|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
20.2.2011 18:25:03   
nepremagljiva
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

nepremagljiva držim pesti, da se vse izteče, kot se mora. Prosim pa te, ne več pisat o AS... Jaz v prvi nosečnosti nisem slišala srčka do 16 tedna, pa je bilo vse ok. Ene slišite prej, druge kasneje. Sem pa pred zadnjim pregledom ravno zaradi tvojega maila prav panično iskala srček in ga nisem našla user posted image  (pa imam izkušnej z AS). Pri g sem bila potem popolnoma iz sebe, ker sem pričakovala naslabše... ko sem slišala srček, sem jokala kot dež.... Hočem povedat - tudi tiste, ki še ne slišite srčka z AS; ni rečeno, da je karkoli narobe!! Jaz ga recimo ne slišim tud danes ne, pa si kljub temu dopovedujem, da je vse ok... In močno upam! Čeprav me kar pošteno iztirja, da ga ti zmeraj najdeš - me zaradi tega postaja strah....

Vsem skupaj lep dan in ostanite pozitivne!

Hvala! O AS pa nisem pisala zaradi reklame ali pa da bi morala katera zaradi paničarit, ampak sem samo opisala situacijo v kateri sem se znašla. Meni pač veliko pomeni, da ko posumim da lahko kaj ne bi bilo ok, da lahko to z njim preverim in ne paničarim do naslednjega pregleda ali pa, da bi celo klicarla h G. vsak čas, ko se meni kaj ne bi zdelo ok. user posted image
In res je, lahko tudi kakšen dan srčka ne najdeš. Tudi ni nujno, da je kaj narobe. Tako piše tudi v navodilih, ki so priložena zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
20.2.2011 19:01:56   
Arabella1
Becky moje iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
20.2.2011 19:55:29   
issa
becky iskreno sožalje tudi z moje strani....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
21.2.2011 7:16:50   
Princess1
Jutro vsem souser posted image ,

spala Hvala Bogu dobro, zdej pa novim zmagam naproti......v službo...

Lepo bodite in vso srečo, če ima katera danes pregled...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
21.2.2011 7:35:34   
Teni_
Dobro jutro!

Vso srečo danes: tinci1, panja, Ajda_, Tanejci.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 21.2.2011 7:36:00 >

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
21.2.2011 8:04:40   
anschk
Jutro... če prou ni ravno dobro!
Tooook sm slabo spala...čist vsako uro sem se zbudila in mogla na wc. Pa še sanjala sm take zblojene sanje skos. Od kar sem noseča skooooos sanjam. A se še keri to dogaja? IN to tko žive sanje, da je prou strašljivo...
Drugače pa slabosti popuščajo, vsaj upam, ker je že ene par dni mir. Je pa tut res da sm se disciplinirala in lepo redno jem, tko da mogoče tud zato...Kakorkol že bolš je in to me zelo veseli.
Srečno vsem na pregledih danes, jst mam pa tut še samo par dni do ultrazvoka.user posted image
lep dan!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
21.2.2011 8:07:11   
dory
Madonca ste zgovorne ratale...me čez vikend ni toliko po forumih pa si morm najprej vzet čas za branje :)

torej v petek sem imela pregled in vse je ok....imam pa eno vprašanje...z mojim urinom ni vse ok...baje imam neke bakterije..težav nimam, le vonj je ubijalski...trenutno sem na vagisanu, bom pa mogla nazaj na kontrolo...kaj bi lahko še blo? nikol nisem mela kakih težav tam spodaj...so lahko tudi ledvice?

se pa psihično pripravljam na učenje, imam še zadnji izpit na podiplomcu..mogla bi spisat tud magistrsko, pa nekako sploh ne najdem volje :)...moram se pa považnat, da so slabosti že malo boljše in da mi bolj že paše jest...ne vse, določene stvari ampak gre na boljše...juhej :)

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
21.2.2011 8:24:49   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

IZVIRNO SPOROČILO: panja

Pridna si ANDMIL user posted image !

