|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
23.2.2011 17:38:06   
Teni_
user posted image  

PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, NS, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 03.03., 25.02., Ruše
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 15.03.,  Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 01.03., ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 15.03., ?, Slov. Konjice
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , 01.03.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.03., ?, Ljubljana,
user posted image
barbara85, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.03.,  Oplotnica
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
29.03., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 10.03., Savinjska
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.03., Savinjska,
user posted image
3.9.
sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, ?, Ljubljana
4.9.
karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , 25.02., 28.02., ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , 03.03., 28.02., ?

URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , 02.03., Litija
5.9.

bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, 01.03., ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image , ?, ?, ?
7.9.
mucixxx, 36, 3user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?, ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , 11.03., Ljubljana

8.9.
kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , 18.03., 07.03., Zapuže
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , 11.03., ?, ?

9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 04.03., 28.02., Ljubljana
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , 23.03., 25.02., Maribor

10.9.
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 09.03., 03.03., Postojna
TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, 01.03., Kranj
11.9.

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?., 01.03., okol. Domžal

12.9.
Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , 04.03., ?, Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image ,
?, ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 07.03., 01.03., Zagorje ob Savi
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , 24.03., 10.03., Zreče
14.9.

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., 01.03., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, 08.03., ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , 15.03., 09.03., ?
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 04.03., 09.03., Ljubljana

16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , ?, ?, Ljubljana
D.anna 76, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, 03.03., Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, Maribor
*AnaL*, ?, 3user posted image , 2 user posted image , 08.03., ?, ?
17.9.
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 29.03., ?, Ljubljana
18.9.

Evvva, 30, ?user posted image , ?user posted image , 02.03., ?, Ljubljana
19.9.

Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , 03.03., 03.03., Domžale

dory,32, 2 , 1 ,
?., 03.03., Ljubljana

20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 18.03., ?, okol. Ljubljane

22.9.
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?., 14.03., okolica Ptuja
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?, ?
23.9.

carly, 28, 4 , 1 ,
22.03., 16.03., okolica Jesenic

24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 09.03., ?, Trbovlje
Dream, 35, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., ?, Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image , 01.03., ?, Postojna
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , 28.02., ?, Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?, ?
26.9.
anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 15.03., 14.03., ?
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
11.03., ?, Prekmurje

27.9.

28.9.
mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
28.02., ?, Ljubljana
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, 22.03., Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Ljubljana
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 16.03., ?, Ljubljana
Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, 17.03., Medvode

SKUPAJ NAS JE: 64user posted image
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
23.2.2011 17:41:57   
Teni_
Punce me zanima, kako je kaj z vašim načiom spanja?

Jaz drugače vedno spim na trebuhu, zdaj pa ni več šanse. Že skoraj od začetka, najprej so me prsi bolele, če sem ležala na trabuhu(še zdaj me občasno), potem pa me je že zaradi trebuha začelo motit. Zdaj spim na boku, ali pa na pol na trebuhu, tako, da imam eno nogo pokrčeno.

Ja, pa prehitro sem se hvalila z energijo. Zdaj že spet dva dni zaspim, ko moj pride domov in spim tam okoli pol treh, pa vsaj kako urco.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
23.2.2011 17:42:28   
Dorianna

arabella1 in anonimna 3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držita se. Verjamem, da vama je zeeloooo težko. Mogoče vaju vsaj za odtenek potolaži misel, da je tako narava sama poskrbela in da očitno s samim zarodkom nekaj ni bilo v redu. Želim vama, da čimprej ugledata novi + in preživita mirnih in zdravih user posted image .

Torej, PUNCE....seznam user posted image se naj od sedaj naprej DALJŠA in ne KRAJŠA!! Zmenjeno? user posted image

Vsem, ki ste dale NS skoz - čestitke. Tud mene zmeraj bolj daje trema pred NS.

Angelsound - meni se zdi čisto nepotreben strošek. Prvič, ker user posted image utrip lahko ne najdeš takoj, drugič te lahko samo spravlja v strah, če ga kdaj ne najdeš, tretjič, ker je potem bolj prijetno, ko čutiš brcike in četrtič, ker gre teh 9 mes prehitro. Raje dam ta denar drugam, npr v malo boljšo opremo ali pa doložim kamenček k večjemu zalogaju, ki se mu reče matične celice. user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
23.2.2011 17:43:50   
Dorianna
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Punce me zanima, kako je kaj z vašim načiom spanja?

