|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
3.2.2011 11:31:35   
hijenca
Dan dan!

Juhuu, zunaj je končno sonček. Pa saj ne morem verjet. Sem takoj boljše volje in imam kar nekaj energije.

Mi smo vredu, bebeka veselo brcata, v tem tednu sta postala malo bolj aktivna, prej sta me bolj ali manj samo žgečkalauser posted image .

Jutri imamo UZ v LJ pri Pušenjaku, upam, da mi bo povedal kaj veselega kot zadnjič.

Jaz se tudi vsak dan spomnim na upanje81, pa nikjer ne najdem nobene informacije o njej. Upam, da je vse vredu.

mismis: mene samo včasih srbijo bradavice, so pa že čisto ven stopile, pa temne so postale, nekam napete pa niso več, se je malo oblažilo, pa saj imam še veliko časa.

Potem pa pogrešam še tajo2008, jo je nekaj šraufalo zadnjič, mogoče pa tudi ona že carta.

Vse ostale pa lepo pozdravljam, pa javite se kaj.

Čuvajte se.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
3.2.2011 11:32:14   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj,

a ste za kavo?

user posted image

Hvala za kavouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
3.2.2011 13:07:34   
lina10
Se še tukaj malo javim,včeraj imela priprave vP na CR, tako da imam datum določen , da pridem v P 11.2.2011 ob 7ih na tešč še vode ne smem veliko piti par požirkov in na ta dan se bodo rodili moji sončki, samo upam, da bo z njima vse v redu, ker bom tam sama tisti dan popoldne bo mož prišel na obisk sej bom še pod vplivom uspaval pa kdaj bo CR,upam da bosta dovolj razviti, da ne bosta šle na intenzivno, takrat bo polnih 36.tednov samo žal nimata več veliko prostora, drugače izvidi v redu razen manjše anemije moram še jemati retafer.Vam bo od mojega sestra sporočila na forum kako se je vse izteklo v mojem imenu , da boste na tekočem, saj me že živčki dajejo samo še o tem premišljujem.
lp božajte svoje bušije. 

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
3.2.2011 13:20:23   
mismis
Lina, saj bo vse v redu, torej še dober teden in spoznala boš svoje sončke user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
3.2.2011 13:24:21   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: lina10

Se še tukaj malo javim,včeraj imela priprave vP na CR, tako da imam datum določen , da pridem v P 11.2.2011 ob 7ih na tešč še vode ne smem veliko piti par požirkov in na ta dan se bodo rodili moji sončki, samo upam, da bo z njima vse v redu, ker bom tam sama tisti dan popoldne bo mož prišel na obisk sej bom še pod vplivom uspaval pa kdaj bo CR,upam da bosta dovolj razviti, da ne bosta šle na intenzivno, takrat bo polnih 36.tednov samo žal nimata več veliko prostora, drugače izvidi v redu razen manjše anemije moram še jemati retafer.Vam bo od mojega sestra sporočila na forum kako se je vse izteklo v mojem imenu , da boste na tekočem, saj me že živčki dajejo samo še o tem premišljujem.
lp božajte svoje bušije. 

Lep datum. user posted image user posted image Boš vidla, da bo vse OK. Malo se še le javi, preden greš v Rim. Če pa ne boš utegnila, pa ti želim, da bi bilo vse OK, user posted image user posted image zdrava, tebi pa čim hitrejše okrevanje po CR.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
3.2.2011 14:22:56   
lina10
Saj skozi vas spremljam samo pišem bolj malo,se pa še javim predno odidem v Rim.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
3.2.2011 16:42:58   
katym
Sej zdej vs je pa kr nekej, k mate pdp okol začetka marca, ane....

lina10: po mojm te nima nč za skrbet, ker tako ali tako je 36 tednov pri dvojčkih tko kot pri enojčkih pri 38 tednu...to so čis lepi tedni...srečno pri CR, če se ne oglasiš več...ooo, pol boš pa že svoja sončka vidla, srečka!

pol bomo pa že kmal pri aprilu user posted image

lep pozdravček vsem

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
4.2.2011 11:17:50   
mismis
Dober dan,

kaj še vse spite? Jaz sem danes potegnila celo do 10-ih user posted image .

evo ena kavica, da pridete malo k sebi
user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
4.2.2011 16:53:00   
anchika
No bolečine so že izginile, kašljam še vedno a upam da bo v tednu dni tudi to šlo mimo. V sredo grem ponovno dati kri.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
5.2.2011 17:21:24   
lina10
Punce meni so začeli ful gležnji zatekati komaj hodim,kaj naj naredim da bo malo boljše, prosim za nasvete če ima katera podobne tegobe še en teden moram zdržati?

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
5.2.2011 19:17:55   
hijenca

Punce meni so začeli ful gležnji zatekati komaj hodim,kaj naj naredim da bo malo boljše, prosim za nasvete če ima katera podobne tegobe še en teden moram zdržati?

Joj, tu pa ti res ne znam nič povedat, zaenkrat nimam teh težav. Bom se pa pozanimala.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
5.2.2011 19:19:25   
trsica

V P bi te najprej dali na neslano dieto. Torej najprej omeji vnos soli. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
5.2.2011 19:23:44   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Joj, tu pa ti res ne znam nič povedat, zaenkrat nimam teh težav. Bom se pa pozanimala.

