|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberski sončki 2010
16.2.2011 23:59:21   
Primavera1
tale Avent soparnik je zdaj v Intersparu v akciji za 99 EUR. Tudi mene zanima... BC je hudičevo drag...

user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.2.2011 7:43:20   
Mjavmjav
mogoče ga pa katera prek FB zadane... sej mormo bit samo izmed par tisoč izbrane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Primavera1)
Neposredna povezava do sporočila: 677
17.2.2011 8:11:06   
KatyK79
rožica27 - meni je vzela bris kakšen mesec predno sem zanosila, se pravi leto nazaj in šele na pregledu po porodu sem izvedela da ni bil bris najbolj ok, tako da mi ga je naredila še 1x (6t po porodu). rekla pa mi je da imam pregled v vsakem primeru čez pol leta, konec julija.
ja UZ po porodu ne delajo, razen če kaj ni videti ok

lep dan

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.2.2011 9:37:33   
čebelica11
Ja se res vidi, da je slabo vreme zunaj. Je tukaj bolj živahno. user posted image

Jaz se tudi zanimam za Aventov mešalnik-soparnik in sem se že odločla, da ga bom kupla, samo čakam še, če ga slučajno na FB zadanem. user posted image user posted image   Škoda, da je v akciji samo v Intersparu, ker tukaj okol imamo samo Spar-e.

Mi bomo v soboto stari že tri mesece, uh kako gre hitro čas, in čeprav smo bli nedonošeni, nas nič posebej ne obravnavajo. Dangermouse, a vas je v razvojno poslala pediatrinja? V torek imamo že tretji pregled, pri našem pediatru je do 3. meseca vsak mesec "hitri" pregled, potem naprej pa verjetno pri naslednjem cepljenju. V torek imamo že prvo cepljenje. Proti rotavirusu ga pa ne bomo cepili. 

Krsta ne bomo imeli, sva tudi samo civilno poročena in je super, ker se glede tega strinjava. Če se bo pa sam kdaj odločil za to, pa temu ne bova nasprotovala.

Naš Lovro pa noče bit na trebuhu, vedno ko ga obrnem, da bo "kravce pasel", se začne jok. Sicer že kar močno dvigne glavo, ampak se tako jezi, da ga potem spet obrnem. A vaši so radi na trebuhu?

(odgovor članu dangermouse)
Neposredna povezava do sporočila: 679
17.2.2011 10:48:33   
BabyKitty
čebelica11 moj uživa na trebuhu... in ko je na trebuhu zaspi v 5ih minutah in spi po tri ure... drugače pa ni šans... ker ga seveda ne puščam samega na trebuhu spi na meni user posted image tko da skupaj spiva ponavadi popoldan... pa tudi zvečer tako zaspi pri meni potem ga pa odložim na hrbet v posteljico...

Mjavmjav jsttt ga bom zadela user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica11)
Neposredna povezava do sporočila: 680
17.2.2011 11:22:09   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica11
Naš Lovro pa noče bit na trebuhu, vedno ko ga obrnem, da bo "kravce pasel", se začne jok. Sicer že kar močno dvigne glavo, ampak se tako jezi, da ga potem spet obrnem. A vaši so radi na trebuhu?

Naša tudi noče bit na trebuhu. Čeprav ne dviga še glave nekaj fejst, glih toliko, da jo uspe iz leve na desno obrnit, če glih ne kriči na polno, pol itak tam celo energijo porabi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 681
17.2.2011 11:28:15   
mag3
Kje je ta nagradna igra na FB?

Kaj pa mislite o tem, ki je v akciji v Intersparu. 99,90 je dobra cena. Čeprav sem zdaj dobila v BC kupon za popust na Avent -20%, tako, da me pride 108€.