Meni še vedno uspeva ta podvig (spanje na trebuhu) user posted image user posted image user posted image , čeprav vem, da so dnevi šteti. Kasneje bom spala bočno/na trebuhu s pomočjo zlate materinske blazine.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
23.2.2011 17:58:35   
D.anna 76
Obema, ki se tokratna nosečnost ni izšla želim veliko več sreče v prihodnje. Točno vem kako je bilo meni ko mi je moja G javila to novico in ko sem naslednji dan odšla na urgenco. V živo se spomnim tistega dne in tistih občutkov in potem tistih dveh mesecev čakanja predem smo smeli spet delati na novem naraščaju. Imeli smo srečo da je zopet ratalo takoj. Tako da upam da bo tudi vajina zgodba imela slej ko prej srečen konec.

D.anna 76
http://tukaj-zdaj.blogspot.com/

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
23.2.2011 19:12:22   
*alja*
arabella1 in anonimna 3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem danes bila na 100 g glukozi za sladkorni test in sem po 45 minutah vse zbruhala. Nisem mogla zadržat v sebi user posted image .
Potem mi je pa rekla samo da naj grem domov da zdaj pa več nič ne morejo delat. Jaz pa sem pozabila vprašat a moram prit ponovno a se moram naročit ali kako to zdaj poteka? Ma dvomim da če bom šla še 5 krat, tega ne bom morala zadržat v sebi, pa drugače mi nikoli ni slabo pa tudi do zdaj še nisem bruhala doma.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
23.2.2011 19:42:34   
issa
večer!!

tako , danes sem bila tudi jaz na pregledu, kjer smo bolj predebatirala z mojim G, sploh kar se tiče mickrosporije, pa pol še osali izvidi,ki so prišli,..za zdaj je vse ok. imamo pa NS 7.3. pa bomo takrat malo bolje vidli...
Kar se spanja tiče, meni tudi še paše na trebuhu spat, no zaspim tak, pol pa se na bok obrnem..hehe

joj arabella1 in anonimna 3, res kar hudo mi je ratalo ko sem prebrala, user posted image user posted image user posted image držita se.....res mi je žal za vaju...user posted image

drugače pa v bolnico ne rabiš nič posebnega, za prebrat kaj in vzami si za vsak slučaj kaj za pojest in popit,...saj boš lahko komaj nekaj urc po posegu, ampak vseeno,. jaz sem dobila neke za jest in skodelico čaja, samo sem billa vseeno tako lačna in žejna.... joj punci držita se!!!user posted image

lep večer še vsem, pazite nase in na bušije.......

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
23.2.2011 19:48:27   
panja
Tudi meni je zelo žal za vse, ki se vam tokrat ni izšlo. Srečno vam želim prihodnjič in veliko user posted image !

Jessy82, a sva bili potem skupaj na nuhalni? Kdaj si pa imela uro? Meni osebno je bilo pa tako sproščeno in prijetno. Povedala mi je pa več, kot mi je povedala dr. Strah v domžalah pred cca. tremi leti. Jaz sem pa pri njej dobila občutek, da mi ni prav nič pametnega povedala.
Tokratna moja izkušnja je bila veliko prijetnejša, saj je zraven povedala in pokazala tudi posamezne organe in smo opazovali in se smejali, skratka meni je bilo zelo dobro.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
23.2.2011 19:48:37   
modrimedo
alja načeloma moraš še enkrat delat test ...si pila z limono ? meni po njej ni tako zelo slabo ...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
23.2.2011 19:51:15   
panja
Aja, Jessy82, sem pozabila omeniti, da sva vzela cd in da je gor posnetka za cca. 3 minute. No toliko o moji NS.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
23.2.2011 20:56:30   
*alja*
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

alja načeloma moraš še enkrat delat test ...si pila z limono ? meni po njej ni tako zelo slabo ...

Ja sem pa še navadno vodo z stisnjeno limono sem imela zraven da bi malo blažila, ampak ni šlo.

A ste se vse odločile za nuhalno? Meni je moja G rekla da bi mi ona nek drugi test raje naredila (nisem si zapomnila imena) ki se dela v 16 tednu tam zraven še poleg tega kaj se dela na nuhalni preverja hormone. Zdaj se še pa odločam kaj je boljše.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
23.2.2011 21:14:13   
barbara85
Kot prvo mi je zelo žal za vaju, ki se vama ni izšlo, bodita pozitivne in ne obupat!