EVO LINA!

Vsepovsod piše skoraj enako:

Neslana prehrana, čimveč nesladkane tekočine, počitek, noge imej tudi ponoči dvignjene nekje 5 cm višje od položaja srca.

Upam, da ti bo kaj pomagalo.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
5.2.2011 19:25:04   
hijenca

Trsica kako ste kaj?

A ti mogoče veš kaj o upanju81?

< Sporočilo je popravil hijenca -- 5.2.2011 19:34:25 >

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
5.2.2011 19:25:42   
mija75

Lina čim manj slano kot je napisala tesica in pa noge podloži z nečim, da so višje kot kolki in počivaj. Ne preveč bit na nogah.

JAz tudi opažam, da mam mal od nogavic roba okoli gležnjev, res pa da zadnje dneve ful hodim okoli po sprehodih.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
5.2.2011 19:33:04   
hijenca
Da še poročam o včerajšnjem pregledu pri Pušenjaku v LJ. On pravi, da sta user posted image user posted image OK, sta namreč majhna, eden je skoraj starosti primeren, ta mičkeni pa zamuja ena 2 tedna, ampak to smo pričakovali. Sta pa zelo živahna in imata že skoraj enako količino plodovnice. Ta mičkeni sedaj noter spravlja, ker se prej ni mogel toliko obračat in je sedaj vsak teden drugače obrnjen. pred 3 tedni je bil glavično, prejšnji teden prečno, včeraj pa medenično, zato pa me tako premetava od znotraj. In ker smo ta grdi ttts preboleli, nas sedaj obravnavajo, kot da nosim dvojajčne dvojčke in lahko pridem v LJ čez 4 tedne, čez 14 dni imam pa tako svojo G.

Upam, da ste danes izkoristile sonček. Jaz sem zunaj perilo sušila, pa hišo sem posesala, pa pobrisala. Sedaj pa grem pod tuš, pa gledat TV.

Uživajte in pazite nase.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
6.2.2011 9:42:45   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

evo ena okusna nedeljska kavica...

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
6.2.2011 11:35:31   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Da še poročam o včerajšnjem pregledu pri Pušenjaku v LJ. On pravi, da sta user posted image user posted image OK, sta namreč majhna, eden je skoraj starosti primeren, ta mičkeni pa zamuja ena 2 tedna, ampak to smo pričakovali. Sta pa zelo živahna in imata že skoraj enako količino plodovnice. Ta mičkeni sedaj noter spravlja, ker se prej ni mogel toliko obračat in je sedaj vsak teden drugače obrnjen. pred 3 tedni je bil glavično, prejšnji teden prečno, včeraj pa medenično, zato pa me tako premetava od znotraj. In ker smo ta grdi ttts preboleli, nas sedaj obravnavajo, kot da nosim dvojajčne dvojčke in lahko pridem v LJ čez 4 tedne, čez 14 dni imam pa tako svojo G.

Upam, da ste danes izkoristile sonček. Jaz sem zunaj perilo sušila, pa hišo sem posesala, pa pobrisala. Sedaj pa grem pod tuš, pa gledat TV.

Uživajte in pazite nase.

hijenca, zelo sem vesela, da je vse ok in da rasteta brez problemov.

mi smo ok. včeraj sem šla na prvi sprehod (sama), danes bomo poskušali pa še vsi skupaj.

o upanje81 ne vem nič. zanima me tudi, kaj dela petrap.

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
7.2.2011 8:58:32   
mismis
dobro jutro vsem skupaj...

user posted image

kako ste kaj? a imamo že kakšno novo mamico, pa mogoče tudi kakšno novo nosečko?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
7.2.2011 9:06:43   
hijenca

user posted image

kako ste kaj? a imamo že kakšno novo mamico, pa mogoče tudi kakšno novo nosečko?

Mmmmm, ta kavica pa zelo dobro izgleda. Saj moja je tudi dobra, ni pa s smetano.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
7.2.2011 9:07:51   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

hijenca, zelo sem vesela, da je vse ok in da rasteta brez problemov.

mi smo ok. včeraj sem šla na prvi sprehod (sama), danes bomo poskušali pa še vsi skupaj.

o upanje81 ne vem nič. zanima me tudi, kaj dela petrap.

user posted image user posted image user posted image za prvi sprehod. Kaj pa imaste za en voziček??

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
7.2.2011 9:57:30   
anchika
Komaj čakam da bom jaz šla na sprehod z vsemi štirimi otroci. Najbrš nas bo slišat že na daleč.
Moram povedat da je moje počutje že zelo vredu. Malček še pokašljam vendar ni hudeka-glede nato kako je bilo. Še tri tablete pol pa konet antibiotikov-upam.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
7.2.2011 12:00:39   
mismis
anchika, supr da si bolje user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
7.2.2011 12:21:12   
hedviga

user posted image

A misliš da dvojne na drevesu rastejo user posted image user posted image user posted image  Mal heca, luba miška user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
7.2.2011 13:29:30   
lina10
Jaz predvidevam, da je Upanje81 že dvojna mamica samo, da je še v porodnišnici,ker verjetno ima eno pupiko še na intenzivni glede na to kolikor je opisovala razliko v teži saj verjetno se bo javila takoj ko bodo doma, mislim, da je z njimi vse v najlepšem redu.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.