lillchy123
|
jutro čvekice hja, ste tok načvekale, da sem mogla 2- spit, da sem vse prebrala ampak itaq so mi pasalre, ker sem od premalo spanja (predvsem po lastni krivdi) in to že cel teden, ko zombi. katalenca- bravo za kakanje! a ni lepo, ko nam takšne "malenkosti" tako polepšajo dan? benika- dobrodošla doma, sam da gre na boljš, zdaj pa miren vikend in uživaj z družino ninibo-ej, ful maš pridnega sina. edino mali nasvet- če ima rad ninico, potem imej vsaj dve in mu jih menjaj, da bo navajen na obe. ker drugače, ko bo malo večji, bo cela panika, če ninice ne bo, ker se bo recimo prala... mere-madoniš maste velikančke!! hja, naša frajla pa pazi na mojo hrbetnico in ostaja žepna izdaja- pri 5 mesecih je imela 59cm,5000g in 49AG. no, ampak glede na to, da sem jaz rojena na rok, pa sem imela pri enem letu točno 7kg, in glede na to, da je mala čista moja kopija, še ni panike archie in jinx-čestitke!!! pa mirno , hitro in lahko kotitev in zadovoljne male kepice!! bambinca-ojej, te čist razumem. jst sem čist srečna, ker smo končno zdravi za tolažbo- naš najlepši del porodniške šele prihaja sončica-evo, neki sem ti hotla napisat, pa sem pozabla kaj. se vidi, da sem zombi almera-sam da gre na boljš. pike poke tvoji čbelici tinka- kako je uspela tortica? midva danes delava za našo ta srednjo, imamo popoldne žur za njen 10.rd. si je zaželela morskega psa drugače pa je fuuul lepo, vse belo, pol bova šle s tamalo ven, do gostilne k babi. Je bil Luka včeraj na smučkah, je bil čist navdušen. no, vsaj dokler sm obli v veži, zunaj se je po parih krogih vlečenja in dveh spustih začel bunit. ampak, glavno da smo probal! pol sva se pa še sankala ( se on sploh še ni nikol ornk sankal, ker je skoz neki blo) je bil pa čist navdušen. men e pa dons vse boli ja, stare kosti morva dons ponovit. drugače pa me zato nič ni, ker letamo okrog za avto. smo jih kar neki sprobal in zaenkrat nama je najbolj všeč mazda5. drug teden upam, da sprobava še novega c-maxa, pol se bomo pa odločli nič, grem hitro kaj nardit, dokler miška spi. aja, pa lepo kofetkajte