|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spominska knjiga za dojenčka
10.9.2009 6:51:28   
tasa3
Pozdravljene,

zanima me, s katero knjigo ste bile zadovoljne.
V prvi nosečnosti sem imela To sem jaz / zdi se mi, da je bolj napisana za prvo nosečke, zato bi sedaj kupila kako drugo.
Gledala sem za knjigo Mali jaz. Na internetni strani piše, da je ni več mogoče dobitiuser posted image  Ali je to res?
Morda še kaka druga taka fajn?
Hvala! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spominska knjiga za dojenčka
10.9.2009 9:32:33   
tassika
Jaz imam tole in mi je super.

http://www.didakta.si/e-knjigarna/darila/rojstvo_otroka/moj_prvi_album.html

Notri daš slikice uz, pa noseče mamice, potem je družinski drevo in vglavnem ves čas v njej se govori kot da govori dojenček. Je prostoren, notri dobiš še trak za merit velikost in koledar, ki ga prilagodiš in dodaš otrokove slikice. Ilustritrala ga pa je Urška Stropnik in so notri lepe otroške slikice.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2009 13:03:11   
baby blue
Meni je moj kupil Dojenčkov album... Vanj zapisuješ vse podatke od rojstva pa do 1. leta starosti... Lahko limaš slikice in pišeš podatke pa vse je napisano tako kot da pripoveduje otroček

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2009 11:16:11   
Claire2010
Jaz sem si že ogledala Moj prvi album (na linku, ki ga je prilimala tassika) in ga bom tudi kupila... Čakam samo še to, da eventuelno zvem spol (imajo posebej za punčko, fanta in nevtralnega - rumenega), ampak ne vem, če se bom lahko zadržala, najbrž bom kar rumenega kupila... Je pa full luškana zadevica, od vseh, ki sem jih prelistala, mi je ta daleč najbolj všeč.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2009 12:31:49   
tassika
Jaz imam rumenege in mi je lepši kot tisti ful roza, pa bo punčka, meni je rumena itak lepa barvauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Claire2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2009 9:03:42   
ellie
Jaz imam tega http://www.emka.si/artikel/345653/Moje-prvo-leto

Sva šla v knjigarno in vse prelistala...in se je moj odločil za tegauser posted image  Pri sestrični sem videla še enega luštnega...ga je dobila za darilo. Ga pa zaenkrat še nikjer nisem opazila. Platnice so v rdeči barvi pa nek slonček je narisan..

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2009 9:07:31   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Meni je moj kupil Dojenčkov album... Vanj zapisuješ vse podatke od rojstva pa do 1. leta starosti... Lahko limaš slikice in pišeš podatke pa vse je napisano tako kot da pripoveduje otroček

Aham - meni je tudi tale všečen:

http://www.emka.si/artikel/352215/Dojenckov-album

Ilustracije so od Ele Peroci (me spominja na moje dneve Cicibana user posted image )

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.9.2009 9:19:27   
mateyka
saj vem, da ni čisto prava ema, ampak vseeno - a je videla katera tak baby frame iz kovine, potem ga daš gravirat rojstne podatke (ime, teža, velikost, mesto..) in slikco svojega otroka notri. sem dobila od tašče in na švedksem jih majo, tukaj jih pa še nisem videla..
podoben je temu, samo da niso fotke prvega leta okoli, ampak vgravirani podatki okoli slikce
user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.9.2009 13:59:53   
SaaS
Jaz sem pri prvem tudi imela Mali jaz (Didakta), pri drugem pa ga niso imeli več.
Potem sem videla, da so namesto tega pri Didakti izdali Moj prvi album. Tako sem drugemu kupila tega in prav tako simpatičen.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.9.2009 14:12:37   
klavdiy4
Midva sva še pred rojstvom kupila rumeni moj prvi album, pa sva vedela da bo punčka pa sva raje vzela nevtralno barvo...Drugače pa se preko Sončka ji še My first year knjigico kupila, ki je iz blaga, vendar je zelo zelo tanka in vanjo prilepiš le prvo sliko, napišeš podatke, odtise dlani in stopal lahko narišeš, prve pramene prilepiš , prve nogavičke itd....čeprav je zelo tanka mi je všeč ker je iz blaga...user posted image

