|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gremo v šolo 2011
11.2.2011 12:03:54   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

Evo, mi smo tudi letos prvošolčki user posted image

Mene pa malo skrbi ker bo šla v šolo drugje kot je hodila v vrtec, ne bo nobenega njenega prijatelja iz vrtca. Skrbi me kako bo to sprejela, kako bodo sprejeli njo, da ne bo dobila kakega odpora do šole.

Je mogoče še katera ki bo dala otroka drugam v šolo kot je bil v vrtcu? Kako se soočate z temi "strahovi"?

Naš gre drugam v šolo, strahov nimam...otroci so prilagodljiva bitja in če spozna večji krog ljudi, prijateljev je to samo +, mislim, da imamo večje težave pri tem odrasli in ne otroci.

Uživaj življenje...

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 251
11.2.2011 15:57:54   
Špacka

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

Evo, mi smo tudi letos prvošolčki user posted image

Mene pa malo skrbi ker bo šla v šolo drugje kot je hodila v vrtec, ne bo nobenega njenega prijatelja iz vrtca. Skrbi me kako bo to sprejela, kako bodo sprejeli njo, da ne bo dobila kakega odpora do šole.

Je mogoče še katera ki bo dala otroka drugam v šolo kot je bil v vrtcu? Kako se soočate z temi "strahovi"?

Naš gre drugam v šolo, strahov nimam...otroci so prilagodljiva bitja in če spozna večji krog ljudi, prijateljev je to samo +, mislim, da imamo večje težave pri tem odrasli in ne otroci.

Naša gre tudi v drugo OŠ kot njeni prijatelji iz vrtca, vendar strahovi so občasno samo v moji glavi, mala pa prav ponosno razlaga, da bo dobila nove prijatelje, da je ta šola lepša....

Sicer pa, vpis imamo v sredo, imamo ogled in sodelovanje pri pouku 1 uro, če ji bo všeč, bo vse v redu, se pa zelo veseli....

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 252
13.2.2011 7:17:58   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Nikolet se strinjam od J. Juula je najbolje imeti knjige doma, da je vsake toliko prebereš, jaz si jih zato večkrat sposodim v knjižnici. Ampak tele še pa nisem prebrala. Mi je pa njegovo razmišljanje zelo blizu, prav tako od Pentleyeve. Se pa ne držim strogo vsega kar piše, ampak si vzamem kaj rabim user posted image . Je pa res, da zadeva deluje. In ko sem prvič prebrala - pred 5 leti - da v bistvu otroci radi sodelujejo in le prisluhniti jim je treba, nisem verjela da je to tako lahko. In je res. Pri naši hiši nastopijo težave takrat, ko imamo premalo časa drug za drugega in se "ne slišimo". Je pa res, da je treba veliko delati na sebi, ker mi smo pa imeli čisto drugačno vzgojo in je včasih zadeva kar zakoreninjena, čeprav napačna. Me vesli, da je Juul še komu drugemu všeč ne samo meni user posted image .

sej jz je ne bi nikol prebrala, sam sem imela tojk problemov z Timom, in rešit jih nisem znala, saj veš, starši imajo drugačno vizijo vzgoje kot jo imamo mladi... no in sem začela mal brskat po netu in sem jo našla in naročila, sem si rekla da škodovat mi ne more nič, in ko sem jo začela brat se je nisem mogla losat, kar brala sem jo in brala... ko sem jo prebrala sem jo šla brat še enkrat in po odlomkih... tak da sem jo res celo prežvečla... in potem sem se začela sama zavedat, kolikokrat otroku rečem ... ne morem, počakaj... no to smo izkoreninili, in morem rečt da se je otrok spremenu, vzamem si čas zanga in se pogovarjava in igrava .... na začetku sploh nisem mogla verjet kako lahko taka malenkost spremeni otroka na bolje.... super knjiga in jo res priporočam vsakemu ki ne ve kaj naj narediti s svojim neposlušnim otrokom...

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 253
13.2.2011 8:30:42   
Onasiss
Jutro...

Tudi mi gremo letos v šolo... Vito- 17.08.2005.

Vpis imamo v torek. Sem pa malce v dilemi, ker ima naša šola 2 podružnici. Na eno zaradi bližine doma smo vabljeni, želim pa ga vpisati na drugo, ki je sicer bliže vrtca (kjer imamo še eno) in kamor se bo vpisala večina prijateljev iz vrtca, pa še meni je "mimogrede" iz službe.
Torej naj grem tja, kamor smo vabljeni ali tja kamot mi želimo???

