StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: olana No vidim, da imate hudo debato, pa da se še jaz pridružim. Psa imam 3 leta je moj prvi pes in se strinjam z dejstvom, da pes NI in še enkrat, da povdarim NI za v stanovanje. Vendar me je mož prepričal in sva ga nabavla. Žal mi je kolikor imam las na glavi! Vse lepo in prav ampak, sem človek, ki ima rad čisto, s psom to ni variante! Posesaš tepih čez 3 min polno dlak gor, otresa se kar naprej, dlake vsepovsod. Zjutraj posesaš, urediš stanovanje, zvečer kot, da se pritaknila ne bi. Da se razume, da ne sme na posteljo sedežno, niti v kuhinjo, kjer se kuha. Dobi prebavne motnje, ne glede na to da se hrani z najboljšimi briketi, vendar takoj, ko mu kdo da kak dodatek DRISKA, super pucaj, ker ga le ne moreš kar naprej ven voditi. Zunaj je travo, ti bruha noter, super pucaj! Pa naj omenim, daj je naš pes veliko zunaj, ampak povsod pač ne moreš biti, služba itd. Hvala Bogu, da smo se domenili, da ga vzame tašča, če ne bi se meni zmešalo. In ne ne morem si zamislit, da bi otrok lezel po tleh po pasjih dlakah, slini, itd. Pa da bi pes lizal otroka, maloprej si je pa lizal ....! Hvala lepa, PSA NIKOLI VEČ V STANOVANJE! Pa lahko komentirajo pasji ljubitelji kar hočejo! Jaz ne bom nič komentirala, samo tegale prpopala.
|