Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:31:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar a daj...toliko zaradi trikotnika? Ma raje bi take haklali, ko druge ogrožajo pa nažgani vozijo ipd. A ime za dečkota je skrivnost? Pravzaprav jaz niti za pupo ne vem, če slučajno ta lulek le ni lulek ampak popkovina. Ja,tolko mi je napisal.60 ojrov,če plačam v 8-h dneh. Tomi bo,če bo fantek,bomo pa za punčko tudi zbrali,za vsak slučaj. Lušno ime. Jaz si takega rockerja predstavljam (verjetno zaradi Siddharte).
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:31:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Neeee! ok...ker je malo narobe vse skupaj razumela glede tebe...sorry
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:32:44
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. no, sem vas uspela prebrat saj za komentirat tak nimam kaj dosti no, glede ločitev...sem istega mnenja kot Marta, pač v vsaki vezi je kriza, ampak če je teh slabih trenutkov več kot dobrih...potem...to ni zame...rada sem srečna in zadovoljna in če tega v zvezi ne čutim, potem brezveze...pa Bambi...aja si bla poročena...no, samo da je zdaj ok...jaz imam podobno izkušnjo...8 let v vezi, ki je bila z moje strani vsaj 5 let zlagana, ko je hotel otroka sem raje naredila konec, ker sem vedela, da ne bo dolgo trajalo...no, zdaj sem srečna no, pa že bluzim no pri meni je bilo zelo podobno ... prej 7 let v vezi... zlagana tud najmanj 5 let-tud zvesta nisem bla...ene že poznate mojo zgodbo... Matcar, fantka boste imeli? Kako mu bo ime? moram vam še povedat, da je T začel nekaj štrajkat pri hrani ne vem kaj se dogaja, že v hotelu je full ipiko zganjal...pa ni hotel tega pa ne onega...pa smo pač mislili, da zaradi preveč vsega na mizi...danes doma pa isto...zjutraj sploh ni hotel na žlico jest...je kazal na flašo Pa potem popoldan sem mu mislila kompot dat, pa mi je ven pljuval Je možno, da zaradi tega ker ga grlo boli??? Naju namreč grlo boli. moja prejšnja veza je tudi trajala 7 let...hm...pa zdaj sva z možem skupaj 7 let...u j....ti...vedno to 7 leto sedmo je nevarno ja... a te sem jaz zdaj že mimo ?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:33:27
|
|
|
|
matcar
|
Pa hvala babike za podporo.Sploh nisem tak mislila,kot je izpadlo glede spola,je pa res,da moj je,pa ni važno kaj ima med nogicami.Itak sem že vesela.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:33:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka a te sem jaz zdaj že mimo ? ja tej že, če sta več kot 7 let skupaj
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:34:21
|
|
|
|
marta82
|
Po raziskavah naj bi se največ parov razšlo sedmo leto. Sem tudi jaz enkrat brala, ja.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:35:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Neeee! ok...ker je malo narobe vse skupaj razumela glede tebe...sorry zakaj sory? Meni je itak vseeno,samo naj prebere vse,če že mora špijunit,pol pa naj piše in komentira.Če pa je MB-jevka,pa se nam naj pridruži,pa bo stvar rešena.Al se motim?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:35:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa hvala babike za podporo.Sploh nisem tak mislila,kot je izpadlo glede spola,je pa res,da moj je,pa ni važno kaj ima med nogicami.Itak sem že vesela. ma ne sekiraj se, me ki te poznamo vemo kako je bilo vse skupaj rečeno in mišljeno ostali pa še bodo ali pa tudi ne razumeli...ma b....te
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:36:17
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka a te sem jaz zdaj že mimo ? ja tej že, če sta več kot 7 let skupaj ja sma ... sam se mi ne zdi da je tahujše mimo... ampak šele prihaja
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:36:22
|
|
|
|
matcar
|
Ja,ime je pa začuda lepo tudi Lei in Maksu,ker sma jih vključla v izbiranje,Saš pa še ne govori,da bi lahko komentiral.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:36:23
|
|
|
|
Sacherca
|
Ceer No imam se fore glede sedmega leta,letos bo 6o,naslednje leto pa 7.te pa boljse,da pocakamo z ohcetjo do 8ga
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:36:52
|
|
|
|
Sacherca
|
Meni je tudi vsec ime Tomi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:37:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Neeee! ok...ker je malo narobe vse skupaj razumela glede tebe...sorry zakaj sory? Meni je itak vseeno,samo naj prebere vse,če že mora špijunit,pol pa naj piše in komentira.Če pa je MB-jevka,pa se nam naj pridruži,pa bo stvar rešena.Al se motim? ja saj zato sem kar direktno vprašala če se poznata
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:37:10
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka a te sem jaz zdaj že mimo ? ja tej že, če sta več kot 7 let skupaj ja sma ... sam se mi ne zdi da je tahujše mimo... ampak šele prihaja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:37:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa hvala babike za podporo.Sploh nisem tak mislila,kot je izpadlo glede spola,je pa res,da moj je,pa ni važno kaj ima med nogicami.Itak sem že vesela. ma ne sekiraj se, me ki te poznamo vemo kako je bilo vse skupaj rečeno in mišljeno ostali pa še bodo ali pa tudi ne razumeli...ma b....te Itak!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:38:02
|
|
|
|
matcar
|
Grem film gledat,pridem nazaj....
