|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
1.3.2011 15:42:38   
*alja*
Pozdravljene! Čestitke vsem za opravljene preglede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa imam eno vprašanje. V začetku januarja sem imela eno manjšo operacijo na nogi (podplatu) in seveda to lokalno anestezijo. Zdaj pa me zanima a je lahko to kaj vplivalo na plod? To sem vprašala prejšnjič na pregledu svojo g. in ni rekla nič samo z glavo je nekaj kimala.

Pa še nekaj, a je bila katera na nuhalni v MS pri dr. Čopijevi?

Mene pa so klicali iz bolnišnice da se moram v četrtek zjutraj oglasiti v diabetični ambulanti pri zdravnici, potem pa bomo vidli kaj bouser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
1.3.2011 16:23:59   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: URSY33
Jaz sem bila na NS v Dravljah pri dr. Pušenjaku že pri prvi nosečnosti in tudi sedaj nisem čisto nič oklevala kam bi šla.Meni je zakon ginekolog.user posted image

Se dvakrat podpišem pod to user posted image , Pušenjak je zakon user posted image user posted image user posted image ...pa še nasmeješ se mu, ker je zdravi cinik.

IZVIRNO SPOROČILO: Nincica1
Je pa tudi mene strah, v prvi nosečnosti me nikoli ni bilo tako kot sedaj, ko veš kaj vse gre lahko narobe in kakšne vaše zgodbe, ki jih preberem in želim vsem vse najlepše naprej ampak me kar stisne vsake toliko, je pa res, da sem tudi ves čas nekaj bolana, najprej viroza, pred 14 dnevi si mi delali artroskopijo gležnja in to na živo zaradi nosečnosti, bolečine so bile hude, se šele umirjajo, tako da zdaj na berglah, antibiotikih,....sedeva trepetam in si samo želim, da no na NS vse OK

Tud jaz sem tokrat taka. V prvi user posted image nisem niti za hip pomislila, da bi šlo kaj narobe, sedaj pa kar nekaj premlevam. Pa tud 14 dni skupaj se že otepam prehlada. Komaj čakam NS, da bom malo potolažena.
Dajmo skupaj mislit lepe, pozitivne misli, pa bo, kajne? user posted image

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
1.3.2011 16:25:28   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

Jaz pa imam eno vprašanje. V začetku januarja sem imela eno manjšo operacijo na nogi (podplatu) in seveda to lokalno anestezijo. Zdaj pa me zanima a je lahko to kaj vplivalo na plod? To sem vprašala prejšnjič na pregledu svojo g. in ni rekla nič samo z glavo je nekaj kimala.

Jaz mislim, da ni sile. Nekje sem zasledila, da sedaj tud ni panike, da ko greš k zobarju, da ti brez problema da lokalno.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
1.3.2011 16:31:03   
modrimedo
alja nič ni narobe
ste mi pa zelo zanimive z pušelnjakom ,jaz ga srečujem in "opazujem direktno na terenu" že kakih 8 let in moje menje o njemu je vse prek kot pozitivno

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
1.3.2011 16:31:41   
anschk
Nincica, Dorianna - meni se dogaja isto. V prvi nosečnosti se mi je ves čas zdelo čisto logično in jasno da bo vse v najlepšem redu, tokrat pa imam ves čas neke strahove. Ponoči me tlačijo more, skratka groza. Sploh se ne morem sprostit in zares uživat v nosečnosti...Tudi jaz računam da se pomirim po nuhalni, no saj moram priznat da malo bolje je bilo že po uzju, ampak po ns pa res upam da čisto neham paničarit. Samo do takrat imam še skoraj celih 14 dni...naj hitro minejo!
Lep dan še naprej...

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
1.3.2011 16:42:06   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: Dorianna

IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

Jaz mislim, da ni sile. Nekje sem zasledila, da sedaj tud ni panike, da ko greš k zobarju, da ti brez problema da lokalno.

