|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moski spol....
27.1.2011 20:38:32   
Frodo Bisagin
Razmisljam ali je res, da so nasi moski tako nebogljeni, tako nespametni, tako neumni in neinteligentni, da im je potrebno izklapljati eelektriko, na silo ih siliti, da se ukvarjajo z otroci....
Zadnje dni prav gruntam, ce bi bila moski... ma ni hudic, da bi ob taksnih danasnjih zenskah ali bezala od doma, ali bezala v virtualo...
Ok.. so moski res tako... na ravni otroka, da je treba z njimi delat s tovrstnimi prijemi... ali imamo zenske zgolj v glavi kaksen bi moral nas moski biti in maltretiramo in mucimo dokler ne dobimo od moskega vsaj priblizek nase zamisli?
Sebe sicer izzvzamem iz nekaterih situacij, ker bi se prej odselila, kot mozu izklapljala elektriko ali mu dolocala uro kdaj bi po mojem moral po otroka, ce je sam doma... Istocasno, ce bi moj moz meni izklopil elektriko zaradi igrice ali racunalnika ali foruma... ima maksimalne moznostui, da bo znova samski.

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moski spol....
27.1.2011 20:56:42   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

ali mu dolocala uro kdaj bi po mojem moral po otroka, ce je sam doma...

Za vse ostalo me en d.r.e.k briga, ampak če je ljubi mož CEL DAN DOMA pa nima drugega dela, kot na računalniku viset, bi bla jaz besna, če bi moralo bit malo dete kljub temu do ŠTIRIH popoldne v varstvu.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2011 20:59:48   
BellaB
... a kljub temu, da recimo placas varstvo (predpostavim ceno, ker nimam pojma kolk je) po 30 eur na dan?

Ne me narobe razumet, podpiram idejo, da je tip z otrokom, ampak pol nima smisla varstva placevat za vsak dan ane :)

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2011 21:23:00   
mamamajča
Saj nisem rekla, da mora met cel dan otroka doma. Ampak ena mami je pisala, da je ati doma, ona pride šele ob štirih in gre ona po otroka v varstvo. kaj pa potem? je malček tri urce s satršema in gre spat..... A ne bi mogel it ati kako urco prej ga iskat?

(odgovor članu BellaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2011 21:25:10   
mojcaziga
Večkrat v preteklosti sem se na kakšni NN temi, kjer je tekla debata o preverjanju moških, oglasila in zapisala, da mu v vseh teh skupnih letih, ki jih ni malo, š enisem brskala po telefonu, niti računalniku in dlančniku in vseh teh zadevah. Tudi žepov mu ne pregledam pred pranjem, ali jih sprazni on ali pa se vsebina opere skupaj z vsem ostalim. Pa sem bila označeno za eno veliko naivko, ki jo tip definitivno na veliko vara s kako sosedo, sama pa tega nočem videti ne vedeti in zato ne stikam po njegovih stvareh.
Imam tipa računalničarja, kateremu ne morem težiti koliko časa preživi za računalnikom, saj nas s tem preživlja in zatorej ne vem koliko je za zaslonom zaradi konkretnega dela in koliko, če sploh, vmes igra igrice. Pač tam je in takega sem ga sprejela. Ko si definitivno zaželim njegove družbe, mu to direktno povem in takrat ve, da je bolje, da rač. ugasne in me uboga user posted image Načeloma pa vsakemu paše odklop in si ga privoščim tudi sama in takrat mi data z malim mir. Včasih, priznam, sem huda nanj, ker malega uvaja v rač. svet, po mojem mnenju prezgodaj, ampak to je njegova poklicna hiba. Tako sem jaz kot učitelca sama malemu težila z branjem in knjigami. Pač vsak veleč na svoej področje. Da bi mu izklopila elektriko, uh, po moje bi me dal hladiti na balkon in seveda obratno. No, saj vresnici ne vem, ker si tega še nisva privoščila. Držim se načela, da mojih misli ne bere in mu povem vse kar direkt. Običajno zaleže, če ne pa ponovim 100x in se ne more izgovarjati, da mu nisem povedala ali pa da je pozabil.
Ko gledam vse kolege in kolegice, ki svojim tipom zapoveduje, in to vpričo vseh okoli, kaj smejo jest in kako naj jejo, pa kako so packi in pujsi, pa kako so se zredili pa............ jih prav pomilujem. Potem pa mi napihne ego do konca, ko mi doma reče, kako je srečen, da je našel mene user posted image .

ne vem, po vseh babjih merilih, sploh ne pašem v žensko vrsto, sem preveč zaupljiva in naivna, ne znam mu postaviti mej in ob meni si preveč privošči in na sploh me ne marajo okoli njihovih moških, ker nisem tipična zajedalska in oblastna ženska.

