Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 8:03:50
|
|
|
|
little*miss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Jaz se lahko pohvalim ,da sem izgubila vse kg od poroda in celo dve kg manj.
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 8:12:05
|
|
|
|
little*miss
|
Pa dobro jutro! Včeraj sem šla spat ob 11 , vmes se je tamala zbudila (ona je zaspala ob pol 8 že, ponavadi pa gre spat ob 9,10) ob 3 in je bila do 4 pokonci. Se je igrala z lego kockami, pa z memo (medo), zajčka enega stiskala (ki cvili ko stisneš), kužeka vzela po pasje začela dihat..Ko sem ji rekla da morema it spat, ker je pozno, pa me je s takim žarečim pogledom pogledala, očke so se ji tako svetle, pa taki nasmehec se ji je narisal, da nisem mela srca da bi jo dala spat Joj, še me bo obračala malička No, potem sem jo ob 4 vseeno dala v njeno posteljico, pogasnila luči in sma šle spat. Evo, zajtrk pojedla, zdaj pa grem spat nazaj
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 8:21:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 8:39:16
|
|
|
|
suzy29
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 8:42:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 8:46:58
|
|
|
|
suzy29
|
Dobro jutro čvekice .............. Kot vidite, sem še vedno tu , zato pa si lahko privoščim eno jutranjo kavico in pa pregled včerajšnih novičk . Vidim, da ste bile spet precej pridne. Lepo . No pa pejmo malo brat.... .......
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 8:47:50
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Mhhhmmm, kakšna slastna & vabljiva kavica! Hvala, Suzy29! Se bi prilegla tudi v živo, a ne
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 8:50:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 8:51:41
|
|
|
|
antoninap
|
Čestitke vsem ponosnim mamicam in očkom za vse februarčke in februarčice Pa kakšna lepa imena se zbirajo! Meni CTG včeraj, dva dni pred rokom, še ni nakazal poti v Rim, tako da bo v ponedeljek verjetno potrebna amnioskopija.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 8:56:10
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: lina80 Oj. tudi jaz vam sporočam, da je 21.1. na svet prikukala Ajda težka 2350 g in dolga 49 cm. Se že pridno cartamo. Prav tako čestitam vsem novopečenim mamicam, tiste ki to še čaka, pa vse dobro. lp lina
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 8:57:51
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Mhhhmmm, kakšna slastna & vabljiva kavica! Hvala, Suzy29! Se bi prilegla tudi v živo, a ne Bi, bi. Čeprav ni glih moj tip. Ampak bi se ga vseeno dal ponucat. O ti,ti.....pokvarjenka . Jaz sem mislila na kavico in smetano
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 9:02:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 9:06:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 9:07:59
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 aja, pa glede na to, da vse pijete malinov čaj, sedite na drobirju, pa se masirate spodi, pridno delate keglove vaje, pa vse po vrsti, pa ne vem kaj vse še, js pa nič od tega (razn "Keglanja" kadar se spomnem), me že rahlo skrbi, da js sploh ne bom nikol rodila Ha, ha,..........saj vsi pravijo, da še noben ni noter ostal, tak da, upanje ostane..........
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 9:11:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 9:19:29
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana Na hitro javim, da smo 25.1. 2010 dobili princesko Lano, 2630 g, 48 cm. Imela sem carski rez, ker je bila mala obrnjena na nogice pa plodovnica mi je odtekala po kapljicah, zato so mi po 5 dneh na antibiotikih naredili carski rez.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 9:27:02
|
|
|
|
aktak
|
Dobro jutro vsem, Suzy hvala za kavo, jaz se tudi tistega, ki moči noge v kavi ne bi branila IsabelaLana in Lola_J čestitke za naraščaj Sedaj pa že krepko vodijo ti naši februarčki. Bo treba poskrbet še za kakšno punčko
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 9:32:53
|
|
|
|
suzy29
|
Meta, čestitke za "velikega" fanta- Bineta .....želim vam veliko prespanih noči in cartanja......
