|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
24.1.2011 16:25:55   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Dan,

za nami je pa taka noč, da se je rajši ne bi spominjala...mali je tako trmast ratal, da postaja že zelooooo nevzdržno. Ponoči trmari, ker si nekaj namisli...user posted image user posted image . Spali torej nismo nič...zjutraj sem ga prej peljala v vrtec, jaz pa šla na terapije.

user posted image user posted image user posted image
Te pa še kako razumem-dali skozi,se je pa stanje precej izboljšalo-ok zbujamo se malo več,ker hodi lulat ponoči,ampak trme pa več ni.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
24.1.2011 16:26:34   
botrca
Sami0804 kaj si tudi imela trmarjenje ponočiuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
24.1.2011 16:33:14   
elevitka

Glede morja: mi še ne vemo kdaj bomo šli, če bomo šli. Je pa Jan bil star 8 mesecev, ko smo šli prvič in je bilo super user posted image  user posted image  user posted image . Jaz bi šla v Pulo, Fažano, Medulin...moj pa še ne ve.

jaz sem že 6 let zapored v Medulinu- pa mi počasi že preseda ... bi rada kaj novega vidla (sicer pa je kamenjak zakon - ampak tja ga ne morem vlečt-malega mislimso same skale voda pa biserno čista- to bo pol na vrsto prišlo ko bo mali že sam hodil okoli ) user posted image

na netu berem lošinj da je fajn, krk malinska, hvar hvar, brač-bol otok vis, pa cres.... sam to so vse otoki - tu sem pa malo skeptična iz istih razlogov kot Rina (pa še odvisen si od voznega reda trajekotv)

tud meni najbolj diši Dalmacija ker tam je pravi pojem morja.... pa voda bolj topla... samo naš mulc ne zdrži dolgo pri miru... pa nevem če nebi bil vik in krik v avtu

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
24.1.2011 16:34:15   
elevitka

Dan,

za nami je pa taka noč, da se je rajši ne bi spominjala...mali je tako trmast ratal, da postaja že zelooooo nevzdržno. Ponoči trmari, ker si nekaj namisli...user posted image user posted image . Spali torej nismo nič...zjutraj sem ga prej peljala v vrtec, jaz pa šla na terapije.

Pol sem šla v mesto, sva z mojim šla do mehanika, pol pa sem ga peljala v službo. Šla na borzo, spar in lidl in domov. Se najedla in šla malo spat. Zdaj pa že imam malega doma in se pridno igra. Jaz pa še moram kuhinjo v red spravit pa nekaj za jest naredit.

mi tud mamo že lep čas trmo na sporedu ponoči - zato te razumem

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
24.1.2011 16:36:33   
sami0804

Vprašaj rajše,kaj vse NISMO imeli pri tej naši princesiuser posted image ...ja,trmarenje-se je vleklo ena dva tri mesece-se je drla ko zmaj,pa nič ji ni pasalo,kaj si ji naredo-če sem jo vzela na roke,se je otepala ko opica,ko sem jo dala nazaj v v posteljo,je padla v totalno histerijo...te pa bodi pametenuser posted image ...pol pa naenkrat prenehalo...se ne morem spomnit,kdaj se je nazadnje drla histerično ponočiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
24.1.2011 16:37:45   
elevitka

Tole me pa malo skrbi:

http://www.delo.si/clanek/137615

Počasi bomo delali zastonj...user posted image

itak udri po najšibkejših... mamicu jim spalim bezobraznu... te pa še dvigujejo dobo za pokoj- pismo pa saj bomo šli iz šihta direkt v grob počasi al zarad zdelanosti od dela ali pa zarad lakote k er z mizerno plačo nebomo sposobni položnic pokrit, kaj šele kaj za jest kupit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
24.1.2011 16:38:20   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

mi tud mamo že lep čas trmo na sporedu ponoči - zato te razumem

in kaj dela? moj se zbudi kar na lepem in hoče k meni, ampak da ga pridem iskat...pa mu rečem, da zna sam in da mamo križ boli da ga ne more nosit on pa se vsede, roke prekriža trmari, ko pa luč vgasnem pa jok ko zverina...po....zdla bomuser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
24.1.2011 16:38:23   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Vprašaj rajše,kaj vse NISMO imeli pri tej naši princesiuser posted image ...ja,trmarenje-se je vleklo ena dva tri mesece-se je drla ko zmaj,pa nič ji ni pasalo,kaj si ji naredo-če sem jo vzela na roke,se je otepala ko opica,ko sem jo dala nazaj v v posteljo,je padla v totalno histerijo...te pa bodi pametenuser posted image ...pol pa naenkrat prenehalo...se ne morem spomnit,kdaj se je nazadnje drla histerično ponočiuser posted image

kot da čitam sebe ....user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
24.1.2011 16:40:00   
sami0804

na netu berem lošinj da je fajn, krk malinska, hvar hvar, brač-bol otok vis, pa cres.... sam to so vse otoki - tu sem pa malo skeptična iz istih razlogov kot Rina (pa še odvisen si od voznega reda trajekotv)

to gre meni tudi na živce-ko pomislim na trajekt,me mineuser posted image ,edino Krk je vredi ,ker se pelješ čez most.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
24.1.2011 16:40:40   
botrca

bila in je krk boljši...lošinj ena sama skala...ostalo pa svetovno...tako čistega morja še nisem vidla...niti ene same travice ali pa alge...super no.

