|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
18.2.2011 16:34:33   
Katte
Čestitam!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
18.2.2011 17:01:06   
Tincy90
Čestitke vipercat in veselo cartanje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
18.2.2011 17:08:59   
Alex01
tincy - ČESTITKE za zaroko user posted image user posted image user posted image

poty - prihajaš nazaj v NM?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
18.2.2011 17:41:54   
Tincy90
Hvala Alex.user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
18.2.2011 18:16:45   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Ni za kejuser posted image . Mi2 imava letos 15-to obletnico porokeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
18.2.2011 18:18:52   
vesna_b
vipercat- še tukaj čestitke. veliko prespanih noči in še več cartanja user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
18.2.2011 18:23:19   
Alex01
kaminek - samo pogumno naprej! Naš prvi user posted image  je iz umetne oploditve (kljub temu, da so bili vsi izvidi BP), druga nosečnost (po petih letih) po naravni poti,  se je žal končala s SS .
Ko sva se že sprijaznila, da bova pač imela samo enega otoka, sva po dveh letih in pol po SS zagledala user posted image  in evo našega Nejcauser posted image . Res je med fanti razlika skoraj 8 let ampak sta čisto nora en na drugegauser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
18.2.2011 18:44:05   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Ni za kejuser posted image . Mi2 imava letos 15-to obletnico porokeuser posted image user posted image

Waaau, to pa je že doba!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
18.2.2011 18:57:08   
dekle23
hej hej, da se še js malo javim tuki. danes ponoči sem bila tako boga, trebuh me je bolel in nisem mogla ležat,kaj šele spat user posted image . pa me je moj peljal k dežurnem, in sedaj sem na ginekološkem. naredil UZ, oba pikca sta migala in sta ok,tako da mi je odleglo,in sedaj dobivam inekcije v ritouser posted image auuu. upam,da me jutri spustijo domov.

no punce uživajte,js grem pa na flašo vode,hehe :)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
18.2.2011 18:58:25   
Tincy90
Dekleuser posted image user posted image user posted image user posted image pa na zdravje!user posted image

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
18.2.2011 19:10:23   
dekle23

Dekleuser posted image user posted image user posted image user posted image pa na zdravje!user posted image

Tincy90- hvala.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
18.2.2011 19:51:04   
lenčy
vipercat čestitke za punčkouser posted image  pa jo je Tevž le dočakaluser posted image  lepo se štimajte.

dekle23 ti si me zdele pa kr prestrašla, kaj je pa blo? no sm da ste vredu vi trije, pa kmalu domou! te bova obiskalauser posted image

mi smo pa iz BC, smo mal poletne konfekcije nabavli zaradi popusta. ampak si glih ni zaslužu, je tko tečen danes. smo pa srečali njegovo babico Natašo iz porodnišniceuser posted image  sm hotla it do nje, pa mi je blo kr malo nerodnouser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
18.2.2011 21:04:08   
Alex01
dekle - eno goro user posted image   in dobrih misli

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
18.2.2011 22:05:49   
dramica
Kaj berem??VIPERCAT ČESTITKE ZA NINO!!Veliko pančkajte un uživajte,seveda ne pozabte na crkljanjeuser posted image
5ra v Šentjerneju in sicer Zorčevo.Danes smo bli na1.pregledu.Mali je zrasel v 1mesecu za4,5cm in pridobil1,6kg.Vse o.k. sam preveč je ker potem poliva.Torej smo sedaj brez dodatka in je visel cel pop. na men, papcal pa jokcal k ni blo nič.Zvečer mi je dopi...pa sem mu naštimala zdaj pančajo vsi otročki že debelo uro.
Ma jaz komaj čakam na kofetkanje pa nič ena se bo priselila ajdi čim prejuser posted image .

