|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
18.2.2011 7:49:26   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca

Če katero zanima, lahko tudi članek pošljem na mail, se pa opravičujem za take krace, očitno če nekaj kopiraš v okno, se drugače vidi.

No, jaz bom začela uvajat :) Za jajce se pa še moram odločit :))

jaz se trenutno s tem še ne ubadam, ker mi še riževe kašice ne je lepo. Kar nekaj se upira. Prav, bomo pa še čakali. Aja, bdw, psici sta fuuuul veseli, če Teja kaj pusti user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sam tok. naša tega niti pod razno ne je. vse z jezičkom ven porine. gresa poje nekje 50/50, če dobi pa korenčekuser posted image user posted image user posted image potem pa kar brca in tako je, da ji ne morem dopsti hitro dajatuser posted image user posted image user posted image mogoče poskusi še kaj drugega..

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
18.2.2011 8:16:56   
NiNiBo
archie bi bila sreda uredu? Prisla bi pa potem ko Neo odspi jutranjo rundo, torej tam ob 11.00? Te bom se prosila, ce mi bos poslala na moj ZS tocen naslov, da bova nasla do tebe.
vrtec jaz sem tudi ze klicala, no pri nas je bila pa na moje presenecenje info. kar pozitivna. Upam, archie da se bo pri vas na koncu vse uredu odvilo in, da bosta dobila mesto.
uspavanje&spanje pri nas to se vedno ni problem in upam, da tako tudi ostane. Jaz sem delala nekako podobno kot opisano. Vcasih ga grem tudi po 5x popravit, ampak ce vidim da mu ne gre, ga pa se vedno dvignem, mu pojem, ga se mal podojim itd., ponavadi se potem na pol zaspanega polozim v posteljico in mu potem gre. Ce pa se vedno ne, kar je redko greva pa lepo skupaj v posteljo, ko zaspi ga velikokrat se prelozim, spet da se mal predrami, tako da ve kam gre. Duda pri nas rulz, ima pa tudi zraven vedno isto cunjco-medvedka, ki kot duda sedaj potuje z nami kot obvezna oprema. Ponci se itak zbuja, ampak jaz sem samo vesela, da mi takoj nazaj zaspi. Ce pa ne, kar se nam je pa ta teden zgodilo, pa ga dam med naju spat. Kar sem se videla, da pomaga je da podnevi zatemnim sobo.

Sicer imava pa sedaj kar nekaksen ritem podnevi: zjutraj vstaneva, Neo se igra sam- jaz pojem zajtrk, potem se igrava skupaj, mal delava tiste vaje kot na uricah, po eni uri je utrujen, ga podojim in spi potem 1-2 uri. Potem greva ven za 2-3 ure, potem pa spet spanje 1-2 uri- jaz pojem, popoldan pa ali se enkrat ven, ali se pa spet igrava oz. masirava. Potem pa papi pride in imata onedva cas zase, jaz samo se podojim pred spanjem. Potem ga pa dava v posteljo in ce je potrebno ga hodiva izmenicno popravljat. Ce je kriza pa seveda joska&mami rulz.    

Pri nas soncek, tako da ko Neo odspi svojo jutranjo rundo greva ven user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 18.2.2011 8:18:43 >

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
18.2.2011 8:33:41   
lillchy123
jutro čvekice user posted image

hja, ste tok načvekale, da sem mogla 2- user posted image spit, da sem vse prebrala user posted image ampak itaq so mi pasalre, ker sem od premalo spanja (predvsem po lastni krivdi) in to že cel teden, ko zombi.user posted image

katalenca- bravo za kakanje! a ni lepo, ko nam takšne "malenkosti" tako polepšajo dan?user posted image

benika- dobrodošla doma, sam da gre na boljš, zdaj pa miren vikend in uživaj z družino

ninibo-ej, ful maš pridnega sina. user posted image edino mali nasvet- če ima rad ninico, potem imej vsaj dve in mu jih menjaj, da bo navajen na obe. ker drugače, ko bo malo večji, bo cela panika, če ninice ne bo, ker se bo recimo prala...