Sicer pa nič ne prehitevamo časa, vse ob svojem času s potrebščinami in podobnimi stvarmi. Mi se šele letos namreč pripravljamo, da bodo šli prvič z vrtcem na kmetijo za tri dni, pa še zelo natrpan program imajo v vrtcu, tako da se že meni vrtajčka kaj šele on doživlja v glavi.user posted image

So what....

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 254
13.2.2011 13:45:15   
Rubin.
Honey meni je tudi zanimivo, da najprej jemljejo številke in računanje, črke in branje/pisanje pa šele v drugem razredu. Ampak pomoje je to prilagojeno otrokom. Kaj pa vem. Sicer naša že sešteva in odšteva do 10, na pamet malo težje, z predmeti pa ko iz topa. Jaz mislim, da so tvoje skrbi odveč. Otroci se tako hitro razvijajo, da to ni res. Danes še nekaj ne obvlada, čez dva meseca pa. Mene vsak dan s čim novim preseneti. Kje je pa še september user posted image .

Juhica, ziher je ziher user posted image .

Aleži ojoj, upam, da se čimmprej pozdravite user posted image .

*alja*, naša gre tudi čist v drugo šolo, ne bo nikogar poznala. Ampak jaz mislim, da se otroci s tem čisto nič ne obremenjuje, bolj imamo težave s tem starši. Otroci ponavadi, kar hitro navežejo stik z drugimi otroci. Mene tega ni nič strah. Otroci so super truper prilagodljivi, če bi mi starši bilo pol toliko, bi nam bilo veliko lažje v življenju. Čimmanj komplicirat, pa bo. Ker tudi otroci posnemajo starše, če so le-ti zaskrbljeni, polni dvomov, zna biti, da bodo tudi otroci. Mi v hiši smo vsi navdušeni nad šolo in vsem kar pritiče zraven user posted image .

Nikolet super, da si se tako odločila, ko ste bili v težavah. Jaz sem že prej začela brati takšne knjige, da se izognem napakam, ki so jih delali, drugi pred mano user posted image . Sem bila pionirka v naši družini, kaj se tiče drugačne vzgoje in so bili vsi zelo skeptični, glede tega. Sedaj pa vidijo, da imamo super odnose in čeprav imam gospodično, ki zelo veliko misli  z svojo glavo, kar vztrajno in se ne da kar tako prepričat, moraš imeti dobre argumente user posted image , nam je prav lušno. In vedno ko kaj "zašteka" začnem pri sebi in nadaljujem pri drugih user posted image .

Onasiss brez dileme: tam kamor želite user posted image , tako bi se jaz odločila.

Mala miss komaj čaka torek, da bo uradno user posted image .

Mislim, da sem že vprašala, pa bom še enkrat: Kdaj imajo zdravniški pregled? In ali dobijo vabilo?

Sicer ni sončka zunaj, vam pa vseeno želim lep preostanek nedelje user posted image .

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 255
13.2.2011 19:21:58   
teta beta
Naša gre tudi v drugo šolo kot otroci iz vrtca in ne bo nikogar poznala, ampak nič zato, to sem itak vedela že od vsega začetka. Pa mi ni niti najmanj žal, da sem jo vpisala sem v vrtec in tudi ne, da bo šla drugam v šolo.

Sicer pa imamo vpis v torek zjutraj.

Popoldanske aktivnosti - se strinjam, naj bodo športne oz. gibalne. Naša hodi, ker imamo doma enostavno premalo prostora, da bi se zdivjala, sploh zdaj pozimi, ko je bil dan kratek in zunaj mrzlo. No, v lepšem vremenu smo pa itak skoz zunaj.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 256
13.2.2011 20:15:47   
Katrin
Čer user posted image

Jutri je pa naš dan user posted image user posted image user posted image Najprej vpišemo Kajo user posted image , jo peljeva na tortico user posted image , potem grem pa nazaj v šolo sprejemat/spoznavat ostale prvošolčke user posted image

aleži: pozdravte se user posted image

špacka: wellcome user posted image

Pozdravljene tudi vse ostale nove mamice prvošolčkovuser posted image

Lep teden vsem user posted image

lp, k

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 257
14.2.2011 10:52:44   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Mislim, da sem že vprašala, pa bom še enkrat: Kdaj imajo zdravniški pregled? In ali dobijo vabilo? 

