|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
27.1.2011 9:09:50   
cukica
Suzy to so popadki,ko boš imela na pet minut in eno uro redne pojdi v porodnišnico,seveda,če ti prej ne odteče voda ali kaj podobnega.Tud pri men se je začelo tako in nato se je le stopnjevalo.Želim ti,da čimprej dobiš svoj zakladek v roke in ,ko bo akcija bomo dihale s teboj.Kar se tiče pa,da se otrok umiri.Pri meni se ni.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
27.1.2011 9:11:00   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Popadki začnejo res bolet ko ti voda odteče ali ko ti jo predrejo. Popadkov v križu nimamo vse, na srečo ker so menda hujši.

A ja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ti kar beleži čas otrdevanja in bodi čim dlje doma-ko bojo eno uro na 5 minut bojo že toliko intenzivni, da jih ne boš falila

Tak sem si že sama tud mislila, zato sem pa še kar tu. Se mi zdi boljše da sem doma, kot pa da sem v P. Tam se nimam kam dat user posted image , pa tud kaj počet user posted image , dokler še ni prave akcije seveda user posted image ........

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
27.1.2011 9:14:17   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Suzy to so popadki,ko boš imela na pet minut in eno uro redne pojdi v porodnišnico,seveda,če ti prej ne odteče voda ali kaj podobnega.Tud pri men se je začelo tako in nato se je le stopnjevalo.Želim ti,da čimprej dobiš svoj zakladek v roke in ,ko bo akcija bomo dihale s teboj.Kar se tiče pa,da se otrok umiri.Pri meni se ni.

No tako,  zgleda da se mi je potem res začelo user posted image ......
A tudi pri tebi se ni mali umiril ? Kaj pa potem govorijo user posted image  So same marje spravljali, ti naši predniki, al kaj ? user posted image ......

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 27.1.2011 9:25:07 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
27.1.2011 9:24:15   
lil_
ojla cvekeuser posted image
se spet mal javlam, sam tok pisete, da vs ne uspem prebratuser posted image no bom samo sporocila kako smo. v ponedeljek smo mogle v P, ker sem krvavela in ker je bilo drugace vse vredu in tudi kri bp, so nas v torek poslali domov. tko da se spet ze crkljamo doma user posted image

vsem novim... cestitke za vase sonckeuser posted image user posted image user posted image

ps. keri sporocim ime in priimek, da me doda v skupino na fbju? da boste lahko vidle slikce nasih dveh princes user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
27.1.2011 9:32:06   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

ojla cvekeuser posted image
se spet mal javlam, sam tok piset_e, da vs ne uspem prebratuser posted image no bom samo sporocila kako smo. v ponedeljek smo mogle v P, ker sem krvavela in ker je bilo drugace vse vredu in tudi kri bp, so nas v torek poslali domov. tko da se spet ze crkljamo doma user posted image

vsem novim... cestitke za vase sonckeuser posted image user posted image user posted image

ps. keri sporocim ime in priimek, da me doda v skupino na fbju? da boste lahko vidle slikce nasih dveh princes user posted image

superca! samo da ste ok!! Lil_ mene lahko dodas, mam isti nick, samo z metulcki user posted image , se kamuflaziram malo

pri nas pa je bla akcija ze na vsezgodaj!
Zdaj pa res, nkul vec ne grem spat tak pozno, ker potem nasa pikica spi in spi in mati pa foter se sekirata da ni kaj ok. Vsako ju3 pac ko se zbudim se vlezem na hrbet in cakam da zacne brcat.. tokrat po 1 h NIC! jaz ze cela panicna - valda, da je nekaj narobe.. in tresem trebuh in hodim, in se glasno pogovarjam in jem sladko in NIC!! joj meni se je ze skor skisalo :) no potem pocasi se zacne gospodicna prebujat user posted image , sem se kr malo vstrasla ko je bil taki mir user posted image zdaj pa rogovili ko zmesana user posted image

cukica
pogresas kaj brce??
suzy ma ni mus za vse isto, eni se umirijo, eni ne.. brez panike