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
18.2.2011 22:09:16   
dramica
dekle ne ga  lomit pazi nase!!In otročke seveda.
Otroci imajo počitnice kaj boste kaj počeli?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
18.2.2011 22:09:56   
5ra8
vipercat čestitke tudi z moje strani. veliko cartanja vam želim.

dramica, sem slišala da je ta OK, pride 2x na teden tud v nm user posted image

drgač pa smo dal CTG čez, nč se še ne kaže da bi bebi šel rad ven. Očitno mu je prelepo not user posted image

drgač pa še 3 tedne do PDP user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
18.2.2011 22:33:39   
Mala_princeska
Joj punce, se opravičujem, ker vam nisem mogla javit novičke, da je Vipercat dočakala Nino, sem bila popoldanska v službi in med službo nimam interneta za neslužbene zadeve....

user posted image user posted image user posted image  Vipercat, ati, Tevž za povečano družinico in krepko fejst punčko user posted image user posted image user posted image
Želim čimprejšnje okrevanje in čimveč crkljanja, potrpljenja,...

z moje strani nič novega-delam, delam user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
18.2.2011 22:33:39   
neanja duo
vipercat,čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
19.2.2011 8:14:56   
*dotika*
vipercat, iskrene čestitke za  novo članico user posted image user posted image .

dekle23, čuvaj se nam!!!

Tincy90, katera je to Zajkla?user posted image

Pri nas vse ok, v pričakovanju ponedeljkauser posted image . LEp vikend!

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
19.2.2011 14:37:00   
Tincy90
Dotika- to je G v Trebnjem, Jana Zajc.user posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
19.2.2011 18:59:46   
dekle23
user posted image user posted image user posted image vipercat, čestitke še iz moje strani user posted image user posted image vidim,da imate doma Tevža, tako je bilo glih enemu fantku v porodnišnici ime, pa se mi je takoj dopadlo to ime.

mi pa še vedno v bolnici,ampak gremo po vsej vrjetnosti jutri domovuser posted image za domov bomo dobil pa buscopan,nevem kako se napiše, pa magnesol..... tako da upam da bo vredu.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
19.2.2011 19:14:41   
Udb
Čestitke Vipercat!!!!

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
20.2.2011 8:05:43   
frufru
vipercat, čestitke za Nino!!!

Pri nas je zaenkrat vse BP. Buši raste in nestrpno čakamo MF. Naš "veliki brat" user posted image kot si pravi zdaj sam je zdrav kot dren (trkam), obseden s telovadbo. Se je R odločil, da ga je treba nekam vpisat, čeprav jaz nisem za neke oh in sploh dejavnosti. Samo v vrtcu imajo samo stvari za "punce", ki našemu ne sedejo (plesna šola, jogauser posted image ). Mali je čisto navdušen in bi bil rad vsak dan tam. So ga dali kar v skupino 5-6 let, ker se je v skupini 3-4 dolgočasil. Je bilo očitno premalo zahtevno. Potem je pa dobil še klubsko majčko z zajčkom in je oh in sploh ponosen.

Aja še eno tini mini vprašanjce. A so pri vodenih kozah razen izpuščajev še kakšni drugi posebni znaki? V vrtcu je izbruhnila četrta runda vodenih koz, pa nam skoraj že gepira, da jih dobimo ...

Lepo se mejte...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
20.2.2011 9:08:28   
ljupka
Vipercat,čestitke za malo Nino.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dekle tako je to pri dvojčkih,vedno nekaj boli,in noči bodo neprespane,vsak dan bosta težja .Zadnji mesec preden sem rodila,me je ful bolelo,križ,mednožje celo,da nisem mogla hodit,dvakrat pala po stopnicah.In sem res zadnji mesec preležala,ker nisem mogla nič.Ker me je G opozorila da do 34t moram pridet,če nočem komplikacij.In tako je tudi bilo,v 34+6 mi je voda začela ottekat pa smo šli rodit.In je bilo vse vredu z njima.
Sem pa cele noči prebedela,sem pospravljaa,pekla,ali brala knjige.Enostavno nisem mogla spat.
Če so se že začele težave,pusti vse in počivat,da te bo man bolelo.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
20.2.2011 16:43:52   
ajč.
bejbe..ewo mene po doooolgm času se spet malo javljam user posted image
prvo da vam javim- sem po novem zopet dolenjka user posted image selitev nazaj v "mrzle kraje" je uspela, imam pa še kr nekaj dela z pospravljanjem....
user posted image vsem, ki se crklate že z malimiuser posted image
dobrodošle vse nove user posted image user posted image

na hitro da povem da z našim malim fantičkom je vse vredu...le zelo mi nagaja-mi skooos brca v mehur! (ga nosim zadaj ter je zelo nizko,tako da tudi trebuščka nimam velikega user posted image )
grem zdaj rihtat otroško sobico ter se javim kasneje!
lep preostanek nedeljskega popoldneva vsem!!user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?