Jaz sem morala pri drugi nosečnosti nujno 8 ven dat, itak da brez lokalne ni šlo. Pa je moja dohtarca rekla da itak ni nobenga problema.

D.anna 76
http://tukaj-zdaj.blogspot.com/

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
1.3.2011 17:19:01   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

alja nič ni narobe
ste mi pa zelo zanimive z pušelnjakom ,jaz ga srečujem in "opazujem direktno na terenu" že kakih 8 let in moje menje o njemu je vse prek kot pozitivno

Mmm, me prav zanima, kaj je tako negativnega pri njem.user posted image
No, sicer pa jaz gledam na te stvari tako, bolj pragmatično. Če je tvoj sodelavec, pridejo situacije, ko ti ravno ne ustrezajo, ko bi mogoče bilo bolje, da bi drugače reagiral, rekel, naredil; mogoče smo včasih tudi mi preveč občutljivi, razdraženi. Ampak to je vedno in povsod in do takrat, dokler bo v igri medčloveški odnos, tudi vedno tako bo. Vendarle so nam sodelavci druga družina (po časovni dolžini druženja z njimi, včasih tudi prva družina user posted image ) in vsi vemo, da se še v tako 'zdravih' družinah tudi skregajo (morajo skregati!) in da se ne gledajo vsi najlepše oziroma niso vsi 'kompatibilni' med seboj.
Poleg tega pa, nekomu je nek doktor/frizerka/trgovka zelo všeč, spet drugemu taisti/a pa ga/jo ne mara za nič na svetu.
Skratka, vsake oči imajo svojega malarja. user posted image

Jaz imam z njim zelo dobre izkušnje, predvsem mi je všeč, da je direkten, da ne ovinkari in olepšuje zadeve. Zato srčno upam, da mi bo tokrat on delal CR.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
1.3.2011 17:26:44   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: Dorianna

IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

alja nič ni narobe

Mmm, me prav zanima, kaj je tako negativnega pri njem.user posted image
No, sicer pa jaz gledam na te stvari tako, bolj pragmatično. Če je tvoj sodelavec, pridejo situacije, ko ti ravno ne ustrezajo, ko bi mogoče bilo bolje, da bi drugače reagiral, rekel, naredil; mogoče smo včasih tudi mi preveč občutljivi, razdraženi. Ampak to je vedno in povsod in do takrat, dokler bo v igri medčloveški odnos, tudi vedno tako bo. Vendarle so nam sodelavci druga družina (po časovni dolžini druženja z njimi, včasih tudi prva družina user posted image ) in vsi vemo, da se še v tako 'zdravih' družinah tudi skregajo (morajo skregati!) in da se ne gledajo vsi najlepše oziroma niso vsi 'kompatibilni' med seboj.
Poleg tega pa, nekomu je nek doktor/frizerka/trgovka zelo všeč, spet drugemu taisti/a pa ga/jo ne mara za nič na svetu.
Skratka, vsake oči imajo svojega malarja. user posted image

Jaz imam z njim zelo dobre izkušnje, predvsem mi je všeč, da je direkten, da ne ovinkari in olepšuje zadeve. Zato srčno upam, da mi bo tokrat on delal CR.

hehe nisva sodelovca daleč od tega
bila sem njegova pacientka in ker sem včasih tudi 7 + tednov ležala na odelku sem ga imela možnost videt kako dela

pa da se razumemo meni sarkazen ,tud ignoranca ali nesramnost načeloma ne motita ( recimo meni je nivo dr.cerarja čisto po godi in se zelo dobro razumeva)
mah ne bom o tem ,v vseh letin nisem nikoli še javno izrazila menja o njem ,pač vsak ima svoje menje user posted image  

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
1.3.2011 17:50:22   
leaa
Evo nas iz NS! Vse ok. Mali pajacek nam je pomahal, kar imava tudi posneto na filmčkuuser posted image . Vse je v najlepšem redu. Dobila sva 3 filmčke in 7 slikc. Veliki pa smo 4,9 cm. Ful veselauser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1884
1.3.2011 18:50:30   
Teni_
Super vsem za dobro opravljene preglede in NS. user posted image user posted image user posted image Še čakamo nekaj veselih novič, ker danes je bilo kar nekaj pregledov.

