Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 14:23:02
|
|
|
|
arabela*
|
grem še na net gledat, če bom kaki avto našla....še sama ne vem kaj bi imela potem pa jest
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 15:00:43
|
|
|
|
katy83
|
Mislim...celo jesen so nam obljubljali, da ni panike, pa ne vem kaj...zdaj pa dobim odločbo, da T ne more bit sprejet v vrtec Nič mi ni jasno, 3 jasli tu okoli, pa ni placa Skratka, upam, da še nisem za v Pesnico prepozna ga bom pač tja dala, pa zdaj mi je vseeno če aprila, samo da septembra dobimo evo, Valentinovo meni res ni usojeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 15:06:17
|
|
|
|
ly117
|
Ojla.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 15:07:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mislim...celo jesen so nam obljubljali, da ni panike, pa ne vem kaj...zdaj pa dobim odločbo, da T ne more bit sprejet v vrtec Nič mi ni jasno, 3 jasli tu okoli, pa ni placa Skratka, upam, da še nisem za v Pesnico prepozna ga bom pač tja dala, pa zdaj mi je vseeno če aprila, samo da septembra dobimo evo, Valentinovo meni res ni usojeno Katy
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 15:08:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ojla. A si ti dobila valentinov dopust ali kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 15:09:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 evo, Valentinovo meni res ni usojeno Katy podpis
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 14.2.2011 15:15:24 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 15:11:10
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mislim...celo jesen so nam obljubljali, da ni panike, pa ne vem kaj...zdaj pa dobim odločbo, da T ne more bit sprejet v vrtec Nič mi ni jasno, 3 jasli tu okoli, pa ni placa Skratka, upam, da še nisem za v Pesnico prepozna ga bom pač tja dala, pa zdaj mi je vseeno če aprila, samo da septembra dobimo evo, Valentinovo meni res ni usojeno Poskusi še drugje - pač kar ti je blizu.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 15:17:51
|
|
|
|
katy83
|
punce, hvala. Itak sem pomoje že v začetku napako naredla, da sem ga hotla tu vpisat...no upam, da bo v najini občini več sreče. malo mi bo samo tečno, ko ga bom tja mogla vozit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 15:22:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ojla. A si ti dobila valentinov dopust ali kaj? Skoraj nekaj takega.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 15:32:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 http://www.rts.si/se-en-v-nizu-stecajev.html evo, to pa še od danes v firmi, kjer dela moja mami brez besed...kaj se to dogaja pri nas? Oni jeb...maneken od Pahorja pa se preserava po celem svetu,kak smo uspeli prebrodit krizo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 15:34:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 http://www.rts.si/se-en-v-nizu-stecajev.html evo, to pa še od danes v firmi, kjer dela moja mami brez besed...kaj se to dogaja pri nas? Oni jeb...maneken od Pahorja pa se preserava po celem svetu,kak smo uspeli prebrodit krizo prava kriza še sploh ni prišla do nas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 16:10:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sami hvala ! ... ampak nima smisla... ker z tem nič ne izboljšam situacije... le še enkrat moram čez vse.... karkoli je...imaš nekoga ki te ima rad takšno kot si...rr mariborčanke hvala ...grem se predajat sentimentanosti elevitka ... pri meni je isto...sva se danes tak skregala, da je že pakiral.......zaj..valentinovo..naj gre vse skupaj nekam
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 16:29:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sami hvala ! ... ampak nima smisla... ker z tem nič ne izboljšam situacije... le še enkrat moram čez vse.... karkoli je...imaš nekoga ki te ima rad takšno kot si...rr mariborčanke hvala ...grem se predajat sentimentanosti elevitka ... pri meni je isto...sva se danes tak skregala, da je že pakiral.......zaj..valentinovo..naj gre vse skupaj nekam midva od sobote ne govoriva...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 16:29:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 http://www.rts.si/se-en-v-nizu-stecajev.html evo, to pa še od danes v firmi, kjer dela moja mami žalostno kaj se dogaja...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 16:31:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 bolani smo Tak sem nenaspana, da groza T. se že par dni zaporedoma zbuja točno 2.20 ponoči, pol pa ne spi do 4.30 ali do 5h Ja, moram pa se pohvalit, da sem nardila vse 3 izpite, ki sem jih šla delat Bo, bo - počasi za nespanje in bolančka pa še za izpite...pridna
< Sporočilo je popravil botrca -- 14.2.2011 16:32:13 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 16:33:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 majakla, kaki lepi avatar podpis
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 16:34:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Lenči za torto in za M.,da ostane samo pri smrkanju podpis
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 16:47:15
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 majakla, kaki lepi avatar podpis Hvala, naši sončki so najlepši, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 17:26:36
|
|
|
|
matcar
|
Daaan! Leteča,leteča in še enkrat leteča.Zaj pa nikam več ne grem,pa če gori voda,ne.mater,sem v nulo crkjena.Zjutraj sem moje na sodišče vozla,pol po njih hodla,po na pregled,ki je trajal cca. 20 min,pol pa sem 1,5 ure na izvide čakala,da sem prišla po Saš-a komaj ob pol 4-h,pa še potem po Maksa letela,pa zdaj iz knjižnice prišla. Na pregledu je blo super,je bil spet dr.Mujezinovič .trebušna stena ohranjena(kaj več zvem v četrtek,ker se ne spoznam na izvid najbolj),edino mehur mi je potegnilo malo gor,posteljica čisto nizko,na mojo srečo je na zadnji steni,zato imam kontrolo še enkrat v 32-tem tednu.Babika ok,lepo razvito vse,kot mora bit,težka je 438 g že,kolko pa je velika,pa tudi nisem uspela razbrat tam ven.seveda pa sedi,kak pa te drugače in veselo lulo kaže. Komaj še čakam morfo pri svoji G v četrtek! Tam pa zvem kaj več.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 17:29:45
|
|
|
|
matcar
|
Za vse trpeče duše danes . Katy-uživaj v toplicah.In za tvojo mami. Ly,Elevitka,Rina,Lenči- za vaše bauceke.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 17:33:06
|
|
|
|
Arwenko
|
Matcar čestitam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 17:35:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Matcar čestitam Hvala!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 17:41:23
|
|
|
|
ly117
|
Matcar za pregled.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?