nina42
|
Dobro jutro Jaz sem imela včeraj pregled, ki sem se ga full veselila, ker me je zadnji teden že kar zvijalo od lažnih popadkov in vsaj 3x na dan me full uščipne v materničnem vratu. Me je res zanimalo kako kaj kaže... In glej genialce, na ctg-ju mi nič ni pokazalo, ker imajo itak nek 100 let star aparat, tiste krogce mi je skoz dol trgalo, kerso bile sponke preslabe in jih je elastika trgala dol... mislim, pol mi pa babica začne težit, da se nič ne vidi, ker nisem nič jedla in hodila preden sem prišla??? Mislim, pol sem pa jaz kriva ker se nisem pol ure prej nažrla in šla tečt 3 km okrog da se bo kaj videlo, ali kaj No, nič sem ji rekla da me full ščipa zadnji teden, kaj misli, in pravi, da se verjetno kaj pripravlja, da naj povem zdravniku, da pogleda. Ok, grem do zdravnika, vpraša če v redu čutim gibe, če se dobro počutim, rečem da ja, ampak da me full ščipa v materničnem vratu, če je to kaj narobe... In mi model pribije, "ja kaj naj vam rečem, saj tudi če jutri rodite ni panike, fino pa bi bilo, da še kak teden počakate" Mislim, a res ali kaj? Še dobro, da imam zdravnika, da mi to pove... in nič kontrola čez 2 tedna... Če bo hujše bom pač šla v porodnišnico, da mi vsaj pogledajo kako je stanje, če se že kaj odpiram ali ne... Čisto so me zabedirali... Drugače pa je tamala, oz. zdaj že moram rečt tavečja vpisana v šolo OMG, sploh ne morem verjet... za pusta bo pa seveda nevesta , za kostume imam srečo, šiva babica res dobre Grem pa naslednji teden na akupunkturo, že komaj čakam
|