Mi dobimo vabilo od šolske zdravnice

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 258
14.2.2011 10:55:08   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Popoldanske aktivnosti - se strinjam, naj bodo športne oz. gibalne. Naša hodi, ker imamo doma enostavno premalo prostora, da bi se zdivjala, sploh zdaj pozimi, ko je bil dan kratek in zunaj mrzlo. No, v lepšem vremenu smo pa itak skoz zunaj.

naš zaenkrat ne hodi nikamor,ker imajo že v vrtcu angleščino,jeseni in spomladi rolanje,1x tedensko telovadbo,spomadi imajo plavalni tečaj.
Ko bo pa začel hodit v šolo,pa če bo imel željo,ga bomo vpisali v nogomet ali kakšno drugo telovadbo

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 259
14.2.2011 11:01:19   
aleži
Hellouser posted image

danes sva z možem vpisalaga v šolo...hm, zelo lep filing user posted image
Mi imamo sestanek julija in avgusta, povedala sem, da bo hodil v jutranje varstvo in podaljšanje bivanje.
Drugega nič kaj takega!

Rubin: ker smo bili prejšnji teden bolani, sem šla po bolniški list in spotoma vprašala glede sistematskega in cepljenja. Povedala mi je, da dobimo domov vabilo za sistematski od šolske zdravnice nekje spomladi!

Katrin: user posted image user posted image  za vpis. Si bova zapomnile datu, a ne?!!

Lep valentinov dan vam želim zaljubljene mamiceuser posted image user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 260
14.2.2011 12:22:24   
corfu
Pozdravljene

Mi imamo pa vpis v sredo in sicer grem jaz na eno šole kjer bo uradni vpis in izpis, mož pa na tisto pravo, kjer bo naredil vpis in oddal prošnjo za premestitev user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 261
15.2.2011 9:24:49   
KIKI****
Še mi user posted image

Naša Klara je rojena 20.3.2005.

Vpis smo imeli 4.2., hodila bo na podružnično OŠ, skupaj z 9 sošolci in sošolkami.

Sem vidla, da ste veliko govorile o torbah user posted image user posted image , mi bomo še počakali, če si kaj premisli ampak mislim da ostanemo pri winx ali hello hitty.

Seznam vseh potrebnih reči dobimo nekje konec aprila, začetek maja, ko bomo imeli skupni sestanek.

Pa še malce o njenih sposobnostih:
- zna celo abecedo na pamet, ampak vizualno prepozna vse črke (nekateri vem, da znajo abecedo na pamet, ko mu pokažeš črko, pa ne ve katera je, torej je razlika)
- brati še ne zna, tudi po zlogih ne
- šteje do 100
- na prstke računa do 10
- besede in stavke prepisuje že več kot leto dni, samostojno zapiše cca 10 besed
- ritmika in igre z žogo ji ne delajo težav
- njen govor je zelo čist
- zelo lepo riše, barva do črte, zelo natančno
- glasba je njeno področje, zelo lepo poje in ujema vse tone
- grafomotorika je dovolj dobra
- ....

Pa še kaj bi se našlo, tudi kakšna stvar ki ji ne gre najbolje. Je pa naša Klara takšna, da če ji nekaj ne gre, hoče na vsak način narediti ravno tisto, torej na koncu vse osvoji zaradi svoje trme.

Zdaj pa še eno vprašanje. Men se naša Klara zdi tko majhna, da bo kr torba večja od nje, pa tud po teži je bolj med lažjimi. Kolk so kaj vaši veliki in težki?

Naša tehta 17 kg, velika je pa 114 cm.

lp

< Sporočilo je popravil KIKI**** -- 15.2.2011 9:26:09 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 262
15.2.2011 9:56:22   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

Naša tehta 17 kg, velika je pa 114 cm.

lp

naš je tudi bolj majhen,tudi tam nekje,ga moram zmerit,tehta pa 23 kg.
Včeraj je izgubil še en zob,tako da je ves škrbast.Ga je pa po možnosti pojedel skupaj s smokijem,ker ga nismo našliuser posted image

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 263
15.2.2011 9:59:47   
nikolet
a torbe in potrebščine pred ulijem nič. oz.  unija imamo roditeljski sestanek in dobim seznam potrebščin, no in potem bom nakupla vse kar bo potreboval za prvi razreduser posted image
se ne splača prehitevat, ker še ne vem kako in kaj bo prinesel čas ki je še do septembra....

