|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
1.2.2011 9:56:13   
amelie
Jutro!

Jaz tud berem, pa mam čas komentirat, ampak sem mal lena ...
Žiga kaka samo v svoji posteljici, preden zaspi. Če nas cel dan ni doma, potem pač ne kaka. Ma še kateri od vaših otrok tako razvajeno rit? user posted image

barby, naj ji daje hrenovke, če hoče. To so občutljive teme, starši ne poslušajo/mo radi, da nekaj delajo/mo narobe. Priporočila pediatrov so, kakršna so, vsak pa naj se za svojega otroka odloči, koliko se jih bo držal. Zame so hrenovke in še marsikaj absolutni ne, dokler otrok malo ne zraste, ker verjamem, da ima še ogromno časa, da spozna vse okuse in tudi svinjarijo od hrane in se pač trudim bit nežna do njegove prebave in mislim, da ni za nič prikrajšan, če še ne je zrezkov, hrenovk ipd. Ampak to je moja odločitev, ki je ne morem zagovarjat kot edino pravilno.
V temi junijk majo pa glih debato, kako nagravžno je, če ima nekdo živali v stanovanju user posted image  Vidiš, njim se pa naš otrok smili, ker živi v svinjariji in dlakah in nam smrdi doma. Vsak po svoje, pa bo najboljše za vse.

Grem malega nahranit in ga dat spat, je že malo siten.
Papa

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
1.2.2011 10:01:28   
nejanejc
ojla... ma jst hrenovk ne maram, sem bruhala parkrat, ko sem bla majhna in jih pol do faksa sploh jedla nisem... pa se potem sem jedla sam piscančje ta bele... potem sem se na kakem pikniku pecene, ma to zato, ker ne maram unih kremenateljcev al kako se rece...

amelie... nas tud najrajsi kaka doma... smo bli v bohinju, ni kaku nic..pridemo domov se poakaka zvecer

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
1.2.2011 10:47:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amelie
V temi junijk majo pa glih debato, kako nagravžno je, če ima nekdo živali v stanovanju user posted image  Vidiš, njim se pa naš otrok smili, ker živi v svinjariji in dlakah in nam smrdi doma. Vsak po svoje, pa bo najboljše za vse.

user posted image user posted image user posted image No, ok, vsak po svoje...

Hrenovke: ne, sta mu jih enkrat dala dedo in babi (sploh vedela nisem) in je potem ful bruhal, zato sem zdaj kar tečna glede tega kaj mu kdo daje jest. Zakaj bi jedel tako sranje, ko pa ima res rad zelenjavo, piško, sadje itd. Je pa poskusil že pašteto (ok, to je tudi ful sranje), pa mu je bila všeč.

Barby: se strinjam z amelie.

Tropical: user posted image za spanje in user posted image za toplice.

Benjamin je osemzobi.

lp

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3978
1.2.2011 10:51:06   
Anonimen
Aja, še vedno nismo dobili datuma za posvetovalnico pri 9ih mesecih. Sem jezna ko user posted image . Ker kolegici so poslali, pa je imela že kar naslednji dan, ampak halooo, ok, vem, da imate ve porodniško, jaz pa nimam časa kar skočit, ko se bodo prdnili, moj pa tud ne, mater jim, ej...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3979
1.2.2011 11:05:25   
katy83
dan.

hrenovke - T jih je do zdaj jedel 4 x. Fora je, da mlečnih izdelkov ne sme, tako da mi odpadejo vse skute, jogurti, pudingi, grisi (ok, gris mu na vodi skuhamuser posted image ),pa tudi jajcam se zaenkrat moramo izogibat, dokler ni teh user posted image izvidov,  zato pač iščem druge ideje. In ker nekih težav ni bilo, mu dam hrenovke tak 1x na 14 dni. Ponavadi poleg špinačke al pa zadnjič sva brstični ohrovt zraven. Mu pa dajem piščančje.

