|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
20.2.2011 10:13:49   
Pikica_82
Dan. Mam malo pavzice vmes med učenjem... Mojadva sta šla k tašči, tak da je malo miru v bajti user posted image

Ajvy saj ne vem, kaj ti naj rečem... Ne skrbi, boš dovolj močna, da boš zmogla s svojima miškama! Jemlji vsak dan posebej, poskušaj se čim manj obremenjevat s prihodnostjo, čim več se pogovarjal z ljudmi, ki jim zaupaš, če ti je do joka, jokaj, daj vso žalost in morebitno jezo iz sebe. Čez čas postane lažje, se navadiš na novo življenje... Kaj več ti pa ne bom pisala, ker je vsak primer unikaten, posploševat ne morem...

Lušne slikice sta naleple!

Urša ta vodni park je prav v Bohinju? Mi ponavadi v Zreče hodimo, majo tud ful fajn za otroke, sam včasih bi pa pasalo še kam drugam it user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 551
20.2.2011 12:23:59   
sjmm
DAN! smo se mau spočili, naspali, nakofetkali, sprehodili

zdej počasi kosilo...ribice iz pečice in riž v smetanovo porovi omaki, pa še mau sladkega se bo našlouser posted image

urša...vau...super dan ste imeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tortica....okus...je svakinja naročila pol sadne in pol sacher...ker drgač oni ne jedo....sadna je bla smetana, bela čokolada stopljena...zmešano v mousse in vmes vložene mandarince...pod maso je blo vse prelito s čokolado...je bla kr okusna...je šla vsa v promet

Majki me stran vleče...see you

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 552
20.2.2011 13:28:10   
Pikica_82
Sjmm kako nardiš to smetanovo-porovo omakico? Pri naju bo jutri riž, sem glih študirala, kako omakico naj nardim zraven user posted image
Mi smo meli danes špargljevo juho, piščančka s sezamom in grški krompir z zelenjavo. Zdaj pa počivamo vsi trije...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 553
20.2.2011 14:33:27   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Sjmm kako nardiš to smetanovo-porovo omakico? Pri naju bo jutri riž, sem glih študirala, kako omakico naj nardim zraven user posted image
Mi smo meli danes špargljevo juho, piščančka s sezamom in grški krompir z zelenjavo. Zdaj pa počivamo vsi trije...

por narežem..poljubno....popražim na malo olja+malo masla...dodam sol, kako žlico vode, da se mau pokuha, pol pa zalijem s kakim dcl smetane al une sladke MU al pa s kakšno smetano za kuhanje, po želji lahk tud kislo....sam potem moraš samo še kako minutko kuhat na mali temperaturi d se ne skisa.....ko je končano dodam sesekljan svež peteršiljček

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 554
20.2.2011 14:50:03   
simonakr
Dan!
Evo mojo torto (sm čist ponosna nanjo user posted image )

user posted image

Pa še našo miss zraven

user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 555
20.2.2011 14:54:04   
simonakr
Ajvy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Tlele imaš vedno ramo za naslonit! Če rabiš kaj ti kar povej!

No zdej pa šibam mal počit, da premagam tale virus! 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 556
   [Brisano sporočilo]
20.2.2011 15:31:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
20.2.2011 18:49:43   
Katjusa
dan:)

da vas mal pozdravim vsem želim vse naj naj za njihove RD-je za nazaj in za naprej.... mi smo čsit neki izgubljeni vendar v dobrem smislu skos se neki dogaja in kr ni in ni več časa, da bi vas brala in pol uletim vsake tolko in čem kej prebrat pa je vedno tolk vsega........ po sliikicah sodeč ste nekateri prav uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
otročka sta bila ta vikend v dramljah tak da sva si z dragim privoščla eno nočno kopanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image trenutno pa je moj tud tam k je šel ponju mene je tok glava bolela, da nisem mogla it sme pa mal odspala in zdej je boljše:)

Ajvy pošiljam ti miljon objemčkov in poljubčkov...  ponudla bi ti pomoč sam mislim, da sem mal predaleč tak da kako varstvo in to verjetno ne pride v poštev če pa pa seveda ni problema....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 558
20.2.2011 19:16:26   
petrušk_
simona...full lepa tortica....pa user posted image user posted image user posted image  da čimprej preženeš virus

kolumbo....super, res super da ste boljšuser posted image user posted image user posted image  pa  naj ne pride spet kej novga....tavelkadva sta ok? nista nič iz vrtca prnesla???

komi čakam, da vas vidim tuto kompleto spedenčkane za krst....

katjuša...suepr za uživanje v dvoje...naj se večrat zgodiuser posted image user posted image user posted image

mi  smo pa glih babi dam poslal...se je oglasla na kavico s prjatlco....mi smo okrog 6h pršli iz morja....je blo super, smo šli na soline, pol v tisti kamp pogledat, pol pana kosilo in sprehodek pa dam....tko da smo kr zmatrqni in gremo počasi v mižule....

jutr sm doma v torek pa sredo grem pa na šiht....čebela...za sredo bi se lohk za kavico zmenile če si za???kako pa je hana???

sjmm...suepr za mami, da tij e mal zlikala za ostale pane  porajtej - škoda živcev!!!!!!