aja pa dobro jutro ali dober danuser posted image

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 264
15.2.2011 10:01:38   
nikolet
naš je velik 120 cm in težek 30kguser posted image sam delamo na tem da se ne redi tak da gre na bolje user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 265
15.2.2011 10:03:37   
tilči
tudi mi imamo junija sestanek in bomo šele po dopustu kupovali za šolo.Se še nikamor ne mudi.Veliko potrebščin ima že doma,saj jih vsako leto dobi za Miklavža pri nas v službi,pa tudi prvošolčki dobijo en paket potrebščin,tako nekaj že imamo.Za torbo pa še ni izrazil željeuser posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 266
15.2.2011 10:06:40   
tilči
ali jih boste že konec junija izpisali iz vrtca,da bodo imeli še malo počitnic(tisti,katerim delovnik to dopušča oz. druga oblika varstva),ali bodo do konca v vrtcu?
Našega bom izpisala konec junija,tudi mlajši bo čez poletje doma.Ali moraš potem javiti na CSD za tista 2 meseca,da je otrok doma?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 267
15.2.2011 10:17:50   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

ali jih boste že konec junija izpisali iz vrtca,da bodo imeli še malo počitnic(tisti,katerim delovnik to dopušča oz. druga oblika varstva),ali bodo do konca v vrtcu?
Našega bom izpisala konec junija,tudi mlajši bo čez poletje doma.Ali moraš potem javiti na CSD za tista 2 meseca,da je otrok doma?

jz bom tavelikega pustila v vrtcu do konca, tamala bo pa tud tako in tako v vrtcu, nimam varstva in tudi delala bom cel poletje...
pri nas v vrtcu imamo tako da lahko za julij in avgust vzameš rezervacije in potem plačaš pol manj... drugače pa ne vem če bi bila tamala za čez poletje doma bi ravno tako mogla plačevat vrtec , k drugače izgubi prostor, in bi bila brez vrtca, tega si pa jz ne morem špogat.. ..

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 268
15.2.2011 10:26:21   
tilči
sedaj si mi pa dala misliti.Pa še več bi morala plačevati,ker je naš mlajši še v jaslih.Bom pa koristila rezervacijo

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 269
15.2.2011 11:09:42   
corfu
hoj,

naš bo hodil tudi v vrtec do septembra, sicer bomo veliko na morju, pa vseeno...velik je 117 cm in ima okoli 19 kg

Uživaj življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 270
15.2.2011 17:47:57   
*alja*
Naša punca bo verjetno hodila do 14 julija v vrtec potem bo pa doma, ali pa do konca julija. Vglavnem cel avgust bo doma.

Je pa kar velika in močna, danes smo imeli sistematski pregled. Velika 125 in 28 kg. Zdravnica je rekla da ni debela ampak je velika in močnih kosti. Tako da torbo bo lahko nesla user posted image

Naša obvlada
-  računanje do 15 (z prsti ne na pamet),
- pozna abecedo (lepo jo pove, tudi črke ve napisat ko ji rečem katero naj napiše (zamenja Š in S, Ž in Z ter Č in C)
- tekoče govori nemški jezik
- nemške številke do 50
- kolo, žoga,.. to obvlada, razen rolarji ji še ne grejo
- poje zelo rada
- ne zna brat (niti po zlogih, ne more pokapirat kako to gre user posted image )
- ima zeeelooo veliko domišljijo (knjigo prebere ob slikah čist po svoji zgodbi),...

Je tudi nekaj stvari ki bi jih lahko še vedla ampak nismo dovolj vztrajali ali se ukvarjali z določenimi stvarmi.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 271
15.2.2011 18:29:21   
Janeja

Pozdravljene

Mi imamo pa vpis v sredo in sicer grem jaz na eno šole kjer bo uradni vpis in izpis, mož pa na tisto pravo, kjer bo naredil vpis in oddal prošnjo za premestitev

Pa saj ni treba oboje naredit na isti dan.
Meni so na šoli, kamor bo hodila rekli, da si šole izmenjujejo vpise in informacije še cel marec in se nikamor ne mudi.

Jaz grem v četrtek sama na šolo, da jo vpišem (z drugimi besedami samo preverim in potrdim podatke o Lei, ki jih že imajo). So mi rekli po telefonu da nima smisla, da hodi Lea zraven, če itak ne bo hodila k njim.
Na šolo, kamor bo hodila, pa sta z atijem že prejšnji teden nesla prošnjo za vpis, ker je imel ati ravno ene opravke tam in jo je vzel zraven. Spoznala je ravnateljico in socialno delavko, ki opravlja opise. Pravi vpis bo tako le še formalnost user posted image .

Torbo smo ji mi že kupili, ker že dve leti govori o njej in zgleda, da si ne bo premislila. Naslednji teden bo tako za rojstni dan dobila Winx torbo na koleščkih. Dve muhi na en mah: torba in darilo user posted image .

Glede velikosti in teže pa naš drobižek mali definitivno odstopa v minus na obeh področjih: 14 kg in cca 105 cm. Kaj čmo, nikakor ne spravimo minusa od rojstva noter user posted image .  Važno, da je drugače zdrava...