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2009 13:54:36   
2srcka
Jaz imam knjigici Moj otrok in To sem jaz. Sta mi kar ok. Sem pa listala tudi knjgico MOja spominska knjiga al nekaj podobnega, pa mi ni bila kaj preveč všeč. Bi pa rada imela knjigico Mali jaz, a je žal ni več v prodaji. Tiste ki jo imate...mi lahko katera napiše kaj vse se vpisuje notri (bolj podrobno da si lahko zapišem v ostali dve knjigi). Posebno me zanima od prvega leta naprej...Kaj vse se vpisuje za posamezno leto do šestega leta? Bi bila katera tako prijazna in mi napisala?

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.9.2009 12:19:07   
slovenka
jaz pa nimam tovrstnega zvezka, ampak urejam samo fotoalbum, poleg tega pa pišem še v en zvezek dogajanje, ampak tukaj manj same podatke, ampak bolj moja občutenja do hčerke, kakšna je sedaj, ko je majhna, kako jo midva dojemava, kako sva jo sploh splanirala, pričakala... Velikokrat sicer nimam časa za to, sem pa letos poleti na dopustu med popoldanskim spanjem hčere (in moža) napisala enih 70 strani... po mojem bo zelo rada kasneje pupa to prebirala. Za dojenčkove albume se pa nisem odločila, ker se mi zdijo primerni za sedaj, ko otrok tako še tega zvezka ne gleda, ko pa je že bolj odrasel, pa se mi zdi preveč pootročeno vse skupaj, pa včasih kakšne slike ali podatka nimaš in tako sameva tisto mesto...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu 2srcka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.9.2009 13:25:09   
2srcka
Tudi jaz sem že razmišljala da bi sama naredila podobno knjigico oz. da bi si vse zapisala v en lep zvezek in si zraven tudi nalepila kakšno sliko...Prav zaradi tega me tudi zanima kaj se vpisuje od 1 leta do 6 leta v knjigico Mali jaz.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.9.2009 13:33:54   
slovenka
to ne bi vedela, je pa pri nas tako, da v ta zvezek, kjer zapisujem spomine, ni slik, ker bi jih tudi težko izbrala - tako zgolj posamezno - imam namreč problem s preveč razvitimi slikami in debelimi albumi... user posted image

(odgovor članu 2srcka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.10.2009 13:33:45   
mojculja
mateyka baby growth

mateyka mislim, da mam odgovor na tvoje vprašanjeuser posted image :

user posted image http://www.fotodiskont.com/default-20005,7507.html?Zav=3

upam, da se natrofla:)

Drugače pa imam js ta Baby frame in Dojenčkov album in mi je oboje všečno :)!!

Lep pozdrav punce...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.10.2009 13:41:39   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

jaz pa nimam tovrstnega zvezka, ampak urejam samo fotoalbum, poleg tega pa pišem še v en zvezek dogajanje, ampak tukaj manj same podatke, ampak bolj moja občutenja do hčerke, kakšna je sedaj, ko je majhna, kako jo midva dojemava, kako sva jo sploh splanirala, pričakala... Velikokrat sicer nimam časa za to, sem pa letos poleti na dopustu med popoldanskim spanjem hčere (in moža) napisala enih 70 strani... po mojem bo zelo rada kasneje pupa to prebirala. Za dojenčkove albume se pa nisem odločila, ker se mi zdijo primerni za sedaj, ko otrok tako še tega zvezka ne gleda, ko pa je že bolj odrasel, pa se mi zdi preveč pootročeno vse skupaj, pa včasih kakšne slike ali podatka nimaš in tako sameva tisto mesto...