Jaz pa sem danes le videla najinega user posted image , se je tak migal in skakal, pa prsta je cuzaluser posted image , je moj reku da je čist po mami energičen! Sicer sva kr en lep čas čakala, ampak se je splačalo je z user posted image vse super kot more bit! Rekla pa je da sumi na deklico, sam itak ni to 100%! Pa slikce sva dobila, kjer se full lepo vse vidi, že zdej je lepotičkauser posted image , kaj šele bo!
Pa dr. Pelkič je res zelo prijazna in ti vse lepo razloži!

Glede spanja še jst hvala bogu lahk spim na trebuhu, ker je to moj edini položaj ki zaspim, tak da ne vem kaj bom pol, verjetno bom pa tko zaspana da bom že mogla zaspat na boku!!! So me pa res na začetku full prsa bolela ampak sem zdržala!!!
No zdej pa grem spat, ker sem kr utrujena!!!
Lepo bodite!!!
Nočko

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
23.2.2011 21:19:22   
modrimedo
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

Ja sem pa še navadno vodo z stisnjeno limono sem imela zraven da bi malo blažila, ampak ni šlo.

A ste se vse odločile za nuhalno? Meni je moja G rekla da bi mi ona nek drugi test raje naredila (nisem si zapomnila imena) ki se dela v 16 tednu tam zraven še poleg tega kaj se dela na nuhalni preverja hormone. Zdaj se še pa odločam kaj je boljše.

četverni hormonski test + ultrazvok
manj zanesljiv kot ns+ dvojni horminski
zanimivo da ti je tole g predlagala

me pa zanima zakaj se odločate za testiranje ?
za meneje samo priprava sebe in otrok na drugačnega otroka če do tega pride

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
23.2.2011 22:21:59   
Jessy82

IZVIRNO SPOROČILO: panja

Tudi meni je zelo žal za vse, ki se vam tokrat ni izšlo. Srečno vam želim prihodnjič in veliko user posted image !

Jessy82, a sva bili potem skupaj na nuhalni? Kdaj si pa imela uro? Meni osebno je bilo pa tako sproščeno in prijetno. Povedala mi je pa več, kot mi je povedala dr. Strah v domžalah pred cca. tremi leti. Jaz sem pa pri njej dobila občutek, da mi ni prav nič pametnega povedala.
Tokratna moja izkušnja je bila veliko prijetnejša, saj je zraven povedala in pokazala tudi posamezne organe in smo opazovali in se smejali, skratka meni je bilo zelo dobro.

Panja, jaz sem imela uro ob 19.10, sem pa prišla na vrsto ob ene 19.30. Verjetno sva imela malo nesreče, ker sva bila zadnja, pa ni imela več toliko energije, kar se mi pa vseeno ne zdi opravičljivo, glede na to, da plačaš toliko.

Od kod pa si točno, glede na to, da sem videla, da si iz Savinjske? Lahko tudi na ZS pišeš user posted image

Kak pa je bil tvoj rezultat tveganja?

Lp

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
24.2.2011 7:15:54   
Pigy
zaspanke še vse spite?

Jaz sem ponoči odšla spet na ukc zaradi močnih krčev in rjavega izcedka, vendar je bila tam neka ginek. ki nas je nadirala vse po vrsti, da kaj hodimo brezveze tja. Meni je rekla da sem predebela in da zakaj sem na bolniški če mi ni nič in da so krvavitve v nosečnosti normlen pojav krči pa tudi. Potem mi je vse izvide, ki sem jih dobila in slikice tudi, kje se trenutno kri okoli posteljice nahaja, pometala po mizi in rekla, no vidiš nikjer ni nič, sam gužvo delaš, potem mi je s težkim srcem naredila pregled in kr je bila groba, sem potem mal zakrvavela.
Moj je hotel uletet v ordinacijo in se skregat z njo, da če je normalna, da kaj nas vse tam žali in zmerja. Komi sem ga zadržala. Uglavnem tri punce smo ble.
Sej druge so bile tud sam tiho, pomoje vse šokirane. Ampak če je mela dr. slab dan nismo me krive.

Tko da sem od neke pacientke v čakalnici dobila nasvet, da je njej pomagalo če si je dala na jajčnik topli obkladek in pila čaj od kamilice, tko da sem ponoči to prakticirala in sedaj tudi.

Upam, da se to ni zgodilo zaradi tega, kr sem včeraj bila polna energije in sem mal delala po stanovanju.
Sem pa kljub temu vesela, da sem videla, da je otroček notri zadovoljen. Je pa velik že 52 mm, in če sem nahitro prav videla mislim, da ima neki med nogamiuser posted image .