Kaj pa študiraš, če ni skrivnost?
Veliko uspeha tudi pri nadaljevanju študija!
Lp

Hvala!user posted image

Študiram na Visoki šoli za zdravstvene vede, smer - zdravstvena nega.

hehe sedaj pa mene radovednost daje ,kateri letnik si :)
jaz sem srednja ms po poklicu imam dobrih 11 let delovne dobe v tej smeri (delala v ukc ljubljana)in sedaj že dobro leto delam v popolnoma drugi branži

2. letnik sem... user posted image  

Kako to, da si šla v drugo branžo? Če ni skrivnost...user posted image

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
21.2.2011 8:26:57   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

Danes ne morem spat me prav križ boli, se vidi da nisem vajena ležat. Uglavnem, kakor zgleda se splača, krvavitve in krči so izginiliuser posted image , to je pomoje dobr znak. Sicer včeri ko sem se tuširala in bila malo dlje časa na nogah sem imela rjav izcedek, ampak danes ga ni več.

Moji so bili včeraj celi dan pri meni, je mami skuhala in vse pospravila in pripravila mojem kaj naj danes skuha, ko se vrne iz službe.

lily81- super za dobr rezultat user posted image user posted image

modrimedo- hvala za tako obširno razlago, verjemi če me ne naročijo 3.3 bom takrat odšla sama zjutraj. Pri njemu je problem ker dela samo 1-2x na mesec v leonišču, ostralo dela prvat na celovški.

andmil- user posted image za upešno opravljen izpit

polonal99- čez kak dan probaj spet naredit test.

klavdija27- čestitke za dvojčkeuser posted image user posted image

issa- joj, tile delodajalci so vsi isti.user posted image Komi čakam ta teden da vidim, ali mi bojo dali pogodbo še za tri tedne ali ne. Imam še 14 dni starega dopusta. Mene so že na agenciji, da koliko časa me ne bo, pa sem samo rekla, ja toliko časa me ne bo kolikor traja gripa. Itak ne vejo da sem noseča.

punce, se spomnite becky27, sedaj je odšla med oktobrke. Včeraj ponoči ji je v prometni nesreči umrl partneruser posted image user posted image , boga revca, si lahko predstavljam kako se počuti. 

Hvala!

becky27 - iskreno sožalje...user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
21.2.2011 8:37:46   
Majcii
DObro jutro souser posted image

Jaz sem do jutri na bolniški :) Po resnisi povedano mi prav paše, da se spočijem. Slabost tudi pri meni popušča in s tem tudi dobivam nazaj energijo user posted image

Anschk jaz tudi ful sanjam od kar sem user posted image . Res pa da sanjam bolj lepe sanja. Al kake vroče ;) . Včeraj sem celo, da sva imela z mojim že prav veliko punčko in smo bili ful veseli. :)))

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
21.2.2011 8:39:13   
*tedy*
becky27 iskreno sožalje tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image

Sicer pa sem bila tudi jaz prejšnji teden na pregledu. Vse ok v petek imam UZ, potem pa počasi naprej. Začetek aprila  me čaka še  AC.
Smo malo pobegnili s smučanja domov, ker je tako slabo vreme gor, jutri pa gremo pa nazaj ker bo potem sam sonček tri dniuser posted image .
Kar se dopusta tiče , imamo mi na Krku prikolico in nekje do sredine avgusta bomo tudi mi dol, potem še malo Pokljuke. Zadnji teden avgusta bomo pa doma da se tudi pripravimo za šolo, imamo letos tudi prvošolčka.

Uživajte še ob zadnjem snegu, jest ga imam že počasi dovoljuser posted image .

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
21.2.2011 8:41:09   
panja
Ja hvala za dobre želje. Ja danes imam drugi pregled pri g., jutri pa še nuhalno, tako da bo kar pestro.
Drugače sem ok. Vse kar mi je trenutno čisto odveč je sneg in mraz user posted image , imam že dovolj te zime in komaj čakam na tople pomladne dni. Upam, da bo vsaj pust, če ne že prej pregnal zimo...