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 27.1.2011 9:33:04 >

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
27.1.2011 9:39:48   
lil_
super...dodanauser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
27.1.2011 9:53:54   
Patrisha
user posted image user posted image user posted image user posted image lil_ a se me zdaj spomnis ko sem nasproti tebe sedela v ambulanti??

bozanski sta pikici!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
27.1.2011 9:54:48   
suzy29
Kolač s sladko smetano in višnjami

user posted image

ZA TESTO: 250g masla, 200g sladkorja, 4 jajca, 250g moke, 1 pecilni prašek
ZA NADEV: 2 kozarca vloženih višenj (370g sadja), 750 ml mleka,2 zavitka praška za puding z okusom vanilije, 100g sladkorja, 600g milerama
ZA PRELIV: 2 zavitka DR.Oetker rdečega preliva za torte, 20g sladkorja, 500ml višnjevega soka iz kozarca

1) Segrejte pečico- električno na cca 180*C, na vroč zrak cca 160*C
2) Za testo z mešalnikom pri največji hitrosti umešajte maslo. Postopoma dodajte sladkor. Mešajte, da dobite povezano zmes. Eno za drugim umešajte jajca (vsako mešajte cca pol minute). Zmešajte moko s pecilnim praškom in vse skupaj umešajte pri srednji hitrosti.
3) Biskvit nadevajte na namaščen pekač (30x40 cm) in poravnajte. Pekač postavite v segreto pečico in biskvit pecite cca 30 min.
4) Pekač odstavite na mrežo in počakajte, da se biskvit malo ohladi.
5) Za nadev odcedite višnje: pri tem prihranite 500ml soka za preliv (če je treba, dolijte vodo). Višnje enakomerno razporedite po biskvitu.
6) Iz praška za puding, sladkorja in mleka skuhajte puding po navodilih na zavitku, vendar s tukaj navedenimi sestavinami. V vroč puding umešajte mileram.
7) Zmes pudinga in milerama premažite po višnjah. Pekač ponovno postavite v vročo pečico in kolač pecite pri enaki temperaturi še cca 25 min. Nato izključite pečico in kolač pustite še kakšnih 10 min v njej (naj bo priprta). Nato ga prestavite na mrežo in počakajte, da se ohladi.
8) Preliv pripravite po navodilih na zavitku, in sicer iz preliva za torte, sladkorja in višnjevega soka. Previdno ga razporedite po pudingu in pustite, da se ohladi.

Dober tek!!!

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
27.1.2011 9:56:13   
tamy82
Pozdravček še od mene! user posted image

No, jaz sem že opravila CTG danes in celo je zaznal neke popadke! user posted image No, jaz nisem prav nič čutila, tako da zna, da bo še kar neki časa trajalo do prave akcije user posted image Če ne grem prej v P, mam spet CTG čez en teden, torej 3.2.
Me je pa kar malo stisnilo, ko mi je G rekla, da so že bili zaznani popadki, jaz bi zdej pa še kar kakšen teden počakala, da bo vsaj v februarju rojen user posted image
Sej ni nujno, da greš kmalu rodit po tem ko ti CTG zazna popadke? Kakšne so vaše izkušnje?

suzy držimo pesti, da bo vse ok! Pa čim bolj hitro, čim manj boleče! user posted image

lil_ super, da se spet doma caratate! user posted image

Apetit in kg: jaz pa zdej že več kot en teden opažam, da zjutraj, dopoldne sploh nisem lačna, potem pozno popoldne in zvečer, bi pa pojedla vse kar vidim user posted image Tako da ravno obratno kot bi mogla ne user posted image No sej zaenkrat sem v mejah normale lepo (kar se kg tiče), sem na +12 in upam, da do poroda kar tako ostane. Sicer ne vem kako hitro bo to šlo dol, ker nisem nič zatečena, tako da so se te kg nabrale predvsem v trebuh seveda, pa malo v boke/rit in joške. Bomo vidli kakšno bo stanje potem user posted image

Danes moram pa obvezno na en sprehod, ker je zunaj tak lep sonček, da bi mela prav res slabo vest, če bi bila cel dan noter user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
27.1.2011 10:02:23   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Pozdravček še od mene! user posted image

