|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
26.1.2011 10:45:40   
nejanejc
hejla ste pa res podivjale :) mi se mamo tud radi kar naprej

nas misek pa se ne da, ponoci je treba zurat in konc... ma sej je bogi, neki ga more matrat, pa nevem kaj, ker ni nic novga jedu... kaka pa bolj svoh, sem mu tud kamilce nardila... no, bomo danes ponovili, je spil celih 2dcl, kar s eni se nikoli zgodilo...

natasa,pikapoke

tintin, super za posvetovalnico

legenda... tebi pa danes srecno! Pa kako dobro juhco :) Pridemo na obsik, ker jst ne znam še juhe kuhat :) A zdej bo konc nocnih.. bos sla prej spat ane ;-)

amelie... no, super, da je vse ok in bravo Ziga!

aprilcica.. pridnaaaaaaaa za piskote... jst se se kar basem z njimi.... aaaaaaaaaaaa

didi... ja lepo, da je mal podaljsala spanje! pa upam, da ste se meli fajn na kavi :)

levinjica... kako lepo,da ste se naspali

tropical... joj boge ste, pikapoke tudi za vas

nejc malo spi... bomo pol probala se kaj vn jit pogledat... pa lep dan

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
26.1.2011 10:54:23   
didi5

IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Aprilčica, ma ne skrbi, res, Žiga je pravi debelušček, poleg tega pa še lenušček, pa se niti malo ne sekiram. Dobro, res je, da mu ne dajem napolitank ipd., ker dodatnega cukra res še ne rabi, ampak drugače pa niti malo ne mislim omejevat. To je tako kot kolegica, ki tamalima dovoli enkrat na teden eno risanko, potem pa vidita kje kak TV, pa se jima utrga, druga kolegica pa ni nikoli omejevala, pa se tamala po svoje zamoti, čeprav so risanke na tv-ju. Jaz tako gledam tud na hrano - zdaj rabijo toliko, Žiga, ko ima dovolj, jasno in glasno nakaže, da mu je dosti, torej ga ne hranim preveč, ampak toliko, kolikor rabi. Bom pa vedno skrbela, da bo prosti čas preživljal zunaj, v naravi, v norenju s psi, smučanju, plavanju ... To pa se mi zdi zelo pomembno. Ti res ne skrbi, tak telovadec, kot je Benjamin, tudi rabi dosti hrane. Meni je isto mama rekla, in to še takrat, ko je bil mali samo dojen, naj ga ustavim, ker ima premočne bedrce. Sem bila jezna kot user posted image

Padanje - Žiga ne pada, ker tudi ne pleza user posted image  Ampak se pa ful rad nazaj meče iz sedečega položaja user posted image  Na postelji ni panike, se ful zabava - se stokrat dvigne in vrže nazaj, ampak ko se pa to na parketu odloči nardit, pa fejst zadoni user posted image  Tako da zdaj treniramo besedo NE, da bo tud na postelji pozabil na to vrsto zabave.

Ti povem da to treniranje besede NE je zelo učinkovito če vztrajaš. Pri nas se pečice še redkokdaj doatkne al pa se zraven nje postavi pa me milo gleda kaj bom naredila. Samo odkimam pa gre drugam.

Aja - naj še kdo reče da otroci pri 9-ih mesecih ne znajo pomagat. Naša pač uporablja hojico v kuhinji - ker so res hladna tla. In vedno ko pospravljam iz pomivalnega stroja ona nekaj šari z mano. In danes me frajerka mala preseneti in mi začne podajat jedilni pribo. Žličko po žličko user posted image user posted image user posted image user posted image Ne mislim je naredit za sužnjo da me kdo ne prijavi na CSD ampak očitno ni nikoli dovolj hitro skozi igro navajat otroke na delovne navade. Mislim da ji je pač najbolj všeč ker začnemo za vsako žličko se vsi dret bravo in zraven ploskat ona se pa sramežčljivo potuhne češ : eh dajte no saj ni nič posebnega, žlice pa ja zna vsak froc iz pomivalca ven dat user posted image user posted image user posted image user posted image . Vsak froc že, vsak ded pa ne user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
26.1.2011 10:58:23   
nejanejc
didi... bravoooooooooo.. nas ma tud rad pomivalni stroj, sam se ni pr temu... no, mu niti ne pustim zraven,ker on zacne kar plezat gor :) 

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
26.1.2011 11:26:19   
NATAŠA35