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:38:39
|
|
|
|
Sacherca
|
Matcar samo Maks pa je res pravi ded,moj skrat je pol leta starejsi od njega in ima 10kg manj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:38:43
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa hvala babike za podporo.Sploh nisem tak mislila,kot je izpadlo glede spola,je pa res,da moj je,pa ni važno kaj ima med nogicami.Itak sem že vesela. Ma oprosti, mogoče sem tudi jaz narobe odreagirala, hotela sem samo povedati, da ni važen spol, samo zdravo naj bo...ko so meni na UZ v nosečnosti povedali da ima moj fantek prirojeno napako, se mi je svet podru in šele takrat sem ugotovila pomen stavka-ni važno kaj bo, samo da je zdravo! Zato sem napisala da ne biti žalostna zaradi tega ker ni pupa(bo pa peta )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:38:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Po raziskavah naj bi se največ parov razšlo sedmo leto. Sem tudi jaz enkrat brala, ja. na žalost to je res
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:39:02
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa hvala babike za podporo.Sploh nisem tak mislila,kot je izpadlo glede spola,je pa res,da moj je,pa ni važno kaj ima med nogicami.Itak sem že vesela. Me razumemo, ker te poznamo. Je pa res, da je to od človekove situacije odvisno in delno tudi to punco, ki ti je pisala razumem. Ko sem hodila v ICSI postopke so mi šli kar lasje pokoci, če se je kdo "zmišljeval" katerega spola bi raje imel otroka, ker sem si vedno mislila, da naj bodo raje veseli, da ga sploh lahko imajo in naj tega ne jemljejo samoumevno. Tako, da naj te to kar je napisala ne razjezi, ker pač vsak glesa s svojega zornega kota in tudi stvari vidi drugače, ker je prebrala samo del pogovora.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:40:15
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,ime je pa začuda lepo tudi Lei in Maksu,ker sma jih vključla v izbiranje,Saš pa še ne govori,da bi lahko komentiral.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:40:46
|
|
|
|
Sacherca
|
Botrca daj mi reci kaj sta si privoscila v Zlati srni,da si spet malo luste naredim po kitajski Pa kolk sta placala,ce ni skrivnost? Aja pa zacel se je moj klub za iskanje zaposlitve in nas ima ena mentorica,ki me tako spominja nate,kot bi bili dvojcici...Samo,da ima ona daljse lase....Zgleda pa baba pa pol
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:41:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa hvala babike za podporo.Sploh nisem tak mislila,kot je izpadlo glede spola,je pa res,da moj je,pa ni važno kaj ima med nogicami.Itak sem že vesela. Ma oprosti, mogoče sem tudi jaz narobe odreagirala, hotela sem samo povedati, da ni važen spol, samo zdravo naj bo...ko so meni na UZ v nosečnosti povedali da ima moj fantek prirojeno napako, se mi je svet podru in šele takrat sem ugotovila pomen stavka-ni važno kaj bo, samo da je zdravo! Zato sem napisala da ne biti žalostna zaradi tega ker ni pupa(bo pa peta ) kakšno pa?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:42:04
|
|
|
|
botrca
|
Ej babike, kaj vam kaže da nisem prisotna?
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 19.2.2011 21:43:14
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa hvala babike za podporo.Sploh nisem tak mislila,kot je izpadlo glede spola,je pa res,da moj je,pa ni važno kaj ima med nogicami.Itak sem že vesela. Ma oprosti, mogoče sem tudi jaz narobe odreagirala, hotela sem samo povedati, da ni važen spol, samo zdravo naj bo...ko so meni na UZ v nosečnosti povedali da ima moj fantek prirojeno napako, se mi je svet podru in šele takrat sem ugotovila pomen stavka-ni važno kaj bo, samo da je zdravo! Zato sem napisala da ne biti žalostna zaradi tega ker ni pupa(bo pa peta ) kakšno pa? Na ledvički
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?