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 559
20.2.2011 19:32:18   
Onasiss
katjusa... kod hodiš??? Kak popoldanski počitek paše.... pa user posted image za uživanje v dvoje....

kolumbo... fajn izkoristi Šimetovo bolniško....

simona ... a tegale pingvina si sama naredila...? Kakšnega okusa pa je bila tortica???

sjmm.... vau user posted image user posted image za tako mamo.... pri nas je bolj kontra oziroma bo kontra  po10. marcu ko bo imela operacijo na noah in že zdaj jambra da ne ve kako bo....  user posted image

petrušk...vi pa greste večkrat na obalo? A je bila gužva????Si pa iz Ljubljane, če se ne motim..kateri konc????

AJVY.....user posted image SE PODPIŠEM POD OSTALE PUNCE.... SICER PA ZAUPAM VATE IN VEM DA SI MOČNA OSEBA IN DA BOŠ VSE SKUPAJ DOBRO SFURALA.....če pa kaj potrebuješ pa veš kje me najdeš.... karkoli!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 20.2.2011 19:33:14 >

So what....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 560
20.2.2011 19:38:12   
Onasiss
Mi smo tudi lepo praznovali.... vsi so bili zadovoljni s prigrizki in tudi tortico....user posted image danes sta ostala samo še dva koščka..... predvsem pa je bila slavljenka vesela HEllo Kity tako da je kar 5 pihala svečke.

evo še nekaj slikic...   

user posted image

in še slavljenka z družbo....

user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 561
20.2.2011 19:41:03   
Onasiss
Jutri pa zopet back to real life.. zaključujem dopust... bi bila še kar mali doma, mi je zapasalo...user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 562
20.2.2011 20:49:15   
sjmm
čer!

počitnikarji uživajo v piratih

mali drnjohca

večerja....čist nedeljska..palačinkeuser posted image

katjuša...super za uživanje z user posted image

kolumbo...upam, da se najstarejšiuser posted image in najmlajši hitr pocajtata do konca in bo krst uspešenuser posted image user posted image user posted image

petrušk...super za potepanje na obali...nas tudi spet vleče mau tja dol k so počitnice pred vrati...sva ponudila kako sankanje, bordanja...al pa mau na izlet ob obali...čist soglasna odločitev...morje!!!user posted image

simona...lepa tortica...Pingu..je reku Majuser posted image ...pa seveda lušna slavljenkauser posted image user posted image user posted image

onasis...vau, fajn umetnina in slavljenka je prava bejbauser posted image ...o, konc dopusta...sej bo pasal tud mau od doma ituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 563
20.2.2011 21:10:09   
brkn83
čer. evo mi smo sedaj odpravili še zadnje obiske,tako da bomo jutri vse pospravili, ker se mi sedaj nič več ne da.

Ajvy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vem da boš zmogla, ker si zelo močna in odločna oseba. Posveti se tvojima princesakama in uživaj z njima, ostalo pa se bo že uredilo. Važno je samo to, da ste ve skupaj in zdrave. Ostalo pa bo. Če rabiš kak klepet ali karkoli druga sem ti vedno na voljo.

Vdim, da ste vse fajn praznovale, js bom pa jutri kakšno sliko gor dala ko bom imela malo več časa, ker sedaj se mi nič več ne da.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 564
20.2.2011 21:10:52   
brkn83
nič, grem kr spat. lahko noč vam želim.user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 565
21.2.2011 7:07:46   
Urša08
user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 566
21.2.2011 7:16:38   
Urša08
jutro

Medve z Evo sva pokonci, mami na rr, Eva na igralni, Nejc spi, Žiga je pa včeraj prespal pri taščiuser posted image . Včeraj smo bili res na izi, mi je pa ratalo 5 strojev oprat tako da sem kup za likanje še povečala. Se ga bo treba počasi lotit.

Pikica vodni park Bohinj je kakih 10 km pred Bohinjem, je pa res luštno user posted image

Onasiss lepo tortico si naredila, Evita je pa tud že taka princeskica user posted image user posted image user posted image

Simonakr  pravilno da si ponosna na svojo tortico. Larise že tok časa nisem videla da mi je ful velika, pa kake učke ma, res luštna puncauser posted image user posted image user posted image

Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala glancanju in tašči user posted image user posted image user posted image user posted image sva midva prejšnji teden glancala ko se je stara mama od mojga najavila na obisk in ima vedno tako kot tvoja taščica vse u nulo spedenan tko da je bila kar akcijauser posted image user posted image user posted image

Sjmm super za lep dan in za palačinke user posted image user posted image user posted image user posted image

Petrušk uvau lep izletek user posted image user posted image user posted image

Katjuša super za uživanje v dvoje user posted image user posted image user posted image user posted image

Brkn lepo da je praznovanje uspelo user posted image user posted image user posted image

Počitnikarji uživajte ta tedenuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 567
21.2.2011 7:49:17   
brkn83
jutro.

