|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
3.2.2011 8:03:50   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Jaz se lahko pohvalim ,da sem izgubila vse kg od poroda in celo dve kg manj.

user posted image user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
3.2.2011 8:12:05   
little*miss
Pa dobro jutro!

Včeraj sem šla spat ob 11 user posted image , vmes se je tamala zbudila (ona je zaspala ob pol 8 že, ponavadi pa gre spat ob 9,10) ob 3 in je bila do 4 pokonci. Se je igrala z lego kockami, pa z memo (medo), zajčka enega stiskala (ki cvili ko stisneš), kužeka vzela po pasje začela dihat..Ko sem ji rekla da morema it spat, ker je pozno, pa me je s takim žarečim pogledom pogledala, očke so se ji tako svetle, pa taki nasmehec se ji je narisal, da nisem mela srca da bi jo dala spat user posted image Joj, še me bo obračala malička user posted image

No, potem sem jo ob 4 vseeno dala v njeno posteljico, pogasnila luči in sma šle spat.

Evo, zajtrk pojedla, zdaj pa grem spat nazaj user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 8:21:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2903
3.2.2011 8:39:16   
suzy29
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 8:42:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
3.2.2011 8:46:58   
suzy29
Dobro jutro čvekice user posted image ..............

Kot vidite, sem še vedno tu user posted image , zato pa si lahko privoščim eno jutranjo kavico in pa pregled včerajšnih novičk user posted image . Vidim, da ste bile spet precej pridne. Lepo user posted image .

No pa pejmo malo brat....user posted image user posted image user posted image .......

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
3.2.2011 8:47:50   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Mhhhmmm, kakšna slastna & vabljiva kavica! user posted image user posted image user posted image

Hvala, Suzy29!
user posted image

Se bi prilegla tudi v živo, a ne user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 8:50:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2908
3.2.2011 8:51:41   
antoninap
Čestitke vsem ponosnim mamicam in očkom za vse februarčke in februarčice user posted image Pa kakšna lepa imena se zbirajo! user posted image

Meni CTG včeraj, dva dni pred rokom, še ni nakazal poti v Rim, tako da bo v ponedeljek verjetno potrebna amnioskopija. user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
3.2.2011 8:56:10   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: lina80

Oj. tudi jaz vam sporočam, da je 21.1. na svet prikukala Ajda težka 2350 g in dolga 49 cm.
Se že pridno cartamo.
Prav tako čestitam vsem novopečenim mamicam, tiste ki to še čaka, pa vse dobro.
lp lina

user posted image

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
3.2.2011 8:57:51   
suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Mhhhmmm, kakšna slastna & vabljiva kavica! user posted image user posted image user posted image

Hvala, Suzy29!
user posted image

Bi, bi. user posted image Čeprav ni glih moj tip. Ampak bi se ga vseeno dal ponucat. user posted image

O ti,ti.....pokvarjenka user posted image . Jaz sem mislila na kavico in smetano user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2911
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 9:02:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2912
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 9:06:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2913
3.2.2011 9:07:59   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86
aja, pa glede na to, da vse pijete malinov čaj, sedite na drobirju, pa se masirate spodi, pridno delate keglove vaje, pa user posted image vse po vrsti, pa ne vem kaj vse še, js pa nič od tega (razn "Keglanja" kadar se spomnem), me že rahlo skrbi, da js sploh ne bom nikol rodila user posted image

Ha, ha,..........saj vsi pravijo, da še noben ni noter ostal, tak da, upanje ostane..........user posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 9:11:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2915
3.2.2011 9:19:29   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

Na hitro javim, da smo 25.1. 2010 dobili princesko Lano, 2630 g, 48 cm. Imela sem carski rez, ker je bila mala obrnjena na nogice pa plodovnica mi je odtekala po kapljicah, zato so mi po 5 dneh na antibiotikih naredili carski rez.

user posted image

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
3.2.2011 9:27:02   
aktak
Dobro jutro vsem,
Suzy hvala za kavo, jaz se tudi tistega, ki moči noge v kavi ne bi branila user posted image
IsabelaLana in Lola_J čestitke za naraščaj user posted image user posted image
Sedaj pa že krepko vodijo ti naši februarčki. Bo treba poskrbet še za kakšno punčko user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
3.2.2011 9:32:53   
suzy29
Meta, čestitke za "velikega" fanta- Binetauser posted image user posted image user posted image .....želim vam veliko prespanih noči in cartanja......

user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
3.2.2011 9:33:18   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: sisi8

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: sisi8

Me prav zanima kakšen maraton je imela Meta včeraj, da je danes tako hitr šlauser posted image