mere-madoniš maste velikančke!!user posted image user posted image hja, naša frajla pa pazi na mojo hrbetnico in ostaja žepna izdaja- pri 5 mesecih je imela 59cm,5000g in 49AG.user posted image no, ampak glede na to, da sem jaz rojena na rok, pa sem imela pri enem letu točno 7kg, in glede na to, da je mala čista moja kopija, še ni panike user posted image user posted image user posted image

archie in jinx-čestitke!!! pa mirno user posted image , hitro in lahko kotitev in zadovoljne male kepice!! user posted image user posted image

bambinca-ojej, te čist razumem. jst sem čist srečna, ker smo končno zdraviuser posted image za tolažbo- naš najlepši del porodniške šele prihaja

sončica-evo, neki sem ti hotla napisat, pa sem pozabla kaj. se vidi, da sem zombiuser posted image

almera-sam da gre na boljš. pike poke tvoji čbelici

tinka- kako je uspela tortica? midva danes delava za našo ta srednjo, imamo popoldne žur za njen 10.rd. si je zaželela morskega psa user posted image

drugače pa je fuuul lepo, vse belo, pol bova šle s tamalo ven, do gostilne k babi. Je bil Luka včeraj na smučkah, je bil čist navdušen. no, vsaj dokler sm obli v veži, zunaj se je po parih krogih vlečenja in dveh spustih začel bunit. ampak, glavno da smo probal!user posted image user posted image pol sva se pa še sankala ( se on sploh še ni nikol ornk sankal, ker je skoz neki blo) je bil pa čist navdušen. men e pa dons vse boli user posted image ja, stare kosti user posted image user posted image user posted image morva dons ponovit.

drugače pa me zato nič ni, ker letamo okrog za avto. smo jih kar neki sprobal in zaenkrat nama je najbolj všeč mazda5. drug teden upam, da sprobava še novega c-maxa, pol se bomo pa odločliuser posted image user posted image user posted image

nič, grem hitro kaj nardit, dokler miška spi.

aja, pa lepo kofetkajte user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
18.2.2011 9:27:00   
corfu
Danes pa jaz tudi rabim dozo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še katera ?  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Brina je postala čez noč vročična in je posledično jedla na vsake 45 min, predvidevam da je bila zelo žejna. Aljaža je nosila luna in kar ni mogel spat user posted image  user posted image  user posted image  , Manca je kašljala in naju klicala 100x user posted image  . No Brina sedaj še spi...Jaz sem imela že pečene mafine ob 8.00 zdej pa gledam Tom & Jerry poletita na Mars user posted image user posted image user posted image , pa celo glavo sem si oprala, da sem se malo zbrihtala user posted image

Vglavnem kaj ste dale proti vročini Paracetamol svečke?

Uživaj življenje...

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
18.2.2011 9:42:52   
Jazzy1
Jutro. Neeee, dober dan, oz. skoraj bi lahko rekla dober večer. Ne vem kaj se z nami (beri: Tomom) dogaja, ampak danes je ob 5h vstal in to je to. Nobena joška al pa flaša ni pomagala. Čisto buden, ready for action, vriskal, žlobudral....po dobri uri sem ga nesla v dnevno in user posted image prosila če ga lohk on ima...valda neprespan kot je se je tudi njemu dokaj hitro začel mešat...no potem mali končno zaspi in se tamala zbudi ob 7h (drugače nikoli tako zgodaj ne vstaja), tako da potem s T spanjem itak ni bilo nič.

Prej sva spet jedla in mi zaspi, ga kolikor je sploh mogoče nežno odoložim - sam da se dotakne postelje odpre oči in spet: aaaaAAAAAAagggggg, eeeeeeeee, ....

Sej je luškan, ko hoče tako komunicirat, ampak jaz sem res čisto neprespana in ponoči nekako nimam istih potreb. user posted image user posted image user posted image . Kje so tisti časi (matr, zvenim kot ena stara babica user posted image ) ko je ponoči sam zaspal ko si ga odožil v posteljo, če se je med odlaganjem vseeno prebudil. Long gone it seems... user posted image

Skratka ne vem kolk časa bom še zdržala tole (ok, itak da bom, to je bolj retorično vprašanje), se mi zdi da se mi res že pozna na obnašanju do obeh otrok. Do L sem včasih ko zganja trmo že prav zadirčna in mi je potem fuuul hudo. Mah...