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
1.3.2011 19:23:20   
lily81
Živjo vsem..

pregled za mano, pikec je v najlepšem redu.. samo na hiro mi ga je pokazala, pa srček sva poslušaliuser posted image

z mano pa ni čisto vse ok.. sem ji povedala, da ponoči večkrat ne spim, ker mi srce nenormalno razbija..imam povišan srčni utrip.. v mirovanju 120 udarcev... in je ginekolog.čisto paniko zagnala..mi je dala napotnico za kardiologa, pa ščitnico moram prevert..in mi dala bolniški stalež do naslednjega pregleda...
Pa sem ji samo omenila, da se drugače čisto ok počutim..porem pa pravi če ne boš ti jutri javila v službo, bom pa jaz poklicala- češ, da dokler nimamo izvidov kaj se dogaja, naj bom domauser posted image .. in da naj pomislim na malega doma, in malega v trebuščku- predvsem pa nase..
zdaj pa sploh ne vem.. jutri se naročim h kardilologu pa spl. zdravnici, in ko bodo vsi izvidi bomo  pa videli, kaj pa kako.. res pa je, da imamo v službi zeloo stresno situacijo.. smo brez dveh sodelavk in če še mene ne bo..ostanejo samo še dve..kar grozno mi je, ker nisem navajena, da bi bila kdaj doma zase..
Ima še katera podobne izkušnje z pretiranim bitjem srca?

Lp

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
1.3.2011 19:31:49   
bucka2
Pozdravljene sonosečkice :)

Evo, opravila pregled NS pri dr. Strah v Domžalah, zdravnica je fuuul prijazna nama je nardila slikce in filmčke pa še srček smo slišal. Z otročkotom je vse ok, nuhalna ok, korenjak je velik že 73,2mm. PDP ostaja enak, spola še ne vemo :(

Komaj čakamo naslednji pregled.

Imam pa eno vprašanje: A ste se čemu odrekle med nosečnostjo? Jaz sicer ne kadim, v tem primeru bi verjetno prenehala, sem se pa odrekla kavi, pravim čajem in mehurčkastim pijačam. Bolje preventiva, pa če kej pomaga al pa ne :)

Lep preostanek dneva :))

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
1.3.2011 19:39:36   
modrimedo
lily ne sekiraj se za službo bodo že rešili,ti poštimaj sebe!!!
bucka jaz se načeloma ne odpoven ničemer user posted image

(odgovor članu bucka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
1.3.2011 19:51:47   
panja
Hej, hej...

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede tudi od mene user posted image ! Lily user posted image srečno in res v prvi vrsti poskrbi zase in otročke - služba bo že...
Jaz tudi se mi zdi, da se kar ne odpovedujem pretirano stvarem. Kadila nisem že prej, kave tudi nisem pila in je sedaj tudi ne, alkohola itak prej tudi nič, ...Pač se ravnam po načelu tisto kar mi paše, kolikor toliko v mejah normale.
Tako je bilo tudi v moji prvi nosečnosti in je funkcioniralo.
Lep pozdrav vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1889
1.3.2011 19:56:59   
Princess1
Lily - glede na opisano (stres v službi) obstaja velika verjetnost, da je s tvojim srcem vse ok, ampak, da te daje panika oz. napadi.....eden izmed simptomov je povišan srčni utrip...lahko imaš samo en simptom, lahko pa celo paleto simptomov... ampak, če srce pokaže, da je vse ok, bi se na tvojem mestu malo umirila in posvetila sebi, ker napadi niso prav nič lušni.

