ronja
|
ploha, čestitke! Zdaj je predivdevam že konec (kdo se pa v pon. poroča? ) Upam, da sta se imela super lepo! Te pa štekam glede središča pozornosti - jaz tudi ne maram, če moram bit tako na silo - če se pogovarjaš, pa tako pride, da glih nekaj govoriš in vsi gledajo, niti ne porajtam, če pa je vse to tako, da že vnaprej veš, da bo - me je pa groza! Zato se pa ne poročam, hehe. Kaj pa pust? Lejla bo LEV, ker si to strašno želi, ji bom pa naredila tak praktičen kostum, plišastega pajacka, da ga bo lahko še kasneje nosila (samo da bom seveda takrat odparala stran rep, pa vse tiste kožuhaste zadeve. Kapuca bo posebej, iz istega razloga, bo pa seveda imela grivo in uhlje. mazala je pa verjetno ne bom, razen če bo sama želela. Ronja bo zaspana kraljična, to je njen lik, si ga je sama izmislila, prav tako si je sama izmislila, kako je taka kraljična oblečena in sva šli skup po blago in ga je tudi sama izbrala. Mami mora sam še naredit, hehe. Ima pa tudi krila ta kraljična, pa krono, seveda, tako, če katero zanima, hehe. Pa roza je oblečena in ima rumene žabe! Lani sta bili Ronja zajček in Lejla pingvin v zelo udobnih maskah, samo za doma, ker sta bili itak bolani za pusta. Upam, da bo letos boljše. Ko smo glih pri boleznih: Ronja je mela včeraj malenkost temperature (37,2) in pa uho jo je baje bolelo, v soboto sta pa obe kašljali. Danes nimata več vročine, tudi za uho se nič ne pritožuje, kašljali že včeraj nista. Danes smo doma, ker je mela včeraj vročino, jutri gremo v vrte/službico. Sem pa jaz bolana, sicer že od petka, ko me je spet pomedlo v službi, sem glih komi dol prišla, ampak se nekak držim: mam malo vročine in slabo mi je, uho me pa ne boli, kašljam tudi ne, tako da ne vem, če smo mele vse isto. V čet. in petek je bila kriza, sem mela zobarja, pa me je kar na glavo obrnu, ker je ugotovil, da mu bom sicer skup padla - meni se sploh ni zdelo tako zelo tako hudo. Čez vikend nismo nikamor šli, ker sta punci v sob. kašljali in sem veliko spala in se nekak približno sestavila, jutri pa upam, da bom super duper, ker me v službi čaka ludi tempo dalje. Vem, da bi bilo pametno mal bolj na izi in sem prejšnji teden vzela bolj na izi kot prej, samo prav dolgo si pa tega ne morem privoščit... Klinc, še par mesecev, potem bom pa itak lahko tudi doma delala ponoči:). Aja, moram vam povedat, da sem šla zadnjič enkrat plesat s svojim bivšim plesalcem! Kaj je pasalo! Pa z lubijem sva šla na badminton! To je bilo ap sploh super - ko v dobih starih cajtih . Tako da zadnje čase ful športam . Če odštejemo bolezni, smo pa super!