Urša - si pa že zgodnja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik v varstvu, mami pa zajtrkuje in mal rr. Potem pa veselo na delo. Moram vse pospraviti od včeraj pa  kuhno popedenati.......kosilo narediti............ v glavnem dela ogromno.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 568
21.2.2011 9:39:14   
sjmm
dan!

spali kar fajn, zju3 je bil ob 6h Maj še tok zaliman sploh ni mogu celo flaško spit...sva pol z mojim en kofe ruknila, pol sm pa po ogledu skoz okno kr pod kovter k Majčiju zavilauser posted image

počitkikarji dobo itak drnjohal še kako uro, no, Mihec je že pokukal in z majkijem gledata strelo...kaj pa drugegauser posted image

drgač pa me že od petka k sm turbo drgnila toook križ matra d vse zvezde vidm...madoniš pa sem res že u letih...včasih sem ceu stanvanje na 1x zdrgnila, pa ni blo hudga....se pa zavedava d bo resno treba jogi zamenjat in upat, da bo kej bolš

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 569
21.2.2011 9:50:41   
TAMIKA3
DRAGI MIHAILO!!

DANES JE TVOJ PRAZNIK. NA DANAŠNJI DAN PRED DVEMA LETOMA SI S SVOJIM PRIHODOM NA SVET RAZVESELIL MAMICO IN ATIJA!! BODI ŠE NAPREJ NAVIHAN, NASMEJAN IN ZDRAV FANTEK!!

user posted image

user posted image

ŽELIMO VAM LEPO PRAZNOVANJE!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 570
21.2.2011 9:52:11   
TAMIKA3
ŠE ZA MAMICO EN SKROMEN CVET user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 571
21.2.2011 9:53:47   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

DRAGI MIHAILO!!

DANES JE TVOJ PRAZNIK. NA DANAŠNJI DAN PRED DVEMA LETOMA SI S SVOJIM PRIHODOM NA SVET RAZVESELIL MAMICO IN ATIJA!! BODI ŠE NAPREJ NAVIHAN, NASMEJAN IN ZDRAV FANTEK!!

user posted image

user posted image

ŽELIMO VAM LEPO PRAZNOVANJE!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SE PRIDRUŽUJEMO LEPI ČESTITKI IN ŽELIMO ŠE VELIKO LEPIH TRENUTKOV S SESTRICO SONJO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 572
21.2.2011 9:55:39   
TAMIKA3
dan user posted image

user posted image user posted image v vrtcu, user posted image user posted image uživata doma na počtnicah, ati v službi, mami pa user posted image in RR user posted image

user posted image user posted image user posted image so včeraj prišli z mini počitnic user posted image user posted image user posted image ... je bilo doma tako tiho in prazno user posted image user posted image user posted image

user posted image kaj postorit po stanovanju user posted image user posted image user posted image

lep dan user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 573
21.2.2011 10:05:08   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Medve z Evo sva pokonci, mami na rr, Eva na igralni, Nejc spi, Žiga je pa včeraj prespal pri taščiuser posted image . Včeraj smo bili res na izi, mi je pa ratalo 5 strojev oprat tako da sem kup za likanje še povečala. Se ga bo treba počasi lotit.

Pikica vodni park Bohinj je kakih 10 km pred Bohinjem, je pa res luštno user posted image

Onasiss lepo tortico si naredila, Evita je pa tud že taka princeskica user posted image user posted image user posted image

Simonakr  pravilno da si ponosna na svojo tortico. Larise že tok časa nisem videla da mi je ful velika, pa kake učke ma, res luštna puncauser posted image user posted image user posted image

Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala glancanju in tašči user posted image user posted image user posted image user posted image sva midva prejšnji teden glancala ko se je stara mama od mojga najavila na obisk in ima vedno tako kot tvoja taščica vse u nulo spedenan tko da je bila kar akcijauser posted image user posted image user posted image

Sjmm super za lep dan in za palačinke user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša super za uživanje v dvoje user posted image user posted image user posted image user posted image

Brkn lepo da je praznovanje uspelo user posted image user posted image user posted image

hehehe...kako zanimivo je brati take razlageuser posted image user posted image user posted image
bohinj se začne, v soteski, tam k se ovinki začnejo....kraja bohinj sploh ni - to jekotlina, kiima 25 vasi----vodni park je v bohinjski bistrici...."glavna vas v bohinju"...6 km naprej je pa ribčev laz, tam kjer je jezerouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da vas mal razsvetlim.....

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 574
21.2.2011 10:09:35   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

hehehe...kako zanimivo je brati take razlageuser posted image user posted image user posted image
bohinj se začne, v soteski, tam k se ovinki začnejo....kraja bohinj sploh ni - to jekotlina, kiima 25 vasi----vodni park je v bohinjski bistrici...."glavna vas v bohinju"...6 km naprej je pa ribčev laz, tam kjer je jezerouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da vas mal razsvetlim.....

user posted image user posted image user posted image važičkauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.