|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
8.2.2011 22:13:34   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

drugače pa....sem upala, da bom lahko sporočila veselo novičko, a žal ne bom...bila sem srečka user posted image , a žal imela ss. user posted image user posted image user posted image  tako da....ŽAL ŽAL. bila bi pa user posted image user posted image ! še večji šok!! user posted image user posted image user posted image  
......joj, saj ne vem, kaj naj še napišem. v glavi sto besed, napisati pa ne znam ničesar.......user posted image

Ooo, sta se odločla za še enega otročka... Ma škoda noooo...  Ma dej, bo šlo pa nasledjo rudno po sreči..... lepo pozitivno razmišljaj in bo vse OK. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
8.2.2011 22:18:36   
Lara Croft
Naša Larika bi pa tko rada dudico spet  imela... Tudi vsakega opazi, ki ima dudo in komentira.. Zadnjič je od ene bambole najdla eno in jo cuclala cel can... Potem sem jo prepričala,da jo v kanto vrže, ma jo je tut ven spet vzela... No, naslednjič sem jo zakopala globlje...

Kako se odvadi vrtanja po nosu?! Jaooooooooooo... kok to ona koplje in koplje... in tut potegne ven svašta..  In zdaj zadnje dni niti več ne pove, da je nos za obrisat...kr spiha ven in pol jezik ven in tist liže.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
8.2.2011 22:19:46   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

http://kitty.si/

haha... 2,5 so robčki, 4 pa poštnina... itak

zato pa moraš za 100€ naročit, da bo strošek poštnine zanemarljiv user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
9.2.2011 8:22:57   
*bubi*

In zdaj zadnje dni niti več ne pove, da je nos za obrisat...kr spiha ven in pol jezik ven in tist liže.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 4529
9.2.2011 11:00:59   
leda
na vseh revijah mi jih pokaže, pa pove, da imajo dudo in da bi on takega dojenčka imel (al pa njegovo dudouser posted image )

hahahaha.

mty, hudo. pa držim pesti za naslednjič.

glede capljanja pa kaj pa vem, meni se pa ne zdi, da naša caplja, pa ma recimo še vedno plenico. pa dudo bi tut še mela, če ne bi zobar zatežil...pa še kaj, kot bi rekla fiši. se pa smuča, pa sestavljanke iz 30 in več kosov sestavlja, pa pesmice si zmišljuje z melodijo vred,...

jao čarli. no, mi gremo v soboto smučat, pa bomo najbrž tut krajšal. ker se bolj plavanje obeta glede na tole podivjano vreme.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
9.2.2011 13:46:01   
Čarli08
Leda, tudi meni se zdi, da so tile naši otročki še precej majhni in ko gledam našega, mi nekako ne deluje dovolj zrel, da bi mu težila zaradi plenic, pa da bi mu na silo dudo vzela - sej ne, da jo ima kar naprej v ustih, samo ko se spomni nanjo in na medota, je to must have.
Po drugi strani pa se ene mame rade pohvalijo, da jim otroci že od pamti veka lulajo v kahle, dude so že zdavnaj eliminirali ... jaz ga nočem silit, pa če bo povsod zadnji ...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
9.2.2011 14:42:52   
leda
čarli, kar cel tvoj odgovor lajkam.

zdej pa šibam po taprvo. ki tut še ne šteje do sto, ne zna abecede, pa še česa za kao pohvalt se ne...

sva ble pa dons pa vpisu v osnovni šoli in sem že cel dan čist ganjena. moje dete gre v šolo...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
9.2.2011 20:21:57   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

zdej pa šibam po taprvo. ki tut še ne šteje do sto, ne zna abecede, pa še česa za kao pohvalt se ne...

sva ble pa dons pa vpisu v osnovni šoli in sem že cel dan čist ganjena. moje dete gre v šolo...

bubi pa zna abecedo, v šolo pa še ni vpisan user posted image  pri nas so drug teden vpisi in res ne vem, kaj bo... kar malo trepetam... saj ne, da forsiram, da mora it točno na to šolo... pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra... tako da če ne bo na želeni šoli prostora, bo pač šel drugam. Sicer bi se dalo vpis elegantno izsilit, ampak zakaj bi? Samo to sem odločena, da ga ne dam v šolo, kamor spada po šolskem okolišu.

