|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
25.1.2011 11:56:29   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image vse ob svojem času user posted image user posted image user posted image user posted image ... vas pustim ugibat user posted image
a še poročita????user posted image
A-A user posted image ... no, 1x upam, da JA user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
25.1.2011 11:58:30   
TAMIKA3

tamika....po moje boš full lepa za obhajilouser posted image user posted image user posted image

kolumbo.....vav Jure pa že 8 kil?user posted image .....pri nas jih ima Hana 10,5user posted image

zabušavamuser posted image

hvala user posted image user posted image ... today is a day user posted image

za?obleko?
a-a user posted image

user posted image ?user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image čebel@@@@@@

kaj se smeješ,če si pa takoooo skrivnostnauser posted image
če mi je pa user posted image , da še ti omenjaš user posted image ... saj trebušček imam velik kot ti user posted image , samo v mojem ni  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti to nakladej enmu,ki te ni videluser posted image user posted image .....prav super postavo imašuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ... če me vsi imajo za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... hvala user posted image  user posted image ... saj zdaj se trudim jo malce izklesat user posted image ... upam, da mi rata user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
25.1.2011 11:59:59   
TAMIKA3
user posted image v spodnji štuk user posted image ... dober tek user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
25.1.2011 12:03:28   
Čebel@
tamika....zdej pa res nimam pojma o čem greuser posted image user posted image user posted image user posted image ....sigurno se bosta poročila-enkratuser posted image user posted image user posted image ....itak da ti jo bo ratal izklesat-kar pridno nadaljujta s sprehodi in lovljenjem po uliciuser posted image user posted image user posted image ......dober tekuser posted image user posted image user posted image .....jaz sem padla v kokiceuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
25.1.2011 12:13:02   
Urša08
čebela Tamika izbira obleko ker imajo prvo obhajilouser posted image , nosečnosti pa zgleda da pri nih še nekaj let ne bo razen če zaščita ne zataji user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
25.1.2011 12:15:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela Tamika izbira obleko ker imajo prvo obhajilouser posted image , nosečnosti pa zgleda da pri nih še nekaj let ne bo razen če zaščita ne zataji user posted image
to z obleko vem,ampak tole mi ni jasno, da nas pusti ugibatuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
25.1.2011 12:16:44   
Urša08
čebela dober tekuser posted image

Jaz sem otroke že nafutrala, smo mel eno tako mineštro, sedaj se pa že pecivo peče v pečici - jogurtovo ala sjmmuser posted image .

Hvala za odgovore glede mleka. Ma počitek bo težko izvedljiv user posted image . Bomo poskusli vsaj prvotno količino obdržat če bo šlo. Ajoj zakaj se tok sekiram. So bili zdravniki kar presenečeni da sem sploh mleko uspela obdržat po tem šoku / stresu. No vseen dršte pesti mogoče pa rata.

Kolumbo
sem brala o tem tametilu sam nč kej dobr ne pišeuser posted image http://www.jazmp.si/objave/Objava-2010-08-18.pdf

grem red narest pa Žiga spat dat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
25.1.2011 12:17:51   
Urša08

to z obleko vem,ampak tole mi ni jasno, da nas pusti ugibatuser posted image user posted image

Ugibat glede česa - poroke al naraščaja? Glede poroke je povedala da jo bo dragi poročil ko doštudira, glede nosečnosti je pa povedala da ima mireno. A sem kej zgrešila?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
25.1.2011 12:19:18   
Urša08
Sjmm jaz mam dons tud šoping day - morm spisek pripravit ko bom utegnila. Pa upam da moj čim prej pride da ne bom spet ob 7 po štacun letala.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
25.1.2011 12:19:25   
Čebel@

Ugibat glede česa - poroke al naraščaja? Glede poroke je povedala da jo bo dragi poročil ko doštudira, glede nosečnosti je pa povedala da ima mireno. A sem kej zgrešila?

po moje sem jaz vse skupaj malo zabluzilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
25.1.2011 12:58:16   
Urša08
čebela ma ne nisi sam tole je povedala že kar nekaj časa nazaj in si najbrž zgrešila user posted image

Sem vam pozabla glede dojenja povedat da piujem ful , res velik vode in čaja za dojenje tko da 2 3 litre na dan. Dojim pa tud pogosto danes npr: prvo dojenje ob 4, 6, 7.30, 9.30, 11 - od takrat pa spi . Tko da ko pride dojenje na uro vidim da morm dat dodatek ker sem čist brezuser posted image . Ah sej bo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
25.1.2011 13:08:57   
TAMIKA3

po moje sem jaz vse skupaj malo zabluzilauser posted image user posted image user posted image user posted image
nisi,  nisi, samo vam še ne izdam user posted image ... vas bom še malce pustila v negotovosti in ugibanju user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
25.1.2011 13:10:19   
TAMIKA3

