|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
25.2.2011 19:17:12   
Čebel@
čer

jaz izpod tuša,ati se še tušira.....mala cel dan naspidirana v nulo,tko da sem crknjena.....jutri sva cel dan sami,ker ima ati eno montažo v delavnici in bojo dodatni €....v nedeljo popoldan se gremo verjetno slikat v studio-odvisno od mojega in Haninega zdravja in razpoloženja.....zdele gre mala via postelja,jaz pa prav tako-ne diham itak nič
katjuša......vidim da vam na polno dogajauser posted image user posted image user posted image ....se mi zdi da se nam ne bo uspelo videti dokler sem še 2v1?user posted image

ploha....jutri bo čudovit dan(no malo mrzlo) ampak ti želim da bo dan nekaj posebnega in da se ga boš z veseljem spominjalauser posted image user posted image user posted image

kolumbo....vse redy za krst?

sjmm........se vidi da imaš vse ptičke domauser posted image ......upam,da te kaj razvajajouser posted image

pa pauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 826
25.2.2011 19:24:03   
sjmm
jutro,dan, čer...d vas pozdravim kot se spodobi!!!!user posted image

brala bol na brzake...dons je bil en fejst delovni dan, kopalnica, kuhinja, sesanje, pomivanje tal, kuhali smo pasulj in eno kruhovo zloženko s porom.....popoldan sm pa loverja gonila...je skor zdahnil....vsem še mau z Mjakijem poigrala, ker če je bol z ostalimi...pol kr neki jokca zvečer..mami, mami

zdej me pa čaka en ogromen kup papirjev...tak d se še kej oglasim pol user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 827
25.2.2011 22:05:33   
sjmm
evo mene..izpod tuša...pa d vidm kva sm si zapomnila.....

urša...mau pozn za tvojo glavo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa user posted image user posted image user posted image za taščino pomoč...ja, ja, Bonda sm pa gledala....sm kr očija poslala za uspavalno varuškouser posted image

čebelc@ in Hana...k vama gre en paket user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...super nakupi in user posted image user posted image za lep družinski dan

neki je blo govora o kahnlici in push up pleničkah...pri nas je kahlica za potiskanje...k en velik avto...pa če jz rečem d grem lulat mi jo prinese...zaenkrat pa še nismo nič uspešnega v kahlico spraviliuser posted image user posted image

katjuša....vau kr v dvoje mini počitnice...ma super, pri vas se pa kr vse fajn odvija odkar ste na svojemuser posted image user posted image user posted image user posted image

pikica...upam, da je aleks bolše...še mau preventive ne škodiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srečanje...mene kr lahk zravn štejeteuser posted image user posted image

poroka....vau ...ploha...jutri je pa en velik dan....naj sije sonček, naj gre vse lepo in mnogo čudovitih trenutkov, ki bodo pisali spomine vam želim vsem skupaj...srečno!!!!!!!

brkn....naj se zadeve razvijejo kot si želite in čim manj glavobolovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 828
25.2.2011 22:51:25   
tanci29
ploha-ti pošiljam malo sončka od nas takega ta toplega...naj banašnji dan lep  oz. jutrišnjiuser posted image ...pri nas je ura že devet zjutrej....in da bo zakon prinesel še več ljubezni in sreče...poljubčki

mi smo tk tko z zdravjem...vročine sicer ni oz. pri hani je pa ni noski puščajo na fulll...sprememba klime in ure pa še kar dela probleme..ma ja sej it iz minusa na plus trideset ni glih fajn za mulce...sej sem še jest kr neki utrujena...
včeraj smo šli malo u mesto pogledat če operahouse še stoji pa če most še dela...vse je u najlepšem redu...zdej pa še gremo u živalski vrt in koala park da mal kengurujčke in koale prečekiramo..

sem vas zelo na brzino pretela

srečanje- mejte sefajnnn in naj vam kavica tekne

brkn-kaj je pokazal test?

kolumbo- želim vam da sfurate do krstauser posted image user posted image user posted image ...ga bomo mel na isti danuser posted image

čebela- pošiljam zdravilneuser posted image

urša- pridkana si zelo kot tudi vse ostale

mihailo-luštni otročki

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 829
26.2.2011 7:17:43   
TAMIKA3
PLOHA!!

LJUBEZEN NI SAMO BESEDE, POLJUB, CVET, PESEM.
LJUBEZEN JE TUDI KRI, TRPLJENJE, SANJE, HREPENENJE.
LJUBEZEN NOSIŠ V SEBI IN NIKOLI JI NI KONCA,
KER JE NEIZMERLJIVA.
LJUBEZEN JE PODARITEV BREZ RAČUNANJA, BREZ VRAČANJA.
NE DA SE KUPITI, NE IZRAČUNATI, NE IZMERITI.
LJUBEZEN SE NE DA ZAPOVEDATI.
JE NEPREDVIDLJIVOST IN SKRIVNOST.
KAKOR ŽIVLJENJE...