No, jaz sem že opravila CTG danes in celo je zaznal neke popadke! user posted image No, jaz nisem prav nič čutila, tako da zna, da bo še kar neki časa trajalo do prave akcije user posted image Če ne grem prej v P, mam spet CTG čez en teden, torej 3.2.
Me je pa kar malo stisnilo, ko mi je G rekla, da so že bili zaznani popadki, jaz bi zdej pa še kar kakšen teden počakala, da bo vsaj v februarju rojen user posted image
Sej ni nujno, da greš kmalu rodit po tem ko ti CTG zazna popadke? Kakšne so vaše izkušnje?

Ne ni nujno, da greš kmalu. Men so tudi že pred 14 dnevi na prvem CTG-u pokazali, pa jih tudi jaz nisem čutila. Kot vidiš, pa še vedno tu vidrim user posted image

Danes moram pa obvezno na en sprehod, ker je zunaj tak lep sonček, da bi mela prav res slabo vest, če bi bila cel dan noter user posted image

Pri nas pa je tako oblačno user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
27.1.2011 10:06:39   
aktak
Nina sem malo na hitro napisala. Svetovna izjava je bila od moje tašče in ne od delavke na CSD. Tam sva rešila v 4 minutah. Brez vprašanj in brez komentarjev. Je bila ful prijazna.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
27.1.2011 10:11:45   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29
Kaj pa je potem s tem, da se malčki pred porodom umirijo user posted image  

Ni pravilo, moja hči je še na porodni mizi skakala.

Sem pa jaz tud mela včeraj paniko. Ko je moj odšel v službo in preden sem šla po tamalo v  vrtec se je začelo otrdevanje trebuha, otrok full miren, pritisk dol, cel kup nekih stvari, ki bi lahko ble pa na koncu niso ble znanilo za začetek akcije. Zanimivo je, da ni minlo niti 16mesecev ko sem imela popadke, pa nisem bla ziher al so al ne. Sem pa ponioči spet za dr** spala ker me je vse bolelo - zgleda da sem se spet odpirala. Pa če hodim okrog mam filing da bo otroku glava ven pogledala ker je vse čist doli in mi full pritiska. user posted image Oz. če sem pri miru je vse skup v zatišju, če začnem hodit pa kot da bo akcija, bom raje pri miruuser posted image Glede na to da popoldan nimamo varstva bi blo fajn da dans, jutri ne grem popoldan rodit user posted image za jutranjo in nočno izmeno pa sem takojuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
hayabusa - tudi jaz sem taka ko govorimo o sprehodih. kost me tako boli, da grem do smetnjaka in nazaj, pa v celem dnevu ene 5x po stopnica in je to zame dovol. nikoli ne bom pozabila kok sem bila aktivna v prvi nosečnosti. nekaj dni pred porodom sem na vrtu okopavala krompir

ja, saj, jaz sem še po roku zunaj grmovje rezala in bila nasploh oh in sploh aktivna, to zdaj pa ni ni čemur več podobnouser posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 10:25:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1763
27.1.2011 10:26:01   
valek
No to pa je fajn vedeti, da je otrdevanje trebuha lahko tudi popadek...to pa res nisem vedela....
je pa očitno tak,da je rezlično pri ženskah...ene imajo v križu golečine,druge ne,ene čutijo prave popadke kot krče, druge le otrdevanje trebuha...no fajn bom pozorna na vse te zadeve.,,,,...ko bo čas...namreč danes ponoči se mi je zgodilo,da me je zbudilo ravno to otrdevanje trebuha,me je še bolel...pa sm si malo masirala z roko,hodila naokoli in je čez nekaj minut popustilo,pa sm šla spat.....

no drgač pa sm tiste tri jutranje ure,ko sm bedela in nism mogla spati potem nadoknadila-sem kmal po pojedini lahko nazaj zaspala za 2 uri....in sm kr fajn naspana.....zdaj pa se orng oblečem in grem na sprehod...namreč če bom čakala da bo več stopinj...potem še zihr kak tedn nebo gibanja

suzy , tebe pa če prime, pa srečno

pridem še kaj nazaj....