živali - ah, jauser posted image Mi imamo muco, sicer večinoma zunaj, ampak ne zaradi Timoteja ampak zaradi atijauser posted image , ker mu gredo dlake na živce. je pa tudi bolj divja muca, tak da se malo bojimo, da bi ga pokrampala.

Aprilčica, pokliči k pediatru. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
1.2.2011 11:12:12   
Anonimen
Dobro jutro..
No mi smo ponoči imeli eno zbujanje od 1-2 ure ,a je pol takoj nazaj zaspala.Imela je uro govornih vaj,sma se z mojim presmejala.Mi imamo 10 zobekov,rastejo ko gobe po dežju.Princeska se igra,jaz pa tu gor malo ,potem jo dam spat in hitro kosilo kuhati.
nejanejc meni so super te kopalni plašči,jih imam vsi,Male princeske imajo z kapuco ,midva brez.
barby jaz hrenov ne bom dajala,tu notri je res vsa svinarija,pa še bi se dalo naštevat...Je pa res ko bo šla v vrtec bo verjetno dobila tudi hrenovke.Odločitev je pa od vsakega starša posebi.
aprilčica no saj si še med živimi.Glede posvetovalnice se on sploh ne obremenjujejo,ko pošiljajo datume a si prosta tedaj ali ne.Moja še pri 9 mesecih ni imela ,pa niti 3 ni bila cepljena ,ko bi že 4 mogla biti.Sem klicala včeraj ,pa je rekla ,da ta teden ne cepijo .
tropical no mi smo tudi imeli 1 urno nočno ptičko ,pa je pol zaspala nazaj.Veselo na delo za likanje,jaz sm včeraj vse,pa se mi že dva stroja oblačil suši.
amelie pri nas je obratno za kakanje ,najraje kaka v avtu v sedežu.Glede živali in hrane je odločitev saršev samih,koliko svinarije pa vdihavamo tist pa nobeden ne vidi.
Tako lepo se imejte grem dati Emo spat ,pol pa veselo na delo.
Lep popoldan ,vzunaj še nisem bila ,je pa baje kar mrzlo po temparaturih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3981
1.2.2011 11:15:24   
Anonimen
katy a še sedaj niste dobili izvidov,kaj pa tako mučkajo.Jaz sem klicala P pa je rekla bom že vas poklicala za 9 mesecev posvetovalanice ,pa še do zdaj nič ni bilo ,bo prej eno leto stara user posted image .
user posted image Tiste ,ko boste svoje sončke dala v vrtec ,ste že dobile odločbe za znižanje plačila?

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3982
1.2.2011 11:23:48   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

katy a še sedaj niste dobili izvidov,kaj pa tako mučkajo.Jaz sem klicala P pa je rekla bom že vas poklicala za 9 mesecev posvetovalanice ,pa še do zdaj nič ni bilo ,bo prej eno leto stara user posted image .
user posted image Tiste ,ko boste svoje sončke dala v vrtec ,ste že dobile odločbe za znižanje plačila?

ma kaj te vem kaj mučkajouser posted image baje zna trajat tudi 2 mesecauser posted image

glede vrtca pa grem ta mesec vse rihtat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
1.2.2011 11:35:54   
NATAŠA35
pri nas je ena neprespana noč, ne vem kaj ga je toliko motilo, kot nekakšni krčki so ga dajaliuser posted image , sem bila že obupana, potem pa je čudežno zaspal kot klada...drugače lepo jemo, tako da sem vesela, pijemo vodo, sokce po kozarčku...moram hitro napisat, da grem kosilce kuhat, ko še spi...

mu malo manjka, pa bo shodil, je zelo napredoval, samo še vedno smo brez zobkovuser posted image user posted image , tako da še vedno bolj pasiramo hrano, ker drugače se mu vse zaleti grrr...