Po moje se to odraža že v sanjah user posted image , sem sanjala, da sem na dopustu v Tuniziji, k smo bili lani tam pa to ne danes prvič. Po moje si res že močno želim sončnih, toplih dni...  ( No toliko o sanjah, ko je v zgornjem postu bilo napisano o sanjah).
Se javim, ko pridem s pregleda...

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
21.2.2011 8:43:19   
Majcii
Panja veliko sreče na pregledu.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
21.2.2011 8:44:44   
panja
Hvala za lepe želje vsem!

< Sporočilo je popravil panja -- 21.2.2011 8:46:36 >

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
21.2.2011 9:44:09   
D.anna 76
Pozdravljene.

Najprej za seznam sporočam da imam NS 3.3. in da sem drugače iz LJ.

Malce sem preletela kaj ste se razpisala v preteklih denh. Obema, ki se jima tokratna nosečnost ni izšla najbolje sporočam, GLAVO POKONCI IN NE OBUPAT! To isto se je meni zgodilo med prvim in drugim otrokom, ko je srček nehal biti tam nekje med 7 in 8 tednom. To se menda po statistiki zgodi 1 od 3 žensk, kar je po mojem mnenju kar pogosto. Bo pač naslednjič bolje. Je pa občutek grozen, vem iz lastne izkušnje.

Čestitke tudi naši nosečki z dvojčkoma, upam da bo nosečnost trajala čim dlej do 9 meseca.

Lepo bodite vse skupaj in čim bolj prijetno nosečnost.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
21.2.2011 12:08:31   
Arabella1
pozdravljene user posted image

vso srečo vsem, ki imate danes preglede.

kako ste kaj? mene nekaj tišči v trebuhu, pa brez energije sem user posted image  in hrbet me boli user posted image  samo jamram...

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
21.2.2011 13:01:29   
mate0ja
dan,

tako hitro se strani obračajo, da niti ne dohajam.

Sm vidla žalostno zgodbo o becky27. Moje iskreno sožalje. user posted image user posted image user posted image  Sploh si nočem predstavljat, da se lahko kadarkoli komurkoli kaj takega pripeti. Vsak delček sekunde, ki ga preživimo z najdražjimi na varnem je tako zelo dragocen, pa se mi zdi, da ga ne cenimo dovolj.

Prav tako sočustvujem s tisitimi, ki vam tudi tokrat ni usojeno. user posted image  Naj vsaki posebej čim prej posije sonce.

Vidim pa, da se ene preveč obremenjujete z življenskimi znaki svoje pikice. Jest imam tako mnenje. Zgodilo se bo točno to, kar nam je usojeno. Važno je, da se držimo osnovnih načel, ki se priporočajo v nosečnosti, pa tudi sicer v življenju (zdrava in redna prehrana,  zmerno gibanje, dovolj počitka, brez drog in substanc). V kolikor vas je G. opozoril na posebno skrb se tega držite, sicer pa pozabite na skrbi. Če smo pretirano obremenjene z vsako minimalno spremembo počitja, si ves čas povzročamo sres, kar pa lahko naredi še več škode. Jaz sem v prvi nosečnosti ogromno prebrala, vse sem hotela vedeti in za vsako stvar me je skrbelo. In na koncu mi je bilo žal. Spoznala sem, da sploh nisem uživala v nosečnosti ampak sem se samo bala, bala, bala.  Se mi zdi, da več informacij ko maš, bolj te skrbi in slabše vpliva na počutje. Nepremagljiva sprosti se!! in razmišljaj o tem, da vse lepo poteka.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
21.2.2011 13:04:09   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Pozdravljene.

Najprej za seznam sporočam da imam NS 3.3. in da sem drugače iz LJ.

