Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 25.2.2011 19:17:12
|
|
|
|
Čebel@
|
čer jaz izpod tuša,ati se še tušira.....mala cel dan naspidirana v nulo,tko da sem crknjena.....jutri sva cel dan sami,ker ima ati eno montažo v delavnici in bojo dodatni €....v nedeljo popoldan se gremo verjetno slikat v studio-odvisno od mojega in Haninega zdravja in razpoloženja.....zdele gre mala via postelja,jaz pa prav tako-ne diham itak nič katjuša......vidim da vam na polno dogaja ....se mi zdi da se nam ne bo uspelo videti dokler sem še 2v1? ploha....jutri bo čudovit dan(no malo mrzlo) ampak ti želim da bo dan nekaj posebnega in da se ga boš z veseljem spominjala kolumbo....vse redy za krst? sjmm........se vidi da imaš vse ptičke doma ......upam,da te kaj razvajajo pa pa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 25.2.2011 19:24:03
|
|
|
|
sjmm
|
jutro,dan, čer...d vas pozdravim kot se spodobi!!!! brala bol na brzake...dons je bil en fejst delovni dan, kopalnica, kuhinja, sesanje, pomivanje tal, kuhali smo pasulj in eno kruhovo zloženko s porom.....popoldan sm pa loverja gonila...je skor zdahnil....vsem še mau z Mjakijem poigrala, ker če je bol z ostalimi...pol kr neki jokca zvečer..mami, mami zdej me pa čaka en ogromen kup papirjev...tak d se še kej oglasim pol
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 25.2.2011 22:05:33
|
|
|
|
sjmm
|
evo mene..izpod tuša...pa d vidm kva sm si zapomnila..... urša...mau pozn za tvojo glavo... ...pa za taščino pomoč...ja, ja, Bonda sm pa gledala....sm kr očija poslala za uspavalno varuško čebelc@ in Hana...k vama gre en paket tamika...super nakupi in za lep družinski dan neki je blo govora o kahnlici in push up pleničkah...pri nas je kahlica za potiskanje...k en velik avto...pa če jz rečem d grem lulat mi jo prinese...zaenkrat pa še nismo nič uspešnega v kahlico spravili katjuša....vau kr v dvoje mini počitnice...ma super, pri vas se pa kr vse fajn odvija odkar ste na svojem pikica...upam, da je aleks bolše...še mau preventive ne škodi srečanje...mene kr lahk zravn štejete poroka....vau ...ploha...jutri je pa en velik dan....naj sije sonček, naj gre vse lepo in mnogo čudovitih trenutkov, ki bodo pisali spomine vam želim vsem skupaj...srečno!!!!!!! brkn....naj se zadeve razvijejo kot si želite in čim manj glavobolov
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 25.2.2011 22:51:25
|
|
|
|
tanci29
|
ploha-ti pošiljam malo sončka od nas takega ta toplega...naj banašnji dan lep oz. jutrišnji ...pri nas je ura že devet zjutrej....in da bo zakon prinesel še več ljubezni in sreče...poljubčki mi smo tk tko z zdravjem...vročine sicer ni oz. pri hani je pa ni noski puščajo na fulll...sprememba klime in ure pa še kar dela probleme..ma ja sej it iz minusa na plus trideset ni glih fajn za mulce...sej sem še jest kr neki utrujena... včeraj smo šli malo u mesto pogledat če operahouse še stoji pa če most še dela...vse je u najlepšem redu...zdej pa še gremo u živalski vrt in koala park da mal kengurujčke in koale prečekiramo.. sem vas zelo na brzino pretela srečanje- mejte sefajnnn in naj vam kavica tekne brkn-kaj je pokazal test? kolumbo- želim vam da sfurate do krsta ...ga bomo mel na isti dan čebela- pošiljam zdravilne urša- pridkana si zelo kot tudi vse ostale mihailo-luštni otročki
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 7:17:43
|
|
|
|
TAMIKA3
|
PLOHA!! LJUBEZEN NI SAMO BESEDE, POLJUB, CVET, PESEM. LJUBEZEN JE TUDI KRI, TRPLJENJE, SANJE, HREPENENJE. LJUBEZEN NOSIŠ V SEBI IN NIKOLI JI NI KONCA, KER JE NEIZMERLJIVA. LJUBEZEN JE PODARITEV BREZ RAČUNANJA, BREZ VRAČANJA. NE DA SE KUPITI, NE IZRAČUNATI, NE IZMERITI. LJUBEZEN SE NE DA ZAPOVEDATI. JE NEPREDVIDLJIVOST IN SKRIVNOST. KAKOR ŽIVLJENJE... SREČNO NA SKUPNI ŽIVLJENJSKI POTI
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 26.2.2011 7:23:56 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 7:19:03
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jutro
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 7:23:26
|
|
|
|
TAMIKA3
|
