D.anna 76, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, 03.03., Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 08.03., 04.03., ?
17.9.
kristi07, 2
8, 1 , 0 , 18.03., 07.03., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., ?, Ljubljana
18.9.

Evvva, 30, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, Ljubljana
19.9.

Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , 03.03., 03.03., Domžale

dory,32, 2 , 1 ,
?., 03.03., Ljubljana

20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.03., ?, okol. Ljubljane

22.9.
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?., 14.03., okolica Ptuja
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, 07.03., ?
23.9.

carly, 28, 4 , 1 ,
22.03., 16.03., okolica Jesenic

24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 09.03., ?, Trbovlje
Dream, 35, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, Postojna
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

mate0ja, 29, 2 , 1 ,
?., 17.03., Ljubljana

bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, 07.03., ?
26.9.
anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., 14.03., ?
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
11.03., ?, Prekmurje

27.9.

28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 17.03., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 16.03., 23.3., Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 17.03., Medvode

SKUPAJ NAS JE: 68
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
2.3.2011 14:14:38   
vrtnica83
ojla punce

eno vprašanje bi mela user posted image   oz me samo zanima kakšno mnenje imate ve glede kopanja v bazenih oz toplicah

tnx   lp

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
2.3.2011 14:49:59   
Ajda_
Čeprav vsi govorijo, naj ne kompliciramo - jaz se ne bom kopala v teh preostalih mesecih v bazenu. Niti nisem tako nora na to, niti se mi ne lušta... bom pa se v morju :) Če bo sreča kar celega julija ;)

(odgovor članu vrtnica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
2.3.2011 16:10:45   
lily81
punce helow..

kakšen dan je za manouser posted image
Mali je dobil norice, potem sem pa mami klicala, če sem jih jaz kot otrok prebolela, pa mi pravi da ja, pa da naj vseeno kličem v ZD naj v kartoteko pogledajo.. ob pol osmih zjutraj kličem sestro- jo prosim če pogleda v karton če sem prebolela..pa mi reče naj čez uro polkičem nazaj..kličem nazaj in mi reče, da v kartoteki nič ne pišeuser posted image   aaaa in potem panika..jo prosim če lahko še enkrat preveri..in mi sestra obljubi da me pokliče nazaj..
medtem sem pa gin. klicala.. ona mi je pa takoj napotnico za infekcijsko dala..in sem letela na inf. na odvzem krvi, da vidijo, če sem jih prebolela.. so mi pa tam razložili, da tudi če jih nisem, moram prit nazaj, in mi bodo dali protitelesa..tako, da naj ne bi bilo panike..
no in ko sem se iz inf.. peljala ob 1 popoldan me kliče gospa sestrauser posted image  in mi pove, da je našla v kartonu, da sem jih leta 1984 prebolela...saj hvala bogu..ampak vseeno sem ji povedala kaj ji gre..in kje sem že vse bila zaradi njene hitrosti..

Teni ti sprašuješ kako je s škrlatinkami..odrasli če se nalezejo..dobijo ponavadi gnojnoangino.. naš mali je imel konec  leta škrlatinko, jaz pa sem tri dni zatem dobila gnojno angino in oba sva pristala na AB.. tako, da ni hujšega..

Vrtnica..kupi si menstrualno skodelico.. je iz silikona si jo vsavi in nič ne pride do tebeuser posted image  meni je to ginekologinja svetovala za v bazene..sicer ni namenjena nosečkam, ker je menstrualna user posted image je pa super zadeva.. kupi si jo in se pojdi mirne vesti namakat..

lp

(odgovor članu Ajda_)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
2.3.2011 16:15:59   
lily81
aja pa še to ..sem že na bolniški..sicer zarad tamalga.. sem pa tudi v službo klicala in razložila nastalo , situacijo..( kardilologa imam naslednji petek ,in kar mi bo on svetoval tako bom pa tudi naredila)- so mi pa danes na infekcijski ponovno izmerili pulz..in je bilo spet 123 udarcev na minuser posted image )pa mi je šefinja lepo rekla naj se v prvi vrsti zrihtam in da ni problema... tako, da je eno breme za manouser posted image

Še to naslednji pregled imam 29.3.
no zdaj pa šibam..

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
2.3.2011 16:28:28   
jaznoseca
illy81 uau to si pa imela pester danuser posted image , no samo da je vse okuser posted image . Lepo, da so v službi tako sprejeli - to je danes redko.

teni RR ne nisem še bila na seznamu in hvala, da si me uvrstila zdaj. Nisem hotela bit prej, ker je potem pretežko, ko pristaneš na dnu seznama... Tako da, zdaj polna optimizma gledam v prihajajoče mesece.

kopanje ma ne vem, načeloma toplice odsvetujejo, morje pa priporočajo. Jaz bi ful šla na bazene, ker je naš otrok čisto navdušen nad kopanjem, pa me je strah, ker sem lani ravno po kopanju na Habakuku prvič zakrvavela... Verjetno nima nobene veze s kopanjem, pa vseeno ni najlepši spomin. Čakam na poletje in morske radosti user posted image .

AC a slučajno katera ve ob kakšnem rezultatu z NS, ti brezplačno pripada AC? Meni sicer pripada zaradi let, a se nisem mogla odločit, sem izbrala dvojni hormonski, zdaj pa čakam na rezultate in se ubadam z vprašanji.... Ker sem izbrala dvojnega, AC seveda ni več brezplačna user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1922
2.3.2011 16:36:24   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Lepo bodite!!!

Morfologijo ti dela tvoj g. To je UZ, samo bolj natančen. Res se pregleda vsak košček user posted image , če je vse tako kot mora bit.

ni nujno
mene je dosedaj meglič vedno v porodnišnico postlal na napotnico ..

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
2.3.2011 16:46:22   
modrimedo
AC a slučajno katera ve ob kakšnem rezultatu z NS, ti brezplačno pripada AC? Meni sicer pripada zaradi let, a se nisem mogla odločit, sem izbrala dvojni hormonski, zdaj pa čakam na rezultate in se ubadam z vprašanji.... Ker sem izbrala dvojnega, AC seveda ni več brezplačna user posted image .
če je rezultat pod 1:300
jaz sem ga imela v zadnji nosečnosti 1:305 ali neki takega ,sem šla na hormonski test ,ki mo je razmirje popravil na okoli 1:450 al 500
z punčko je vse ok
kako razmirje ns si pa ti imela ?

lily81  jaz mam lunetko in dela precejšnji vakum tako da se ga jaz na moj občutljiv materični vrat ne bo dala niti po teoriji :)

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
2.3.2011 16:53:25   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca
teni RR ne nisem še bila na seznamu in hvala, da si me uvrstila zdaj. Nisem hotela bit prej, ker je potem pretežko, ko pristaneš na dnu seznama... Tako da, zdaj polna optimizma gledam v prihajajoče mesece.

Pravilno. Se mi je zdelo, da te nismo imeli na seznamu. AC ti pripada na napotnico, če je tveganje 1:300 ali več.
Jaz bom pa morala n AC zaradi toxe, ampak meni bodo preverjali samo, če se je preneslo naprej ali ne. Ostalega pa ne.

Lily81,
jaz imam tudi vedno pišji pulz kot 100. Samo pomoje je nekaj več kot običajno zdaj kar normalno, ko mora srce več krvi prečrpat. To je samo moje laično mnenje, ne ga jemat za ziher. Jaz imam drugače tudi aritmijo že od 12 leta, ampak ni bilo v nosečnsotih zaradi tega nobenih problemov.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?