|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
11.2.2011 12:38:46   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Uh....sonček mi bo pobegnil....zdajle je pri nas že 13 stopinj....grem kr na šetnjo...kr drgač se po še ohlajat začelo,predn se bom zmigala....
user posted image user posted image letim...by by

jaz pa ne smem sama na sprehoduser posted image ...zjutraj ko sem šla od ginek. se mi je čudno zvrtelo v glavi in sem se zamajala kot pijanček,komaj sem dosegla zid da sem se prijela da ne pademuser posted image  oooo kak grozno je bilo to za videt,kot da sem pijanauser posted image ...tako da čakam svojega pa bova šla skupaj ven,če mi bo pasalouser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 13:07:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3927
11.2.2011 13:08:35   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

A pozna katera nizozemsko pevko Anouk?

Men je ful carica! user posted image

Anouk - Girl

user posted image user posted image mi2 sma po posluhu za muziko cist na ti user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 13:12:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3929
11.2.2011 13:13:01   
mateyci
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

IZVIRNO SPOROČILO: mateyci

IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

no evo mene nazajuser posted image
kakšno zatišje je tukajuser posted image  ni nobene čvekiceuser posted image

CTG je bil ok,dete aktivno,utrip okrog 140 ali več...sem ji omenila kako me tišči spodaj zadnje dni kot da moram na wc ves čas in mi je pretipala trebuh, pravi da se je res zelo spustil..simifiza/fundus je 36 cm
naslednji CTG  18.2  če seveda ne bomo že zibaliuser posted image

Tudi jaz sem že nazaj. Podobno, kot pri tebi, le da S/F je 37 cm. Imam pa tudi jaz 18.2 naslednji CTG. Ni kaj, drugi teden bomo cimri user posted image Če ne v P pa vsaj pri G na CTG-ju. user posted image user posted image

super za pregleduser posted image
user posted image user posted image  ja čist možno da se vidimo...jaz se kar zgodaj zjutraj naročim za CTG ob 7.30 ker že tako zgodaj vstajam pa mi je vseeno,
sem pa pri  dr.kostanjšek pa ti????

Jaz imam tudi njo. user posted image CTG pa imam ob 10h.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
11.2.2011 13:14:13   
Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Anouk - Girl

user posted image user posted image mi2 sma po posluhu za muziko cist na ti user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Me veseli, da je tako! user posted image

no ceprav videospot od rammsteinov ti je bil sicer vsec, muzika pa dvomim hihi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3931
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 13:17:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3932
11.2.2011 13:36:14   
Patrisha

Anouk - Girl

user posted image user posted image user posted image Me veseli, da je tako! user posted image

no ceprav videospot od rammsteinov ti je bil sicer vsec, muzika pa dvomim hihi user posted image

Video mi je dost bolj všeč kot muzika, res je! user posted image user posted image user posted image
Je pa tudi res, da se še do zdaj nisem prav poglobila v muziko od Rammstein. So pa všeč možu, je bil na njihovem koncertu... user posted image

user posted image user posted image moz! mi2 sma tut bla lansko leto na Dunaju in morem povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image FENOMENALNO!  cakamo na nasledno rundo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3933
11.2.2011 13:36:28   
Teyla
biljana ja, raje ne hodit sama naokoli, če ti rata takole hitro slabo. Tu v Lj te ne bi noben pobral, ker bi vsi mislili da si pijana. No, če maš trebuh imaš morda še kakšne šanse, da te kdo pogleda. user posted image

patronažna je bila tu. mala se lepo redi, ima že 3570g, čisto po "reglcih". Malo ima vnete prsi zarad mojih hormonov, če bo kaj slabše moram dat hladne obkladke gor. Drugače je pa vse ok.user posted image

Mene je pa tud čudežno nehala dojka bolet, tko da zgleda se je samo od sebe odmašilo, al kaj, ker ponoči me je še ful bolelo. Pa leva dojka je ful manjša kot desna, tak da se mi iz desne naje v šusu, iz elve pa nima dost. Smešni so tile telesni proporci včasih. user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 13:44:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3935
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 13:46:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3936
11.2.2011 13:47:20   
Patrisha
ah danes ce mas se prometno nesreco, pa da ti pol glave fali ti nebo noben nic pomagal.. zalostno.. jaz vedno probam pomagat, ce je le v moji moci ce vidim kaj takega.. nvem, vedno si zamislim, da bi lahko bla jaz v taki situaciji.. sicer dvomim, da mi bo kdo pomagal, ampak vseeno..

