sisi8
|
Evo me No jaz se v petek odločim da bi jedli jurčke z jajčko, pa me prešine ideja, glede na to da sem že čez rok, zakaj pa nebi dala namesto jurčkov melancane, dodala sem še malo origana in bazilike. Me preseneti da je blo ful dobro.Otročka sta jedla ko nora, moj pa mi je rekel da ne gre več po gobe. . Nato pozabim na vse skupaj.Zvečer nikakor nisem mogla zaspat. Šetala sem sem in tja in jedla seveda. Nato me začne na deset minut bolet križ, oz. vse tam doli. Grem na wc in mi odteče deci plodovnice.Bila je roza barve, zato se ustrašim in grem gledat na računalnik, kjer se potolažim da je taka zaradi čepa. Ok brez panike se grem tuširat in pospravljat, saj popadki niso bili nič kaj močni. Počakala sem do sedmih zjutraj zbudila dragega, ki je ugotovil da ni ostrižen in da tak res ne more v porodnišnico , zato vzamem mašinco in ga ostrižem . Pol sma končno sla. Pridema v porodnišnico grem na ctg, popadki še vedno, a ne močni, odprta tri cm, zato mi predlagajo da mi dodajo umetne. Prosila sem če še lahko počakam na svoje. Nejevoljno me pošljejo na oddelek, kjer popadki popolnoma izginejo, plodovnica pa je še odtekala po kapljicah. Čakam ves dan, popadkov pa od nikoder.Odpravim se spat, pa se začnejo. Sprva na pol ure potem pa kar na pet minut . Grem do babice, ki je glih nekaj štrikala. Greva na ctg . po petnajstih minutah me odklopi in reče naj vzamem telefon in grema v porodno. Pridema dol okrog 4h zjutraj, dr me pogleda in pod hitrco v porodno.Ok tam so se popadki (moji seveda) še bolj okrepili .Bili so znosni, tako da sva se z sestro še menili da pridem čez leto ali dve, še po enega sinka .Okrog petih pride moj dragi, jaz pa sem že malo bolj šparala z besedami in bolj dihala No pol se je začelo, ampak prava milina proti umetnim popadkom (imela sem jih pri drugem in prvem otroku).No in veliki finale je bil 15 minut do 6h zjutraj z plodovnico, ki je je bilo še ogromno se je pripeljal (dobesedno ga je z vodo vred prineslo ven)na svet naš mali TANAJ . Šivana nisem bila na srečo nič, z malim pa je bilo vse ok.Oddahnem si, nakar me kap ko so ga zvagali 4500, še dobro da tega nisem prej vedela, bi bla najbrš panična. So mi rekli da sem zbrala glih pravo ime saj je TANAJbolj težek od trenutnih novorojenčkov Evo to je to. Hvala bogu da je šlo hitro in vse po sreči. Vsem novim mamicam čestitam za štručke. Hvala vsem za lepe želje in čestitke. Se opravičujem za napake, ampak full hitim saj naš Tanaj kar naprej hoče papcat. Se še oglasim takoj ko bo cajt
|