DragonLady
|
Z mojim se letos planirava zapečatit, hehe...imava dva otroka, skupaj sva že nekaj let, sedaj pa bi rada naredila nekaj za najini dušici...iskala in iskala sem ideje, zlatarne in zlatarje, seveda za čimmanj dinerosov...Priznam, po totalni bedariji sem našla spletno trgovino, ki me je totalno očarala. No, naj najprej malce razložim situacijo...jaz in g. Bodoči imava oba malo odštekan okus za nakit, nosiva predvsem srebro, najraje pa medicinsko oz. plemenito jeklo, ker se dejansko ne uniči. Pa še rokerja po duši sva...ker so mi cene v zlatarnah res zasoljene in ne vidim smisla v zapravljanju denarja za dva čisto preprosta prstana, sva se odločila za prstane iz jekla. Niso mišljeni kot "poročni" ampak se jih nabavi posamezno...Moj je totalno preprost, gloss (gladek), z malim okroglim kamenčkom in gladkim, elegantnim rezom po sredini. Od g. Bodočega pa je tudi preprost in eleganten, s preprosto črto po sredini. Ko sem ju prejela po pošti, sem se zjokala od sreče, tako lepa sta, pašeta skupaj...pa čeprav nimata naziva v trgovini "poročni" prstan. Če prav razmisliš, prstana predstavljata predvsem simboliko dveh duš, ki sta se povezali. Iskala sva nekaj v najinem stilu, čimbolj preprosto in elegantno...in to tudi našla... Če vam zdle povem za ceno, mi ne boste verjeli... Za dva prstana, ki bosta meni in mojemu dragemu služila kot poročna prstana, sva plačala manj kot 20 evrov!!! Lahko naju popljuvate, da sva škrta, itd...daleč od tega. Imava postavljene prioritete, rajši dava denar za otroke in življenjsko relevantne zadeve, midva sva že samo z enim pogledom na najina prstana postala solzna od sreče...mislim, da je to neprecenljivo. Pa čeprav za absurdno nizko ceno. Da me ne bo kdo napadel, da komurkoli delam reklamo...spletne trgovine malo raziščite. Drugače obstaja fizična trgovina tudi v BTCju, sprejemajo pa tudi spletna naročila.
|