Neposredna povezava do sporočila: 3937
11.2.2011 13:48:10   
Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

biljana ja, raje ne hodit sama naokoli, če ti rata takole hitro slabo. Tu v Lj te ne bi noben pobral, ker bi vsi mislili da si pijana. No, če maš trebuh imaš morda še kakšne šanse, da te kdo pogleda. user posted image

A ni to skrajno strašno žalostno? user posted image Jaz sem enkrat skupaj padla, v 1.user posted image , na ulici v Celju, HB je bil moj zraven, da me je ujel. In so naju tudi vsi tako gledali kot 2 čudi, namesto da bi pomagali. user posted image Se je pa zelo izkazal en gospod, ki mi je iz bližnjega kafiča prinesel hladno vodo, čokolado in liziko! user posted image user posted image
Biljana1
, čuvaj se.
user posted image

Ja meni se zdi zelo žalostno. Enkrat sem skoraj skup padla na busu (ni veliko manjkalo, ker sem imela že temo pred očmi), in edino kar me je še budno držalo je blo "ne zdaj skupaj past, ker te nihče ne bo pobral". To je dokazano, da če je ful folka okol tebe imaš manj šanse za pomoč kot če je v okolici samo eden. Psihološki vpliv množice kjer vsi samo čakajo, da bo kdo drug kaj naredil. Izjeme seveda obstajajo in hvalabogu, da je tako.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3938
11.2.2011 13:50:45   
Mišyka
No, po dveh urah slabosti me je končno prisililo da sem šla bruhat - ene 10x sem bruhnila. Zdej sem boljš, sam smrdi mi še vse po bruhanju. Pa vse kar sem dons jedla je jogurt z misliji. Upam, da tole bruhanje ne bo česa pospešilo, ker jst še vedno nisem tko neučakana kot nekatere od vas - mam še 11 dni do PDP-ja.

PilotGirl jst bi se šla na tvojem mestu pokazat.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3939
11.2.2011 13:50:48   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Spet imam "probleme" z dojenjem. desna dojka me je prejle tako močno bolela na otip, da se mi je zgleda zamašil kakšen vod. Sem si zmasirala, dala vroče obkladke gor in zopet masirala med dojenjem. Nekaj je tamala spucala, vsega pa ne, ker me še vedno boli na istem mestu. Verjetno res premalo pijem, če se mi to nonstop ponavlja. Sam nekak mi ne gre vsa ta tekočina, malo zaspim, kaj postorim po hiši, pa takoj pozabim pit. user posted image

Po podoju si dej hladen obkladek gor - men je pri prvem pomagalo, držim pesti, de tebi tut. Pa res veliko pij in ne delaj preveč!
Plivit D3 kapljic jaz ne bom dajala vsaj do prve posvetovalnice, čeprav so mi isto dal recept že ob odpustu in naj bi štartala že ve nedeljo, pri prvem sem recept dobila šele takrat. Mislijo naj si - že tko ga ponoči (od ene treh pa do petih) krči dajejo, zdej naj mu jih pa še čez dam zrihtam user posted image Sem mu pa dala prejle BioGaia kapljice (kar na bradavico sem jih nakapala pred podojem, no, dve švoh kapljici), če bo kej zaleglo. Tko de- kot je že Myšika napisala, rajš ga ven na sonce peljem user posted image .
Kolke pa bolj s povijanjem popravljaš, se mi zdi Kapljice kaj spremenijo le, če ima res "mehke" kosti.
Little*miss in  Urša - lepo , de se oglašata user posted image . Jaz bi tut z veseljem imela internet v P, mi je blo prav dolgčas. Doma je pa pestro na tri šihte user posted image .
Meta, upam, de je ščitnica OK user posted image user posted image user posted image No, de ni kerih hudih sprememb (na slabše, če so na boljše - poj ti jih privoščim user posted image ).
Akilene - user posted image . Pa držim pesti za Tanjuši in njeno punco.
Patrisha - GO GIRL!!!
Čeprav se je zgleda umirila situacija user posted image
Naš pobč se tut zbuja na dve uri za jest, samo mi je vseeno 100x lažje kot v prvo in to samo zato, ker se ne dere tako grozno kot naš prvorojenec. Tko de se mi zdi, de sem kr naspana user posted image Kao. user posted image Upam, de tele kapljice kej zaležejo, de ne bom spet pokonc srd noči, tista zgubljena urca spanja bi mi prav prišla vseeno user posted image .
PilotGirl, šivi naj bi svoje podelali v tednu, desetih dneh, tko de pomoje ni krize (jaz bi se svojga z veseljem rešila, pa še kr vstraja user posted image ). če ti pa rana preveč čudno zgleda pa reci magari patronažni, de oceni kako in kaj. Pa Cicatridina je baje za celjenje (je manj brazgotin poj) dobra. Fajn zrihtaj user posted image . Pa ne obremenjuj se glede gramov - bo že gor dobil kar rabi, važno de ima pleničke polulane, vse ostalo je samo za živce trenat. Moj mali ima tut "papirnato", suho kožo - jaz ga kar s hladilnim mazilom (iz KR lekarne) namažem in je bolš. Olja na suho (ne vlažno) kožo pa baje ni dobro nucat, ker še bolj izsuši user posted image . Ma, ne vem, nam se hladilno obnese.
Sprehodi: jaz mam eno kul patronažno, nam jih dovoli, čeprav sem bila jaz bolj lena in sve šele dons uspela to realizirat user posted image . Pomoje ob takem lepem vremenu ni ovir, saj ga s P tut ven nesemo pa ni krize. Mogoče sam ne kuj za pol ure ali več user posted image . Si pa baraba, Meta, kako ti rata take zaspance narest user posted image user posted image . Aja, pa jaz ga tut ne bi zbujala ponoč na 3 ure, sej nisem na glavo padla user posted image , bo že čez dan not dobil user posted image . Je pa res, de pravijo, de nočno dojenje povečuje "mlečnost" . Bo že držalo - naš je ponoči pil do 9, 10 mesca, dojila sva se pa do 22-ega user posted image .
Glede energije po porodu: jaz imam tut pognezditveni sindrom, v prvo si ga pod razno ne bi mogla prvoščit, to pot pa... Ma sem ko rožica, pečem torte, sesam in pomivam tla (de o kupih posode ne govorim - jo umažem, pomijem in obrišem user posted image ). energije pa še pa še... Mi jo prvorojenec načne včasih s svojimi "izpadi", ampak...Samo enkrat je star 2,33... let , ga bo že "minilo" user posted image . Je pa kakšna hormonska kriza sem pa tja, sploh ko me oba naenkrat hočeta, jaz pa ne znam it na dvoje user posted image .
Teyla, dej ga večkrat na "manjšo" pristavi, de boš v proporcih user posted image . Mal heca, ampak mislim pa resno user posted image . Pa IQ buci buc je res izjava dneva user posted image user posted image user posted image .