Imam pa eno veliko hibo, ki ne paše sem, pa vendar. navkljub vsemu me velikokrat zgrabi ljubosumje, ko se kakšna preveč suče okoli mojega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2011 21:35:05   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Za vse ostalo me en d.r.e.k briga, ampak če je ljubi mož CEL DAN DOMA pa nima drugega dela, kot na računalniku viset, bi bla jaz besna, če bi moralo bit malo dete kljub temu do ŠTIRIH popoldne v varstvu.

Poanta mojega vprasanje je pravzaprav ali so moski maloumna bitja, bitja na ravni otrok, ki jih je treba vzgajat...  napisala si kaksni bi bili tvoji obcutki, da je dete po 4 v varstvu ampak nic nisi zapisala o obcutkih in naravi moskega zaradi čigar ravnanj si besna... Je treba vpeljevati in izvajati zahteve, ukaze, vzgojne prijeme, prepovedi...  On ne more, noce dojeti kaj hoces, on se morda ne strinja s tem staliscem.. morda meni drugace....  
Ali sta taksna partnerja sploh za skupaj...?

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2011 21:38:40   
Frodo Bisagin

Saj nisem rekla, da mora met cel dan otroka doma. Ampak ena mami je pisala, da je ati doma, ona pride šele ob štirih in gre ona po otroka v varstvo. kaj pa potem? je malček tri urce s satršema in gre spat..... A ne bi mogel it ati kako urco prej ga iskat?

Samo ce atiku do tega ni... je za otroka bolje, da z atkom gleda v luft, ali gleda atka kako igra igrice ali v varstvu kjer se igra z njegovimi vrstniki in mu je bolj zanimivo?
Ati bi vsekakor lahko kaksno urico prej ga iti iskat, ampak ali je treba, da gre s prisilo ( ker zena tako rece) ali z lastno voljo. Ker ko lastne volje nima, dela s prisilo. Ali je vas moz/moski/partner tako nesamostojen in tup, da ga je treba komadirat in mu narekovat kdaj bo kaj naredil, v cem naj uziva, kdaj mu mora biti lepo....

(Ivan Cankar)

Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2011 21:42:51   
Anonimen

Poanta mojega vprasanje je pravzaprav ali so moski maloumna bitja, bitja na ravni otrok, ki jih je treba vzgajat... 

Perspektiva opazovalca in opazovanega.
Opazovalec išče, kar pozna (sebe) in to tudi najde drugje. Drugega ne more najti,ker ne pozna. Princip če poznam samo pesek ne bom videla zlata ali bom v njem videla samo nepotrebno smet, ki jo je treba odstarniti. To je varianta 1.
Opazovalec loči opazovano od sebe. Varianta 2.
Opazovalec je svoboden in v opazovanem ne išče potrditev. Jih pa zagotovo najde, ker samo svoboda omogoča, da smo najboljši v množini.

Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2011 21:44:13   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

ne vem, po vseh babjih merilih, sploh ne pašem v žensko vrsto, sem preveč zaupljiva in naivna, ne znam mu postaviti mej in ob meni si preveč privošči in na sploh me ne marajo okoli njihovih moških, ker nisem tipična zajedalska in oblastna ženska.

no... ni vzroka, da se mu postavljajo meje,. sam mora vedeti kje so meje. Koliko si bo privoscil enako - sam mora oceniti in vedeti. Nisi pa edina zenska, ki ne pase v stereotipni vzorec.  te z veseljem sprejmem v klub user posted image user posted image

(Ivan Cankar)

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2011 21:46:48   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Poanta mojega vprasanje je pravzaprav ali so moski maloumna bitja, bitja na ravni otrok, ki jih je treba vzgajat... 

Perspektiva opazovalca in opazovanega.
Opazovalec išče, kar pozna (sebe) in to tudi najde drugje. Drugega ne more najti,ker ne pozna. Princip če poznam samo pesek ne bom videla zlata ali bom v njem videla samo nepotrebno smet, ki jo je treba odstarniti. To je varianta 1.
Opazovalec loči opazovano od sebe. Varianta 2.
Opazovalec je svoboden in v opazovanem ne išče potrditev. Jih pa zagotovo najde, ker samo svoboda omogoča, da smo najboljši v množini.