Samogovore, pa jezna je bila na dedca user posted image

Točno, se bom probala mal razkurituser posted image , jutr bi mogla jes it pa še nič ne kaže da bo kej.Bogi moj spet bo nastradaluser posted image

Mrbit je pa res za probat......... Meti, je zgleda pomagal user posted image

(odgovor članu sisi8)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
3.2.2011 9:34:07   
suzy29
Cukica- upam, da se čimprej pozdraviš.... user posted image user posted image user posted image  in pa vse čestitke za izgubljene kg user posted image

Valek- če boš pridna user posted image . Veš da, se bom tudi zate glede slikice potrudila user posted image

Dobro opravite vse, ki imate danes preglede user posted image  user posted image  user posted image  

Še enkrat čestitke vsem, ki ža cartate svoje zakladke user posted image  user posted image  user posted image . Sem pa ravnokar ugotovila, da sem ostala na 1.2. čist sama user posted image . Mi bo dolgčas user posted image .......upam, da naš mali korenjak ne misli več dolgo ostat notr. Jaz bi ga že crklala  user posted image  user posted image  !!!!!!!

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
3.2.2011 9:36:38   
suzy29

Hvala, Suzy29!
user posted image

Bi, bi. user posted image Čeprav ni glih moj tip. Ampak bi se ga vseeno dal ponucat. user posted image

O ti,ti.....pokvarjenka user posted image . Jaz sem mislila na kavico in smetano user posted image

Japajade! user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2921
3.2.2011 9:49:04   
MoSoNi
Tudi lola_J je 02.02. ponovno postala mamica! Sem zasledila na FB, upam, da ne bo zamere, če povem. user posted image
Imajo Matica, težkega 3480 g in velikega 53 cm. Čestitke! user posted image user posted image user posted image

Če lahk mal popravim... lola_J ima punčko Tinkaro (3480, 53)... user posted image user posted image Matic je mali veliki bratec user posted image

Čestitke!!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2922
3.2.2011 9:53:01   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: maurica
pri meni je situacija ista. se mi pa moj mož res smili, ker je za vse sam. še previt ne morem tamalega, ker je rekla patronažna naj ležim, da ne bom spet skupaj padla . sploh ponoči je bogi. tako da ga morem res pohvalit.

No jaz upam, da se kamlu uredijo stvari pri tebi in super da ti možek tolk pomaga. Takih je malo.

Hrana ko dojiš- pri meni je bilo tako da nisem jedla čokoladnih izdelkov, kislega zelja, repe, in kar napenja fižol, grah- oz. pač stročnice. Nisem pila kave ali kofeinskih napitkov ali pijač z mehurčki. Pa glede sadja pa pomaranče, kiwi, mandarine, limone, grenivke... Pa je malo malo črvičilo ko nisem več merkala na hrano se je to nehalo tako da mislim da je čisto odvisno od otroka. Meni je najbolj sedel mlečni obrok sploh zjutraj in zvečer (polenta, kosmiči, gres, kaša, riž...)

IsavellaLana- iskrene čestitke za Lano.

Meta- no evo pa si rešena je pa kar kokreten fant že sploh v kilaži. Bravo mami.....To pa je bila glavica 37cm pa nič pretrgana.

Valek- meni je koža potemnela samo malo na spolovilu malenkost, mislim pa da sos te kožne sprmenebe normalne.

LolaJ- iskrene čestitke.

AntoniaP- vidim da si iz KR. Ja tam te pa res čaka amnia, saj bo jaz sem jo preživela, če ne bo nič grem jutri spet. Pa vse tako kaže da ne bo očitno še nič in da bo ponovno treba it. Očitno čakamo na vikend.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
3.2.2011 9:54:03   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Meta sporoča:

Danes se je Lovru pridružil Bine (4330g, 54cm). Vsi smo ok. Meta in Gregor

Iskrene čestitke še tukaj user posted image

ČESTITKE METAuser posted image user posted image user posted image  JE PA PRAVI KORENJAK TA BINEuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2924
3.2.2011 9:55:13   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: cukica
Jaz se lahko pohvalim ,da sem izgubila vse kg od poroda in celo dve kg manj.

Super user posted image .

Nočem pobrat volje, ampak z dojenjem, nespanjem in pomanjkanjem časa za redne, kvalitetne obroke gredo potem rade nazaj, Ne me vprašat, kako to user posted image ampak nas ima kar nekaj take izkušnje...

Tole se pa strinjam. Pri meni je bilo isto v prvo.user posted image

Trenutno sem na zanositvenih kg. In s strahom čakam, da se spet začnem redit. Razmišljam o Montignacu, če bi se ga polotila. Samo brez svežega sadja in zelenjave.

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?