Prejle, ko je Šimen malical in sem mu družbo delala, se Nande nekaj oglasi iz koška. In me veliki brat pošlje k njemu: "Mami - pejt boži Nandi!" user posted image
Men se pa pohan sir je user posted image . Pa rajš ne bom riskirala.
Eko, spet sem pozabla več kratkih delat za "Dojenčke" user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 13:55:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3941
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 13:57:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3942
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 13:58:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3943
   [Brisano sporočilo]
11.2.2011 13:59:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3944
11.2.2011 14:02:24   
Nina33
O, Nina33, lepo te je brat. user posted image
Drugič pa le razdeli post na več delov, da bomo hitreje na cilju.
user posted image

Sej bi, sej bi, sam pozabm user posted image .
Pa tale shizofreni RR (sem prijavljena ampak ako nisem - res ne zastopim user posted image ) še vedno zajuser posted image ava.
glede pomaganja oziroma bolj nepomaganja - se strinjam, prav nemarno žalostno user posted image . Zato je pa zdej tak babyboom, de bomo veliko dobrih ljudi na svet sparvile in se bodo zadeve začele v pozitivno mal hitrejš obračat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3945
11.2.2011 14:05:22   
Nina33
Mišyka, boga user posted image . Upam, de ti je že bolje, pa de niso priprave, ker bi rada še mal počakala, ne user posted image ?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
11.2.2011 14:09:09   
Nina33
Še mal slikic bom dala, takih, ne od sinov user posted image . BTW - kje za boga je Suzy?!? Upam, de je/sta OK user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tale je pa čist sam tko mal, za "opomin" user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
11.2.2011 14:09:34   
Nina33
Pa še ena lepa:

user posted image
With life as short as a half taken breath, don’t plant anything but Love.
~Rumi

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
11.2.2011 14:11:40   
Nina33
Pa še to user posted image :

user posted image ♥ Giving birth and nourishing, having without possessing, acting with no expectations, leading and not trying to control: this is the supreme virtue.
~Lao Tzu

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
11.2.2011 14:19:34   
valek
Zato je pa zdej tak babyboom, de bomo veliko dobrih ljudi na svet sparvile in se bodo zadeve začele v pozitivno mal hitrejš obračat user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

user posted image user posted image bravo Nina , to je beseda....
naši bojo itak ta boljša generacijauser posted image

evo js nazaj iz sprehoda....nevem kaj mi je že prej sm neki pucala...pa zdaj tud kr neki iščem kje še je kaj praha in brišemuser posted image user posted image

sicer pa gremo kmalu jest....danes pa se ne smem tak napokat kot včeraj...kilce kr rastejo...bom težko razliko dol spravla če bom tak nadaljevala...trenutno imam 22kg+.....sej ne jamram...sam malo pa me že skrbi...in se zavedam da moram malo paziti,kr mali nebo nič prikrajšan če malo zmanjšam porcije...

aja še nekaj...na sprehodu sem pa srečala eno ful fajn punco z vozekom...sma se takoj začvekale,čeprav sm jo prvič videla......in menda ni celo nosečnost nič seksala,pol pa je v zadnjem tednu enkrat samo in je šla kr rodit....
kak je enim fajn...ko kr rata.... no in imam najbližjo konpanjonko za sprehode...je iz istega brega kot js sam iz drugega konca... pa sm se že bala da tuki blizu mene ni res nobene ....

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?