No, hvala za branje (ne morm ravno rečt poslušanje user posted image ), sem se morala mal izkašljat.

KAj je danes s kavico - a je katera potem za???????

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 18.2.2011 9:47:10 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
18.2.2011 9:49:08   
kajča
jazzy midve z Bino prideva, imam sicer vnete oči, ampak bom vseeno prišla, ker potrebujem kavo. Torej Kolosej, pridem cca. 10.45

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
18.2.2011 9:52:36   
Izabelina
torej dobrdan!

mi imamo spet net nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzy najprej sočustvujem s tabo potem mam pa eno vprašanje k me muč še iz srednje šole pa vidm, da si ti prava oseba za to... kako se izgovori beseda disgusting? čis fotentično a se taprva črka g izgovori kot g al kot k?

Eva je dans tut neki čudno spala, najprej je ob 7ih jedla kašico pol ob 21ih mleko pa ob 2eh mleko pa ob 5ih mleko... ob pol 7ih se je zbudila in sm jo samo prestavla k nama in je zaspala nazaj do pol8ih... tko, da ful grozn ni sam k se navadš na lepo je vse ostalo čudno...

kaj bojo dans kej jedli tamavčki? Eva bo mela cvetačo pa pire krompir...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
18.2.2011 10:10:42   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: kajča

jazzy midve z Bino prideva, imam sicer vnete oči, ampak bom vseeno prišla, ker potrebujem kavo. Torej Kolosej, pridem cca. 10.45

Jaz bom malo kasneje prišla, ker se morva še zrihtat. Ene 11:15, upam, pa da prej....

Izabelina - hehe, nekje med g in k - težko tole po PCju. Lahko pa greš na Cambridge dictionary online - tam imajo tudi izgovorjavo (AmE in BrE).

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
   [Brisano sporočilo]
18.2.2011 10:13:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
18.2.2011 10:39:34   
corfu
No, očitno naša Brina noč notr prinaša, se še ni zbudila user posted image  jo hodim gledat in očitno je toliko utrujena od noči...

Almera a imaš alergijo al kako?

Danes za kosilo: porova juhica, pečena svinjska ribica, pečen krompir in zelena solata

A še katera ni začela z uvajanje oz. trenutno ne dodaja nič?

Archie, Almera, Ninibo, jaz...še katera?

< Sporočilo je popravil corfu -- 18.2.2011 10:40:01 >

Uživaj življenje...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
18.2.2011 10:40:53   
corfu
S-max je tudi nama všeč user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
18.2.2011 10:41:35   
Jinx
Moja Brina je tudi samo še na mleku user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
18.2.2011 10:45:04   
archie
Corfu, mene ne štej tolk vmes, ker je 3/4 na AM user posted image ostalo je pa dojena (user posted image )-po 4 mesecih sem jo začela dojit user posted image user posted image

Lillchy, sploh nisem pomislila, da ji riževa kašica ne bi bila všeč user posted image samo po drugi strani mi je pa malo neumno vsak dan kuhat en krompir, če ga sploh še ne zna pojest.... bom malo pediatrinjo vprašala drug teden!

Sicer pa dokler lahko spi po 11h in se ne zbuja in tudi potem, ko se zbudi in vstane, več kot 1h ne zahteva hrane, do takrat mi ni panika jo imeti na AM.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
   [Brisano sporočilo]
18.2.2011 11:15:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
   [Brisano sporočilo]
18.2.2011 11:27:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1015
18.2.2011 11:29:46   
archie
Midva imava že ogledanega in izbran naslednji avto in sicer bo to Škoda Octavia 4x4. Kdaj pride na vrsto, je pa še vprašanje... pred naslednjim user posted image sigurno.

Meni je pa ta riževa kašica ful dobra user posted image z razliko od AM, ki mi je zanič (ampak važno, da je madam všeč user posted image ).

