Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 13.2.2011 21:47:30
|
|
|
|
TomTaylor
|
Meni se super obnese: - Persil + Silan (obvezno oba iz Muellerja) - Persil + Ornel - Persil + Lenor, tisti na katerem piše "febreeze effect" ali nekaj takega - učinek podaljšanega vonja (oba iz Muellerja) Presenečena sem pa trenutno nad kombinacijo Duel (spet neka limited edition iz Mercatorja) + Ornel Milano (rumeni). Perilo ful diši. Presenetljivo.
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 13.2.2011 21:57:21
|
|
|
|
mayci
|
Meni je perilo fuuul dišalo po mehčalcu Ornel (na katerem je narisan otroček), pralni gel pa imam že več let Frosch.
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 13.2.2011 22:41:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Do sedaj so mi cunje najlepse in najdlje disale po uporabi pervola. Sploh tisti za belo perilo nenormalno lepo disi. Mehcalca pa ne uporabljam.
|
|
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 7:17:01
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayci Meni je perilo fuuul dišalo po mehčalcu Ornel (na katerem je narisan otroček), pralni gel pa imam že več let Frosch. Babysoft. Drugače pa meni najbolj dišijo te kombinacije: - Dash prašek + Ornel Babysoft ali Paris - Dash v tistih majhnih gelih + Ornel Babysoft ali Paris. lp
|
|
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 7:46:31
|
|
|
|
Šarki
|
Ornel je zakon moj najljubši: čokolada - vanilija
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 7:47:08
|
|
|
|
Šarki
|
Zdej pa hitro temo brisat k je ena sama reklama za ornel
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 8:05:15
|
|
|
|
kajalin*
|
zeleni gel persil+ lenor zlati vse iz Mullerja
|
|
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 8:17:17
|
|
|
|
Urshy78
|
pralna krogla + Ornel Babysoft
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 8:45:03
|
|
|
|
Tejči
|
Prašek čisto vseeno kateri, mehčalec pa Ornel babysoft ali Luna (zmislim da magnolija, vrtnica ali nekaj takega..za črno perilo piše gor)
|
|
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 9:01:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki Ornel je zakon moj najljubši: čokolada - vanilija Podpis.
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 9:17:47
|
|
|
|
~Biba~
|
ariel + modri lenor
|
|
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 9:47:30
|
|
|
|
kajalin*
|
hja,k berem vse to sm se pa spomnila,da itak ima vsaka od nas svoj okus in vsaki kaj drugega diši,tako da moraš sama najdit ka ti najbolj odgovarja
|
|
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 10:32:36
|
|
|
|
darja.mark
|
Kaj pa tiste ki ne uporabljate mehčalca in perete s kisom? Jaz nikakor ne morem najti praška po katerem bi mi cunje dišale. So kar nekako brez vonja, pa ne vem zakaj ???? Zdaj imam Persil in ga bo zmanjkalo, in res ne vem katerega naj kupim, da bojo vsaj malo dišale
|
|
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 10:49:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj sem že malo prej napisala ... pervol je zakon ... cunje po njem dišijo še dooolgo in to celo če jih v sušilcu posušiš.
|
|
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 10:54:28
|
|
|
|
pizmek
|
Trenutno imam persil (gold) + ornel (baby je gor) + sušilni stroj ...pa so cunje ful mehke in dišeče .
|
|
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 10:55:04
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz tudi perem s kisom in brez mehčalca - perilo super in dolgo diši po Arielu, sploh, če se suši v sušilcu, pa tudi po roza Rexu lepo diši, po Persilu ful lepo diši, dokler je mokro, potem pa je brez vonja, Perwol sem pa, ko sem začela prati s kisom, kar podarila preostale zaloge, ker mi perilo po njem ni ali čisto nič dišalo ali pa je celo smrdelo.