Tale, ki je pa v Lecleru mi pa ne diši, kaj pa vem. user posted image

Tudi naša ni kaj preveč rada na trebuhu, ker sirotica še ni preveč močna in se jezi. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 682
17.2.2011 11:32:12   
špica84
MOja pa prav uživa v tem da je na trebuhčku-pasenje kravic ji prav paše in tudi glavico že full dviguje.Čez dan mi tudi zaspi na trebuhčku,ko se carta pri meni :).

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 683
17.2.2011 11:54:41   
čebelica11
Mag3, na FB poišči BabyCenter in pol je tam nagradna igra Označi se, kjer je vsakih 14 dni pet novih izdelkov, na enem se označiš pol pa žrebajo. Zdej so Aventovi, naslednji bodo od Romerja, pol pa še od Baby Bjorna. Sicer je zelo majhna verjetnost, ker se jih veliko označi na isti izdelek, ampak nekdo ga pa more dobit, ne? user posted image  Za zdej je na tem aventovem soparniku nekaj več kot 3000 označenih.

Sem pa jaz tud razmišljala, da bi zdej izkoristla tist bon v BC in ga že zdej nabavla, ker je vseeno ceneje kot da se nekam v Interspar vozim po njega, ker tukaj v okolici imamo samo Spar. Pol ga pa še slučajno ne bi imel.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 684
17.2.2011 12:53:59   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica11

Mag3, na FB poišči BabyCenter in pol je tam nagradna igra Označi se, kjer je vsakih 14 dni pet novih izdelkov, na enem se označiš pol pa žrebajo. Zdej so Aventovi, naslednji bodo od Romerja, pol pa še od Baby Bjorna. Sicer je zelo majhna verjetnost, ker se jih veliko označi na isti izdelek, ampak nekdo ga pa more dobit, ne? user posted image  Za zdej je na tem aventovem soparniku nekaj več kot 3000 označenih.

HVALA.  

Sem pa jaz tud razmišljala, da bi zdej izkoristla tist bon v BC in ga že zdej nabavla, ker je vseeno ceneje kot da se nekam v Interspar vozim po njega, ker tukaj v okolici imamo samo Spar. Pol ga pa še slučajno ne bi imel.

NAJBRŽ BOM JAZ ISTO NAREDILA, KER TUDI MENI JE DALEČ DO KATEREGAKOLI INTERSPARA. IN NAZADNJE RES NE BODO NITI IMELI. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 685
17.2.2011 13:06:54   
dangermouse
Mi bomo v soboto stari že tri mesece, uh kako gre hitro čas, in čeprav smo bli nedonošeni, nas nič posebej ne obravnavajo. Dangermouse, a vas je v razvojno poslala pediatrinja? V torek imamo že tretji pregled, pri našem pediatru je do 3. meseca vsak mesec "hitri" pregled, potem naprej pa verjetno pri naslednjem cepljenju. V torek imamo že prvo cepljenje. Proti rotavirusu ga pa ne bomo cepili.

Čebelica11 Nas je v razvojno napotila že porodnišnica, ker je rojen s 35. tedni, so ga dal v register rizičnih otrok in ga potem posebej spremljajo še v razvojni ambulanti. Zdaj delava babyhandling, da se odvadi glavico samo v desno obračat... zdaj smo mu vse igrače in zabavne reči na drugo stran dal, pa upam, da se bo počasi odvadil.

Danes smo imeli pregled in prvo cepljenje, ker bo tud naš 19.2. že tri mesece. Naš mali gre bolj v širino kot v dolžino, he, he ima 6,6kg in 59 cm - ampak je ziher daljši, ker mu je št. 62 že kar premajhna, najbrž tud zarad bušija. Pri cepljenju mu je dala preventivno svečko v rito, proti vročini in bolečinam, pa cepivo v nožno mišico. Je malo zajokal, ko ga je pičila, potem pa je bil ok. Zdej se je napapal, pokakal in končno panča. Je bil ves nervozen, ker mu je pediatrinja ukradla dopoldanski spanec user posted image

< Sporočilo je popravil dangermouse -- 17.2.2011 13:07:19 >

Carpe diem!