Tako enostavno, a tako komplicirano user posted image user posted image user posted image
Imas pa poanto.

(Ivan Cankar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2011 21:53:41   
Felicita

imho bi se dalo razpravljat kdo je maloumen in na ravni otrok - moški, ki so kakršni so ali ženske, ki te moške zberejo? jest sm prepričana, da se princ na belem konju ne spremeni kar čez noč v konja in če ga ženska prej ne 'stestira' (al kontra, torej da moški ne stestira user posted image ) oz. ne razjasnita pojmov pravočasno... ja potem, kdo je tu kriv (nor)?

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 22:02:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2011 22:03:29   
Anonimen

Tako enostavno, a tako komplicirano user posted image user posted image user posted image

Si pričkovala kaj drugega od mene user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 13
27.1.2011 22:04:47   
K_a_t_i

Razmisljam ali je res, da so nasi moski tako nebogljeni, tako nespametni, tako neumni in neinteligentni,...

Za tvojega ne vem. Moj ni. Smo pa za moje pojme vsi "otroci, ki preskušamo meje". Vsi tisti, ki so mi v preteklosti dovolili, da sem šla čez mejo, ne da bi me pri tem ustavili, so postali bivši.

Sicer pa - kdo pa odpira temo zato, da bi napisal, da ima zlatega fanta/moža/očka user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 22:06:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
28.1.2011 7:36:46   
Andromeda

Odraslega človeka ne moreš vzgajat, čeprav nekatere ženske mislijo drugače in imajo slogan: "Ljubim te, spremeni se!"

Neposredna povezava do sporočila: 16
28.1.2011 9:45:21   
kalbo

Razmisljam ali je res, da so nasi moski tako nebogljeni, tako nespametni, tako neumni in neinteligentni, da im je potrebno izklapljati eelektriko, na silo ih siliti, da se ukvarjajo z otroci....
Zadnje dni prav gruntam, ce bi bila moski... ma ni hudic, da bi ob taksnih danasnjih zenskah ali bezala od doma, ali bezala v virtualo...
Ok.. so moski res tako... na ravni otroka, da je treba z njimi delat s tovrstnimi prijemi... ali imamo zenske zgolj v glavi kaksen bi moral nas moski biti in maltretiramo in mucimo dokler ne dobimo od moskega vsaj priblizek nase zamisli?
Sebe sicer izzvzamem iz nekaterih situacij, ker bi se prej odselila, kot mozu izklapljala elektriko ali mu dolocala uro kdaj bi po mojem moral po otroka, ce je sam doma... Istocasno, ce bi moj moz meni izklopil elektriko zaradi igrice ali racunalnika ali foruma... ima maksimalne moznostui, da bo znova samski.

Aleluja

Neposredna povezava do sporočila: 17
28.1.2011 9:47:36   
kalbo

Samo ce atiku do tega ni... je za otroka bolje, da z atkom gleda v luft, ali gleda atka kako igra igrice ali v varstvu kjer se igra z njegovimi vrstniki in mu je bolj zanimivo?
Ati bi vsekakor lahko kaksno urico prej ga iti iskat, ampak ali je treba, da gre s prisilo ( ker zena tako rece) ali z lastno voljo. Ker ko lastne volje nima, dela s prisilo. Ali je vas moz/moski/partner tako nesamostojen in tup, da ga je treba komadirat in mu narekovat kdaj bo kaj naredil, v cem naj uziva, kdaj mu mora biti lepo....

Še druga aleluja....

Neposredna povezava do sporočila: 18
28.1.2011 10:03:41   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

imho bi se dalo razpravljat kdo je maloumen in na ravni otrok - moški, ki so kakršni so ali ženske, ki te moške zberejo? jest sm prepričana, da se princ na belem konju ne spremeni kar čez noč v konja in če ga ženska prej ne 'stestira' (al kontra, torej da moški ne stestira user posted image ) oz. ne razjasnita pojmov pravočasno... ja potem, kdo je tu kriv (nor)?

IMO oba. Eden je dovolj, da postavi temo ali vprasanje. Odgovor pa morata podati oba. Ce niti eden od njiju ni sposoben tega narediti in na to pomisliti, sta kriva oba. Zato se mi pa zdi nesmiselno izigravati komandanta, skrbnika in predpisovalca obnasanj in obcutenj odraslemu cloveku.

(Ivan Cankar)

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.1.2011 10:05:19   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

jz sicer pravim, da mam 3 froce - 2 sta moja, enga je pa tasca rodila user posted image

Nekako nimam v spominu, da bi ti o svojem mozu pisala v tovrstnem infantilnem tonu. Torej odpades kot knof od gat user posted image

(Ivan Cankar)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.1.2011 10:05:45   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Si pričkovala kaj drugega od mene user posted image ?