na smučanje zgleda, da ne bom šla, ker mi nima kdo čuvat maleuser posted image user posted image ...sem jezna kot hudič, ker bi lahko vsaj 1x kam šla brez otrok, zdaj pa je vse padlo v vodo...to je hudič, ko si za vse sam...mami išče izgovore, tako da ne vem, če ga bo sploh čuvala, ker vrtca sigurno ne bova dobila, razen, če se zgodi čudežuser posted image ....

ne vem zakaj sem nesposobna mama, če hočem malo miru, oz. če bi šla rada na smučanje ob 20-letnici firme...res ne vem, kaj bom naredila....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
1.2.2011 12:53:19   
barby88
ja no sej štekam da ma vsak po svoje......sam sej nimam nič proti sam pač povedala sm ji svoje kerboga nima besede pr hiši...kar reče tašča je sveto in njen tip tudi ona pa nč ne sme.....otrok sadja še ni vidu.....al pa rumenjaka polente.....

mene je sam zmotlo to kr je rekla da ji daje hrenovke vsak dan za zajtrk....sej pač je res da je od posameznika odvisno kaj in koga amapak mislim da ravno vsak dan????pustmo stat 1x na tedn al 14 dni.me ne moti....vsak ma svoje.....
je pa res da je v hrenovkah vsa svinjarija kot pravi levnjica.....
pa če smo pošteni saj je povsod ampak kaj hočemo .......

ok dost o hrenovkahuser posted image

no mi smo učeraj ob 20 šli spat in ob 23.30 zbudlili in nismo hotli več spatuser posted image in je bla pokonci do 2h spala do 4.30 potem se je lotila jokat nimam pojma zakaj, sm jo k sebi prnesla in smo spale do 7.30user posted image

čez dan je pa sitna da joj....jo dam na tla da se usede je krik jo dam v hojco je krik jo posedem na kavč je krik ona bi se esamo nosila...je videt da teve 3 dni k je bla bolana sta mi jo tast pa tašča razvadla kr one dva morsta nosit okol.....pi... saj se plazi pust jo na tleh..pa kaj če so ploščice saj je oblečena.....nimam pojma kako sta lahko tako neumna saj mata 2 otroka pa z njima nista tko della...sej vem vnukinja je pa prva sam useeno..če bi pa kaj rekla bi spet ogen znetlauser posted image
pa moj je učirej popizdu dobro vejo da šparava denar za avto kupit(oba bi mogla kupit kr sta bol boga sedanja) in pol pride stari in reče ja bo treba neki zid popravit in hlev popravit ker se je nekje udrlo in ja spet bova mogla tud mi2 dat keš.....user posted image

pri meni doma tata nikoli ni zahteval nikol ne bo zahteval kej tazga.......je bil brat z familjo pol leta doma ker so si hišo delali pa ni tata reku da naj dajo kaki keš za položnice al pa pč da bo neki popravljal in naj da keš....zaj drugi brat tudi živi z ženo doma pa pričakujejo aprila mičkeno pa tudi tata nč ne reče dej keš za položnice....mislim tuki pa dava 100€ na mesec za položnice zj bo treba drva plačat.....mislim halouser posted image čim prej na svoje

ajde ne bom več utrujala....:) lep dan

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
1.2.2011 13:34:19   
NATAŠA35
uhh barby88, mate grozno res...jaz bi se že zdavnaj pobrala, ali pa kako rekla, da bodo tiho...

vem kako je to, sem imela moževo babico pri nas, se mi je smilila, pa sem rekla - budala jaz, da pride k nam, pa bo malo pomagala...jp, sej ne rečem, da kdaj pa kdaj ni skuhala, samo vse ostalo, pa je bilo višek...za vse sem bila jaz kriva, morala sem delat vse tako kot je ona hotela, čeprav je k nama prišla...ona je bila najbolj pametna oseba, jaz pa poden od podna...ko je končno tud mojmu prekipelo, je popokala, samo jaz sem bila za to kriva, tako kot vedno...