čebela ma ne nisi sam tole je povedala že kar nekaj časa nazaj in si najbrž zgrešila user posted image

Sem vam pozabla glede dojenja povedat da piujem ful , res velik vode in čaja za dojenje tko da 2 3 litre na dan. Dojim pa tud pogosto danes npr: prvo dojenje ob 4, 6, 7.30, 9.30, 11 - od takrat pa spi . Tko da ko pride dojenje na uro vidim da morm dat dodatek ker sem čist brezuser posted image . Ah sej bo.

najprej jo pristavi k sebi, šele potem ji daj dodatek user posted image ... pa probaj se ne obremenjevat user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 25.1.2011 13:11:03 >

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
25.1.2011 13:11:33   
Čebel@

nisi,  nisi, samo vam še ne izdam user posted image ... vas bom še malce pustila v negotovosti in ugibanju user posted image user posted image user posted image user posted image

a deeeeeeej........kako si lahko takooooo kruta do firbcev?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
25.1.2011 13:12:16   
Čebel@

najprej jo pristavi k sebi, šele potem ji daj dodatek user posted image ... pa probaj se ne obremenjevat user posted image user posted image user posted image
se strinjam s tamiko......sigurno se bo mleko spet povečalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
25.1.2011 13:12:59   
TAMIKA3

a deeeeeeej........kako si lahko takooooo kruta do firbcev?user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ... vam povem zvečer, če mi uspe user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
25.1.2011 13:14:23   
TAMIKA3
moram še user posted image ... potem je na vrsti user posted image in RR ... upam, da bo katera tukaj user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
25.1.2011 13:14:42   
MIHAILO
Zivjo punce ...malo sem vas prebrala...
SJJM midva sva tudi te postelje gledala ampak sva se potem odlocla da ne bova ker sva hotla 190x90 met..drugac so pa full lepe...
CEBEL hvala za lepe zelje
TAMIKA ne shoppping ni kej pomagal,bo treba seuser posted image

No jaz sem bila danes na ctgju,zdr.pogledal ctg in me narocil v cet.ce ne bo ze prej kaj..tole ko gres cez rok je tko zoprno,ko pol sam cakas in cakas kdaj bo...majhne krceke ze mam po trebuhu pa ponoci mi trebuh full otrdeva,ampak ni se zares...

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
25.1.2011 13:14:43   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ... vam povem zvečer, če mi uspe user posted image

upam,da je kakšna lepa novičkauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
25.1.2011 13:16:31   
Čebel@
mihailo....se mi prav smiliš,vešuser posted image ...držim pesti,da bo čimprej za tabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
25.1.2011 13:19:12   
brkn83
Evo js sem končala z delom.

Zdej pa kuham kosilo. Danes kr gobova juha in buhtlji. Juha se že kuha, zdele pa še za buhlje zamesim testo

Deja. - super da je praznovanje uspelo.

Srečanje - ja res bi bilo fajn če bi bilo kakšno. Sej js bi ga organizirala, sam potem itak nobene ne bi bilo, ker bi bil na celjskem

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
25.1.2011 13:20:16   
Urša08
Tamika, čebela hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj mi tud skoz govori da naj se ne sekiram, saj vem da mate prav user posted image user posted image user posted image

Tamika jaz navijam za user posted image user posted image pa sej ni važen spol, čeprav bi ti punčko iz srca privoščilauser posted image . Pravijo da so fantki mamine mazice, punčke pa očkove, no pr nas je zaenkrat še obratno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
25.1.2011 13:21:33   
Urša08
Mihailo tebi pa želim čim hitrejši, neboleč in lep porod brez rezanjauser posted image . Pa ko se bodo popadki začeli samo razmišljaj da te do svoje princeske loči samo še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
25.1.2011 13:21:47   
MIHAILO
Zivjo punce ...malo sem vas prebrala...
SJJM midva sva tudi te postelje gledala ampak sva se potem odlocla da ne bova ker sva hotla 190x90 met..drugac so pa full lepe...
CEBEL hvala za lepe zelje
TAMIKA ne shoppping ni kej pomagal,bo treba seuser posted image

No jaz sem bila danes na ctgju,zdr.pogledal ctg in me narocil v cet.ce ne bo ze prej kaj..tole ko gres cez rok je tko zoprno,ko pol sam cakas in cakas kdaj bo...majhne krceke ze mam po trebuhu pa ponoci mi trebuh full otrdeva,ampak ni se zares...

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
25.1.2011 13:22:42   
Čebel@
srečanje:bi bile za,da bi ga imele spomladi(npr. maja) eno nedeljo skupaj z user posted image -piknik???

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Spanje.
пеперутка16

Koliko je vaš otrok ponoči spal brez prebujanja pri starosti 6 mesecev?

10 - 12 h. (50%)

5 - 6 h. (12%)

3 - 4 h. (0%)

Druge ure. (38%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!