Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:39:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober čever
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:40:45
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka torej boš pravnica... te bom najela ko se bom ločla.... sam prej se morem še poročit brezveze eno in drugo - sami stroški. mam izkušnje...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:41:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej zbolel. Ko sem prišla v vrtec po njega sem slišala, da piska, ima podaljšan izdih in se mu vgreza žlička tak da smo šli kar direkt k zdavniku že zaradi bolniške, drugače tak ne bi rabili, ker imamo ventolin doma, flixotide pa tak celo zimo dobiva. Mah... Ojoj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:41:30
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx biba leze biba gre ena biba kam pa lezeš ? do tiste gore kamor nihče drug ne more ? pa je odlezla naprej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:44:01
|
|
|
|
bambixxx
|
še malo pa bo 19-ka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:45:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Imam še tam dodatnih 8 ur (delno na Velki, dalno Sladki vrh), tak da zdaj imam pa več kot poln delovnik in vožnja vmes - akcija na polno do konca aprila. Se vesela, da je tako, čeprav bi raje, da bi dalje trajalo. Navozila pa se boš,ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:49:10
|
|
|
|
majakla
|
Jaz sem tudi v Grazu študirala, pa ni to za mene - pustla, se bom verjetno še kdaj po glavi tolkla (al pa ne). Ločitev - Botrca daj nehaj nooo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:49:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx brezveze eno in drugo - sami stroški. mam izkušnje... ti ali
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:49:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx še malo pa bo 19-ka Aha, pa res. Zakaj te je meja 200???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:50:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ločitev - Botrca daj nehaj nooo. ja če ni za bit, je pa za it...saj ni tako komplicirano..ali
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:51:07
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx brezveze eno in drugo - sami stroški. mam izkušnje... ti ali Poroka ni brezvezna, to so tisti, ki se poročijo brezveze, da se pol ločijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:51:37
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx brezveze eno in drugo - sami stroški. mam izkušnje... ti ali jaz ja, srečno ločena in srečno zdaj na novo zaljubljena dobri 2 leti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:51:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx še malo pa bo 19-ka Aha, pa res. Zakaj te je meja 200??? ...nimam pojma
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:51:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ločitev - Botrca daj nehaj nooo. ja če ni za bit, je pa za it...saj ni tako komplicirano..ali Malo se je treba potrudit, al ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:51:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ločitev - Botrca daj nehaj nooo. ja če ni za bit, je pa za it...saj ni tako komplicirano..ali Kaj se ločuješ? Še nisi dosegla nesrečnih sedem let...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:52:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx brezveze eno in drugo - sami stroški. mam izkušnje... ti ali jaz ja, srečno ločena in srečno zdaj na novo zaljubljena dobri 2 leti. Eh, res?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:52:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx brezveze eno in drugo - sami stroški. mam izkušnje... ti ali jaz ja, srečno ločena in srečno zdaj na novo zaljubljena dobri 2 leti. to pa nisem vedla...daj povej malo več, če želiš seveda...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:53:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx brezveze eno in drugo - sami stroški. mam izkušnje... ti ali jaz ja, srečno ločena in srečno zdaj na novo zaljubljena dobri 2 leti. Glavno,da zdaj štima
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:53:45
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx brezveze eno in drugo - sami stroški. mam izkušnje... ti ali Poroka ni brezvezna, to so tisti, ki se poročijo brezveze, da se pol ločijo. glej včasih pač pride taki čas v življenju, ko moraš vse pustit za sabo in enostavno it naprej, če hočeš bit srečen. meni je pač moja sreča bolj pomembna kot vsi ostali. in mi ni žal. ne moreš pa nikoli vedet kaj pride, ko se poročiš. al bo trajalo forever al pa ne...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:54:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kaj se ločuješ? Še nisi dosegla nesrečnih sedem let... poroke ne, skupnega življenja pa...ne ločujem se..........še
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:54:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Malo se je treba potrudit, al ne? misliš da se ne...pa še kako
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:55:58
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ločitev - Botrca daj nehaj nooo. ja če ni za bit, je pa za it...saj ni tako komplicirano..ali Malo se je treba potrudit, al ne? ni poanta, da se trudiš, če nisi srečen v zakonu. moje mnenje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:56:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx brezveze eno in drugo - sami stroški. mam izkušnje... ti ali Poroka ni brezvezna, to so tisti, ki se poročijo brezveze, da se pol ločijo. glej včasih pač pride taki čas v življenju, ko moraš vse pustit za sabo in enostavno it naprej, če hočeš bit srečen. meni je pač moja sreča bolj pomembna kot vsi ostali. in mi ni žal. ne moreš pa nikoli vedet kaj pride, ko se poročiš. al bo trajalo forever al pa ne... Saj vem. Vem pa tudi, da se včasih taki skup spravijo, ko vsi drugi vidijo, da nič ne bo iz tega. Saj res nikoli ne veš. Pač upam na najboljše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:56:43
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx brezveze eno in drugo - sami stroški. mam izkušnje... ti ali jaz ja, srečno ločena in srečno zdaj na novo zaljubljena dobri 2 leti. Glavno,da zdaj štima maš prav in jaz tudi tak mislim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 16.2.2011 21:57:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Saj vem. Vem pa tudi, da se včasih taki skup spravijo, ko vsi drugi vidijo, da nič ne bo iz tega. Saj res nikoli ne veš. Pač upam na najboljše. upanje umre zadnje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?