Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Spet imam "probleme" z dojenjem. desna dojka me je prejle tako močno bolela na otip, da se mi je zgleda zamašil kakšen vod. Sem si zmasirala, dala vroče obkladke gor in zopet masirala med dojenjem. Nekaj je tamala spucala, vsega pa ne, ker me še vedno boli na istem mestu. Verjetno res premalo pijem, če se mi to nonstop ponavlja. Sam nekak mi ne gre vsa ta tekočina, malo zaspim, kaj postorim po hiši, pa takoj pozabim pit. Po podoju si dej hladen obkladek gor - men je pri prvem pomagalo, držim pesti, de tebi tut. Pa res veliko pij in ne delaj preveč! Plivit D3 kapljic jaz ne bom dajala vsaj do prve posvetovalnice, čeprav so mi isto dal recept že ob odpustu in naj bi štartala že ve nedeljo, pri prvem sem recept dobila šele takrat. Mislijo naj si - že tko ga ponoči (od ene treh pa do petih) krči dajejo, zdej naj mu jih pa še čez dam zrihtam Sem mu pa dala prejle BioGaia kapljice (kar na bradavico sem jih nakapala pred podojem, no, dve švoh kapljici), če bo kej zaleglo. Tko de- kot je že Myšika napisala, rajš ga ven na sonce peljem . Kolke pa bolj s povijanjem popravljaš, se mi zdi Kapljice kaj spremenijo le, če ima res "mehke" kosti. Little*miss in Urša - lepo , de se oglašata . Jaz bi tut z veseljem imela internet v P, mi je blo prav dolgčas. Doma je pa pestro na tri šihte . Meta, upam, de je ščitnica OK No, de ni kerih hudih sprememb (na slabše, če so na boljše - poj ti jih privoščim ). Akilene - . Pa držim pesti za Tanjuši in njeno punco. Patrisha - GO GIRL!!! Čeprav se je zgleda umirila situacija Naš pobč se tut zbuja na dve uri za jest, samo mi je vseeno 100x lažje kot v prvo in to samo zato, ker se ne dere tako grozno kot naš prvorojenec. Tko de se mi zdi, de sem kr naspana Kao. Upam, de tele kapljice kej zaležejo, de ne bom spet pokonc srd noči, tista zgubljena urca spanja bi mi prav prišla vseeno . PilotGirl, šivi naj bi svoje podelali v tednu, desetih dneh, tko de pomoje ni krize (jaz bi se svojga z veseljem rešila, pa še kr vstraja ). če ti pa rana preveč čudno zgleda pa reci magari patronažni, de oceni kako in kaj. Pa Cicatridina je baje za celjenje (je manj brazgotin poj) dobra. Fajn zrihtaj . Pa ne obremenjuj se glede gramov - bo že gor dobil kar rabi, važno de ima pleničke polulane, vse ostalo je samo za živce trenat. Moj mali ima tut "papirnato", suho kožo - jaz ga kar s hladilnim mazilom (iz KR lekarne) namažem in je bolš. Olja na suho (ne vlažno) kožo pa baje ni dobro nucat, ker še bolj izsuši . Ma, ne vem, nam se hladilno obnese. Sprehodi: jaz mam eno kul patronažno, nam jih dovoli, čeprav sem bila jaz bolj lena in sve šele dons uspela to realizirat . Pomoje ob takem lepem vremenu ni ovir, saj ga s P tut ven nesemo pa ni krize. Mogoče sam ne kuj za pol ure ali več . Si pa baraba, Meta, kako ti rata take zaspance narest . Aja, pa jaz ga tut ne bi zbujala ponoč na 3 ure, sej nisem na glavo padla , bo že čez dan not dobil . Je pa res, de pravijo, de nočno dojenje povečuje "mlečnost" . Bo že držalo - naš je ponoči pil do 9, 10 mesca, dojila sva se pa do 22-ega . Glede energije po porodu: jaz imam tut pognezditveni sindrom, v prvo si ga pod razno ne bi mogla prvoščit, to pot pa... Ma sem ko rožica, pečem torte, sesam in pomivam tla (de o kupih posode ne govorim - jo umažem, pomijem in obrišem ). energije pa še pa še... Mi jo prvorojenec načne včasih s svojimi "izpadi", ampak...Samo enkrat je star 2,33... let , ga bo že "minilo" . Je pa kakšna hormonska kriza sem pa tja, sploh ko me oba naenkrat hočeta, jaz pa ne znam it na dvoje . Teyla, dej ga večkrat na "manjšo" pristavi, de boš v proporcih . Mal heca, ampak mislim pa resno . Pa IQ buci buc je res izjava dneva . Prejle, ko je Šimen malical in sem mu družbo delala, se Nande nekaj oglasi iz koška. In me veliki brat pošlje k njemu: "Mami - pejt boži Nandi!" Men se pa pohan sir je . Pa rajš ne bom riskirala. Eko, spet sem pozabla več kratkih delat za "Dojenčke"