vsak ima kake sorodnike, ki jim živce parajo...jaz mam teto, ki me podjebava vsakič, ko me vidi, a svojo blesavo snaho, bratrančevo punco pa poveličuje v nebesa...snaha ji je lena, ko je bolana, jo štima od zgoraj in spodaj, vse ji opere, vse ji skuha, še prosi jo jest, mislim haloooo...baba je stara 36 let, pa ji vse drugi delajo in potem je boljša kakor jaz...če jaz kaj rečem, da mi je hudo, pa da sem za vse sama, mi rečejo, pa ti si navajenauser posted image ... moja teta pelje snaho v službo, pa iz službe, ker ona pač ne bo vozila, njen otrok je vsak vikend pri eni babici, da se pač gospa spočije... pa da ne boš mislila, gospa misli, da ima zajebano taščo...jaz ne vem, ali se dela blesavo ali pa je...

še ena pametna iz njenih ust, poleg te, da je meni lažje, da k nam ne pridejo, ker smo predaleč, a mi k njim pa lahko gremouser posted image ...samo meni je pač lažje 6 kom obleč, pa vse za malega pripravit, kakor njej z enim otrokom...moja babica ne more sedet pri meni zaradi nog, k njim pa lahko gre peš v tretji štuk...

eni majo res srečo, pa si je ne zaslužijo...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
1.2.2011 17:29:34   
Anonimen
c

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
1.2.2011 17:41:54   
Anonimen
Ta rr spe t šteka že 4 pišem ta post.
Ema je po kosilu prava sitnoba nič ji ne paše,ne stat,ne hodit ,ne sedet ,ne na rokah...res katastrofa.Zutri se je zgodil čudeš ,je spet spala 2.5 ur do kosila,popoldan pa samo 1 uro,čisto se ji je podru ritem spanja.Sem pa danes kar od nekaj mamic slišala ,da so sitni otroci in ,da so slabo spali.Je kaj v zraku ali kaj?Sedaj s igrajo v dnevni ,jaz pa na sedežni in se jim smejim ,ko tako uživajo.
nataša ja kaj je pa pol sineka matralo ,je kaj takega jedel ali so pa zobke ,čez dan je bil priden.Škoda glede smučanja,mogoče se pa mamica spremisli in ti bo pazla otroke ,da boš lahko malo uživala.Pusti se presenetit.
barby no mi je znano to ,lej važno ,je da se vidva zastopita.Ni pa lepo,da če vesta od tvojega starša ,da varčujeta ,da sta to rekla.Pri tvojmu imajo kmetijo doma.Jaz stanujem pri babici moji tudi dajema pol za položnice.Če bi pri moji mami ali tašči nebi nič plačevala.Sicer ima moj doma celo stanovanje zrihtano,da se lahko samo vselimo ,pa jaz nočem ,ker ne mislim tašče prenašati,čeprav je v zgornjem nadstropju.Stari pa mladi še kljub veliki večini ne gredo skupaj.Razmišljama v to smer ,da bi gradila hišo,zemljo bi tak dobila ,pa sedaj ne dovolijo ,ker ne vedo kje bo šla avto cesta.Moj sosed ima podobno situacijo.
Tako to je bilo na hitro ,se grem z milko basat.....
Lp.

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3988
1.2.2011 17:45:05   
Anonimen
Jeee,objavilo mi je...lp..

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3989
1.2.2011 19:54:21   
agha
Hojla!
Po zelo, zeo dolgem času spet mali glasu od mene. Komentirala vas zdaj ne bom, ker drugače ne bom spet nič napisala, lahko samo berem. Naš mladiček se že ful trudi, da bi hodil, se kar spusti in koraka sam po 2,3 korake naredi. Včeraj zvečer jih je celih 7 naredil. In to mi je res všeč, ker ga skoraj nič več ne nosim.

