|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
11.2.2011 15:04:10   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

a mene pa ni nobena nč pogrešala user posted image

Kaj nisi bla včeraj zvečer še tukaj? Seveda smo te pogrešale ....user posted image

včeraj sm cel dan tu gor visela user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
11.2.2011 15:07:11   
Tigrica86
patrisha, če je to že to ti želim user posted image user posted image user posted image da bi vse gladko steklouser posted image user posted image user posted image

js bom očitno še malo počakala user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
11.2.2011 15:07:43   
valek
Prvičmami......najprej čestitke za dojenčico....upam da čimprej steče
hranjenje,da se malo okrepi.....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3978
11.2.2011 15:11:05   
meta21

a mene pa ni nobena nč pogrešala user posted image

Kaj nisi bla včeraj zvečer še tukaj? Seveda smo te pogrešale ....user posted image

včeraj sm cel dan tu gor visela user posted image user posted image

Kaj nas pa pol zezaš! Veš, Teyla sindrom tudi ne zgine kar takoj in jaz tle ta moj grah v glavi napenjam, da bi se spomnla, kdaj si bla nazadnje tle goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3979
11.2.2011 15:52:59   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Upam, de Patrisha že diha user posted image user posted image user posted image , de nau huda, ke rsem ji prvi post na novi strani "prevzela" user posted image

mah kje! diham ja ko crkjen pes doma user posted image user posted image ne dam se se ocitno
je pa res, da vsakic ko grem na wc je "lusenje" tega famoznega cepa vecje in prav grozno zgleda user posted image upam, da je toto, ker ce ne me bo resno zacelo skrbet user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
11.2.2011 15:56:44   
Patrisha
pridem iz sopinga pa ze 2 strani ?? user posted image user posted image a ste normalne al kako? user posted image
no moj sprehod je bil zeeelo kratki, ker sem se mogla celo 5 x zmes vstavit.. nekak ne gre kaj prida vec.. no zdaj se morem se bolj trudit in rinit okrog user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
11.2.2011 16:02:19   
Patrisha

patrisha, če je to že to ti želim user posted image user posted image user posted image da bi vse gladko steklouser posted image user posted image user posted image

js bom očitno še malo počakala user posted image

hvala, na koncu pa me bos se kje prehitela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3982
11.2.2011 16:06:33   
tamy82
A danes pa res nobena noče rodit, ko je pa tak lep datum user posted image
Za danes sem jaz planirala, pa se nekako ni najboljše izšlo user posted image Ah, je že prav tako user posted image

patrisha držim pesti, da ti uspe še danes, al kako? user posted image Drži se! user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
11.2.2011 16:20:48   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

A danes pa res nobena noče rodit, ko je pa tak lep datum user posted image

Se bo že kje katera našla. Sem v P tolikokrat pomisnla, koliko punc je ta trenutek v porodni, al pa, uh, še eno so pripeljali na oddelek s 3 ure staro štručko...user posted image . Sploh pa je dan še dolg in patrisha čveka na velikouser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
11.2.2011 16:21:47   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Upam, de Patrisha že diha user posted image user posted image user posted image , de nau huda, ke rsem ji prvi post na novi strani "prevzela" user posted image

mah kje! diham ja ko crkjen pes doma user posted image user posted image ne dam se se ocitno
je pa res, da vsakic ko grem na wc je "lusenje" tega famoznega cepa vecje in prav grozno zgleda user posted image upam, da je toto, ker ce ne me bo resno zacelo skrbet user posted image

Itak, da je čep. Na koliko minut pa imaš popadke?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
11.2.2011 16:32:10   
Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Itak, da je čep. Na koliko minut pa imaš popadke?

ah nic kaj resnega... cez dan se umiri zadeva user posted image , zvecer pricakujem kako akcijo.. ocitno smo bol nocni ptic, tak da je najbolse da grem zdaj kako kitico oddremat..

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 16:40:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
11.2.2011 16:42:13   
aktak
Evo mene,
danes ste se pa načvekale ko me ni bilo tukaj user posted image
Jaz sem bila danes na CTG in ker je bil prvč nekoliko previsok so mi ga morali ponavljat. V drugo je bilo vse OK. V ponedeljek (je tudi moj PDP) pa moram ponovno v P na CTG, razen če se seveda kaj ne spremeni do takrat. Sicer močno dvomim, ker je bila linija od popadkov ravna kot bi jo narisal z ravnilom
Patrisha upam da si OK?!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
11.2.2011 16:45:07   
sisi8
Evo me