Sicer pa čestitke za vse odlično opravljene preglede....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1890
1.3.2011 20:20:41   
Pigy
Čestitam vsem za uspešno opravljene pregledeuser posted image

Jaz sem danes končno prišla v službo, uh je bila dolga. Hvala za tako prijazno šefico, res mi gre na roko, dala me je delat na tako mesto, kjer se ne obremenjujem in ne hitim, pa čist nič težkega ne delam.
Sem pa takoj ob 6:30 zjutri zakrvavela, vendar nisem nikomur omenila, samo eni sodelavki, in sem hodila opazovat, da vidim, če bi slučajno še, potem verjemite bi odšla na ukc, vendar, sem potem imela še dve uri približno rjav izcedek, potem pa je vse izginilouser posted image . Po službi sem takoj začel počivat in še sedaj lepo ležim. K sreči se počutim ok, nič krčev, tako da ne bom zganjala panike.

Je pa glavni šef prišel do mene in sva se pogovorila, obljubil je da mi gre mal na roko, in da mi sedaj ne bo treba delat nočnih pa da vidimo kako bo. In če slućajno odidem še enkart na bolniško bom morala na agenciji povedat, takrat mi pa ne bo mogle več pomagat.

Tako, da srčno upam, da bo z mojo pikico vse ok in da obdržim še šiht.

IZVIRNO SPOROČILO: Princess1

Lily - glede na opisano (stres v službi) obstaja velika verjetnost, da je s tvojim srcem vse ok, ampak, da te daje panika oz. napadi.....eden izmed simptomov je povišan srčni utrip...lahko imaš samo en simptom, lahko pa celo paleto simptomov... ampak, če srce pokaže, da je vse ok, bi se na tvojem mestu malo umirila in posvetila sebi, ker napadi niso prav nič lušni.

podpis pod tole.

IZVIRNO SPOROČILO: bucka2

Imam pa eno vprašanje: A ste se čemu odrekle med nosečnostjo?

Jaz se nisem ničemur. Jem samo kr mi paše- zdravo in nezdravo, sokov z mehurčki in brez ne maram, kadim pa tudi ne.

Grem nazaj počivat, bom jutri še naslednjo stran za nazaj prebrala, ne morem več.

lp

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
1.3.2011 21:19:51   
kristi07
Pozdravljene vse souser posted image

Tudi mi smo imeli danes nuhalno in je vse v najlepšem redu. Veliki smo 47 mm, srček bije sto na uro,
prejeli smo tudi pozdrav od našega malega. Spola pa še ne vemo, je še sramežljiv. user posted image
So mi pa sedaj dali PDP nazaj na 17.9. user posted image

Pigy, sem zelo vesela, da je s teboj vse v najlepšem redu in da si preživela prvi delovni dan.

Vsem ostalim čestitke za uspešno opravljene preglede, tistim, ki še niso bile pa želim veliko sreče.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
1.3.2011 21:28:19   
jaznoseca
Pozdravljene septembrkeuser posted image . Tokrat se ne oglašam več kot anonimna - tazadnja.... Danes sem bila na NS in po res mučnih zadnjih treh dneh, ko sem kar medlela od vseh mogočih slabih scenarijev, sem ponovno polna optimizma user posted image . Naš mali bauc, ki sem ga jaz kar uradno določila za bauciko (malček je namignil na to tudi g user posted image ) je velik 71 mm, veselo miga in se obrača, ima že čisto vse, kar bi naj detece imelo in tud srček bije z normalno hitrostjo. Seveda je zaradi mojih let NS v srednjem tveganju, nakar je g predlagal AC user posted image . Jaz sem raje izbrala dvojni hormonski in zdaj čakam na izvide.... Če bo slabo, moram na razgovor, če bo dobro, je moj naslednji pregled 30.03.