mi smo ready za fuzbal ... Marin gre danes in ju3 igrat za selekcijo U-10
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 8:59:30
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 PLOHA!! LJUBEZEN NI SAMO BESEDE, POLJUB, CVET, PESEM. LJUBEZEN JE TUDI KRI, TRPLJENJE, SANJE, HREPENENJE. LJUBEZEN NOSIŠ V SEBI IN NIKOLI JI NI KONCA, KER JE NEIZMERLJIVA. LJUBEZEN JE PODARITEV BREZ RAČUNANJA, BREZ VRAČANJA. NE DA SE KUPITI, NE IZRAČUNATI, NE IZMERITI. LJUBEZEN SE NE DA ZAPOVEDATI. JE NEPREDVIDLJIVOST IN SKRIVNOST. KAKOR ŽIVLJENJE... SREČNO NA SKUPNI ŽIVLJENJSKI POTI se bom kr pod tole podpisala. Ploha želim ti prečudovit dan, naj ti bo s soncem in ljubeznijo posijan.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 9:02:26
|
|
|
|
brkn83
|
Jutro oz. dan. Midva z nikom sva zdela mal sama, no sej bo ati že okrog enajstih doma. Je šel na trening in potem gre še spotoma v trgovino. Tanči - nisem delala testa. Danes nimamo nič posebnega v planu, meni se popolnoma nič ne da. Sicer me še mal glava boli, ampak upam, da bo kmalu bolje. Grem se mal z nikom igrat. Lep vikend vam želim.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 9:24:40
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro spali super .....mi je malo smešno,ker ko se prevalim iz enega boka na drugega,prav čutim kako pade na drugo stran pol pa malo pobrca in spi dalje ....Hano sem 7.40 vrgla iz postelje-zdele že malica Barnija .....ati bo baje kmalu doma ....sončka pa nimamo lep vikend vam želim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 10:09:50
|
|
|
|
brkn83
|
sem zdele zamesila za krofe. Ker bo kmalu pust moram eno rundo za "probo" narediti, da vidim, če bodo uredu.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 10:31:01
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.... Brkn...jst mam tebe že kar nekaj časa na sumu, ker nikoli ne rečeš ,da si utrujena ali da se ti ne da....zdej si pa že ene parkrat napisala....he he ....jst kr upam,da si.... MI smo seveda spet bolani...Tisa začetek vnetja ušesk....Tarja se ne ve....vročina, trebušček jo boli...prav P da ma spet najbrž povečane bezgavke....eh..... SEM BLA tolk slabe volje, ko me je poklicala v četrtek vzgojiteljica,...da se se htela kar razpočit od joka....v rit naj gre vse skupaj.... Ampak...bomo.....bomo.... Kar je najhuje...je pa to ,da sta zdej pr atiju...ker jst cel vikend delam...kako mi morala tolče...uf...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 10:59:49
|
|
|
|
Čebel@
|
sem se pprišla malo dol usedet...sem se zagnala otroško spucat v nulo....pa me je mejčken začel šipat,tko da imam pavzo.....ati je vidu da se mi je zmešalo(beri:da pucam) in da je boljš da je kje v bližini,da mi on dviguje in premika stvari ..... dalje "gnezdit" brkn.....kakšen topel krof na hitro pošto zame ajvy..... za princeski in za tvoj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 11:41:57
|
|
|
|
brkn83
|
ajvy - ha, ha. No bomo videli. Tvojim dvema sončkoma pošiljam , tebi pa . Seveda boste zmogli vse ksupja, predvsem zato ker si ti zelo močna oseba. Čebela - ja sej bi ti ga dala, sam pošta dela do dvanajstih, pa ne bodo tk hitro pečeni. Zdej drugič vzhajajo, potem pa jih dam pečt.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 13:09:55
|
|
|
|
Urša08
|
helov Mene pa danes spet glava boli, kar močno, pa neki imam pritisk nizek, mah sej bo . Kosilo smo že pojedli, Eva spi, Žiga štrajka, mene čaka cel kup dela ampak kar nekako ne morem. Ajvy za tvoji punci pa da se hitro pozdravita čebela super za gnezdenje brkn jaz kar mislim da boste mel , verjamem da je vsaka stvar z namenom tako da se bo vse dobro izteklo Grem vsaj moje prjatelčke mal namatrat, da namest mene kaj podelajo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 13:13:45
|
|
|
|
tanci29
|
urša- za tvojo glavco ajvy- za tvoji pupi da se čimprej pozdravita in za tvoj srček da se čimhitreje poceli brkn-tudi jaz mislim da bo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 13:32:42
|
|
|
|
petrušk_
|