Neposredna povezava do sporočila: 686
17.2.2011 14:00:24   
zaljubljena23
mag..Tole tudi nas mikauser posted image

mjavmjav
...zakaj pa ste izviseli za otroški dodatek? A kljub temu, da si brezposelna, še imate preveliki dohodek ali kako?

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 687
17.2.2011 14:24:00   
obcinarka
pozdravljene.. kaj tole vreme pa kakšna lunca vplivata nauser posted image user posted image .. no naša spet spi.. betricija, ula, v 2. mesecu tud pr nas ni kontrole rasti, mi smo bli točno ene mesec stari ko smo bli prvič, zdej pa ko bo stara tri mesece 23.3 pa drugič, s cepljenjem.. kaj pa vem.. lahko bi blo kaj vmes, neuser posted image ?.. čebelica, arwenko.. tud naša frača ni pretirano rada na terbuhu, razen na atijevem, kjer zaspi..user posted image user posted image user posted image
ktera še al pa tud doji z nastavki?? mah jaz sem probala brez, že zdavnaj, pa vmes, pa danes, pa ne zagrabi in ne zagrabi.. user posted image ker če je ona bolj lačna čez nastavek takoj ne priteče naval mleka in pol tuli že na daleč.. če pa je malce utrujeno zaspana, al pa v normalnem stanju, pol pa potegne in gre.. se je že zgodilo, da sem ji dala 20ml izčrpanega mleka po flaški, ki je zanjo znanstvena fantsatika, se je tam utrudila, no pol pa je vlekla.. bi se znebila nastavkov, ampakuser posted image user posted image .. sej vem, že od samega začetka bi mogoč mogla drugač, ampak nobenauser posted image user posted image sestra v P mi ni potrdila al pa vsaj kaj druzga da mala prav sesa.. jah seveda in pol smo krvaveli iz bradavic, pa.. ehhhhh pa moj prag bolečine ni nizek, ampaks sem mela vse kraste po bradavicah, zato.. nastavki..
a ma ktera idejo kaj naj še poskušam??
drgač pa .. vreme.. za pop...user posted image , kaj bi dala za sprehod?!
jutr bi naj šli na en RD, v gostilno, v soboto pa na obisk k sorodnikom.. malce sem skeptična glede obolenj, bacilov?? kaj pa vem no..user posted image user posted image  

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 688
17.2.2011 14:42:08   
ula77
občinarka, jaz tudi dojim z nastavki in je sedaj ne morem prepričat, da bi zagrabila brez. morda ji kdaj rata, dokler prvič ne vdihne pa pokapira, da sem jo pretentala in seveda takoj zahteva svoje, he he

Ej, na roj. dan v gostilno lahko greš, jaz bi se bolj bala v kako privat stanovanje, a vsem prepovej prijamanje za lepe rokice ( ker te romajo naravnost v usta), pa  bognedaj kakega poljubljanja, ipak je sezona virusov na potepu. Koliko tvoja že tehta??   

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
17.2.2011 16:21:13   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: dangermouse

Čebelica11 Nas je v razvojno napotila že porodnišnica, ker je rojen s 35. tedni, so ga dal v register rizičnih otrok in ga potem posebej spremljajo še v razvojni ambulanti. Zdaj delava babyhandling, da se odvadi glavico samo v desno obračat... zdaj smo mu vse igrače in zabavne reči na drugo stran dal, pa upam, da se bo počasi odvadil.