čestitke vsem za uspešne pregledeuser posted image ! nepremagljiva glavo pokonci, optimizem v roke razmisli o drugem mnenju ali pa o potrditvi z dvojnim hormonskim - ni tako drag, da ga ne bi sama plačala, če boš šla vseeno na AC. (mislim da 45 eur?, kar je 10x manj kot AC).

pigy punca ne hecaj se, zakaj ne ostaneš doma? Glede na vse, kar si že dala skoz, so ti že zdravniki povedali, da imaš veliko srečo.... Glej meni strogo mirovanje v prejšnji nisečnosti ni pomagalo, ampak če ne bi počivala, bi si verjetno očitala.... Jaz bi na tvojem mestu ostala doma.

lily user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok!

teni RR sledim tvoji zgodbi in držim pesti, da bo vse ok user posted image .

za seznam: PDP 03.09.2011, 38 let (pravkar!), 5user posted image , 1user posted image , Maribor, pregled 30.03.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
2.3.2011 7:14:18   
Teni_
A smo te že imeli na seznamu? Na katerem datumu?

Hvala ti za pesti. Bodo še kako prav prišle, čeprav sem kar pozitivno naravnana, ampak to vedno prav pride.

Čestitke vsem za pregledeuser posted image user posted image user posted image .

Vso srečo danes: URSY33, Evvva.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 2.3.2011 7:20:12 >

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
2.3.2011 7:19:00   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 15.03.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 29.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 15.03., ?, Slov. Konjice
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?, Ljubljana

barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.03.,  Oplotnica
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 10.03., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.03., Savinjska,
user posted image
3.9.
sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 30.03., Maribor
4.9.
Teni RR, 27,4 ,2 , 03.03., Ruše, user posted image
karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , ?., ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 03.03., ?

URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija
lorelei82, 28, 2 , 0 , 23.03., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?, ?

7.9.
mucixxx, 36, 3user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?, ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., ?, Ljubljana

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 11.03., ?, ?

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 04.03., Ljubljana
10.9.
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 09.03., 03.03., Postojna
TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
11.9.

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 14.03., ?, okolica Maribor
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , 04.03., ?, Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image ,
?, ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 07.03., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , 24.03., 10.03., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 08.03., ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 15.03., 09.03., ?
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 04.03., 09.03., Ljubljana

16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , 15.03, ?, Ljubljana
D.anna 76, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, 03.03., Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 08.03., 04.03., ?
17.9.
kristi07, 2
8, 1 , 0 , 18.03., 07.03., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., ?, Ljubljana
18.9.

Evvva, 30, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, Ljubljana
19.9.

Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , 03.03., 03.03., Domžale

dory,32, 2 , 1 ,
?., 03.03., Ljubljana

20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.03., ?, okol. Ljubljane

22.9.
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?., 14.03., okolica Ptuja
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, 07.03., ?
23.9.

carly, 28, 4 , 1 ,
22.03., 16.03., okolica Jesenic

24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 09.03., ?, Trbovlje
Dream, 35, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, Postojna
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

mate0ja, 29, 2 , 1 ,
?., 17.03., Ljubljana

bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, 07.03., ?
26.9.
anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., 14.03., ?
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
11.03., ?, Prekmurje

27.9.

28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 16.03., 23.3., Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 17.03., Medvode

SKUPAJ NAS JE: 68
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 2.3.2011 7:20:56 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
2.3.2011 7:31:17   
strelkica
Dobro jutro!
Tudi jaz sem bila včeraj na NS, vse je ok in naj bi bila deklica, seveda ni 100%, ampak jaz sem mu rekla naj gre iz njegovih ust v božja ušesa, pa se je nasmejal in rekel,...zakaj...pa sem mu rrkla da imamo doma tri fante,...in je rekel..aha razumem user posted image , tako da ja...naj bi bila deklica user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
2.3.2011 8:35:42   
D.anna 76
Jutro vsem skupaj. Pri nas smo pretekli teden imeli kar precej težav z zdravjem. Vsi 4-je smo imeli virozo. Nič ni lušno če starša zbolita istočasno kot otroka. Hvala bogu za taščo, ki jo imamo en štuk nižje da nam je kosilo skuhala praktično vsak dan. Res mam zlato taščo.
Drugače smo pa sedaj že vsi bolje, tamali sine je danes šel že v varstvo tavelik gre pa jutri v vrtec tako da smo preživeli in sedaj upam da se bo tudi ta zima počasi poslovila in bo nastopilo lepše vreme.