Malce sem preletela kaj ste se razpisala v preteklih denh. Obema, ki se jima tokratna nosečnost ni izšla najbolje sporočam, GLAVO POKONCI IN NE OBUPAT! To isto se je meni zgodilo med prvim in drugim otrokom, ko je srček nehal biti tam nekje med 7 in 8 tednom. To se menda po statistiki zgodi 1 od 3 žensk, kar je po mojem mnenju kar pogosto. Bo pač naslednjič bolje. Je pa občutek grozen, vem iz lastne izkušnje.

Čestitke tudi naši nosečki z dvojčkoma, upam da bo nosečnost trajala čim dlej do 9 meseca.

Lepo bodite vse skupaj in čim bolj prijetno nosečnost.

D.anna 76 šele danes mi je potegnil. Kaj me nisi dregnila. Titi user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
21.2.2011 13:06:48   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Jaz sem v prvi nosečnosti ogromno prebrala, vse sem hotela vedeti in za vsako stvar me je skrbelo. In na koncu mi je bilo žal. Spoznala sem, da sploh nisem uživala v nosečnosti ampak sem se samo bala, bala, bala.

Točno tako si jaz mislim zdaj. Pa čeprav potiskam nazaj ta strah, ampak do pribl. 20 t, ko bodo prišli izvidi iz AC, da vidimo, če se je toxa prenesla, ne morem prav uživat v nosečnosti. Pa tako bi rada.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
21.2.2011 13:10:37   
mate0ja
Teni če ti po pravici povem tudi jaz komaj čakam, da v ponedeljek dobim rezultate krvnih testov. Ravno ti si me s svojim primerom spomnila, da tatarca za novo leto ni bilo ravno malo.

Glede na statistike imaš zelo veliko možnosti, da se vse izteče kot je treba.  Ampak še enkrat user posted image user posted image user posted image , podpore ni nikoli preveč.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
21.2.2011 13:15:12   
Teni_
Saj, jaz sem ga pa jedla malo pred zadnjo M. Par dni prej, okužba je pa stara do 4 mesece, kar pomeni, da bi bilo tudi to možno.

Saj glede na statistike se tolažim, da bo vse ok.In da še to preguramo, še tega tretjega sončka stisnemo v naročje, potem pa zapremo proizvodnjo. user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
21.2.2011 13:27:41   
mate0ja
Jest mam v glavi dva otročiča, ampak se že zdaj ne morem sprijazniti, da bi bla tole zadnja nosečnost, pa se še dobro začela ni. user posted image user posted image . Moj se je zadnjič že z mojo dobočo svakinjo menil, da če študira da bosta imela otroke in bi jima otroška oprema prav prišla, jo bomo kar k njim nosili, ko prerastemo, da doma ni krame, ker drugače gre v prodajo, ampak meni ne gre pa nikakor v račun, da ne bi pustili odprtih možnosti.

A se je pri treh pol kej lažje sprijaznit? user posted image

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 21.2.2011 13:30:08 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
21.2.2011 13:31:40   
Teni_
Ne vem, ker jaz bi jih imela 4, ampak ok, sva se dogovorila za 3. Zato zdaj tudi ne bi imela nič kaj proti, če bi bila dvojčka. user posted image  

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
21.2.2011 13:35:33   
mate0ja
Midva se pa še nisva tej temi posvečala. Dokler nisva imela nobenega, sva si želela dva, zdej bo mojemu po moje dost, jest pa ne bi imela nič proti ...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
21.2.2011 13:49:00   
nepremagljiva
mateOja napačemn vtis imaš. Jaz nisem ravno nesproščena in kljub vsemu uživam vsak dan posebej, ker če je komu jasno, je to meni, da itak ni nič odvisno samo od mene. Pride pa dan, ko recimo doživiš podobne "znake" kot si jih imel takrat, ko ni bilo vse ok in te pač malo vrže iz tira. Brez tega žal pri tistih, ki imamo kaj za sabo ne gre.
Pa brezveze...ne bom se opravičevala. Izgubljam voljo, da tukaj še kaj napišem, razen da prilepim smeška, ki ploska, al pa kak suhoparen podatek za seznam.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?