IZVIRNO SPOROČILO: tropical

Tiste ki ste imele pregled za 9 mesecev starosi, a je bilo kakšno cepljenje. Jaz se ne spomnim več za tri leta nazaj.

pri 9.mesecih ni cepljenja, samo pregled, potem pa otrok da kri in vodo, tako je pri nas...ja alpsko mleko zapira, nekateri ga mešajo z vodo, da ni tako močan (prvemu otroku sem mogla mešat z vodo, drugače je bilo joj...

hvala vsem za pike poke, res.... simon 9 mesecev: 9510g, 75cm, 46 OG...je shujšal za pol kg, ker mi ne jeuser posted image user posted image , samo dr ni delal nobene panike...je malo prehlajen, pljuča, grlo in ušesa so čistauser posted image user posted image , tako da ni preveč hudo...mora dobiti prospan, pa veliko piti in v flaško dajat čokolino, kašice in po malo tudi po žlički, čeprav sem potem vsa napacana, ker toliko migauser posted image user posted image

user posted image sem se vam nasmejala...midva nimava nobene zaščite, gremo na pazi, samo kolikokrat user posted image ne bo panike za novega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz imam vse čez, tako da mi velikokrat sploh ne paše, ker sem vsa zmatrana, mojmu to seveda ni všeč, samo naj včasih dvigne malo rit, pa kaj sam naredi...sem opazila, da nimam niti 5 minut miruuser posted image user posted image

mene se je nekaj lotevalo, sedaj pa sem v redu, ker ne morem biti bolna - beri ne smem, ker tako ali tako nimam miru, pa še vse imam čez...zdaj mi prideta sestra in mami, da bosta na malega malo popazile, da bom jaz lahko kaj naredila, ker nam je hiša v razsulu, pa še nekaj smo prenavljali in spet vse mene čaka...komaj čakam, da bom vsaj malo brez malega - vem grdo se sliši, samo to jaz rabim, ker mi tako ali tako čez dan nič ne spi, pol pa drugi pridejo iz šole in pol sploh ne spi, razen zvečer imam par ur miru, samo dokler spravim vse spat, se mi že zbudi...zdaj sploh, ker vem, da je lačen, pa ker ne je toliko grrrr...evo malo sem pojamrala, se opravičujem, samo mi paše user posted image user posted image

naslednji teden grem mogoče na tridnevno smučarje ob 20-letnici firme, pa me je malo strah, ker nimam varstva za malega oz. ne vem kako bo zdržal brez mene, ko je name tako navezan...sem rekla, da ne grem, pa je šef rekel, če ne bom šla, da bo vse lepo odpadlouser posted image user posted image , torej moram it...bomo videli, kako bo...

evo pa sem se razpisala...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
26.1.2011 12:10:00   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: didi5
Ti povem da to treniranje besede NE je zelo učinkovito če vztrajaš. Pri nas se pečice še redkokdaj doatkne al pa se zraven nje postavi pa me milo gleda kaj bom naredila. Samo odkimam pa gre drugam.

Ja, saj mali dobro ve, kaj pomeni ne, ker vedno sledi še kratek premislek: "Bom upošteval ali ne?" In navadno ne upošteva user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Ne mislim je naredit za sužnjo

Zakaj ne? Meni se to ne zdi nič narobe user posted image  Mini sesalec, mini likalnik - take stvari bo Žiga dobival za rojstne dneve!

Pa dost o user posted image , PLIZ!!!!
Aja, mali od danes kobaca. Imamo tretjega kužka v bajti user posted image
Aja in še to - sem stopla na tehtnico in me je kap!!!!! Kakšna gladovna stavka mi ne bi škodila ...

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
26.1.2011 12:15:13   
nejanejc
bravo za kobacanje :) bos mela se enga kuzka za tect za njim in bos migala, ne skrbi, bojo skli kg dol :)

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
26.1.2011 16:22:07   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

bravo za kobacanje :) bos mela se enga kuzka za tect za njim in bos migala, ne skrbi, bojo skli kg dol :)

Naj se pozlatijo te besede in naj še dobra vila RR malo posreduje user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
26.1.2011 19:32:40   
tropical
http://www.gap.eu/browse/product.do?cid=57135&vid=1&pid=806597&ssiteID=BR_EU
koliko eurčkov je touser posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
26.1.2011 20:16:55   
NATAŠA35
tropical pride okoli 12€...preveri na nlb menjalnica za približni izračun, se dnevno spreminja...