Bom probala s korenčkom. Butasto vprašanje: kolk časa se kuha? user posted image nikol nisem kuhala samega korenčka (vedno je bil v juhi ali pa zraven mesa...).

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 1016
18.2.2011 11:32:42   
lillchy123
avto-nama je S-max prevelik zato, ker smo vsak dan v Lj in je totalna štala s parkingom. pa tud ne ravbimo (še) tok velik avto. tiste e1x na 14 dni se bomo pa že stisnili. Danes je konferenca za novega C-max in grand C-max. Imajo namreč čisto nov model, ki ima 7 sedežev in je večji. Drug teden se ga bo baje že dalo vidit. od takih malo večjih nama je bil pa zdaj najbolj všeč Mitsubishi Grandis. Pa še cena je zelo ugodna, ker so ga nehali delat. Ampak sva ugotovila, da zaenkrat res ne rabimo tok velkiga. vprašte me čez 2 leti 

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
18.2.2011 11:33:58   
Natalija28
Po dolgem času še en pozdravček od naju.

Ta vikend smo bili prvič skupaj na dopustu in bilo je fenomenalno. Edino prehitro je minilo. Matija je čofotal po vodi ko zmešan. user posted image  Je bil 2x po pol ure na dan v vodi - več mu niti pasalo ni. Pa je bil tako utrujen da je ob pol devetih že sam zaspal in spal do 5-6h, se najedel in še kako urco odspal.user posted image  Prenosno posteljico tudi super preneso. Skratka priden je bil. In ta ritem nočnega spanja je prenesel tudi domov.user posted image  

Smo pa ta teden meli neke težavice-je  mel tako drisko, da je mel ritko ful vneto-ga zaj kopam v hrastovem lubju in ga mažem s kremico, ki nama jo je namešala v lekarni in je že bolje.

GH - zaenkrat še samo kaki piškotek v mleko ali pa kašice, ki se mešajo z vodo. Sem probala krompirček, korenček in banano z vilico zmeškano - niti pod točko razno.user posted image  Frutek pa ja-ampak tudi ne najrajši... Tak da ga ne silim in mu dajem samo tole še zaenkrat. Zaradi driske tud fruteka ne bo dobil nekaj časa.

Tako- z dragim imava pa danes 5 let zveze.user posted image  In si bova privoščla večer v dvoje. Matija bo pa pri mojih.user posted image  Mi2 sva gledat stand up komedijo in pa na večerjico.user posted image

ŽanaTaja- čestitke za plusek.

benika- lepo, da si končno doma.

malecka_mateja - čestitke za diplomo. pa pikapoke Tinu, da se čimprej pozdravi.

Najin naslednji avto bo pa najbrž novi C4.user posted image

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 18.2.2011 11:34:54 >

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

Neposredna povezava do sporočila: 1018
   [Brisano sporočilo]
18.2.2011 11:56:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Natalija28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1019
18.2.2011 14:05:18   
Inčy
Hej!

Naša babika pa tako rada papa ... je vse in res vse, kar ji ponudim: brokoli, ohrovt, špinačo, krompir, cvetačo, korenček - tudi sadje in riževo kašico (imamo tisto z jabolko in jo veliko raje je kot navadno)... vse res ... ona bi verjetno še samo GH jedla, če bi že bilo možno ... se pa seveda še vedno dojiva in še vedno gledam, da je to še njej največji obrok - čeprav je že težko za kosilo, ker kar odpira usta in mi je danes že zelo veliko pojedla, tak da je z mlekecom le malo poplaknilauser posted image  ... Bojujemo se le zdaj s kakanjem ... user posted image ampak tudi to gre na bolje z malo slivovim sokecom (prekuhane suhe slive) user posted image

Avto ... meni je že skoraj karavan megan premajhen že zdaj, pa imava komaj eno lumpiko user posted image user posted image user posted image  ... razmišljama pa o citroenu C4 picaso - mi je ful lep in praktičen avto user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

Neposredna povezava do sporočila: 1020
18.2.2011 15:25:04   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca

Če katero zanima, lahko tudi članek pošljem na mail, se pa opravičujem za take krace, očitno če nekaj kopiraš v okno, se drugače vidi.

