Nika v službi
|
Jaz imam sicer vedno s seboj vlažne robčke, predvsem zato, ker rito obrišemo tudi z njimi, ko gre kakat, sicer pa so multi-uporabni. Z njimi obrišem školjko, če obstaja tisti papir za školjko, ga položim na desko in se ta mala usede, če ga ni, dam papir. Pri lokalih, ki jih poznam (v katere redno zahajamo) in pri WC-jih, ki meni delujejo čisto, ne kompliciram. Se sama usede in prime, tudi obriše ritko, potegne, potem pa se seveda dobro umijemo roke in do suhega obrišemo. To je to. Kjer je bolj zanemarjeno, jo držim jaz (ampak na školjki, obloženi s papirjem, sedi sama, saj prej itak obrišem), če pa je toaleta res grozna (doživela samo 2x do zdaj), pa poiščemo druge variante, v skrajnem primeru zunaj. Itak pa praviloma hodimo po obljudenih krajih, kjer je več lokalov, restavracij in ni vrag, da ne bi našli WC-ja, ki je normalen.