nenka7
|
punce, kolk pa drugač je polno plačilo vrtca? približno, ker vem, da se od občine do občine razlikuje. potem je pa odvisno v kateri razred padeš glede na dohodke, ampak tud če npr. izračunaš, da padeš v 4. razred in da plačaš 40% polne cene jaz še vedno ne vem koliko je to, če ne vem koliko je polna cena... sej to pa ne more bit skrivnost kolk računajo vam polno a ne? če lahko katera prosim lepo pove, da vidim kje približo smo... hvala!! sicer imamo pa mi tudi nekej zadnje čase podrte noči, jaz sem ko zombi, moj mož mi pa zjutrej reče: dons je bil pa priden a ne?? ja itak!! na pol ure sem vstajala... no, ampak jaz trenutno krivim zobke, se mi zdi da ga mal matra in je tečko ponoči in podnevi! benika - super, da so ti vsaj usta porihtali in upam, da ti je vsaj mičkeno odleglo. a je še prepoved obiskov? ker če ni, če boš kaj rabila ti komot pol prinesem popoldan, ko imam moža doma da pazi na blaža, ker sem 5 min stran od bolnice, če boš karkoli rabila medtem ko boš notri! avto - tudi mi kupujemo drugega, no, treba še mal našparati, zdej samo gledava in cenovno sva ugotovila da je res c4 picasso najbolj ugoden, ene 3 leta star. tudi midva imava sedaj namreč 10 let staro alfo karavana, bi pa jaz rada tak avto da so zadaj trije sedeži in ne samo dva in tretji nekej na pol. če se nama slučajno zalušta v naslednjih 5-7 let imeti 3 otročke, ker toliko časa potem spet nebi menjali avta... in ninibo - štekam tvojega moža, da mu ni jasno od kje takšen vozni park pri nas, ampak slovenčki smo pač mahnjeni na pleh - redki da niso, med te štejem sebe, ki nimam avta in sva v bistvu zato mal čudna... ker vsi imajo vsak svoj avto kar jih jaz poznam. ja, mal se je treba prilagoditi, pa gre, ampak to se folku pač ne ljubi... jaz pa spet sama - mož na šihtu in seveda da ne bo kdo rekel - uuuuu to bo gnarja, so mu prejšni mesec točno 8 evrov in pol dali za to da je bil 3 dni cele dneve plus da bi moral celo v vojašnici spat, kar mu sicer ni bilo treba, ampak to ne moreš verjet kolk jim to plačajo, da bi jim zataknil direktno v zadnjico, če se lepo izrazim!! katastrofa!!