Meni je moja mama tudi izpolnjevals tak album - moj prvi album, do 6. leta starosti ... Moram rečt, da se mi sploh ne zdi pootročen, ampak ga naravnost OBOŽUJEMuser posted image Prelistala sem ga že miljonkrat, rada preberem, kako sem rasla, kere pesmice sem mela rada itd. Svoji pupi sem tudi kupla tak album in ga tudi redno izpolnjujem in verjamem, da bo tudi ona enkrat rada prebirala ta album user posted image Svoja občutenja pa tudi jaz pišem v en zvezek, začela pa sem že pred rojstvom, z dnem, ko sem izvedela, da sem user posted image ... Ampak to ji bom najbrž pokazala šele, ko bo odrasla.  Tako da punce, jaz mislim, da je tak album neprecenljivo darilo otroku (pa tudi taki zapisi, kot jih ma slovenka) - vsaj meni jeuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.10.2009 14:33:52   
Alči
Jaz pa sem kupila navaden album z enim lušnim motivom spredaj, potem pa sem ga notri sama opremila z risarijo, pisarijo in lepljenjem slik, čestitk, prvimi laski itd.... Sem tak tip, da rada sama ustvarjam, izpadlo je super, in zdaj pri drugem otročku bom isto naredila.

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.10.2009 14:48:21   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Alči

Jaz pa sem kupila navaden album z enim lušnim motivom spredaj, potem pa sem ga notri sama opremila z risarijo, pisarijo in lepljenjem slik, čestitk, prvimi laski itd.... Sem tak tip, da rada sama ustvarjam, izpadlo je super, in zdaj pri drugem otročku bom isto naredila.

Tudi se čuje superuser posted image Zagotovo bo user posted image dosti pomenlo, karkoli že boste naredli, pa naj bo to prvi album, lastno ustvarjanje ali pa pisanje.user posted image

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.10.2009 14:54:02   
slovenka
JAz sem pa v drugo noseča in se že sedaj sprašujem, kako bom kaj s temi svojimi zapiski pri drugem user posted image Ker zdaj imam res veliko napisanega... za drugega pa ne vem, kako bom to potem za dva delala user posted image  user posted image Da ne govorim, kaj če potem gremo še na tretjega user posted image Namreč, tudi poklicno skoraj ves čas pišem user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.10.2009 15:06:10   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

JAz sem pa v drugo noseča in se že sedaj sprašujem, kako bom kaj s temi svojimi zapiski pri drugem user posted image Ker zdaj imam res veliko napisanega... za drugega pa ne vem, kako bom to potem za dva delala user posted image  user posted image Da ne govorim, kaj če potem gremo še na tretjega user posted image Namreč, tudi poklicno skoraj ves čas pišem user posted image

Časa bo pa tudi vedno manjuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.1.2011 9:08:02   
mayci
Jaz sem za prvorojenca pred petimi leti kupila To sem jaz, pa mi je bil luškan, samo sem zdaj želela drugačnega. Tudi jaz sem kupila Moj prvi album (na linku od tassike), rumenega, pa mi je zelo všeč. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Jerneja_S)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.2.2011 19:20:57   
bubu_bibi
mayci - s čim (s kakšnim kulijem) si ti pisala v To sem jaz? Sem že dva različna poskusila, pa samo živce zgubljam, ker ali se razmazuje ali nekaj prekinja; sicer pa sta najboljša kulija, ki ju imam. A naj z onim za na cd-je probam? Ideje anybody? Aja, papir je tak svetlječ, kot na čestitkah.

Pričakala sva! :)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.2.2011 7:39:24   
lananai
Jst sem z enim roll-on, samo moraš počakat, da se posuši, ne smeš kar knjige zapret.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.2.2011 9:40:45   
mayci
bubu_bibi, jaz sem pa kar z enim navadnim črnim kulijem, pa se mi ni nič razmazalo. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 24
3.2.2011 11:35:17   
bubu_bibi
Saj sem lepo čakala, samo vseeno, se mi zdi, da tega mojega roll-ona ni papir posrkal oz se ni hotel posušiti. Potem sem z navadnim kulijem in mi je prekinjal - mogoče zato, ker je kje bilo kaj bolj mastno? No potem sem vzela on flomaster za na cd-je (ta tanek) in fullllll lepo pride, tako da se bom ker tega držala. Očitno je odvisno od več stvari. Pa hvala za odgovore!

Pričakala sva! :)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

nosečnost
Lelly28 RR

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?

1. tromesečje (21%)

2.tromesečje (64%)

3. tromesečje (14%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!