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 9:33:18
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi8 IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n IZVIRNO SPOROČILO: sisi8 Me prav zanima kakšen maraton je imela Meta včeraj, da je danes tako hitr šla Samogovore, pa jezna je bila na dedca Točno, se bom probala mal razkurit , jutr bi mogla jes it pa še nič ne kaže da bo kej.Bogi moj spet bo nastradal Mrbit je pa res za probat......... Meti, je zgleda pomagal
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 9:34:07
|
|
|
|
suzy29
|
Cukica- upam, da se čimprej pozdraviš.... in pa vse čestitke za izgubljene kg Valek- če boš pridna . Veš da, se bom tudi zate glede slikice potrudila Dobro opravite vse, ki imate danes preglede Še enkrat čestitke vsem, ki ža cartate svoje zakladke . Sem pa ravnokar ugotovila, da sem ostala na 1.2. čist sama . Mi bo dolgčas .......upam, da naš mali korenjak ne misli več dolgo ostat notr. Jaz bi ga že crklala !!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 9:36:38
|
|
|
|
suzy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Mhhhmmm, kakšna slastna & vabljiva kavica! Hvala, Suzy29! Se bi prilegla tudi v živo, a ne Bi, bi. Čeprav ni glih moj tip. Ampak bi se ga vseeno dal ponucat. O ti,ti.....pokvarjenka . Jaz sem mislila na kavico in smetano Japajade!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 9:49:04
|
|
|
|
MoSoNi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Tudi lola_J je 02.02. ponovno postala mamica! Sem zasledila na FB, upam, da ne bo zamere, če povem. Imajo Matica, težkega 3480 g in velikega 53 cm. Čestitke! Če lahk mal popravim... lola_J ima punčko Tinkaro (3480, 53)... Matic je mali veliki bratec Čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 9:53:01
|
|
|
|
kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: maurica pri meni je situacija ista. se mi pa moj mož res smili, ker je za vse sam. še previt ne morem tamalega, ker je rekla patronažna naj ležim, da ne bom spet skupaj padla . sploh ponoči je bogi. tako da ga morem res pohvalit. No jaz upam, da se kamlu uredijo stvari pri tebi in super da ti možek tolk pomaga. Takih je malo. Hrana ko dojiš- pri meni je bilo tako da nisem jedla čokoladnih izdelkov, kislega zelja, repe, in kar napenja fižol, grah- oz. pač stročnice. Nisem pila kave ali kofeinskih napitkov ali pijač z mehurčki. Pa glede sadja pa pomaranče, kiwi, mandarine, limone, grenivke... Pa je malo malo črvičilo ko nisem več merkala na hrano se je to nehalo tako da mislim da je čisto odvisno od otroka. Meni je najbolj sedel mlečni obrok sploh zjutraj in zvečer (polenta, kosmiči, gres, kaša, riž...) IsavellaLana- iskrene čestitke za Lano. Meta- no evo pa si rešena je pa kar kokreten fant že sploh v kilaži. Bravo mami.....To pa je bila glavica 37cm pa nič pretrgana. Valek- meni je koža potemnela samo malo na spolovilu malenkost, mislim pa da sos te kožne sprmenebe normalne. LolaJ- iskrene čestitke. AntoniaP- vidim da si iz KR. Ja tam te pa res čaka amnia, saj bo jaz sem jo preživela, če ne bo nič grem jutri spet. Pa vse tako kaže da ne bo očitno še nič in da bo ponovno treba it. Očitno čakamo na vikend.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 9:54:03
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss Meta sporoča: Danes se je Lovru pridružil Bine (4330g, 54cm). Vsi smo ok. Meta in Gregor Iskrene čestitke še tukaj ČESTITKE META JE PA PRAVI KORENJAK TA BINE
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 3.2.2011 9:55:13
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n IZVIRNO SPOROČILO: cukica Jaz se lahko pohvalim ,da sem izgubila vse kg od poroda in celo dve kg manj. Super . Nočem pobrat volje, ampak z dojenjem, nespanjem in pomanjkanjem časa za redne, kvalitetne obroke gredo potem rade nazaj, Ne me vprašat, kako to ampak nas ima kar nekaj take izkušnje... Tole se pa strinjam. Pri meni je bilo isto v prvo. Trenutno sem na zanositvenih kg. In s strahom čakam, da se spet začnem redit. Razmišljam o Montignacu, če bi se ga polotila. Samo brez svežega sadja in zelenjave.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?