rina22
|
Juuutro matcar, ah ne sekiraj se Vem, da je bila želja velika, ampak saj ni konec sveta. Ne bit preveč žalostna in razočarana, ker otroček to čuti. raje se ga veseli, pa naj bo fantek ali punčka Kot je že marta napisala-eno punčko že imaš S tem se tolaži Saj ne vem, kaj naj ti pametnega povem - smiliš se mi, ker vem, kak je, ko ti reče drug spol, kot misliš, da je, po drugi strani pa se mi zdi slabo za otročka, če imaš slabe misli zdaj pošiljam ti veliiiiiko Midva pa nisva hotla vedit, kaj bova mela in so nama vsi "laiki" ( ) govorili, da bo ziher fantek (iz več razlogov), in sem se že nekak podzavestno privadila na to misel Nisem pa bila obremenjena s tem, kar bo, ampak čisto razumem matcar, ker si nekak v glavi vrtiš neko sliko, pol pa bum No, in mi v začetku julija, ko sem mogla it v B, mi G dela UZ in mi reče, da se spol lepo vidi in če že vem, kaj bomo dobli. pa sem rekla, da ne in da je zdaj te 3 tedne že tak vseeno in da če se vidi, da naj mi pove. in ko je rekel, da je punčka, sem skoraj z mize padla in ga še 1x vprašam, in je revež 3x pogledo - za vsak slučaj in od takrat, če verjamete ali ne, sem čisto drugače občutila sleherno brciko. ne vem, zakaj, ampak se mi je podzavest nekak čist obrnila No, ena moja prigoda elevitka, joj, bogica, upam, da se res stanje pri vas čimprej umiri Naša sicer ni taki ipik, ampak me blazno jezi, ko meče stvari - igračke, hrano (ko več noče jest). skratka vse, česar več noče met v roki, ne odloži, ampak vrže. bodo mogle bit neke sankcije (učinovitejše), drugače bo še v vrtcu kakemu otročku kako leseno igračko vrgla v glavo
|