Danes smo imeli pregled in prvo cepljenje, ker bo tud naš 19.2. že tri mesece. Naš mali gre bolj v širino kot v dolžino, he, he ima 6,6kg in 59 cm - ampak je ziher daljši, ker mu je št. 62 že kar premajhna, najbrž tud zarad bušija. Pri cepljenju mu je dala preventivno svečko v rito, proti vročini in bolečinam, pa cepivo v nožno mišico. Je malo zajokal, ko ga je pičila, potem pa je bil ok. Zdej se je napapal, pokakal in končno panča. Je bil ves nervozen, ker mu je pediatrinja ukradla dopoldanski spanec user posted image

Zanimivo, mi smo tudi s 35. tedni rojeni pa nismo bili nič v razvojno napoteni zaenkrat. Obrača pa naša tudi bolj v desno glavico...kako to odvajate?

(odgovor članu dangermouse)
Neposredna povezava do sporočila: 690
17.2.2011 19:05:17   
mag3
Ojla.

Prakar sem gledala ta Interspaov katalog v katerem je Soparnik od Aventa in sem zasledila še termometer AEG (Ušesni in čelni termometer, ki deluje na princip infra rdeče svetlobe) in je zdaj v akciji s Spar Bonus kartico znižan iz 29,99€ na 14,99€.

In bi ga imela, vendar imam do meni najbližjega Interspara v Lj 100 km. Imajo pa te termometre samo v Intersparih (CE, LJ, KR, KP, MB, MS, NG, PTUJ, VELENJE) user posted image  In me zanima ali bi bila katera tako dobra in mi ga kupila in poslala po pošti. Ji pošljem ali nakažem denar prek klika za termometer in poštnino. user posted image  

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 691
17.2.2011 19:13:12   
špica84
Mag jaz ti ga lahko grem kupit :).

Na koncu bom še sebe premamila za to hehe

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 692
17.2.2011 19:20:18   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Mag jaz ti ga lahko grem kupit :).

Na koncu bom še sebe premamila za to hehe

Super. user posted image user posted image user posted image  Ti samo povej kako naj ti plačam in ti pošljem naslov na ZS, ko ga boš kupila.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 693
17.2.2011 19:29:37   
špica84
plačaš po povzetju z poštnmino vred,a ti bo ok.

Povej samo še enkrat kaj potrebuješ :),a termometer al tale soparnik

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 694
17.2.2011 19:43:29   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

plačaš po povzetju z poštnmino vred,a ti bo ok.

Povej samo še enkrat kaj potrebuješ :),a termometer al tale soparnik

Ok. user posted image  Samo termometer. 14,99€ Ti pošljem naslov na ZS.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 695
17.2.2011 20:37:35   
sleepyhead
Mjavmjav sem ti poslala na zs email, če mi lahko pošlješ sličice. Hvala.

Sem pa danes imela prvi pregled po porodu in moja oteklina...sem pač mislila da spada kot del poroda...se je izkazala za zamašitev Bartolinijeve žleze(še nikoli prej nisem slišala zanjo) in jo lahko stakneš kadarkoli...po moje sem pri porodu kako bakterijo staknila.user posted image V pon mi bodo prerezali in izpraznili. Samo sem brala po netu, da se potem to rado ponavljauser posted image .

Naša Trina tudi rada pase in nič ne joka. Je pa jokala zadnje 3 dni, ker ni kakala ampak danes je potem naredila neki in je bolše.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 696
17.2.2011 22:05:12   
Mjavmjav
Naš malček tudi ne mara ležati na trebuščku. No, on tudi na hrbtu ne leži prav rad user posted image user posted image Glavico sicer drži gor že od enega meseca dalje, na rokice se pa še ni oprl. Enkrat, ampak pomoje bolj po nesreči user posted image V glavnem, vsak po svoje, ni pravila itak...

Sleepyhead pošljem. user posted image

zaljubljena za otroški dodatek se upoštevajo prihodki iz leta 2009 in ne vem če kaj vpliva trenutno stanje. Se pa res nisem še prav dosti ukvarjala s tem, ker ne vem če se mi da tok prčkat z našo birokracijo za tistih 19eur ki bi jih na koncu dobila.