No, ko smo že pri abecedi - bubi se jo je naučil ob Fisherprice polžku. Kot pesmico. In ko zdaj bubiko poslušam... zna že kako polovico črk - nekaj črk zaporedoma, potem je malo tišine, pa spet naprej user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
9.2.2011 20:35:36   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Leda, tudi meni se zdi, da so tile naši otročki še precej majhni in ko gledam našega, mi nekako ne deluje dovolj zrel, da bi mu težila zaradi plenic, pa da bi mu na silo dudo vzela - sej ne, da jo ima kar naprej v ustih, samo ko se spomni nanjo in na medota, je to must have.
Po drugi strani pa se ene mame rade pohvalijo, da jim otroci že od pamti veka lulajo v kahle, dude so že zdavnaj eliminirali ... jaz ga nočem silit, pa če bo povsod zadnji ...

Se strinjam...zelo..:)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
10.2.2011 7:31:51   
Čarli08
Naš ima ful rad Nodija - je katera videla kostimček za maškare? Drugače bom morala kako mojškro angažirat ...

Neposredna povezava do sporočila: 4535
10.2.2011 12:38:07   
KAHLO
jAH  no ko pa se že razpišeš te pa ven vrže!!?!?!?....ta rr ...c c. c

Skratka čestitke jazziki za ohcetuser posted image

meti za sinčka......zdaj si blažena med fantiuser posted image user posted image user posted image

mty......zelo mi je žal, in vem da bo naslednjič vse šlo kot po masluuser posted image user posted image user posted image , jaz sem pred ronjo tud šla na abrazijo, in vem da je bla kar kriza, ampak nič sem rekla da po prvi menstruaciji grema takoj v akcijo, in evo......zgodilo se najboljše kar se je lahko (tudi na račun te nesreče) postala sem septemberka 2008, se družila z vami in dobila RONJOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da le pogumno naprej.

Mi smo bli pa v avstriji na smučanju, bilo je fantastična sončna zimska pravljica, dopoldan sma smučali s sestro od koče do koče, popoldan pa sma pazle najne mulce.....ronjo sem posadila na smuči, in je bla prav navdušena, še bl kot jaz, tako da na srečo mamo atija k je bl zagret smučar in se bo lahko z njim podila po belih strminah, med tem ko bo mami pr kaki koči hvatala bojuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede dud......naša madam se je že ob rojstvu odločila da ne bo nobenga cucla po ustah vlačla, ves moj trud je bil za man, za to pa si je zbrala eno cunjo (atijev zgornji del dresa za košarko) in se s tistim crkla, cunji pravi ČAKA (od kod ji to nimam pojma), ampak brez te cote ne smemo nikamor, nujno jo rabi v avtu, in pri popoldanskem in nočnem spancu......tako da če jo hočem oprat ji jo moram sred noči ukrast jo oprat in posušit do jutra!?!?!user posted image user posted image user posted image user posted image   tisti k so jo vidli s to cunjo, se kar nasmejijo, ker res smešno zgleda.....zadnič ji je en rekel da je k un fantek pri snoopyu, k je kar naprej u no modro dekco vlekel za sabo......no midva ji jo kar pustiva in ji je nimama namena vzet.......vsaj do pubertete neuser posted image user posted image user posted image user posted image no ali pa ji še čem pustit tam do 18. let.....da ne bo kje začela kakšnih fantov prej žulituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
10.2.2011 21:03:24   
Lara Croft
nujno jo rabi v avtu, in pri popoldanskem in nočnem spancu......tako da če jo hočem oprat ji jo moram sred noči

Prereži jo na pol... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
10.2.2011 21:36:03   
*bubi*

Naš ima ful rad Nodija - je katera videla kostimček za maškare? Drugače bom morala kako mojškro angažirat ...

videla v katalogu od Pikapolonice user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
10.2.2011 22:28:37   
Čarli08

videla v katalogu od Pikapolonice user posted image

Juhu, tudi jaz danes. Sem ga za vsak slučaj rezervirala.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
10.2.2011 22:29:28   
Čarli08

nujno jo rabi v avtu, in pri popoldanskem in nočnem spancu......tako da če jo hočem oprat ji jo moram sred noči

Prereži jo na pol... user posted image

Mi imamo dva medota in ker sta oba v res slabem stanju, razmišljam o nakupu tretjega.