didi ja otroci se veliko naučijo preko igre, samo kaj ko dece ne moreš ničesar naučituser posted image user posted image ...ko kaj delaš ji vse razlagaj, se ji bo tak fino zdelo...

amelie jaz sem že tiho user posted image user posted image ...kg pa bodo šli hitro dol, ker boš še laufala za njimuser posted image user posted image

danes smo spet malo jedli juhejuser posted image user posted image , sem ful vesela...počasi bomo spet prišli na stari tir...drugače pa naš simon obožuje rihanouser posted image , samo da jo sliši, obstaneuser posted image user posted image in dokler ne neha, je čisto na miru...no pri nam je mtv zakonuser posted image user posted image ...drugače se mi že dobro kobacamo, dvigujemo na roke in noge, samo kaj ko je rit še vedno pretežkauser posted image user posted image ...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
26.1.2011 20:32:08   
Anonimen
B mi je pa danes ful štrajkal za jest, ziher me je kaznoval, ker sem samo pomislila, da je predebel. Res je za en drekec pekec pojedel vsega skupajuser posted image Pomoje bo spet zob - itak, za vse so krivi zobki. Tečen sicer ni bil, je bil pa cel dan tako naporen - samo zraven njega sem morala sedet, na wc sva šla skupaj (je odkrival čare odtoka na tleh), ko sem mu za jest delala je odprl pečico in raziskal notranjost, pomivalec je tudi igrača št. 1 v bajti, po telefonu nisem moralaa govorit, ker se je drl kot sraka, ker zdaj bi bil še telefonist, ne samo računalničar, izza televizije mi je potegnil vse kable in mi nekaj zjeb.., da sva bila še brez tv-ja (kako hudiča znajo vse sfajfat v eni sekundi?!?), sčupal mi je rožo (again!), spulil mi je vrvico za žaluzije,............................... In jaz sem ko taka zmešana kura cel dan laufala za njim in grem zdajle pod en vroč tuš, da se malo sprostim.

Lepe sanje!

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 3935
26.1.2011 21:21:48   
didi5

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

tropical pride okoli 12€...preveri na nlb menjalnica za približni izračun, se dnevno spreminja...

didi ja otroci se veliko naučijo preko igre, samo kaj ko dece ne moreš ničesar naučituser posted image user posted image ...ko kaj delaš ji vse razlagaj, se ji bo tak fino zdelo...

amelie jaz sem že tiho user posted image user posted image ...kg pa bodo šli hitro dol, ker boš še laufala za njimuser posted image user posted image

danes smo spet malo jedli juhejuser posted image user posted image , sem ful vesela...počasi bomo spet prišli na stari tir...drugače pa naš simon obožuje rihanouser posted image , samo da jo sliši, obstaneuser posted image user posted image in dokler ne neha, je čisto na miru...no pri nam je mtv zakonuser posted image user posted image ...drugače se mi že dobro kobacamo, dvigujemo na roke in noge, samo kaj ko je rit še vedno pretežkauser posted image user posted image ...

MTV je pri nas skrajna sila, ko ji več nič druga ne paše - kak je glasba tak ona začne kao plesta, če leži samo rito dviguje user posted image user posted image . Naš bo pa rokerca - vse kar je premirno ji absolutno ni zanimivo. Pa lady ga ga, aja pa čisto znori če ji dam gor Perperetum Jazzile - Avsenik embley :):) al pa Africa :)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
26.1.2011 21:24:34   
didi5
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

B mi je pa danes ful štrajkal za jest, ziher me je kaznoval, ker sem samo pomislila, da je predebel. Res je za en drekec pekec pojedel vsega skupajuser posted image Pomoje bo spet zob - itak, za vse so krivi zobki. Tečen sicer ni bil, je bil pa cel dan tako naporen - samo zraven njega sem morala sedet, na wc sva šla skupaj (je odkrival čare odtoka na tleh), ko sem mu za jest delala je odprl pečico in raziskal notranjost, pomivalec je tudi igrača št. 1 v bajti, po telefonu nisem moralaa govorit, ker se je drl kot sraka, ker zdaj bi bil še telefonist, ne samo računalničar, izza televizije mi je potegnil vse kable in mi nekaj zjeb.., da sva bila še brez tv-ja (kako hudiča znajo vse sfajfat v eni sekundi?!?), sčupal mi je rožo (again!), spulil mi je vrvico za žaluzije,............................... In jaz sem ko taka zmešana kura cel dan laufala za njim in grem zdajle pod en vroč tuš, da se malo sprostim.