No jaz se v petek odločim da bi jedli jurčke z jajčko, pa me prešine ideja, glede na to da sem že čez rok, zakaj pa nebi dala namesto jurčkov melancane, dodala sem še malo origana in bazilike. Me preseneti da je blo ful dobro.Otročka sta jedla ko nora, moj pa mi je rekel da ne gre več po gobe.user posted image . Nato pozabim na vse skupaj.Zvečer nikakor nisem mogla zaspat. Šetala sem sem in tja in jedla seveda. Nato me začne na deset minut bolet križ, oz. vse tam doli. Grem na wc in mi odteče deci plodovnice.Bila je roza barve, zato se ustrašim in grem gledat na računalnik, kjer se potolažim da je taka zaradi čepa. Ok brez panike se grem tuširat in pospravljat, saj popadki niso bili nič kaj močni. Počakala sem do sedmih zjutraj zbudila dragega, ki je ugotovil da ni ostrižen in da tak res ne more v porodnišnicouser posted image , zato vzamem mašinco in ga ostrižemuser posted image . Pol sma končno sla. Pridema v porodnišnico grem na ctg, popadki še vedno, a ne močni, odprta tri cm, zato mi predlagajo da mi dodajo umetne. Prosila sem če še lahko počakam na svoje. Nejevoljno me pošljejo na oddelek, kjer popadki popolnoma izginejo, plodovnica pa je še odtekala po kapljicah. Čakam ves dan, popadkov pa od nikoder.Odpravim se spat, pa se začnejo. Sprva na pol ure potem pa kar na pet minut . Grem do babice, ki je glih nekaj štrikala. Greva na ctg . po petnajstih minutah me odklopi in reče naj vzamem telefon in grema v porodno. Pridema dol okrog 4h zjutraj, dr me pogleda in pod hitrco v porodno.Ok tam so se popadki (moji seveda) še bolj okrepili .Bili so znosni, tako da sva se z sestro še menili da pridem čez leto ali dve, še po enega sinkauser posted image .Okrog petih pride moj dragi, jaz pa sem že malo bolj šparala z besedami in bolj dihalauser posted image No pol se je začelo, ampak prava milina proti umetnim popadkom (imela sem jih pri drugem in prvem otroku).No in veliki finale je bil 15 minut do 6h zjutraj z plodovnico, ki je je bilo še ogromno se je pripeljal (dobesedno ga je z vodo vred prineslo ven)na svet naš mali TANAJ . Šivana nisem bila na srečo nič, z malim pa je bilo vse ok.Oddahnem si, nakar me kap ko so ga zvagali 4500, še dobro da tega nisem prej vedela, bi bla najbrš panična. So mi rekli da sem zbrala glih pravo ime saj je TANAJbolj težek od trenutnih novorojenčkovuser posted image user posted image Evo to je to. Hvala bogu da je šlo hitro in vse po sreči.

Vsem novim mamicam čestitam za štručke.user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za lepe želje in čestitke.

Se opravičujem za napake, ampak full hitim saj naš Tanaj kar naprej hoče papcat.

Se še oglasim takoj ko bo cajt

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
11.2.2011 16:48:50   
valek
hej hej.....
evo js sm se pa spet lotila pečenja sladice...
bom spet nardila pecivo po Suzy-jinem receptu....sam da bom dala borovnice in
kopine namesto višenj...in namesto vanilijevega pudinga kar malinov puding,....
mnjami.....so mi ga nazadnje tako prehvalili vsi...da bom kr še enkrat nardila...
to bojo pa zdaj "kao" Valentinove rezine...jutri so napovedani neki obiski....
 ok...dosti bo...grem v akcijo ,pa se javim ko bo gotovo....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
11.2.2011 16:51:07   
prvičmami
Hey!

Nahranli smo se kolkertolk zdj grem pa počasi brat zamujeno.
Se opravičujem, v mojem postu se je znašel tiskarski škrat - Tjaša je bla težka 2430g  HB vsaj tolkuser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
11.2.2011 16:52:00   
prvičmami
aja pa še za seznam sem pozabla, velika je bla 46cm

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
11.2.2011 17:04:53   
aktak

IZVIRNO SPOROČILO: valek

hej hej.....
evo js sm se pa spet lotila pečenja sladice...
bom spet nardila pecivo po Suzy-jinem receptu....sam da bom dala borovnice in
kopine namesto višenj...in namesto vanilijevega pudinga kar malinov puding,....
mnjami.....so mi ga nazadnje tako prehvalili vsi...da bom kr še enkrat nardila...
to bojo pa zdaj "kao" Valentinove rezine...jutri so napovedani neki obiski....
 ok...dosti bo...grem v akcijo ,pa se javim ko bo gotovo....

jaz sem Suzyn recept uporabila včeraj in so mi vsi pohvalili pecivo, tako da ga skoraj ni več user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 17:13:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu aktak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3994
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 17:13:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3995
11.2.2011 17:14:58   
Teyla

BTW - kje za boga je Suzy?!? Upam, de je/sta OK user posted image user posted image user posted image  

Sem jo mogla prej mal po sms-ju podrezat in je v P ampak še vedno 2v1, čeprav je imela že v ponedeljek popadke na 4 minute. Vendar, ker sta oba ok, zaenkrat še čaka. Vas pa vse najlepše pozdravlja in se zahvaljuje za skrb in pikepokeuser posted image

Sam, da je ok. To pa pol ziher ni v Lj, tam bi jo že našopali z umetnimi se mi zdi... user posted image user posted image

prvičmami joj, tvoja mala je bila pa res drobcena. Aja, zdaj berem, da je bil tiskarski škratek. user posted image Upam, da se kmalu utečete in da bo mala začela jest tako kot je treba. Važno, da ste sedaj ok. user posted image

a mene pa ni nobena nč pogrešala

Kaj nisi bla včeraj zvečer še tukaj? Seveda smo te pogrešale ....

včeraj sm cel dan tu gor visela

Potem pa nam nisi niti šanse dala, da bi te lahko pogrešali. user posted image user posted image

sisi8 super porodna zgodba. Tvoj mali je pa pravi korenjak. user posted image Pa ful lepo, da so ti dali na izbiro oz te vprašali za umetne, to si bila v Lj?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 17:15:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3997
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 17:17:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3998
11.2.2011 17:27:12   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Valek, pridna si, pridna! user posted image Lahko tudi jaz pridem jutri na obisk k vam? user posted image

user posted image user posted image lahko ni problema...kak košček bi že prišparala zate....

a tale slikica v profilu pa je prispodoba za dihanje ....??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3999
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 17:30:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?