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
27.1.2011 10:28:33   
Teyla
Dobro jutro sonosečke in tiste, ki že cartate user posted image

vipercat potem je pa nekaj zaštekalo, ker sem ti tak obširen sms napisala. Res je, nisem jih našla, pa čeprav vem, da sem jih imela. Sem namreč še mojega vprašala, če nisva midva to gledala od 1.sezone dalje, pa je rekel, da sva, da pa nima pojma, kje bi bili. Verjetno so res pri meni doma ostali in jih je mami kam založila (to se rado dogaja pri nas). Vsekakor, če jih najdem, ti sporočim pa ti jih magari pošljem oz dam na ključek. Se mi pa ni zdelo potem tak nujno peljat do trebnjega, če nisem imela Cdjev, pa še strah me je bilo, da me bo kaj zagrablo po poti, ko me je cel dan neki špikalo (itak ni blo nič od tega). Se pa še zmeraj lahko dobimo na kavici, ko bodo otročki tu.
Hvala za lepe želje glede poroda. user posted image

suzy29 verjetno so res popadki glede na opis. Imaš prevoz do P? Držim pesti, da bo hitro minilo in brez zapletov. user posted image user posted image user posted image

lil_ super, da si se oglasila, pa da je vse ok. Kaj pa je bil vzrok krvavitvam?

Nič, grem bit malo koristna in pospravljat po stanovanju. Zna bit, da me kej zagrabi zarad tega, ne? user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
27.1.2011 10:32:15   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Suzy29, kdaj se pa vrne tvoj s službene poti? Pa srečno! user posted image

Hvala user posted image . Če bo vse po sreči pride že zvečer oz. preko noči nazaj.

Recept sem že sprintala, hvala Suzy29, zgleda slastno. 

Sej tud je user posted image . Bo treba probat, ni kaj user posted image . Na kg bomo pa potem po porodu študirale user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
27.1.2011 10:34:41   
suzy29
Hvala vsem za lepe želje glede poroda. user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 10:39:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1768
27.1.2011 10:39:09   
Teyla
suzy29 ti greš rodit v Lj P?

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 10:40:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1770
27.1.2011 10:41:02   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Ne, v Ce P.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
27.1.2011 10:41:47   
Teyla

Ne, v Ce P.

Škoda, sem mislila, da se bova ziher tam vidle, če ti tok dogaja. user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
27.1.2011 10:42:56   
suzy29

Pri nas pa je tako oblačno user posted image

Tudi pri nas. Spet. user posted image

Obup res user posted image . Za popoldan je pa itak neki sneg napovedan user posted image , tak da danes zgleda ne bo nič z sončkom..........

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
27.1.2011 10:45:11   
suzy29

Ne, v Ce P.

Škoda, sem mislila, da se bova ziher tam vidle, če ti tok dogaja. user posted image

Res škoda user posted image  .................
Jaz pa zate držim pesti user posted image user posted image user posted image  Upam, da se tudi ti jutri končno rešiš muk user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
27.1.2011 10:48:40   
prvičmami
Eno uro, da sem vse prebralauser posted image
Da pokomentiram najprej časj, ko sem oblubla - ni glih da bi ga pila za žejo, ampak z medom in limono je šel brez večjih problemov po grlu.
Žurka - me ni strah, najbrž bojo prišli kolegi, ampak so vsi normalni in vezani tk da vem da ne bo kakih izgredov, bo pa moj drug dan ziher zgledal mačkasto tud če ne bo pil, ker slabo prenaša neprespane nočiuser posted image
A pol ni šla včeri noben rodit, tud vreduuser posted image
Js sem bla pa dans zjutri v laboratoriju, pa komi čakam popoldan ko mam pregleduser posted image Edin kar mi je čudno, našauser posted image bi naj bla že 2 mesca obrnjena na glavo, ampak js mam občutek kot da je počez, ker me ves čas brca v desno stran in jo cuka na leviuser posted image Morem vprašat če si ni zdj na koncu kj premislila, upam da neuser posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?