NATAŠA35
|
IZVIRNO SPOROČILO: tropical Tiste ki ste imele pregled za 9 mesecev starosi, a je bilo kakšno cepljenje. Jaz se ne spomnim več za tri leta nazaj. pri 9.mesecih ni cepljenja, samo pregled, potem pa otrok da kri in vodo, tako je pri nas...ja alpsko mleko zapira, nekateri ga mešajo z vodo, da ni tako močan (prvemu otroku sem mogla mešat z vodo, drugače je bilo joj... hvala vsem za pike poke, res.... simon 9 mesecev: 9510g, 75cm, 46 OG...je shujšal za pol kg, ker mi ne je , samo dr ni delal nobene panike...je malo prehlajen, pljuča, grlo in ušesa so čista , tako da ni preveč hudo...mora dobiti prospan, pa veliko piti in v flaško dajat čokolino, kašice in po malo tudi po žlički, čeprav sem potem vsa napacana, ker toliko miga sem se vam nasmejala...midva nimava nobene zaščite, gremo na pazi, samo kolikokrat ne bo panike za novega ...jaz imam vse čez, tako da mi velikokrat sploh ne paše, ker sem vsa zmatrana, mojmu to seveda ni všeč, samo naj včasih dvigne malo rit, pa kaj sam naredi...sem opazila, da nimam niti 5 minut miru mene se je nekaj lotevalo, sedaj pa sem v redu, ker ne morem biti bolna - beri ne smem, ker tako ali tako nimam miru, pa še vse imam čez...zdaj mi prideta sestra in mami, da bosta na malega malo popazile, da bom jaz lahko kaj naredila, ker nam je hiša v razsulu, pa še nekaj smo prenavljali in spet vse mene čaka...komaj čakam, da bom vsaj malo brez malega - vem grdo se sliši, samo to jaz rabim, ker mi tako ali tako čez dan nič ne spi, pol pa drugi pridejo iz šole in pol sploh ne spi, razen zvečer imam par ur miru, samo dokler spravim vse spat, se mi že zbudi...zdaj sploh, ker vem, da je lačen, pa ker ne je toliko grrrr...evo malo sem pojamrala, se opravičujem, samo mi paše naslednji teden grem mogoče na tridnevno smučarje ob 20-letnici firme, pa me je malo strah, ker nimam varstva za malega oz. ne vem kako bo zdržal brez mene, ko je name tako navezan...sem rekla, da ne grem, pa je šef rekel, če ne bom šla, da bo vse lepo odpadlo , torej moram it...bomo videli, kako bo... evo pa sem se razpisala...