Lepe sanje!

Prvo to user posted image user posted image , nato pomisli na user posted image in se spravi na user posted image user posted image

Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
26.1.2011 21:42:37   
nejanejc
ojla.. pr nas mamo tud velik kablov pa jih ne vemo vec kam umaknit.. zgleda premajhno stanovanje... al kaj vem...

pil ni cist nic, kak pozirek, da je malo pokazal kako zna grgrat in to je blo to... je pa se pokakal ene trikrat :)

smo zmozgani, lepo se mejte punce

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
26.1.2011 21:56:39   
tropical
Za nami je posvetovalnica težka 8700g in velika 72 cm, OG 45 cm. Zobki so naredili svoje saj je shujšala v dobrem mesecu za 300 g. 
NATAŠA35 hvala
glasba. naša sam harmoniko sliši pa je že po luft. Prav hecna je ko v stajci stoji pol pa tisto rito meša sem pa tja. Ko ugasnemo radio pa sitnari ne ne ne . Kot da bi hotla še.  Drugače ko pa naš gleda risanke še posebno te  ima najraje :
http://www.youtube.com/watch?v=2QFfzI2tJDg&feature=related
naša mala pikica gleda in se smeje.
amelie čestitke za kobacanje.
Aprilčica sem se prav nasmejala ni kaj taki so naši sončki, vsak dan kaj novega in vsak dan bo kaj pestrega. Moja trenira kobacanje ampak ji ne gre še. Se plazi rikverc. Enkrat je pod omaro, drugič pod mizo, pod omarico od tv, danes je bila pod stajico pol pa se dere ko ne more naprej ker je zid user posted image
Zdaj grem še malo na male oglase pol pa cunje dat šit, pol pa končno malo pred tv.
Nočko

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
26.1.2011 23:00:36   
barby88
pridne ste za pisanje:))
nataša am glede ceplenja pr 9 mesecih...mene je dr prašala če jo dam v vrtec sm rekla da ne...in pol mi je rekla če bi šla v vrtec bi jo mogla dat cept......tko da nimam pojma kaj in koga tko je meni rekla:/

hja naša pupa res ni bla bolana......en dan visoke vročine in zaj 2 dni spet driska( ne tako močna kot zadnič-ampak vseeno gre vse skoz:/) mislim da je razlog spodaj dvojkica......drugega ni ne vem no usaj mislim tko...sitna je pa spet za ****user posted image ....nikamor ne morem nič ne morem narest u miru........

am glede zaščite....joj res tevi kondomi....drago je za ****........men je Gin. predlagal nek obroček ki si ga daš not prvi dan fešte ga maš 21 dni pol pa nimam pojmakko ga odstraniš pol maš tistih 7 dni menstro in pol nazaj ponoviš...nimam pojma kko to zgleda sam ne vem......jz bom šla kar nazaj na tabletke verjetno.....mi še najbolš odgovarjajo......mirene nebom kr jo je mela soseda pa jo je bolela glava 2 mesca je krvavela in pol jo je še križ lotu bolet tko da si je dala vn.....

glede nečakinj....bronhitis....še vedno v bolnici na antibjotikih...joj tako male pa že jedo tablete:/

no moram pohvat našo Aylo.....spat gre ob 20h ustane okol 7.8h mogoče se še kaj umes zbudi amapk zaspi nazajuser posted image .....sicer mi čez dan spi po urco pa pol......ponavadi od 12.30-14h in to je to......včeraj smo šli malo po nakupih oz. gledat če majo kje nogavičke z abs.....nikjer://// pa mi je zaspala po poti okol18h....haha mama misli si ob 20 nebom spala ...tko da je bla pokonci do 22h....

drgač pa ja naša se tudi lepo plazi že sicer po treh in z eno se odriva :) je smešnauser posted image kmalu se bo lotila pobirat, ampak do zaj ji je ratalo sam 1x in še to u banji.......joj kar naenkrat je bla na nogah.......