Hm...ja, ne vem kako naj vam pa to povem... skratka, naš otroček bo septembra dobil družbo, bratca ali pa sestrico, če bo vse šlo tako kot mora it. Upam!!! Zaenkrat je vse super. Edini problem, ki ga imam v tej nosečnosti pa so slabosti. Včasih kar nikamor ne grem, ker enostavno ne morem. Nakupovalnih centrov se izogibam, ker mi vse smrdi in se mi želodec obrača in včasih ob večerih samo ležim zaradi tega, tudi kuhanje špricam... Ampak bo že. Važno je, da bomo dobili še eno zdravo bibo. user posted image user posted image Povedla še nisva nobenemu razen najboljšim prijateljem. Čakala sva na današji pregled, zdaj bomo pa počasi novico poslali v svet. user posted image

No, zdaj sem vam pa povedala...

Imejte se lepo in se vam še kaj javim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
1.2.2011 19:56:42   
tintin
agha, sem te imela na sumu:) čestitke!!!!

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
1.2.2011 20:01:19   
didi5
quote]IZVIRNO SPOROČILO: agha

Hojla!
Po zelo, zeo dolgem času spet mali glasu od mene. Komentirala vas zdaj ne bom, ker drugače ne bom spet nič napisala, lahko samo berem. Naš mladiček se že ful trudi, da bi hodil, se kar spusti in koraka sam po 2,3 korake naredi. Včeraj zvečer jih je celih 7 naredil. In to mi je res všeč, ker ga skoraj nič več ne nosim.

Hm...ja, ne vem kako naj vam pa to povem... skratka, naš otroček bo septembra dobil družbo, bratca ali pa sestrico, če bo vse šlo tako kot mora it. Upam!!! Zaenkrat je vse super. Edini problem, ki ga imam v tej nosečnosti pa so slabosti. Včasih kar nikamor ne grem, ker enostavno ne morem. Nakupovalnih centrov se izogibam, ker mi vse smrdi in se mi želodec obrača in včasih ob večerih samo ležim zaradi tega, tudi kuhanje špricam... Ampak bo že. Važno je, da bomo dobili še eno zdravo bibo. user posted image user posted image Povedla še nisva nobenemu razen najboljšim prijateljem. Čakala sva na današji pregled, zdaj bomo pa počasi novico poslali v svet. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: agha

Hojla!

Zamisli si tole : vrtim se v krogu in plešem kot Urkl (če se še ga spomniš) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če se ne motim si ti imela tiste težave ko so te v službi nonstop gnjavli če bo kar drugi??? Čestitamo v glavnem - pogumna si s to malo razliko - si ne znam predstavljat - ampak koliko vem ko je mlajši star tam nekje 2 leti je fino fajn ker se skupaj zaigrajo. Pa naj ti slabosti čim prej minejo :):):) Zdaj sta pa že dve bivši aprilčici - fiška tudi pričakuje čeprav ni več tukaj aktivna :):)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
1.2.2011 20:08:23   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

agha, sem te imela na sumu:) čestitke!!!!

Tud jaz user posted image  Čestitke!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
In da slabosti čim prej minejo!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
1.2.2011 20:17:07   
Anonimen
agha čestitke za 2.nosečnost ,pa čim manj slabosti...

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3994
1.2.2011 20:20:37   
legenda_m
o agha ijeeeeeeej user posted image user posted image user posted image  vesela ful, kr na jok mi gre... ja držim pesti da bo vse ok!!!!

tud jst bolj lena za pisanje...

hrenovke hm preveč ejev, pa enkrat smo se zafrkaval da so not kurje kožice in kremplji in kljuni. tud jst sm bruhala enkrat... pol sm se pa spet navadla jest. paravzaprav zdj po porodu...in so mi fuuuuul dobre, ampak sam zarad ejev jih ne dajem... če bi ble domače pol mogoče, ma ker je tok mesa mu jih niti še nism ponudla.... pa zgleda da niti ni pristaš čokolinota pa vseh teh kašic ki se mešajo z vodo... pa še štrajka mi zdle že 2 dni za jest. kaj nardite v takem primeru? date več mleka? res ni hotu jest špinače ki jo ponavad mazne skor v sekundi, ne sadja, nč, sam mlek mu je šel... skratka takle mamo...

