picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin In v primeru uporabnice Pie, je igrica zaenkrat in sedaj hobi. Na podlagi česa pa to lahko trdiš? Kolikor jaz vem, je najjasnejši pokazatelj, ali je človek zasvojen ali ne, ta, da poskuša z nečim prenehat in ne more. Nato pa to počne na skrivaj, sledijo laži, občutki krivde, itd. Nikjer nisem prebrala, da je od Pie partner že poskušal nehat in mu je brez problema tut uspelo... Itak je potem danes že vse zasvojenost.......če vsak dan gledaš ob 19.30 poročila in greš otroka skopat vedno pred ali po poročilih, nikoli vmes.....če vsak dan po službi tečeš ali greš na fitnes in si vse ostale aktivnosti prilagodiš temu svojemu hobiju, ki bi te naj sproščal.....če vsak dan preštevaš kalorije, da ja ne zaužiješ kakšno preveč in si čokolade nikoli ne privoščiš in sam sebe slepiš, da je pa solata brez kapljice olja ali preliva blazno dobra......če moraš vsak dan v nulo posesati stanovanje, pa če vidiš prah ali ne......če greš vsak dan na RR pogledat, kaj je novega in to počneš tudi v tistem času, ko ima RR že 2 meseca težave in se še grozno živciraš zaradi tega, ker ne moreš napisati odgovora do konca in ga odposlati....... Izgleda, da smo potem družba zasvojencev..... Tudi jaz sem enkrat igrale eno računalniško igrico......ene 15 let nazaj.......vedno, ko sem jo lahko, sem jo igrala......Moohrhuhn.....ko si streljal kokoši, ki so letale po zraku......zdaj pa raje grem na RR...... Sej smo ugotovili, da je vse lahko zasvojenost, kar pa ne pomeni, da tut je... In kolikor jaz vem, je edini pravi pokazatelj, da gre res za zasvojenost to, kar sem napisala zgoraj. Da hočeš nehat pa ne gre. In potem to počneš na skrivaj, ker te je sram. In ker ne moreš nehat, sledijo občutki krivde. To pa, kar si napisala zgoraj pa ja...realnost je taka, da od vseh teh stvari ljudje dejansko so zasvojeni in ja, sem mnenja, da smo resnično družba zasvojencev. P.s.: A že 15 let so une kure stare? Pišuka... Aja...drugače je pa vse skupaj letelo bolj na Frodino trditev, da je to zaenkrat zgolj hobi (v Piinem primeru). Trditev je bila, ne domneva. In me je samo zanimalo, na podlagi česa je tako prepričana, da je v maktubinem primeru zasvojenost, v Piinem pa še vedno zgolj hobi...
< Sporočilo je popravil picola1 -- 25.1.2011 11:38:36 >