mate0ja
|
dan, tako hitro se strani obračajo, da niti ne dohajam. Sm vidla žalostno zgodbo o becky27. Moje iskreno sožalje. Sploh si nočem predstavljat, da se lahko kadarkoli komurkoli kaj takega pripeti. Vsak delček sekunde, ki ga preživimo z najdražjimi na varnem je tako zelo dragocen, pa se mi zdi, da ga ne cenimo dovolj. Prav tako sočustvujem s tisitimi, ki vam tudi tokrat ni usojeno. Naj vsaki posebej čim prej posije sonce. Vidim pa, da se ene preveč obremenjujete z življenskimi znaki svoje pikice. Jest imam tako mnenje. Zgodilo se bo točno to, kar nam je usojeno. Važno je, da se držimo osnovnih načel, ki se priporočajo v nosečnosti, pa tudi sicer v življenju (zdrava in redna prehrana, zmerno gibanje, dovolj počitka, brez drog in substanc). V kolikor vas je G. opozoril na posebno skrb se tega držite, sicer pa pozabite na skrbi. Če smo pretirano obremenjene z vsako minimalno spremembo počitja, si ves čas povzročamo sres, kar pa lahko naredi še več škode. Jaz sem v prvi nosečnosti ogromno prebrala, vse sem hotela vedeti in za vsako stvar me je skrbelo. In na koncu mi je bilo žal. Spoznala sem, da sploh nisem uživala v nosečnosti ampak sem se samo bala, bala, bala. Se mi zdi, da več informacij ko maš, bolj te skrbi in slabše vpliva na počutje. Nepremagljiva sprosti se!! in razmišljaj o tem, da vse lepo poteka.