urša... pa naj ti prijateljčki čimbolj olajšajo delo... ajvy za tvoje punčke pa ogromno zate, in naj čimprej bolezni minejo, da se boste lahko spet posvetile ena drugi...morali panič ne pusti da te uničuje.....tako pač je...moraš hodit v službo da svojim puncam lahkonudiš kar češ...... tanči...enjoyyyyyyyyyyyyy...pa naj tale časovna razlika in z njo povezani problemčki čimprej minejo moj karnise montira, jst pa grem za šporhet torto pečt...k mamo jutr končno praznovanje........... se oglasim jutr, k zvečer greva pa mi2 na eno 30 letnco...no sj pomoje bova kmal nazaj, k mene zadnje dni neki matra....kukr sm preveč na nogah me koj začne v spodnjem delu trebuha tko čudn tiščat.....pa glih zj, k sm mela tak ultra plan, da bom cel stanvanje spedenala u nulo preden grem rodit....no sj ni nč čudnga....evo mam skoz doma, pa še 7 tednov do konca...bi mi olajšalo če bi bla eva par urc v vrtcu, ampak...rajš mal še potrpim kot pa da bo spet bolana takoj kolumbo...upam, da boste spelal krst tko kot se zagre....komi čakam slikce....
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2011 13:59:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 14:05:11
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn......pol si pa ti en krof več privošči namesto mene urša......naj glavobol mine tanci....koliko imate uro?je 12 ur razlike? petrušk.... za praznovanje....tole dol tiščanje poznam-in sicer ko sem preveč aktivna,tko da daj na iiiiiiiiiizzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiii mi smo pojedli kosilo-čufte in pire krompir.....ati daje stiropor okoli haninega okna.......sva že vse premerila kako bo postavitev ko bosta oba mulčka v sobici ......jaz pa cunje premetavam-jih imam too much in jih je treba presoltirat .....filam tudi vrečo za Humano
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2011 14:06:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2011 14:06:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 14:15:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA POČIVAJJJJJJJJJJJJJ taprava se oglaša
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 17:37:59
|
|
|
|
Čebel@
|
evo počivaaaaam,ker sem crknjena .....je bilo malo preveč tko da me je malo opozoril nase(pritisnil dol) tko da jutri naprej smo imeli kar pestro popoldne.....jaz sem še cunje soltirala,ati je pa Hanino posteljo raztavil in jo spremenil v posteljo za "velike punce".....malo me skrbi da ne bo kljub ograji padla dol ......bom dala tadebelo deko pred posteljo .....in sva rekla naj se najprej navadi v taki "raztavljeni" postelji spati,potem ji bomo pa kupili taveliko(200x90),da ne bo imela občutka,da jo meče iz njene postelje smo imeli pa eno poučno:je zaloputnila vrata svoje sobe in ji pač poveva naj pusti vrata....no in je mož potem nekaj stal za vrati in pospravljal in ga je mala kar fejt butnila s kljuko v ledvica....je bil hud,Hana je šla pa k meni po potuho.....sem ji lepo razložila,da sva jo opozorila,da naj pusti vrata in ker ni ubogala,da zdej atija boli...je revica od slabe vesti kar jokat začela....sem ji rekla da naj gre lepo do atija(v drugo sobo) in naj se mu opraviči....in sem slišala:oplosti ati-pa še lupčka mu je dala moja škrata večerjata,jaz si grem pa lase umit lep večer
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 26.2.2011 18:19:58
|
|
|
|
brkn83
|
mi smo se zdele mal namakali, nik pa zdele večerja, ati je še spodaj, da vse pospravi. Kolumbo - hvala za naslov. Evo ti bom v ponedeljek kr poslala. Sem že mislila, da vedno spregledaš moj post. čebela - sem si privoščila en krofek namesto tebe. Bom zdele še enga, pa en kapučin si naredim. Ko gre nik spat me čaka ena gora cot, in jih bom kr danes polikala, ker nas jutri itak ni skor nič doma. Med tednom pa moram potem popraviti magistrsko nalogo. sem ta teden konč dobila mentorja na telefon in je reku, da je zdej uredu in da naj kar dam zdej skup in popravim zaključek ter mu pošljem. Upam, da bo potem konec.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2011 22:28:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.