Pravzaprav.. niti ne user posted image user posted image

(Ivan Cankar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.1.2011 10:36:41   
ronja
Niso. Vsaj ne vsi, kake perle pa itak najdeš povsod: med njimi in med ženskami.

Po moje gre bolj za stvar komunikacije in strpnosti oz. tega, kaj si še pripravljen potrpeti: ti bi se prej odselila kot počela našteto, ene so vseeno rajši skup. Kot si sama rekla na taisti temi: različni smo.

Istocasno, ce bi moj moz meni izklopil elektriko zaradi igrice ali racunalnika ali foruma... ima maksimalne moznostui, da bo znova samski.

Frodo, ti si čisto zasvojena.

Ko si definitivno zaželim njegove družbe, mu to direktno povem in takrat ve, da je bolje, da rač. ugasne in me uboga

Ja, samo on to narediuser posted image , nekateri pa očitno ne. Meni je tudi včeraj lubi prišel rečt: lubica, 20 minut ti še dam, potem te pa odvlečemuser posted image .

mojcaziga, ne vem, kake ti to ženske poznaš, meni se zdiš eno popolnoma normalno bitje in velika večina žensk, ki jih poznam je takih - skratka: nisi čisto nič posebnegauser posted image . Moje prijateljice so tudi take, pa sama tudi še nisem brskala po njegovih žepih (razen predno dam v pranje, pa res navadno ven zvlečem razne vrečke in kovance, ker nam je pralni stroj že parkrat šel zaradi tega, jaz sem pa čist nesrečna brez pralnega stroja (ne maram prat na roke)). Mislim, da je večina ipak čisto normalnih. Samo te pač nimamo takih hudih problemov, ki bi jih pisale na forum.

Ali sta taksna partnerja sploh za skupaj...?

ej, frodica, tako kot mi ne smemo sodit, kaj je bolj zdravo in lahko en igra igrice, drugi pa športa, tako tudi nimamo kaj sodit, a sta dva za skup ali ne. Če si želita bit skup, potem že sta, a ne? So tudi pari, ki se glasno in veliko prepirajo, pa se imajo vseeno radi in ne morejo en brez drugega. Različni smo. In kot ti ne moreš tradicionalni ženski tupit, da naj vendar ne nosi vsega gospodinjstva sama, kakor si napisala, tako jim tudi ne moremo tupit, da naj imajo take odnose, kot se nam zdijo pravi. Če ima kdo problem, predlagamo rešitve, v sklopu tega, kar človek takrat zmore. Lahko je pa ljudem vseeno čisto fajn tako, kot so.

Sicer pa: včasih je treba skočit v vodo, da vidiš, da je fajn plavat. Sama sicer zagovarjam to, da se vsak sam odloči skočit, vendar pa sem videla primere, ko je bil en ali drugi partner prisiljen v skok, ker ga je drugi porinil, pa vseeno prav fajn plavajo. Po moje ni vse tako črno belo.

Včasih se moramo tudi brcnit v rit: tako si tudi midva rečeva: "lubi, pejt že pisat tisti seminar", čeprav sva oba odrasla in bi se slejkoprej sama k temu spravila, je fajn, če veš, da te nekdo podpira. Isto je z raznimi aktivnostmi: včasih se enemu ne da, drugemu pa, pa potem ta prevzame inicijativo in ti bi lahko rekla, da ga je v to porinil, "prisilil", ali karkolipač. Ampak dejstvo je, da je na koncu vsem fajn in smo veseli, da smo se spravili, tudi tisti, ki se mu najprej ni dalo (karkolipač).