Neposredna povezava do sporočila: 4540
11.2.2011 1:07:17   
leda
Prereži jo na pol...

midva sva tut dobila to praktično idejo in prerezala ninico od taprve na dva dela. le da je v trenutku najine nepazljivosti dete videlo OBA dela naenkrat in tako smo vsak večer od takrat iskali dve in ne le ene ninice...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4541
11.2.2011 7:53:22   
KAHLO
bog, ne daj da se njeni Čaki kaj zgodi, bi bila cela drama, enkrat sem ji rekla da ji za kazen vzamem čako.........me je še cel teden spraševala če ji bom res vzela.....tako da to je njena svetinja in nema ko da dirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša madam bi pa za pusta bla vsak dan kaj druga?!?!:......tako da bom očitno mogla počakat na zadnji trenutekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
11.2.2011 7:53:54   
Čarli08

user posted image

Jst sem zadnjič mojo familijo (mi 4-je plus moja starša) popokala v Lj, smo šli ta našemu septembrčku kupit nekaj nove garderobe. Pa sva z mamo navalili na oblačila, moški del je šel pa v Muller gledat igrače. Smo se dobili na kavi čez kake pol ure in sta veselo razkazovala igrače za mulčka. N-avtov za tavelikega, pa fotoaparat za tamalo, pa hippo, ki poje, za tamalo in še neko čudo za tamalo, ki tudi igra. Pa ju naša mami okrca, da za punce se kupi punčka ... Pa sta povedala, da sta eno sicer gledala, ampak ...
No in je naš ati vseeno šel z malo slabe vesti še enkrat v Muller. In je prišel domov ves srečen, ker je hčerkici kupil punčko (pa še en avto za sinčka). Pa sva se zmenila, da bo punčke za tamalo odslej zbirala mami, ker HK pač ni punčka!!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
11.2.2011 7:55:13   
Čarli08

user posted image

Tale smajli bi si jst kar med favourite dala ...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
11.2.2011 20:38:50   
arabela*

Ok, no, vse ima svoje meje..... hahahaha, to bi verjetno z veseljem uporabljali anti HK ljudje:

user posted image

uuuu nekaj za v naše stanovanjeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
11.2.2011 20:42:08   
arabela*

http://kitty.si/

haha... 2,5 so robčki, 4 pa poštnina... itak

zato pa moraš za 100€ naročit, da bo strošek poštnine zanemarljiv user posted image

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
11.2.2011 20:44:47   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

user posted image user posted image user posted image  MTY!

Najdi tolažbo v drugih stvareh in verjemi, da bo tudi tebi posijal sonček user posted image user posted image user posted image

se podpišem....

še en podpisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
11.2.2011 20:46:23   
arabela*

Kako se odvadi vrtanja po nosu?! Jaooooooooooo... kok to ona koplje in koplje...

hmm..pri nas pa nikoli...

Neposredna povezava do sporočila: 4548
11.2.2011 20:50:43   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: leda

bubi pa zna abecedo, v šolo pa še ni vpisan user posted image  pri nas so drug teden vpisi in res ne vem, kaj bo... kar malo trepetam... saj ne, da forsiram, da mora it točno na to šolo... pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra... tako da če ne bo na želeni šoli prostora, bo pač šel drugam. Sicer bi se dalo vpis elegantno izsilit, ampak zakaj bi? Samo to sem odločena, da ga ne dam v šolo, kamor spada po šolskem okolišu.

No, ko smo že pri abecedi - bubi se jo je naučil ob Fisherprice polžku. Kot pesmico. In ko zdaj bubiko poslušam... zna že kako polovico črk - nekaj črk zaporedoma, potem je malo tišine, pa spet naprej user posted image

A bom tud prepisala.....
sicer so res šole karseda blizu tu v mestu ampak vseenouser posted image

Abeceda...zna že uff kako leto in pol, štetje do 100...branje tak no nekako ji ne gre....ampak bo v šoli nadoknadila, pisat zna, seštevat nekaj tudi....
Bubi..za prepis je treba verjetno uredit, po tistem, ko okoliška šola pošlje domov za vpise?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
12.2.2011 13:57:46   
gold fish

Se strinjam...zelo..:)

tud jaz...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?