|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aprilčice 2011 II.del
19.2.2011 13:02:34   
Anonimen
Nov začetek, vse dobro user posted image user posted image user posted image

Kako smo kaj drage srečke user posted image ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aprilčice 2011 II.del
19.2.2011 18:03:46   
Tincy90
Super, pa ti?user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2011 18:08:04   
tesko
oj,
a ima katera ze izkusnje z obracanjem otrocka, ki je v medenicni vstavi? lahko tudi iz druge roke. pa ne mislim na zunanji obrat, ampak me v bistvu zanima, ce je katera izvajala ene vaje (lazenje po vseh stirih, lezanje na hrbtu s privzdignjeno medencio etc.) in je bila uspesna... no, saj casa ima se nekaj, da si premisli in na glavo postavi, pa vseeno me zanima.
jaz sem bila do zdaj kar ok, tale 8. mesec pa.. ocitno hitra rast dela svoje. boli hrbet, kolki, nespanje, mal slabosti..kr neki me matra. menda je 9. mesec boljsi, ko se bejbi mal spusti in ne pritiska vec tolk na organe.
lep sobotni vecer!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2011 19:00:22   
majčica1508
tesko.....do 36 tedna ima čas,da se postavi na glavico

(odgovor članu tesko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2011 20:15:27   
wessna
tinchy90 tud js sem super user posted image sploh ni videt da ni sončka k se mi tok smejeuser posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2011 20:48:30   
Tincy90
Wessna, men tud.user posted image user posted image HB za aprilčice, ki oddajajo pozitivno energijo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2011 1:08:26   
sreckica
totalno razpištoljena pišem en in edini post tle gor v preostanku moje aprilske kariere. posvečam ga vsem pussy nosečkam iz prvega dela-gotovo se boste v postu prepoznale.

DEFINICIJA FORUMA PO CAMBRIDGEU:

situacija ali srečanje, v katerem lahko ljudje govorijo o problemu ali zadevi, zlasti v javnem interesu.

Ste zaznale kak poseben glagol-recimo GOVORIJO???? če bi rade strokovne nasvete- go to f****** library and READ!!!!! če bi rade šnofale-pejte na tržnco med une babe k vsaka o vsaki vse ve-ne pa tle srat, kok ni cajta pa joki joki joki!! zarad takih cankarjanskih mater  bi ljudje izumrl že v pradavnin, ker bi babe sedele v kotih votlin in se same seb smille! niste prve, ne edine, ki mate otroke in službo-če vam je pa to taka ****, pane vem, zakaj ste si še enga omisle... ste pomisle da s(m)o nektere za kompom, ker s(m)o rizičn noseče in se žal ne moremo tko dobrodušno, nesebično in požrtvovalno razdajat kot ve???? pa faaaaaaaaak dekline, grow up...

tolk od mene, puhloglave elitnice in samovšečne riti... želim vam veselo BRABJE še naprej in upam, da vam ne zmanjka gradiva...

now go cry to mama...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.2.2011 7:40:16   
ajtak
Ufa sreckica, se ti vid da si baterije nafilala user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.2.2011 8:55:21   
jacki
Srečkica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim pa Dobro jutrouser posted image in lepo nedeljo!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.2.2011 9:02:06   
wessna
srečkica u go girl (bi nalimala navijačice pa ne gre) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.2.2011 9:24:49   
maja89
Dobro jutro
kaj se je katera med vami vprašala kolk ste stare????5 let mogoče??kot v vrteu ste ,ko se otroki kregajo za eno igračko ve pa zradi foruma pa dajte no !!!
hormoni delajo svoje zgledauser posted image lepo nedeljo naprej

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.2.2011 10:43:34   
Tincy90
Op, op, op!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja nekatere mamice se že obnašajo, ko da so stare 5 let in tle neki cvilkajo. Z razlogom smo nekatere aprilčice ratale tako imenovana elita in nam to paše, mamo se fajn, smo na nek način povezane in nobena nova nam ne bo solila pameti. Hormončki pa pr enih delajo še pa još.user posted image

Go, sreckica, go!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja89)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.2.2011 21:48:51   
Tincy90
Ojnk ojnk, kje pa ste aprilčice?user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.2.2011 9:36:47   
daja28
Sreckica - Kaka nestrpnost. user posted image  Kdo ti pa kaj hoče? And I''m not crying.

Sem veliko v knjižnici, preberem veliko, a žal nisem vsevedna. user posted image  Pa pri user posted image  ugotoviš, da teorija in praksa nista isto. Je ogromno odgovorov, pa ni nujno, da ti ustrezajo. Zato pa rada vprašam koga, ki ima izkušnje.
Tole klofanje strani se pa pejte na buciju. user posted image   (dejte hitr kej napisat, sam, da bo kontra in da res dokažete svojo zrelost)

Tesko - Težko ti pomagam. Sem pa slišala, da so zunanji obrati zelo boleči. Poskusi z vsemi alt_ernativnimi vajami, mogoče ti pa rata. Pa v moji 1. nosečnosti 9. mesec ni bil nič lažji kot 8. (vsaj, kar se tiče hrbtenice). Poznam pa eno, ki je delala do konca (40. teden) in ji ni bilo panike, se je super počutila.

Mejte se in se smejte.

