Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 31.1.2011 20:15:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem tudi jaz danes dobila novo odločbo in smo še vedno v istem razredu, pa sem se že bala, da bomo kaj poskočili. Aha, pol bom tudi jaz počasi verjetno dobila. Ali
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 31.1.2011 20:16:42
|
|
|
|
tasa_m
|
Babike moje pikapoke vsem otročkom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 31.1.2011 20:16:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čer moja mafija . Kaj vam naj povem pogrešam vas fuuuuuuuuuuuuuuuul. Ko bom mela čas se bom zahvalila in pokomentirala vse lojtrce ,ki ste mi jih prilimale.Verjamte bi bla kje na Maldivih s to lojtrco,z vsemi možnimi masažami in koktejli.Ja sanjam kaj češ . Na zadnje sem se še jaz dobro držala v nedeljo,pa zakuhala do plafona.Imela do sedaj ene trikrat vročino pol veste kaka sem bla zraven tega ,da je Tomaž še skoz v istem dreku.Pa je malo bolje ,se že kaj igra z bratecom ni sem ,pa tja ,ga že spet kuri.Tak,da smo nedeljo preležali pri babici upam,da ne bo dedi naslednji ,ki ga bo vrglo.Edina pozitivna stvar pri vsem tem je Anže ,ki ga dobro fura.Preveč energije ima za nas invalide . Ne bom ga preveč hvalila ,da ne bota s Tomažem zamenjala vlogi.Danes sem šla v službo,čeprav bi blo za razmislit ampak ok.Dopoldan sta bavca bila ok ko sta ,pa šla spat eto zopet Tomaž kuha. Ženske jaz mam resnično poln kufer vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega.Mogla sem se zdaj zadret ,mi je veliko lažje . Resnični lepo dvojko mamo ni kaj ,za dve leti nazaj noter spravljamo . Edina tolažba brez AB.Ja kaka tolažba ,da že od novembra ponočujemo . Tak zdaj sem vse pošpukala,p*eklela,pobruhala,se zdrla sedaj je veliko lažje in bom mirneje spala .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 31.1.2011 20:19:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem tudi jaz danes dobila novo odločbo in smo še vedno v istem razredu, pa sem se že bala, da bomo kaj poskočili. Aha, pol bom tudi jaz počasi verjetno dobila. Ali Po moje ja...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 31.1.2011 20:20:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Persida- verjetno ima tudi Tomaž angino...za to ni zdravila le mogoče kak sirup za kašelj in grlo... Drži se. Bo pa potem NAŠ ODKLOP boljši!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 31.1.2011 20:22:38
|
|
|
|
PERSIDA
|
Zdaj,pa še vsem našim marčevčkom HOOOOOOOOOOOČEEEEEEEEMOOOOOO TOOOOOOOPLOOOOOOO VREEEEEEEMEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 31.1.2011 20:24:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Persida- verjetno ima tudi Tomaž angino...za to ni zdravila le mogoče kak sirup za kašelj in grlo... Je bil na testu,pa za škrlatinko ,pa vse ok .Saj sem vesela,da je nima samo se mi zdi ,da je lažje ,če veš kaj je. Drži se. Bo pa potem NAŠ ODKLOP boljši!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 31.1.2011 20:27:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Persidica moja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 31.1.2011 20:35:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persidica moja Ti srce kje ti meni spet pohajaš,ti,ti,ti....Persida tebe gleda ,no bere
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 31.1.2011 20:51:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
Grem gledati film dalje.... LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 31.1.2011 20:53:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persidica moja Ti srce kje ti meni spet pohajaš,ti,ti,ti....Persida tebe gleda ,no bere Mam zdaj tak zid narejen da lahko samo DOLOČENI PIŠEjO in BEREJO, nekatere blokirane in zdaj je vse lažje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 31.1.2011 20:53:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Grem gledati film dalje.... LAHKO NOČ! Kaj gledaš? Nočko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.2.2011 8:52:26
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro, dober dan! Roj za vse bolančke in za vse mamice, ki bdite nad njimi! Kot bi rekla Persida KOMAJ ČAKAM POMLAD!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.2.2011 8:54:51
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persidica moja Ti srce kje ti meni spet pohajaš,ti,ti,ti....Persida tebe gleda ,no bere Mam zdaj tak zid narejen da lahko samo DOLOČENI PIŠEjO in BEREJO, nekatere blokirane in zdaj je vse lažje Jaz nisem niti poštekala, ko sem ti klikala ono zadevo, da si back!!! Dobrodošla nazaj! Čeprav te bom dol terala, če te predolgo gor vidim, da ne postaneš zasvojena
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.2.2011 8:56:08
|
|
|
|
Tulipan12
|
Tasa odkar smo se menile tu gor o onih Muellerjevih krpicah, sem bila 3x tam, pa jih nisem našla. Kaj jih ni vedno na zalogi al napačno zadevo iščem?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.2.2011 9:00:23