živali- naš mini jastreb je od časa do časa spuščen in ga pol z jakom gledava, pa mu nalijeva vode v skledico in se skopa, pa včasih ko je, pride bliže in si prisvoji kkšn grižljaj... nism pristaš tega, da bi mela jst pse v bajti oz v postli... ampak nobenga ne obsojam... v smislu živi in pusti živeti... no mela bi pa psa pa mačka pa kure pa backe pa kozice pa še kj.... tko pa se morm poleg ptička zadovoljiti še s pajki in poleti muhami in komarji...

barby držim pesti da greste čimprej na svoje...

nataša tudi zate da se bo nekaj zgodilo in boš šla smučat in da dobite vrtec. četudi po čudežu...
morm gret

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
1.2.2011 20:31:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: agha
Hm...ja, ne vem kako naj vam pa to povem... skratka, naš otroček bo septembra dobil družbo, bratca ali pa sestrico, če bo vse šlo tako kot mora it. Upam!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mater, sem dobila kar kurjo kožouser posted image user posted image user posted image Iskrene čestitkeuser posted image Tkole me še bolj "zdrmate" za še enega user posted image user posted image user posted image

Lepo spite.

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3996
1.2.2011 20:34:42   
tintin
legenda, če noče jest, noče jest. je pač mal lačen:) sej tud v varstvu, ki sledi kmalu kmalu, se ne bodo kaj prida obrermenjaval al je zadost al mal premal...so you should not worry. Pridejo taki dnevi.

hrenovke...ne. Tud v vrtcu (vsaj v kr) jih ne dobijo pred 2. al pa clo 3.letom...itak sem jaz bolj aberveznik za tole uvajanje mesa, ker je vito meso jedel mogoče kake 5x do sedaj. Enostavno mu pozabim dat!? pa še kadar ga dobi, mu ne gre preveč v slast....najraje ima home made čevapčiče/pleskavice (mleto goveje meso, orient. kumina, mediteranska zelišča in malo namočenih kruhovih drobtin) paštete tud še ni jedel, ker je tud jaz ne jem. Za ves ta junk bo še čas.

aja slabosti...zelo poznano iz 2.nosečnosti. Nisem pozabila bruhanja do 14t. In imam tega bruhanja dost za celo življenje.

toliko od mene. cav

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
1.2.2011 20:53:51   
amelie
 je kar zaživela ta tema ob aghini novički user posted image
sem prišla samo nazaj še čestitat Arnetu za samostojne korake, ker sem prej čisto pozabla.
legenda, tud Žiga ima kdaj take dni, ko mu ni najbolj za jest. nisem skapirala, zakaj, vem pa, da minejo user posted image  
joj, moja kolegica je pa danes že 9. dan čez rok, in to z napovedanim 4-kilogramskim otrokom user posted image   

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
1.2.2011 21:01:35   
Anonimen
Prišla sem vam sam še lahko noč zaželet, gremo spat pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3999
1.2.2011 21:13:12   
tropical
agha iskrene čestitke za 2.user posted image  kako lepo da boste še enkrat cartali.  Pa da bi slabosti čim prej minile user posted image
Pa čestitke za prve korake. user posted image
No jaz sem danes prav izmučena zlikana je gora cunj, mala ima 38.7 vročine spet user posted image  zgleda da nam zobki na vrhu delajo težave ji grejo 4 hkrati ven. Če bodo prišli vsi 4 ven bo prav hecna , spodaj pa ima že dva.
delo: A ve boste delale po 4,6 ali 8 urni delanik. Kolk prej je to treba obvestit delodajalca user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?