Aja, kar se pa tiče vožnje: midva tudi gledava da se ne vozimo dolgo...vedno pa gremo ponoči ko mali spi.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
24.1.2011 16:41:25   
botrca

to gre meni tudi na živce-ko pomislim na trajekt,me mineuser posted image ,edino Krk je vredi ,ker se pelješ čez most.

mene pa ne moti trajekt user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
24.1.2011 16:41:45   
botrca
Alenkapet juhu...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
24.1.2011 16:42:36   
botrca

ok, tolažba: bo minlo user posted image ...samo, da ne bom prej pristala na Pohorju.

< Sporočilo je popravil botrca -- 24.1.2011 16:43:26 >

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
24.1.2011 16:44:37   
botrca

Tole me pa malo skrbi:

http://www.delo.si/clanek/137615

Počasi bomo delali zastonj...user posted image

itak udri po najšibkejših... mamicu jim spalim bezobraznu... te pa še dvigujejo dobo za pokoj- pismo pa saj bomo šli iz šihta direkt v grob počasi al zarad zdelanosti od dela ali pa zarad lakote k er z mizerno plačo nebomo sposobni položnic pokrit, kaj šele kaj za jest kupit user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res...jaz že celi dan o tem razmišljam in ne vidim nič dobrega...mislim, da bo treba vdarit eno revolucijo saj to ne more bit res...user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
24.1.2011 16:45:25   
sami0804

Robinzonske z eno normalno delujočo trgovino,na pa tak kot v Malem Lošinju (Nerezine-Lopar),ko dela trgovina od 8-12 in zvečer od 18-20 ureuser posted image ...aja pa kiosk z sladoledom-obvezno!!!user posted image user posted image

se oni tudi hodijo kopatuser posted image ...pa saj ob tej uri ne hodiš kam aliuser posted image

Ne vem,no-trgovina zaprta med 12 in 18 uro je v nekem turističnem kraju meni malo mimo-glede na to,da mi takrat nismo na plaži(gremo ob 12-12.30 s plaže in okrog 16-16.30 nazaj na plažo...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
24.1.2011 16:46:00   
elevitka

mene pa ne moti trajekt user posted image

mene tud drugače ne - sam če se bog ne daj kaj zgodi se ti itak vožnja vleče... pol pa še moreš čakat na trajekt - ker ne pride glih ko bi si sprdnil- ima vozni red... zato mi to ni najbolj ...

botrca si bila na Krku - Malinska ?

saj morje je ok... sam po slikah sodeč (to pa ni realno sicer- se mi zdi da se zvečer nimaš kam dat)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
24.1.2011 16:46:47   
botrca

Ne vem,no-trgovina zaprta med 12 in 18 uro je v nekem turističnem kraju meni malo mimo-glede na to,da mi takrat nismo na plaži(gremo ob 12-12.30 s plaže in okrog 16-16.30 nazaj na plažo...

mogoče pa glih takrat nimajo kaj dosti dela, pa zaprejo...zvečer pa itak akcija...user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
24.1.2011 16:49:57   
botrca

botrca si bila na Krku - Malinska ?

ne, prav na Krku in bi šla spet user posted image ...pa glih Krk je mesto kjer se dogaja in to res dogaja...user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 24.1.2011 16:50:43 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
24.1.2011 16:54:16   
botrca
Pa še to, če katera uporablja:

http://www.zurnal24.si/slovenija/iz-prodaje-umaknili-otroske-sampone-199693/clanek

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
24.1.2011 16:55:14   
Arwenko
Meni se hoče danes zmešat...ta otrok ni spal od 9h zjutraj niti 5 minut no...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
24.1.2011 16:55:17   
sami0804

bila in je krk boljši...lošinj ena sama skala...ostalo pa svetovno...tako čistega morja še nisem vidla...niti ene same travice ali pa alge...super no.

Aja, kar se pa tiče vožnje: midva tudi gledava da se ne vozimo dolgo...vedno pa gremo ponoči ko mali spi.

Ne bo držalouser posted image -maš lepe plaže na Lošinju-tu,kjer smo hodili mi,je prodnat zaliv,super za otroke...edino...trgovina jauser posted image   pa Čikat je zelo lepi in znan na Lošinju,pa še bi se našlouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
24.1.2011 16:55:23   
botrca
http://www.ius-software.si/DnevneVsebine/Kolumna.aspx?id=62326

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
24.1.2011 16:57:30   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Meni se hoče danes zmešat...ta otrok ni spal od 9h zjutraj niti 5 minut no...user posted image

ojej,bogi...A. in mamiuser posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
24.1.2011 17:00:07   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

user posted image user posted image user posted image , ga boš pa dala zvečer prej spat

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
24.1.2011 17:01:28   
botrca

Ne bo držalouser posted image -maš lepe plaže na Lošinju-tu,kjer smo hodili mi,je prodnat zaliv,super za otroke...edino...trgovina jauser posted image   pa Čikat je zelo lepi in znan na Lošinju,pa še bi se našlouser posted image

katera, ki user posted image ...to kar smo mi prečekirali pa se peljali ne vem kam...nikjer vidla normalne plaže same skale...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Vrtec
Siana

Se je vaš otrok hitro navadil vrtca?

Da (83%)

Ne (17%)

Število vseh glasov: 59

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!