No, jaz bom začela uvajat :) Za jajce se pa še moram odločit :))

jaz se trenutno s tem še ne ubadam, ker mi še riževe kašice ne je lepo. Kar nekaj se upira. Prav, bomo pa še čakali. Aja, bdw, psici sta fuuuul veseli, če Teja kaj pusti user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sam tok. naša tega niti pod razno ne je. vse z jezičkom ven porine. gresa poje nekje 50/50, če dobi pa korenčekuser posted image user posted image user posted image potem pa kar brca in tako je, da ji ne morem dopsti hitro dajatuser posted image user posted image user posted image mogoče poskusi še kaj drugega..

Jaaaaaaaaaa, res je! Svit je ravnokar pojedel (dobesedno pohlastal) polovico kozarčka (kupljenega) korenjčka. Več se mu pa nisem upala dat, bo še za jutri. Z riževo kašico pa tudi mi nismo prišli daleč. Upam da je zdaj to to in da tudi mi začnemo s 'pravo' hrano. Saj je tole malo too much, da v dveh dneh znucava celo škatlo AM.

No zdej grem pa tud jaz torto naprej delat. Je očitno tak dan user posted image

T.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
18.2.2011 15:48:58   
tinkatonka
kaj bojo dans kej jedli tamavčki? Eva bo mela cvetačo pa pire krompir..

Korenček z rižem. Sem ugotovila,da ni problem korenje, ampak krompir. Tak da z rižem pa je pojedel ogromno, Za dop.malico je imel skuto z jabolčkom. Ko se zbudi bo jedel nekaj z banano, ker jo imam še v hladilniku. Vglavnem je kr ješč. za večerjo poje cca 200ml pirine kašice. Kot kaže imamo že 4 obroke GH. Včasih je treba dat vmes mleko, če mu kaj od ponujenega ni všeč, drugače pa kr gre tole uvajanje.

Je pa včeraj jedel ob pol polnoči, se ob 3h zbudil, pa sem mu kr dudo in malo čaja dala in je zaspal do pol sedmih. Nas je pa ob 5:45 alarm na moževem kombiju zbudil. HB ni bil vlom, ampak mu je nekaj iz šipe padlo dol in se je avto "ustrašil". No mi pa seveda nismo nazaj zaspali. itak sva pa imela logopeda z Anejem ob 8h, tak da smo bili leteči.

Torta...sem jo včeraj spekla. Lepa, upam da je tudi dobra. Sva jo namreč z A. nesla dopoldan dol, pa se je tast zahvalil in jo postavil v hladilnik.user posted image Baje bomo popoldne jedli.user posted image No mene pa tok firbec matra, če je dobra.

Avto...punce midva imava Fiat Punto Grande. Pa ni nič "grande" v njem. Pa se zaenkrat čist OK prevažamo. Za dopust si bova pa od staršev avto sposodila, če bo potrebno. Sva mislila letos avto menjat, pa kot kaže ne bo kaj dosti od tegauser posted image .

Archie....jaz korenček na tanke kolobarčke narežem, pa se hitreje skuha, pol pa samo tok z paličnim zmiksam, da so majhni koščki. Jakob je že ful na koščke navajen. Ne je več riževih kosmičev zraven zelenjave, ampak kr basmati riž.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 18.2.2011 15:54:34 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
18.2.2011 15:58:21   
tinkatonka
benika....user posted image user posted image user posted image Lepo da si doma in da se boš lahko pocrklala s svojimi fanti in Manjo. Pa super, da se ti je stanje v ustih pozdravilo. S čim so te pa zdravili? Upam, da ti bo čas do ponedeljka zvečer čim bolj počasi tekel.

ne morem vsega pokomentirat....se javim kasneje

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
18.2.2011 15:58:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
Za dop.malico je imel skuto z jabolčkom

a to skuto iz kravjega mleka al kakšna druga verzija?

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1024
18.2.2011 16:33:38   
Izabelina
tinka pa še eno vprašanje: zadnjič je Jakob jedel dušena jabolka z gresom, če se ne motim... a lahko recept prosim?

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?