SREČNO NA SKUPNI ŽIVLJENJSKI POTI
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 26.2.2011 7:23:56 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 830
26.2.2011 7:19:03   
TAMIKA3
jutro user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 831
26.2.2011 7:23:26   
TAMIKA3
mi smo ready za fuzbal user posted image user posted image ... Marin gre danes in ju3 igrat za selekcijo U-10 user posted image user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 832
26.2.2011 8:59:30   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

PLOHA!!

LJUBEZEN NI SAMO BESEDE, POLJUB, CVET, PESEM.
LJUBEZEN JE TUDI KRI, TRPLJENJE, SANJE, HREPENENJE.
LJUBEZEN NOSIŠ V SEBI IN NIKOLI JI NI KONCA,
KER JE NEIZMERLJIVA.
LJUBEZEN JE PODARITEV BREZ RAČUNANJA, BREZ VRAČANJA.
NE DA SE KUPITI, NE IZRAČUNATI, NE IZMERITI.
LJUBEZEN SE NE DA ZAPOVEDATI.
JE NEPREDVIDLJIVOST IN SKRIVNOST.
KAKOR ŽIVLJENJE...

SREČNO NA SKUPNI ŽIVLJENJSKI POTI
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

se bom kr pod tole podpisala. Ploha želim ti prečudovit dan, naj ti bo s soncem in ljubeznijo posijan.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 833
26.2.2011 9:02:26   
brkn83
Jutro oz. dan.

Midva z nikom sva zdela mal sama, no sej bo ati že okrog enajstih doma. Je šel na trening in potem gre še spotoma v trgovino.

Tanči - nisem delala testa.

Danes nimamo nič posebnega v planu, meni se popolnoma nič ne da. Sicer me še mal glava boli, ampak upam, da bo kmalu bolje. Grem se mal z nikom igrat.

Lep vikend vam želim.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 834
26.2.2011 9:24:40   
Čebel@
jutrouser posted image

spali superuser posted image user posted image user posted image .....mi je malo smešno,ker ko se prevalim iz enega boka na drugega,prav čutim user posted image  kako pade na drugo stranuser posted image pol pa malo pobrca in spi daljeuser posted image ....Hano sem 7.40 vrgla iz postelje-zdele že malica Barnijauser posted image .....ati bo baje kmalu domauser posted image user posted image user posted image ....sončka pa nimamouser posted image

lep vikend vam želimuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 835
26.2.2011 10:09:50   
brkn83
sem zdele zamesila za krofe. Ker bo kmalu pust moram eno rundo za "probo" narediti, da vidim, če bodo uredu.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 836
26.2.2011 10:31:01   
Ajvy
jutro....

Brkn...jst mam tebe že kar nekaj časa na sumu, ker nikoli ne rečeš ,da si utrujena ali da se ti ne da....zdej si pa že ene parkrat napisala....he he ....jst kr upam,da si....

MI smo seveda spet bolani...Tisa začetek vnetja ušesk....Tarja se ne ve....vročina, trebušček jo boli...prav P da ma spet najbrž povečane bezgavke....eh.....
SEM BLA tolk slabe volje, ko me je poklicala v četrtek vzgojiteljica,...da se se htela kar razpočit od joka....v rit naj gre vse skupaj....
Ampak...bomo.....bomo....

Kar je najhuje...je pa to ,da sta zdej pr atiju...ker jst cel vikend delam...kako mi morala tolče...uf...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 837
26.2.2011 10:59:49   
Čebel@
sem se pprišla malo dol usedet...sem se zagnala otroško spucat v nulo....pa me je mejčken začel šipat,tko da imam pavzo.....ati je vidu da se mi je zmešalo(beri:da pucam) in da je boljš da je kje v bližini,da mi on dviguje in premika stvariuser posted image user posted image .....user posted image  dalje "gnezdit"

brkn.....kakšen topel krof na hitro pošto zameuser posted image

ajvy.....user posted image user posted image user posted image user posted image  za princeski in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoj user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 838
26.2.2011 11:41:57   
brkn83
ajvy - ha, ha.user posted image user posted image user posted image user posted image No bomo videli.

Tvojim dvema sončkoma pošiljam user posted image user posted image user posted image , tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Seveda boste zmogli vse ksupja, predvsem zato ker si ti zelo močna oseba.

Čebela - ja sej bi ti ga dala, sam pošta dela do dvanajstih, pa ne bodo tk hitro pečeni. Zdej drugič vzhajajo, potem pa jih dam pečt.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 839
26.2.2011 13:09:55   
Urša08
helov

Mene pa danes spet glava boli, kar močno, pa neki imam pritisk nizek, mah sej bouser posted image .

Kosilo smo že pojedli, Eva spi, Žiga štrajka, mene čaka cel kup dela ampak kar nekako ne morem.

