NATAŠA35
|
uhh barby88, mate grozno res...jaz bi se že zdavnaj pobrala, ali pa kako rekla, da bodo tiho... vem kako je to, sem imela moževo babico pri nas, se mi je smilila, pa sem rekla - budala jaz, da pride k nam, pa bo malo pomagala...jp, sej ne rečem, da kdaj pa kdaj ni skuhala, samo vse ostalo, pa je bilo višek...za vse sem bila jaz kriva, morala sem delat vse tako kot je ona hotela, čeprav je k nama prišla...ona je bila najbolj pametna oseba, jaz pa poden od podna...ko je končno tud mojmu prekipelo, je popokala, samo jaz sem bila za to kriva, tako kot vedno... vsak ima kake sorodnike, ki jim živce parajo...jaz mam teto, ki me podjebava vsakič, ko me vidi, a svojo blesavo snaho, bratrančevo punco pa poveličuje v nebesa...snaha ji je lena, ko je bolana, jo štima od zgoraj in spodaj, vse ji opere, vse ji skuha, še prosi jo jest, mislim haloooo...baba je stara 36 let, pa ji vse drugi delajo in potem je boljša kakor jaz...če jaz kaj rečem, da mi je hudo, pa da sem za vse sama, mi rečejo, pa ti si navajena ... moja teta pelje snaho v službo, pa iz službe, ker ona pač ne bo vozila, njen otrok je vsak vikend pri eni babici, da se pač gospa spočije... pa da ne boš mislila, gospa misli, da ima zajebano taščo...jaz ne vem, ali se dela blesavo ali pa je... še ena pametna iz njenih ust, poleg te, da je meni lažje, da k nam ne pridejo, ker smo predaleč, a mi k njim pa lahko gremo ...samo meni je pač lažje 6 kom obleč, pa vse za malega pripravit, kakor njej z enim otrokom...moja babica ne more sedet pri meni zaradi nog, k njim pa lahko gre peš v tretji štuk... eni majo res srečo, pa si je ne zaslužijo...