< Sporočilo je popravil daja28 -- 21.2.2011 9:38:00 >

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.2.2011 10:09:29   
majčica1508
Dan...........

jaz zunanjega obrata niti pod razno nebi dovolila......se je pa meni mala obrnila v 1 tednu 3krat....tako,da bodi optimistična......
Daja........nobeden ni vseved......jaz vse kar sem prebrala je bilo v praksi drugače....sem se zelo trudila,da bi bila tamala dojena,na koncu zgleda od prevelike želje nisem moglauser posted image ...no po kapljicah je šlo..........

V zasnežen dan vam podarjam user posted image (nasmeh)

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.2.2011 10:44:57   
daja28
Majčica - jaz bi šla pa raje na zunanji obrat kot pa na carskega (me je tega strah ko user posted image ).

Saj pravim, ogromno odgovorov dobiš, ni pa nujno, da ti kateri tudi ustreza. Lahko ti pa eden izmed stotih prinese rešitev oz. te pomiri.
Mogoče bo pa dojenje steklo v drugo. Poskusit ni greh. user posted image

Gremo se kepat.

levček Leon 2. 8. 2008

Neposredna povezava do sporočila: 16
21.2.2011 11:06:35   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: daja28

Tole klofanje strani se pa pejte na buciju. user posted image   (dejte hitr kej napisat, sam, da bo kontra in da res dokažete svojo zrelost)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdo se oglaša.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.2.2011 11:33:31   
majčica1508
nevem no pri zunanjem obratu,ki ga izvajajo lahko pride do marsičesa.....pri CR pa je tega dosti manj....
edino okrevanje je pol bolj mučno...je pa spet odvisno od vsake posameznice....ljudje smo si tok različni in HB,
da je tako...............
Tinchy.....ne izivajuser posted image ...................

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.2.2011 11:56:55   
Tincy90
Majčica sj ne izzivam, daleč od tega, sm izražam svoje mnenje.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
21.2.2011 20:49:25   
tesko
Daja, Majčica, hvala za mnenje. Včasih se praksa in teorija res razideta, pa je fajn slišat lepo zgodbo, da te vsaj pomiri, morda pa ima celo placebo efekt!
Tud sama ne bi šla na zunanji obrat, sem povedala G, pa se mi je zdelo, da tud ni najbolj naklonjena..je razumevajoče prikimala in rekla, da je v 50% itak sizifovo delo, ker se nazaj obrnejo, lahko ti sprožijo porod, boli itak.. je pa kolegica rodila z medenično vstavo čist normalno in to v pol ure..tko da res je vse mogoče. 
Mala se včasih zaleti, da skoči bula (glavica) z vrha trebuha na stran, potem pa nazaj počasi spolzi..boga, se mi zdi, kot da bi se rada obrnla, pa neki ne gre..to počne zadnji teden vsak dan. ma si jo preveč predstavljam, pa čist sm že navezana:)
Hrbet me noro boli, sam bom probala do poroda delat, sm namreč v enem drugem sistemu, kjer je le 5 mescev porodniške in če grem mesec prej, je bo le 4 :( kapitalizem včasih dobesedno boli. lp.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.2.2011 21:21:57   
sreckica
tesko, si ze poskusla z onim pasom za nosecnice? podpira krizne misice in trebusne vezi, men fuuuuuuul pomaga!

(odgovor članu tesko)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.2.2011 9:42:39   
iskrca
tesko citiram babico iz KR P: Glede medenične vstave pa takole - delajte indijski most, 2-krat na dan po 15 minut. Če vam postane slabo se obrnite na levi bok. Navodila boste našli na internetu pod »indische bruecke«. Ko ga boste delala, imejte čim bolj poln sečni mehur.

Poskusi, mogoče boš pa s tem položajem mali pomagala, da se bo lažje obrnilauser posted image user posted image user posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.2.2011 14:21:21   
tesko
Hvala, sreckica in iskrca. Bom poskusila in porocam o uspehu:)

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.2.2011 1:01:03   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: tesko
a ima katera ze izkusnje z obracanjem otrocka, ki je v medenicni vstavi? lahko tudi iz druge roke. pa ne mislim na zunanji obrat, ampak me v bistvu zanima, ce je katera izvajala ene vaje (lazenje po vseh stirih, lezanje na hrbtu s privzdignjeno medencio etc.) in je bila uspesna...

Hey. Jaz sem o tem že pisala na Bucibuci, tukaj je opis vaj, masaže in še kaj, pa čimveč bom probala poiskat, ker so me včeri fajn prestrašl, sem bila še do zvečer vsa out in adijo. user posted image : http://forum.bucibuci.com/index.php?/topic/90-vaje-pomagajo-plodu-da-se-obrne/

Ker pa obstaja verjetnost, da me bodo čez 9 dni poslali na zunanji obrat v LJ porodnišnico, sem se odločila, da čez par dni začnem z vajami in upam, da mi user posted image uspe prepričat, da se obrne.

Zunanji obrat bom pa itak zavrnila. Preveč negativnih stvari sem prebrala. Jaz bi rajši rodila kar tako kot pač bo obrnjena, tud z ritko naprej, če ji tako paše. Tud jst sm se z ritko naprej rodila, pa sem čist OK. Ali pa z CR, če bo že treba. user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 23.2.2011 1:09:30 >

KlaraMay - Srečna Aprilčica 2011 in Aprilčica 2012 :-)
http://forum.bucibuci.com (pridi pogledat !!!!!)

(odgovor članu tesko)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.2.2011 1:11:05   
KlaraMay
pa punce, dj ne se kregat noooo user posted image user posted image user posted image

KlaraMay - Srečna Aprilčica 2011 in Aprilčica 2012 :-)
http://forum.bucibuci.com (pridi pogledat !!!!!)

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?