nč deklice mejte se fejst fajn.....nočkauser posted image

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
27.1.2011 8:58:19   
Anonimen
Dobro jutro čvekice.
Včeraj ste bile kar pridne za pisanje ,mi smo se potepale zutraj ,pri kolegici,proti večeru smo še pa sestrični moji šli,sem ji oblačila za tavečo hči nesla,da se malo znebim teh premalih oblačil.Ona je pa meni za tamalo veliko dala.Smo pa prišli ob 21 uri domov,pa se mi ni pol lubilo kaj tukaj pisati ,bom popoldan vse prebrala in po komenterala.
Moj gre zdajle frizerju,pol grem pa jaz malo k mamici,pa na pokopališče svečko prižgat.Danes kuham bolj pozno,ker taveča pozno pride iz šole,za Emo bom pa nekaj prej naredila.
Danes je naša princeska stara že 10.mesecev,prehitro gre vse.
Eno user posted image ste  že kaj strigle svoje sončke ,sončice!
No tako grem sedaj ,se mi Ema igra z igračami ,jaz pa hito jesti ,da ne bo prevelike lakote pol.
Čau,več popoldan...

(odgovor članu barby88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3941
27.1.2011 10:47:54   
legenda_m
sm jedla sladoled in me zdj zebe ko psa

tud mi2 sva bla včeraj v posvetovalnici... so ga namerl 71 (je mel glavico postrani, se prav da je več, pa 8880, tud mislm da je vsaj 9000g), zdravnica je spet slišala šum, tko da sva dobila še napotnico za kardiologa.. nisem vesela... vzeli so mu kri, je bil tako priden, na steni so meli ene slike od kužkov in sm mu jih pokazala in je čist pozabil da ga kdo špika, danes zjutraj sem doma lovila urin, pa je bil tud tako priden, cel čas je ležal na previjalni, pa sva pela pesmice pa gledala knjigico, pol je meni postalo dolgčas, in sm si v nos zlivala fiziološko, jaka me je prestrašeno gledal, če sm normalna... skratka urin smo ujeli in ga že odnesli...

amelie user posted image  za kobacanje... našmu kljub vsem fiziotraparijam in vaji doma dol maha za to. on se lepo odplazi do kavča in horuk na noge in mami živjo user posted image  pomaha z roko, ma ga ne sekiram pa nč nism huda nanj pa itak se vse prek igre dogaja, pa se zravn reživa, sam vseen, no če ne bo hujšega...

aprilčica, jst mislim da je bolš da majo taki šiškoti mal zaloge, hitr kj fašejo in ne jejo... u izi. se strinjam z amelie... k je napisala da bo poskrbela za to da se bo zunaj zletal....sicer sm pa vidla eno punčko k je bla velik velik bolj pr seb kot B... sm že hotla rečt vau kaj se je zredila. joj sm žleht.. ampak me je prešinilo... in še vedno mislm bolš več kot manj...

tropical http://www.valute.si/ luštna majčka...

nejanejc kljub končanim nočnim ne hodim nč prej spat, kvečjemu kasneje , upam da je nejcu uspelo narediti klobaso

zašita- heh pred časom sm slišala za zelo učinkovito metodo sam ne vem če vam bo všeč

barby http://otrocarije.net/meniji/dojencek/Otroska%20cepljenja,%20stranski%20ucinki,%20obvezna%20cepljenja%20prvo%20leto%20pred%20solo.html

namesto abs pa mogoče http://www.ribaracarak.si/rrr/9-copatki?p=2&orderby=quantity&orderway=desc ali http://www.malamasa.si/ o joj delam reklamo, ma ne sam pomagat hočm....
pridna ayla user posted image user posted image user posted image

levinjica nismo še strigl, še neki časa ne bomo... naš bo metalc ;) bo mel dolge lase.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
27.1.2011 14:56:43   
tropical
levinjica vi imate nizko obrobo v posteljici pa mene zanima kje se da dobit to.

