sasek79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wolfina Pozdravljene, malo vas berem tu in tam, na seznamčku pa ta mesec nisem.. Paše malo odklopa, sem prav dobre volje ta mesec, pa sem rekla, da pridem malo dobre volje še sem zasejat. Se mi zdi, da ob tako modrem seznamčku ne bo odveč! Kje je skrivnost? Hja, odločila sem se, da bom srečna, in sem. Smešno se sliši, ampak se obnese. Kaj se češ sekirat, saj ne pomaga. Narediš nekaj dobrega zase (telovadba, sprostitev, zdrava hrana...), nekaj dobrega za druge (a sploh veste, kako malo je treba? Nasmešek mimoidočemu, odstopiš sedež na busu, podariš € revežu - ma pomaga ko raketa!) in se prec boljš počutiš. In potem je dejansko vse lažje. Ja, tudi zgubi svojo moč sejanja slabe volje. Poskusite, nič vas ne stane Korinca in anonimna, tudi vama bo to pomagalo.. nimaš kaj, naravi je treba zaupati.. je že bilo prav tako, naslednjič pa držim pesti za zdravo nosečnost in otročka! Jaz sicer pričakujem črtici čez kak dan - dva (evo moj optimizem), sem pa že sanjala, da sem nalulala plusek - in se zbudila. In šla delat test, nalulala plusek!! In se žal še enkrat zbudila. Sanje v sanjah, groza! V glavnem, punce: glavo gor, testke v roke in pluske nalulat! Če ne ta mesec, pa februarja, do takrat se svet ziher še ne bo podrl! In pa , brez tega ni nič Evo, navijam. Predvsem za veselje do življenja, takoj za tem pa za pluske, za vse nas, ki upamo! Super si. Tudi jaz sem se odločila, da do nadaljnega ne bom na nobenem seznamu in da tudi RR za nekaj časa dam na stran. Sem prepričana, da bo več uspeha, kot če bom skoz na RR visela. Dokler nisem bila prvič noseča, nisem vedela, da RR sploh obstaja. Je bilo manj stresno.
|