Mi je pa v materinsko full grdo neki načačkala in to čez dve vrstiuser posted image user posted image . Aha, pa še rekla je, da imam te izcedke zato ker nosim dnevne uložke.user posted image a rekla mi je da ne vidi v matenici nič, a na izvidu je napisala da vidi obilen izcedek notri. Ostalo v materinski pa nisem znala prebrat.

Tko, da danes spet strogo počivam. Samo kaj ko ne morem spat.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
24.2.2011 7:23:02   
Teni_
Jutro. Nič več ne spimo. Moji2 sta kot živi budilki. Jaz pa zeham kot zmešana.

Pigy, dobra si, da si bila tiho. Ufff, včasih bi jaz bila tudi, samo zdaj pa že par let ne. Pa ne da bi se kregala brezveze, ampak ne bo se pa nekdo zdiral na mene, če je slabe volje. Uffffuser posted image . Upam, da bo vse ok.

Vso srečo danes vsem, ki imate preglede in NS.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
24.2.2011 7:36:07   
Dream
Dobro jutro!

Upam, da ste v redu spale in da zaenkrat večjih težav še nimate. Mene vsako jutro boli cel hrbet in me bo to počasi res pripeljalo do tega, da vržem ta pre***** Dormeo ven iz spalnice.

Arabella1 in Anonimna zelo mi je žal za vaju! Upam, da se čim prej pobereta in ugledata nov + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spanje zaenkrat se še trudim na trebuhu, vendar me na momente boli trebuh in se obrnem malce na stran. Na boku nisem vajena spati in me je ponovno groza tega, da bo kmalu treba user posted image Mami mi je za prvo user posted image naredila eno blazino, ki sem si jo podlagala med obe nogi, da sem sploh lahko spala na boku, saj sem imela grozne bolečine. Spanje na hrbtu pa se itak odsvetuje user posted image

Dorianna glede AS se s teboj popolnoma strinjam. ga nisem imela prvič in se tudi sedaj ne mislim  živcirat zaradi tega. Imam dovolj drugih skrbi in ne rabim še ene več. Pa ne mislite, da sem proti uporabi, le sama nisem za to.

*alja* zaradi starosti nad 35 let je meni G avtomatsko svetoval oboje: nuhalno in hormonski test (in ker je moj EMŠO tako visok imam oboje brezplačno). Ne razmišljam o tem, da česa ne bi opravila, ker vem, da bom po obeh pregledih dosti bolj mirna.

Pigy kaj si bila ti to pri zmaju ali pri G??? Ne morem verjeti, da obstajajo takoooooo strokovni zdravstveni delavci, ki ne znajo drugega kot vpit na paciente! Drži se in raje pojdi ali pokliči svojega G in razloži situacijo.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
24.2.2011 8:31:58   
barbara85
Jutro punce, zakaj more bit tko mrzlu, ko sem čakala prevoz sem skor zmrznila, je menda -6, men se je zdelo da je več! Kriza! Komej čakam tople dneve!

Pigy ne morem verjet da so res tko prismojeni v našem zdravstvu, mislim koda smo živali ne ljudje! Jst bi popizdla da bi se tko grdo obnašali do mene! Če si pametna ti kr idi še do svojega G, da te saj on pregleda in pomiri! Pa vsekakor počivaj, bolje da zdej malo potrpiš da boš potem lahko uživala lepe trenutke z tvojim user posted image ! Držim pesti, da bo vse OK!
Lp in se še kaj javim!!

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
24.2.2011 8:38:13   
anschk
Dobrjo jutro user posted image !
Še en dan pa bom končno vidla našega user posted image . :) Komej čakam!
Drugače pa me jezi to da moram vsaj 3krat ponoči na wc, pa še tok se mi sanja, da se zjutraj zbudim čisto zblojena in nenaspana. Upam da se bo kej umirilo tole, ker drugače bom že do septembra čist utrujena pa se bo takrat šele začelo zares naporno.user posted image
Danes bo sonček, tako da se bova z malim fejst oblekla in šla pohajkovat na zrak. Mislim da bo obema koristilo.
Kaj boste kuhale danes? Men zmankuje idej...
lep dan!