Pa še čestitke za 10. mesecev.user posted image

< Sporočilo je popravil tropical -- 27.1.2011 14:57:13 >

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
27.1.2011 16:09:05   
Anonimen
Samo po komenteram ....
aprilčica midva nimama ne uporabljama nobene kreditne kartice.Upam ,da ti B danes kaj boljše je in je manj nagaiv ,kot včeraj.Verjetno bi včeraj še kaj najdel za razmetat ali ven potegnati,se bosta kar morala na to navaditi,saj pri drugemu dojenčku bo drugače.
amelie ja pri nas kar zastopi besedo ne.Pečica in predali ji niso zanimivi ,če že kaj prime rečem samo Ema ,me pogleda in takoj spusti.Za pospravljat stvari ,je pa pridna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kobacanje ,le tako naprej.
nejanejc ja ti kabli ,naši so tudi zelo všeč,ne vem kam bi jih še dala ,da jih nebi dosegla.
nataša super za posvetovalnico.Ja verjamem ,da ti malo paše ,da ti kdo popazi otroka ,da lahko kaj narediš.Jaz včasih nič ne morem narediti ,če kaj zboli in pri zobekih ,je ponavadi tako.Na smučanju ,pa uživajte ,če greste.
tropical super za posvetovalnico,res je da pri bolezni in zobkih ,če jih zelo mučijo gredo kg dol.Obrobo sem kupila Ikeji v Gracu.Hvala za čestitke.A je tvoja prva hči ,saj mislim ,da je hči v vrtecu?Bi te nekaj vprašala...
glasba ja moja zelo rada posluša otroške pesmi ,pa tudi tuje izvajalci,no pa tudi domače ,se postavi pred mizo ali stolom ,pa pleše...Kako lepo jo je gledati.
barby no sam ,da ni zbolela,zobki ,pa bodo slej ko prej prišli ven.Nečakinje ,so pa res boge ,a ste jim stanje nič ne zboljša ,da so še kar v bolnišnici,koliko so zdaj stare?Naša Ema se spolh ni plazila ,do sedaj .Vprašanje ,če se sploh bo ,je kar priskočila ,to obdobje.Glede vrteca je pa potrebno cepljenje in celotni pregled otroka ,da vidijo če je sploh zmožen za vrtec.To naju čaka,drugi mesec.
legenda-m super za posvetovalnico ,mi tudi nismo imeli problemov za urin vzeti,je takoj lulala.Za šum na srčku ,se bo pa tudi pošlihtalo.
No tako ,sedaj sem se napisala ,Ema spi ,Nina nalogo gleda ,moj je ,jaz pa tudi grem nekaj pojesti.
Se še zvečer kaj javim...

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 3944
27.1.2011 17:03:54   
tropical
levinjica hvala. Bom morala kaj v Vilesse v Ikeo nam je bliže.  Ne moj sin je v vrtecu od septembra. Punca ima pa 9. mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
27.1.2011 17:42:30   
Anonimen
tropical oprosti ,sem mislila da je hči prva.user posted image Koliko prej si morala opraviti pregled pri P za sineka ,da je šel lahko v vrtec?

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 3946
27.1.2011 18:13:23   
tropical
levinjica
On je šel v vrtec pri 3 letih takrat je imel dva meseca prej redni pregled v posvetovalnici za 3 letnike, zato ni bilo potrebno narediti nobenega pregleda več in mi je napisala papir da je vse uredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
27.1.2011 22:12:26   
nejanejc
ojla... danes smo kar fajn preziveli, se na sprehodu sva bla :) nejc spi... mi bi pa tudi kmali... mirno noc vsem

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
28.1.2011 7:45:33   
Anonimen
Malo sem spet zabušavala s pisanjem tu gor, pa zdajle nimam časa. Jutri imam izpit (katera budala se spomne dat izpit na soboto?!?user posted image user posted image user posted image user posted image ). Didi: nisem pozabila na tebe, sva se menili za kavo, ampak imam kar 2 sošolki zraven, ena je tudi mamica in bo njen user posted image ostal doma, zato bi bila seveda tudi ona rada čimprej doma, pa ne bomo potem po izpitu ostali dolgko v Mb, samo avto grem pogledat, da bom sploh vedela kaj sva zaaralauser posted image

Držite pesti!

Pozdravček

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3949
28.1.2011 8:54:11   
didi5

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Malo sem spet zabušavala s pisanjem tu gor, pa zdajle nimam časa. Jutri imam izpit (katera budala se spomne dat izpit na soboto?!?user posted image user posted image user posted image user posted image ). Didi: nisem pozabila na tebe, sva se menili za kavo, ampak imam kar 2 sošolki zraven, ena je tudi mamica in bo njen user posted image ostal doma, zato bi bila seveda tudi ona rada čimprej doma, pa ne bomo potem po izpitu ostali dolgko v Mb, samo avto grem pogledat, da bom sploh vedela kaj sva zaaralauser posted image

Držite pesti!

Pozdravček

Držim pesti za avto in izpit. user posted image user posted image Ni panike - saj vemo kako je ne? Pa upajva na drugič :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?