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoji punci pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravita

čebela user posted image user posted image user posted image super za gnezdenje user posted image user posted image user posted image

brkn jaz kar mislim da boste mel user posted image , verjamem da je vsaka stvar z namenom tako da se bo vse dobro izteklo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem vsaj moje prjatelčke mal namatrat, da namest mene kaj podelajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 840
26.2.2011 13:13:45   
tanci29
urša-user posted image  za tvojo glavco

ajvy-user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoji pupi da se čimprej pozdravita in za tvoj srček da se čimhitreje poceliuser posted image

brkn-tudi jaz mislim da bouser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 841
26.2.2011 13:32:42   
petrušk_
urša...user posted image user posted image pa naj ti  prijateljčki čimbolj olajšajo delo...

ajvy user posted image user posted image za tvoje punčke pa ogromnouser posted image user posted image user posted image user posted image  zate, in naj čimprej bolezni minejo, da se boste lahko spet posvetile ena drugi...morali panič ne pusti da te uničuje.....tako pač je...moraš hodit v službo da svojim puncam lahkonudiš kar češ......

tanči...enjoyyyyyyyyyyyyy...pa naj tale časovna razlika in z njo povezani problemčki čimprej minejo

moj karnise  montira, jst pa grem za šporhet torto pečt...k mamo jutr končno praznovanje...........

se oglasim jutr, k zvečer greva pa mi2 na eno 30 letnco...no sj pomoje bova kmal nazaj, k mene zadnje dni neki matra....kukr sm preveč na nogah me koj začne v spodnjem delu trebuha tko čudn tiščat.....pa glih zj, k sm mela tak ultra plan, da bom cel stanvanje spedenala u nulo preden grem rodit....no  sj ni nč čudnga....evo mam skoz doma, pa še 7 tednov do konca...bi mi olajšalo če bi bla eva par urc v  vrtcu, ampak...rajš mal še potrpim kot pa da bo spet bolana takoj

kolumbo...upam, da boste spelal krst tko kot se zagre....komi čakam slikce....

petrušk_

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 842
   [Brisano sporočilo]
26.2.2011 13:59:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
26.2.2011 14:05:11   
Čebel@
brkn......pol si pa ti en krof več privošči namesto meneuser posted image

urša......naj glavobol mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci....koliko imate uro?je 12 ur razlike?

petrušk....user posted image user posted image user posted image  za praznovanje....tole dol tiščanje poznam-in sicer ko sem preveč aktivna,tko da daj na iiiiiiiiiizzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

mi smo pojedli kosilo-čufte in pire krompir.....ati daje stiropor okoli haninega okna.......sva že vse premerila kako bo postavitev ko bosta oba mulčka v sobiciuser posted image user posted image user posted image ......jaz pa cunje premetavam-jih imam too much in jih je treba presoltiratuser posted image .....filam tudi vrečo za Humanouser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 844
   [Brisano sporočilo]
26.2.2011 14:06:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 845
   [Brisano sporočilo]
26.2.2011 14:06:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 846
26.2.2011 14:15:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA POČIVAJJJJJJJJJJJJJ
taprava se oglašauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 847
26.2.2011 17:37:59   
Čebel@
evo počivaaaaam,ker sem crknjenauser posted image .....je bilo malo preveč tko da me je user posted image  malo opozoril nase(pritisnil dol) tko da jutri naprej

smo imeli kar pestro popoldne.....jaz sem še cunje soltirala,ati je pa Hanino posteljo raztavil in jo spremenil v posteljo za "velike punce".....malo me skrbi da ne bo kljub ograji padla doluser posted image user posted image ......bom dala tadebelo deko pred posteljouser posted image .....in sva rekla naj se najprej navadi v taki "raztavljeni" postelji spati,potem ji bomo pa kupili taveliko(200x90),da ne bo imela občutka,da jo user posted image  meče iz njene posteljeuser posted image

smo imeli pa eno poučno:je zaloputnila vrata svoje sobe in ji pač poveva naj pusti vrata....no in je mož potem nekaj stal za vrati in pospravljal in ga je mala kar fejt butnila s kljuko v ledvica....je bil hud,Hana je šla pa k meni po potuho.....sem ji lepo razložila,da sva jo opozorila,da naj pusti vrata in ker ni ubogala,da zdej atija boli...je revica od slabe vesti kar jokat začela....sem ji rekla da naj gre lepo do atija(v drugo sobo) in naj se mu opraviči....in sem slišala:oplosti ati-pa še lupčka mu je dalauser posted image user posted image user posted image user posted image

moja škrata večerjata,jaz si grem pa lase umit

lep večeruser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 848
26.2.2011 18:19:58   
brkn83
mi smo se zdele mal namakali, nik pa zdele večerja, ati je še spodaj, da vse pospravi.

Kolumbo - hvala za naslov. Evo ti bom v ponedeljek kr poslala. Sem že mislila, da vedno spregledaš moj post.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela - sem si privoščila en krofek namesto tebe. Bom zdele še enga, pa en kapučin si naredim.

Ko gre nik spat me čaka ena gora cot, in jih bom kr danes polikala, ker nas jutri itak ni skor nič doma. Med tednom pa moram potem popraviti magistrsko nalogo. sem ta teden konč dobila mentorja na telefon in je reku, da je zdej uredu in da naj kar dam zdej skup in popravim zaključek ter mu pošljem. Upam, da bo potem konec.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 849
   [Brisano sporočilo]
26.2.2011 22:28:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.