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 10:56:35
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark Kaj pa tiste ki ne uporabljate mehčalca in perete s kisom? Jaz nikakor ne morem najti praška po katerem bi mi cunje dišale. So kar nekako brez vonja, pa ne vem zakaj ???? Zdaj imam Persil in ga bo zmanjkalo, in res ne vem katerega naj kupim, da bojo vsaj malo dišale A namesto mehčalca se lahko kis uporablja....... Sama namreč že več kot 10 let ne uporabljam mehčalca.....sem dobila nekoč alergijo in perem zdaj vse brez mehčalca.......diši perilo kaj posebno ne, smrdi sploh ne.....važno je, da ima "vonj po čistem"......
|
|
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 10:57:14
|
|
|
|
Andromeda
|
Pralne praške oz. gele uporabljam različne (jih pa kupujem v Mullerju, ker so Made in Germany in ne made in poland itd...), včasih kupim tudi Luninega. Mehčalec - meni najlepše diši Lenorjev energy clear blue, pozimi pa od froscha mehčalec z vonjem mandljev. pa še to - opažam, da pozimi perilo diši lepše, če ga perem s praškom kot pa z gelom (se ne zažre tisti čuden vonj med sušenjem).
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 14.2.2011 10:59:28 >
|
|
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 11:24:15
|
|
|
|
mišk
|
Rumeni Duel!!! Odkar ga uporabljam, me je že ogromn folka vprašalo, ka mam to za en mehčalec, ki tako diši!
|
|
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 11:46:36
|
|
|
|
KIKI****
|
- Persil + Silan - Persil + Ornel In pa Persil-Duel. Moram pa probat še perwol zaradi sušilca, kjer se vonj dišečih oblačil malo razgubi.
|
|
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 11:49:42
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana A namesto mehčalca se lahko kis uporablja....... Sama namreč že več kot 10 let ne uporabljam mehčalca.....sem dobila nekoč alergijo in perem zdaj vse brez mehčalca.......diši perilo kaj posebno ne, smrdi sploh ne.....važno je, da ima "vonj po čistem"...... Če dodaš kis, perilo 1000 % ne bo smrdelo po kisu (samo dat ga je treba v boben, ne v kak predalček za mehčalec - ker od tam stroj vzame proti koncu pranja), bo pa mehkejše, boljše oprano in bolj dišeče, ker kis zmehča vodo in zato prašek lahko prodre globlje v perilo in je tako učinkovitejši. Preizkušeno - jaz perem tako zdaj kake pol leta. Aja - pa če dodajaš kis, lahko količino praška zmanjšaš. Jaz dajem cca. 50 ml tekočega praška + 1 dl kisa v dozirno posodico, ki jo dam v stroj med perilo.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 14.2.2011 11:50:31 >
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 12:12:24
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz tudi prisegam na kis. Ne smrdi čist nič, za vonj dam dve kaplji eteričnega olja, cunje so ful mehke. Trenutno imam sivko. Se se tako odvadila vseh teh pralnih vonjav, zadnjič dam po enem letu Persil zraven, se mi je zdel čist preveč oster vonj.
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 12:19:44
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Če dodaš kis, perilo 1000 % ne bo smrdelo po kisu (samo dat ga je treba v boben, ne v kak predalček za mehčalec - ker od tam stroj vzame proti koncu pranja), bo pa mehkejše, boljše oprano in bolj dišeče, ker kis zmehča vodo in zato prašek lahko prodre globlje v perilo in je tako učinkovitejši. Preizkušeno - jaz perem tako zdaj kake pol leta. Aja - pa če dodajaš kis, lahko količino praška zmanjšaš. Jaz dajem cca. 50 ml tekočega praška + 1 dl kisa v dozirno posodico, ki jo dam v stroj med perilo. zmajaz.....hvala na informaciji, bom naslednjič poskušala s kisom..... Nisem imela pojma, da se s kisom da prati......
|
|
|
|
RE: Skrivnosti dišečega perila 14.2.2011 13:46:54
|
|
|
|
posh
|
Tudi jaz uporabljam kis namesto mehčalca. Uporabljam pa tekoči frosch-aloe vera. Pisano ne diši, belo na 60 st. tudi ne-bolj vonj po čistem in opranem....brisače pa perem na 95 in sušim v sušilcu in prav lepo dišijo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?