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 272
15.2.2011 18:54:48   
juhica
Naš ima 18 kg in je 111cm visok, št. noge pa ima 31user posted image . Proti mlajšemu bratu izgleda majhen....

Ja jst sem doma in ga imam itak čez vse počitnice doma (rezervacija - za dva meseca jo lahko koristiš), ker ima super družbo (sosedje) in se imamo vsi res fajn, tamali cele dneve zunaj norijo. Če pa ne bi imel družbe, bi ga pa verjetno še julija peljala v vrtec, itak hodi za štiri ure...

Men se sanja ne, kaj je treba kupiti otroku za v šolo in upam, da vse zvem na sestanku, ki ga imamo starši enkrat junija, pol pa šoping. Mu bova pa kupila sobico (omaro, mizico, predalnik za šolske potrebščine), ker bo njegovo dosedanje pohištvo dobil dojenček...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 273
15.2.2011 21:31:15   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Pozdravljene

Mi imamo pa vpis v sredo in sicer grem jaz na eno šole kjer bo uradni vpis in izpis, mož pa na tisto pravo, kjer bo naredil vpis in oddal prošnjo za premestitev

Pa saj ni treba oboje naredit na isti dan.
Meni so na šoli, kamor bo hodila rekli, da si šole izmenjujejo vpise in informacije še cel marec in se nikamor ne mudi.

Jaz grem v četrtek sama na šolo, da jo vpišem (z drugimi besedami samo preverim in potrdim podatke o Lei, ki jih že imajo). So mi rekli po telefonu da nima smisla, da hodi Lea zraven, če itak ne bo hodila k njim.
Na šolo, kamor bo hodila, pa sta z atijem že prejšnji teden nesla prošnjo za vpis, ker je imel ati ravno ene opravke tam in jo je vzel zraven. Spoznala je ravnateljico in socialno delavko, ki opravlja opise. Pravi vpis bo tako le še formalnost user posted image .

Torbo smo ji mi že kupili, ker že dve leti govori o njej in zgleda, da si ne bo premislila. Naslednji teden bo tako za rojstni dan dobila Winx torbo na koleščkih. Dve muhi na en mah: torba in darilo user posted image .

Glede velikosti in teže pa naš drobižek mali definitivno odstopa v minus na obeh področjih: 14 kg in cca 105 cm. Kaj čmo, nikakor ne spravimo minusa od rojstva noter user posted image .  Važno, da je drugače zdrava...

Smo dobili vabila iz obeh šol, da so vpisi 16. in 17.2. tako da bova to uredila pa je, saj ni nič tako težkega user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 274
15.2.2011 21:34:27   
corfu
No tole so lanski šolarji potrebovali

ŠOLSKE POTREBŠČINE, ki jih kupite sami:
 mali črtani zvezek
 velik brezčrtni zvezek
 mali karo zvezek (mreža 1cm x 1cm)
 beležka
 manjša puščica
 2 svinčnika (HB)
 radirka
 šilček
 tanki barvni svinčniki (12)
 škarje z zaobljeno konico
 merilce - mala šablona
 prozorna mapa PVC
 lepilo v stiku UHU
MATERIAL ZA LIKOVNO VZGOJO, ki ga kupite sami
 kolažpapir (navaden)
 tanke voščenke (Duga ali Leonhardi)
 slikarsko oglje
 črn tuš
 mali zavojček DAS mase
 risalni blok z dvajsetimi risalnimi listi
 tempera barvice (Aero)
 2 okrogla čopiča (debelina 4 in 10)
 tanki flomastri (12)
 lepilo za papir in les Mekol (130 g)
ŠPORTNA OPREMA
 nedrseči copati za bivanje v šoli, kratka majica, kratke hla če ali dres
DELOVNI ZVEZKI, ki jih kupite sami:
 V. Medved Udovičet. al. : S sl ikanico na rami 1; delovni zvezek za jezik in
književnost , MKZ
 V. Medved Udovič, N. Poto čnik: S sl ikanico na rami; zvezek za opismenjvanje
1. in 2. del, MKZ
 I. Mulec: , J. Petrič, T. Uran: En, dva, tri - odkrij jo ti (1. del in 2. del ),
Modrijan
 M. Antić: Okol je in jaz 1 (1. del in 2. del ), Modrijan
UČBENIKI, ki so v u čbeni škem skladu:
 V. Medved Udovič, T. Jamnik, J. Gruden: Berilo 1 – Kdo bo z nami šel v
gozdiček?, MKZ

 B. Oblak: Glasbena sl ikanica 1 , DZS
[/quote]

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?