|
|
|
|
Tulipan12
|
Mi smo se končno zlizali iz teh virusov, jih je T. prinesel, fasala Lia, potem še jaz, edino Luka ima očitno dovolj protiteles od mene, da se je lahko izognil! Je pa zdaj moja mama, ki mi je pomagala, ko sem bila jaz bolana, fasala in odnesla vse domov. Ma se mi zdi, da so res vsi bolani... Čez 2 tedna pridejo k nam sorodniki iz Avstralije, kjer imajo trenutno 45C, imajo pa 3,5 letnika in 5 mesečno pupo, me prav zanima kak bodo oni hendlali tukajšnje vreme in bacile, ker še nikoli niso bili tu pozimi odkar imajo otroke.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.2.2011 9:06:32
|
|
|
|
Tulipan12
|
V nedeljo smo bili še s 4 družinami na izletu v Ribnici na Pohorju, končno sem dobila malo odklopa od stanovanja, pa še skoraj celi dan smo bili skupaj kot celotna družinica, me je kar malo napolnilo z energijo! Kak malo včasih človek rabi, da ponovno zaživi... Lia se je znorela, ker je bilo kar nekaj otrok, Luka je dobesedno prespal celi izlet z 2x vmesnim hranjenjem, ati se je malo namatral z laufanjem za otroki, mami pa se je naklepetala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.2.2011 9:10:05
|
|
|
|
Tulipan12
|
Ne vem kaj sem še pozabila pokomentirat, sem en večer brala, ampak totalno preutrujena, da bi kaj napisala. Zdaj bom 2 dni z deco sama, ati gre službeno v Nemčijo, bo še veselo pri nas! Upam, da me tašča kaj reši, ker si z mamo, ki je bolana tokrat ne morem pomagat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.2.2011 9:30:42
|
|
|
|
Tulipan12
|
Kosilo danes? Nimam idej... jaz se nagibam k širokim rezancem s pesto omako in feto, zelena solatka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.2.2011 9:36:15
|
|
|
|
Tulipan12
|
No, če pa vse tak pridno delate, al pa cartate svoje otroke, grem pa še jaz kaj naredit, recimo že 10ič danes ritko previt!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.2.2011 10:27:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Midva sva sedaj spuščala mehurčke, pa imava vse mokro po tleh. Sedaj se Valentin tam sam nekaj igra, jaz pa sem malo sem skočila. Juhica je že končana, Valentin jo je že malo pojedel. Potem še samo krompir in jajčka skuham za radič solato in zraven pečenice.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.2.2011 10:28:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mi smo se končno zlizali iz teh virusov, jih je T. prinesel, fasala Lia, potem še jaz, edino Luka ima očitno dovolj protiteles od mene, da se je lahko izognil! Je pa zdaj moja mama, ki mi je pomagala, ko sem bila jaz bolana, fasala in odnesla vse domov. Ma se mi zdi, da so res vsi bolani... Čez 2 tedna pridejo k nam sorodniki iz Avstralije, kjer imajo trenutno 45C, imajo pa 3,5 letnika in 5 mesečno pupo, me prav zanima kak bodo oni hendlali tukajšnje vreme in bacile, ker še nikoli niso bili tu pozimi odkar imajo otroke. Po moje jim bo pestro. Kaj pri vas bodo stanovali?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.2.2011 11:51:24
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mi smo se končno zlizali iz teh virusov, jih je T. prinesel, fasala Lia, potem še jaz, edino Luka ima očitno dovolj protiteles od mene, da se je lahko izognil! Je pa zdaj moja mama, ki mi je pomagala, ko sem bila jaz bolana, fasala in odnesla vse domov. Ma se mi zdi, da so res vsi bolani... Čez 2 tedna pridejo k nam sorodniki iz Avstralije, kjer imajo trenutno 45C, imajo pa 3,5 letnika in 5 mesečno pupo, me prav zanima kak bodo oni hendlali tukajšnje vreme in bacile, ker še nikoli niso bili tu pozimi odkar imajo otroke. Po moje jim bo pestro. Kaj pri vas bodo stanovali? Ne. Pri babici v Ravnah na Koroškem, ker je to moja teta (mamina sestra) z družino. Mam mlado teto, ja! Zdaj je bila babi pri njih 6 mesecev in pridejo skupaj. Bodo pa tu cca 3 mesece, tak da bodo kar dosti pri nas v MB, stacionirani pa bodo pri babici. Bo kar pestro, ker še ima moj bratec dojenčka, pa mi, pa Lia in njeni otroci - se že veselim!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.2.2011 11:55:26
|
|
|
|
Tulipan12
|
Lia zdaj vsakič, ko vidi letalo sprašuje, če sta Filip in Lana not, ker smo ji povedali, da prideta z letalom! Sem si pa omislila tako tabelo, ki odšteva dneve in vsak večer pred spanjem pobarvava en kvadratek, da bo vedela, kdaj bo tisti JUTRI, ko pridejo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.2.2011 12:28:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Lia zdaj vsakič, ko vidi letalo sprašuje, če sta Filip in Lana not, ker smo ji povedali, da prideta z letalom! Sem si pa omislila tako tabelo, ki odšteva dneve in vsak večer pred spanjem pobarvava en kvadratek, da bo vedela, kdaj bo tisti JUTRI, ko pridejo. SUPER!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?