(odgovor članu barbara85)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
24.2.2011 9:00:24   
Dream
S kosili se zadnje čase tudi sama precej ubadam, ker določenih stvari ne jem več, odkar sem user posted image . Mislim pa, da bi v tako mrzlem vremenu prijala kakšna mineštra, enolončnica ali vsaj kaj v zvezi z juho. Verjetno pa bom sama danes naredila izjemo, ker si včeraj nisem nič pripravila (itak, sem spet zaspala skoraj pred Maticem) in bom pobrskala po skrinji, kaj imamo še od gotovih jedi.

Jutri grem v laboratorij in si bom vzela kar cel dan prosto, da mi ne bo treba sredi dneva skakat v službo.

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
24.2.2011 9:10:52   
anastazia
zakaj mam filing da mi bo slabo celo nosečnost?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
24.2.2011 9:32:50   
anabanana1981
PIGY:

O šit ne morem vrjet da obstajajo taki ljudje v zdravstvu sploh na ginekologiji!!!!!!!!!!!!!!1

Kot prvo nevem kako ti lahko reče,da so krvavitve in krči normalni za nosečnost sploh na začetku,kot drugo tazga obnašanja jaz nebi tolerirala,ziher bi ji kej nazaj rekla,če se ji ne da opravljat svojga delat nej bo raj doma ...............obup!Al bi jo pa prjavla tm na upravi al kje že.

brez besed sm!

(odgovor članu anastazia)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
24.2.2011 9:38:35   
anabanana1981
Aja drgač pa komi čakam nuhalno,drug petek!!!!

Sam je en problem: jaz bi ful rada vedla za spol, ker mamo doma 2 pupi, zdej pa itak mal navijam za fantka,čeprav nam nč razočarana če bo še ena mašnca.
Ampak fora je v tem da moj pa noče nč vedt za spol tko k pri prvih dveh...gre pa z mano itak...hmm.

Če ne bom mogla pa čakat na morfologijo.....

A katera že ve za spol?

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
24.2.2011 10:00:24   
Princess1
Jutro souser posted image ,

Kot prvo Arabella in anonimna tolk mi je blo učeri hudo user posted image , ko sem za vaju prebrala....mislim na vaju in vama želim v bodoče vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image

Spanje - jaz od nekdaj že spim v nekem položaju pol bok - pol trebuh, tko, da za enkrat še funkcionira...bomo videl kako bo.

NS - jaz imam prvo 16.3 pregled pri svojem ginekologu (takrat bom bila, če bo vse po sreči, v 11 tednu nosečnosti), ki ima tudi licenco za NS, vendar je rekel, da bo samo bolj na počez pogledal in da mi ne bo podal meritev,...bo bolj del standardnega pregleda in mi je rekel, da se šele po tem pregledu naročim na NS (tako, da bi bila na NS meritvi 12 tednov noseča). On mi je dal brošuro od dr. Strah, zdej pa sem že od kar nekaj punc slišala bolj slabe povratne info od njenih pregledov. Baje je ful skopa z informacijami in, da se nič kaj preveč ne potrudi, da bi bodočima staršema vse lepo razložila kaj vidi,....

Zdej pa nimam pojma kaj naj naredim? Ali nej grem k njej ali h komu drugemu? Sem iz Ljubljane, tko, da ljubljančanke kam boste šle?

Jaz se sicer počutim ok, učeri mi je mal kri udarla iz nosa, kar se mi ni zgodil že sto let, ampak sicer dobro,...zaenkrat hvala Bogu spim kot polh in ni nekih hudih slabosti,...bolj mi postane proti večeru malo slabo, ampak sem takrat že utrujena, tko, da pitje vode in počitek mi to slabost preženeta.

Lep sončen dan!

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
24.2.2011 10:48:56   
*tedy*
user posted image user posted image res mi je hudo za tiste ki se vam ni izšlouser posted image user posted image

jest imam jutri prvi UZ in upam da bo vse ok. Nisem pa še sigurna ali bi tamale sabo vzela??
Drugač pa meni pripada amnio ( EMŠO), ampak ga res delajo zelo pozno, mora bit polni 16 teden. Pri drugem sem imela tudi nuhalno in trihormonski, pri tretji pa tudi amnio. Se mi zdi da pri prvi pred 12 leti pa ni še bilo nič takih testov, vsaj jest se ne spomnim.
Mi pa zdej gledamo kakšen kombi, ker naš bo za vse naše pamžke in vozičke kar malo premajhen. Sicer pa tolk kot imaš prostora tolk ga pa tudi zapolniš, kajneuser posted image user posted image .

držite se on čim manj slabih novicuser posted image .

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?