A potem je splošno mnenje, da je tale soparnik fajn? Imate kakšne izkušnje, poznate koga, ki ga uporablja? Ker res ni poceni, ampak meni zgleda zelooo privlačen. V glavnem zaradi kvalitete in enostavnosti priprave kašic. Bedno je pa to, da ga potem ne rabiš več, ko otrok enkrat orng je (dvomim da bom pogosto pripravljala omake notri).

(odgovor članu sleepyhead)
Neposredna povezava do sporočila: 697
17.2.2011 22:10:48   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav

A potem je splošno mnenje, da je tale soparnik fajn? Imate kakšne izkušnje, poznate koga, ki ga uporablja? Ker res ni poceni, ampak meni zgleda zelooo privlačen. V glavnem zaradi kvalitete in enostavnosti priprave kašic. Bedno je pa to, da ga potem ne rabiš več, ko otrok enkrat orng je (dvomim da bom pogosto pripravljala omake notri).

Meni je ena kolegica o njem govorila in me navdušila. Sam po tehtnem premisleku sem se premislila, ker je res premal cajta v uporabi, pa kr draga zadeva. Tako, da ga ne bom kupila. Je komentiral moj možek, ko sem bila še za nakup, "a še en aparat več pr hiši"?? user posted image   

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 698
18.2.2011 7:47:48   
zaljubljena23
mjavmjav, če si brezposelna, torej se mora tole stanje upoštevati..Ker se pri meni upošteva, da sem se zaposlila in se mi avtomatska zmanjša otroški, ker se upoštevajo drugi dohodki in ne iz leta 2009...Tako, da kar oddaj vlogo...Pa tudi če je 19 evrotov, zakaj bi jih pustila...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 699
18.2.2011 8:12:14   
obcinarka
jutro vsem skupaj.. jah ula, se že boljš počutim, ko vidim da je še kakšna "srota" z nastavki.. seh vem, prej bi verjetno mogla vztrajat brez al kako, ampak jaz sm mela kraste po bradavicah, pa sm itak grizla zobe.. vse za bejbico, ampak.. me je neslo, al kakouser posted image user posted image  bom pa probala dans z večjimi.. ktere maš ti?? probala bom ker je malce večja luknja na avaentovih št. 2.. evola sm si ponoč načrpala 100 ml, je spala do 6.30 dans, od 22,30 včeri zvečer, pol je pa mal zizala, mava pa probleme še s kakanjem.. je v torek nazadnje in ima full prdce, pa to jo napenja med hranjenjem.. user posted image a ma še ktera tak problem?? no pol sm ji pa dala še 50 v flaško načrpanega, zdej je pa zadremala na kavčuuser posted image user posted image sploh pa opažam da zjutraj ne poje veliko, mal zadrema, pol pa okrog 9-9.30 akcija.. in ja mi na polno kolcamo.. kupčke podiramo!!!!!!!!! torej zrak??? kako pomagati?' jah pa čaj ji kaj dost ne diši, kakšno žličko ji uturim vmes, to je vse.. razmišljam pa da bi ji ukinila Antiflatt, pa začela z Bio gaia.. ktera kakšno mnenje?'user posted image zdijo se mi boj nnaravne, probiotične, da bi ji lahko pomagala pri vzpostavljanju črevesne flore.. vsaj kolkor sem brala.. fešte.. jah dans tak predvidevam ker je zvečer da se bomo najedli, čez dan si bom še izčrpala za en obrok, pa nesla zraven tud Am( to nardimn vedno obvezno,ker nkol ne veš)).. bo pa najverjetneje spala..upam pa da ne bo šlatanjauser posted image user posted image user posted image , ker jo bomo mel kar v globoki košari, tak da...
no punce ampak medve greva dans ven"!!!!!!!!!! luft je fajni in nujno je... da se znebimo muc v nosku..user posted image user posted image ker to je pa dretje ko čistimo..user posted image user posted image
lep petek+vikend, pa gremo na sprehode""""user posted image """

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?