Se mi zdi, da je isto lahko z odnosi in otroki. Recimo še en primer: moj oče ima zelo rad svoji vnučki, vendar se kar ni pa ni spravil igrat kaj z njima. Malo ga je bilo strah, da ne bo vedel, kaj počet, da bo dolgčas njemu ali njima, ko sva bila zraven, se je kar hitro spravil počet kaj drugega in punci sta pricapljali k nama. Meni je bilo malo škoda, ker sem vedela, da ju ima rad in ker sem vedela, koliko njima pomeni, ko kaj skup počnejo, saj to povesta. Potem sem ga enkrat kar porinila v situacijo: enostavno sem mu ju "obesila" in šla v drugo sobo nazaj spat (seveda sem ga prej vprašala, če je to ok). In od takrat naprej se oni vedno skup igrajo in on je vidno bolj srečen, ko smo tam in malidve sta se ful navezali nanj. nekatere moške je torej treba očitno res malo porinit v to. Res to ni moj partner, ampak mislim, da je lahko podobno tudi pri partnerjih, sploh če oče cele dneve dela in ga je malo strah, ker se ne znajde sam z otrokom, ker je pač večinoma mama zraven. Meni ne bi pasalo, da bi cele dneve delal, nekatere so do tega bolj strpne. Jaz komot razumem, če je kriza nekaj časa - dolgoročno pa mi tak način življenja, da si 2/3 časa v službi, ni všeč. Na srečo sva enaka, tako da ni problema. Vendar se najdejo in vzljubijo tudi ljudje, ki so si na kakem področju zelo različni, tako da je težko najti kompromise, se imajo pa vseeno radi. hvalabogu, da je tako, sicer mene ne bi iblouser posted image

kati, podpis.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 22
28.1.2011 10:46:15   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Razmisljam ali je res, da so nasi moski tako nebogljeni, tako nespametni, tako neumni in neinteligentni,...

Za tvojega ne vem. Moj ni. Smo pa za moje pojme vsi "otroci, ki preskušamo meje". Vsi tisti, ki so mi v preteklosti dovolili, da sem šla čez mejo, ne da bi me pri tem ustavili, so postali bivši.

Preizkusanje mej je borba za pozicijo in polozaj.  Ko nekoga "povozis" ni vec zanimiv. Pride pa tudi do situacije, ko ni potrebno preizkusati meje; ko je dovolj povedati; ko spostovanje dolocis na drugacen nacin. Moja izkusnja je, da v sozitju preizkusanje mej ni potrebno, kakor je povsem odvec tudi uravnavanje obnasanja partnerja in njegovih custev s predpisovanjem dejanj in cutenj, ki naj bi za njega bili obvezni.

Sicer pa - kdo pa odpira temo zato, da bi napisal, da ima zlatega fanta/moža/očka user posted image

V ospredju je nas odnos do partnerja, ne njegova kvaliteta (ali je slab ali je dober). Osebno v marsikaterem postu marsikatere uporabnice pogresam osnovno spostovanje. IMO brez spostovanja ni kvalitetnega skupnega zivljenja. In ko ze kdo odpre temo iz nje generalno veje ali spostovanje do partnerja ali nespostovanje.

(Ivan Cankar)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.1.2011 10:50:47   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Odraslega človeka ne moreš vzgajat, čeprav nekatere ženske mislijo drugače in imajo slogan: "Ljubim te, spremeni se!"

Fascinira me nacin na katerega se tega lotijo. Kot bi partner zato ker se ne obnasa in misli kot one bil manjvredna oseba nizjega ranga, ki mu lahko prepdisujes kaj sme , kaj ne sme, kaj mora cutit, kaj ne sme cutiti....  Pravzaprav povsem kontraproduktivno in IMO zaljivo.

(Ivan Cankar)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.1.2011 11:13:02   
ronja
Pride pa tudi do situacije, ko ni potrebno preizkusati meje; ko je dovolj povedati

To je lahko isto, samo povedano na drug način.

Osebno v marsikaterem postu marsikatere uporabnice pogresam osnovno spostovanje.

PO moje nobena o njem ne misli tako, kot piše. To pišejo v afektu, v navalu besa in stresejo iz sebe, kakor pač pade.

Fascinira me nacin na katerega se tega lotijo. Kot bi partner zato ker se ne obnasa in misli kot one bil manjvredna oseba nizjega ranga, ki mu lahko prepdisujes kaj sme , kaj ne sme, kaj mora cutit, kaj ne sme cutiti.... Pravzaprav povsem kontraproduktivno in IMO zaljivo.

Kontraproduktivno je gotovo, če bi oni to brali, bi bilo verjetno tudi žaljivo. Ampak po moje gre samo za izbor besed: isto bi lahko povedala: "želim si, da bi imel otroka tako rad, da bi šel prej ponj" ali "Želim si, da bi videl, da se trudim in bi mi želel pomagat" Samo so pač jezne - po moje to ne pomeni, da v resnici ves čas tako razmišljajo o partnerju, samo narobe besede včasih človek izbere, ko je jezen.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Služba
binyy

Kje delate?

v pisarni (51%)

v proizvodnji (12%)

na terenu (5%)

pisarna+teren (12%)

v trgovini (14%)

v gostilni (7%)

Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!