Drugače kar se moje nosečnosti tiče imam jutri NS, pri dveh mulcih doma bi kmal pozabila .... in ker mam sploh z bolanima tolk dela včasih kr pozabim da sem noseča .... sploh nimam časa uživat v nosečnosti in imet kakršnekoli strahove ali težave .... HB jaz pravim da nimam še s tem težav.

Drugače pa se tudi jaz med nobeno nosečnostjo nisem ne vem kako odrekala stvarem, razen na morju školkam, ki jih imam drugače ful rada. Kava je na dnevnem programu, kak kozarec vina kdaj pa kdaj pri kosilu pa tudi ne škodi. Poskušam pa tako kot celo življenje jesti zdravo pestro in ne preveč. Saj vsakak kila ki jo v nosečnosti pridelaš preveč te po nosečnosti tepe in se je zlepa ne znebiš. Žalostno a resnično. Tako da upam, da mi bo tudi tokrat uspelo se zrediti največ 14 kgn tako kot pri prvi in drugi nosečnosti.

Kako ste pa ve s kilami, kolk mate že plusa?!

D.anna 76
http://tukaj-zdaj.blogspot.com/

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
2.3.2011 8:44:44   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: strelkica

Dobro jutro!
Tudi jaz sem bila včeraj na NS, vse je ok in naj bi bila deklica, seveda ni 100%, ampak jaz sem mu rekla naj gre iz njegovih ust v božja ušesa, pa se je nasmejal in rekel,...zakaj...pa sem mu rrkla da imamo doma tri fante,...in je rekel..aha razumem user posted image , tako da ja...naj bi bila deklica user posted image

Superuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
2.3.2011 8:45:44   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 15.03.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 29.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 15.03., ?, Slov. Konjice
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?, Ljubljana

barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.03.,  Oplotnica
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 10.03., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.03., Savinjska,
user posted image
3.9.
sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 30.03., Maribor
4.9.
Teni RR, 27,4 ,2 , 03.03., Ruše, user posted image
karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , ?., ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 03.03., ?

URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija
lorelei82, 28, 2 , 0 , 23.03., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?, ?

7.9.
mucixxx, 36, 3user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?, ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., ?, Ljubljana

8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 11.03., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 04.03., Ljubljana
10.9.
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 09.03., 03.03., Postojna
TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
11.9.

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 14.03., ?, okolica Maribor
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , 04.03., ?, Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image ,
?, ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 07.03., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , 24.03., 10.03., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 08.03., ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 15.03., 09.03., ?
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 04.03., 09.03., Ljubljana

16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , 15.03, ?, Ljubljana
D.anna 76, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, 03.03., Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, Maribor
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 08.03., 04.03., ?
17.9.
kristi07, 2
8, 1 , 0 , 18.03., 07.03., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., ?, Ljubljana
18.9.

Evvva, 30, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, Ljubljana
19.9.

Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , 03.03., 03.03., Domžale

dory,32, 2 , 1 ,
?., 03.03., Ljubljana

20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.03., ?, okol. Ljubljane

22.9.
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?., 14.03., okolica Ptuja
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, 07.03., ?
23.9.

carly, 28, 4 , 1 ,
22.03., 16.03., okolica Jesenic

24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 09.03., ?, Trbovlje
Dream, 35, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, Postojna
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?

mate0ja, 29, 2 , 1 ,
?., 17.03., Ljubljana

bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, 07.03., ?
26.9.
anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., 14.03., ?
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
11.03., ?, Prekmurje

27.9.

28.9.
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 16.03., 23.3., Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 17.03., Medvode

SKUPAJ NAS JE: 68
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
2.3.2011 9:05:25   
strelkica
Hvala user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?