Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 9:11:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dan Spali sva porazno Okrog 32h se je začela premetavat in jamrat, pol je nazaj zaspala, pol pa od enih akcija vstala že 6.20, zdaj pa spi - upam, da malo dlje, kot ponavadi, ker sem utrujena, da komaj gledam Poleg tega pa še prehlajena ko... eh Kašljam ko stari ded, z nosa mi teče, glava me boli Sem pa od včeraj tak jezna na mojga presneti ded. saj vem pridejo taki dnevi, samo sem ugotovila, da tak ne bo šlo naprej eh, vse me muči - mala je bolana, jaz sem bolana, najin odnos je v 3 p.m. (pardon izrazu )
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 9:12:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sem pa tak prehlajena, da komaj diham. Pri nas v Brezju sneži, pa ne bi rablo. Ste vidle danes imamo že: 1 3 3 1. jaz tudi prehlajena, se mi zdi, da so z malega šli name bacili. pa pri nas na taboru tudi sneži rahlo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 9:13:04
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Velja te za kafe v četrtek ob 10-h v SO?Arwenko-se nam pridružiš na kavi? zaenkrat z moje strani ja jaz tudi ja, če bo zdravstveno stanje kolko tolko. tiste, ki pa v čet. ne morete, pa se lahko že v torek dobite(mo). jaz mam večinoma vedno cajt , pa moram kar nekaj kav noter spravit. Jaz še delam v torek,ne bo šlo.Po sredi pa lahko vsak dan,ker bom v bolniški že! botrca in elevitka sta rekli, da jima bolj v torek paše, tak da sem mislila, da bi mele ta teden duplo kavo - ene v torek, druge v četrtek. Kak se mi lušta kavica z vami... Sem se tak veselila, zdaj pa to Bo že.. Upam, da bo tudi naslednji teden kakšna kavica na sporedu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 9:14:51
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dan Spali sva porazno Okrog 32h se je začela premetavat in jamrat, pol je nazaj zaspala, pol pa od enih akcija vstala že 6.20, zdaj pa spi - upam, da malo dlje, kot ponavadi, ker sem utrujena, da komaj gledam Poleg tega pa še prehlajena ko... eh Kašljam ko stari ded, z nosa mi teče, glava me boli Sem pa od včeraj tak jezna na mojga presneti ded. saj vem pridejo taki dnevi, samo sem ugotovila, da tak ne bo šlo naprej eh, vse me muči - mala je bolana, jaz sem bolana, najin odnos je v 3 p.m. (pardon izrazu ) podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 9:15:27
|
|
|
|
rina22
|
ly in bambi, hvala za objemčke Trenutno ravno razmišljam, ali rabim objemčke ali eno poteno brco v rit, da se skup spravim in nekaj naredim s svojega življenja Že celo jutro nekaj filozofiram
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 9:16:08
|
|
|
|
bambixxx
|
mi2 sva pa danes za posvetovalnico in cepljenje naročena. a naj sploh grem, glede na to, da sva oba prehlajena? moram poklicat pol pa vprašat. saj bolanih otrok ne cepijo, ali?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 9:20:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi2 sva pa danes za posvetovalnico in cepljenje naročena. a naj sploh grem, glede na to, da sva oba prehlajena? moram poklicat pol pa vprašat. saj bolanih otrok ne cepijo, ali? Ne.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 9:20:33
|
|
|
|
Lenči_
|
Jutro, mi smo tudi imeli neko čudno noč. M. se je vlko zbujala, pa nekaj premetavala. Vrjetno je kakšen zobek spet na sporedu. Kavico sem tud že spila. M. se igra v stajici že pol ure
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 9:21:43
|
|
|
|
arabela*
|
Morning Sneg ....drugače pa pasal sprehod do vrtca...M je zaspala, moj jne šel delat.....jaz pa grem nadaljevanko pogledat, potem pa se malo učit
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 9:22:04
|
|
|
|
Lenči_
|
rina ne sekiraj se! bambixxx načeloma če so dojenčki bolani jih ne cepijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 9:22:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly in bambi, hvala za objemčke Trenutno ravno razmišljam, ali rabim objemčke ali eno poteno brco v rit, da se skup spravim in nekaj naredim s svojega življenja Glede na situacijo potrebuješ . Za brco v rit pa moreš sama presodit. Jo pa jaz trenutno rabim da se vstanem in začnem nekaj delat. IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Že celo jutro nekaj filozofiram Če je pa taki turoben dan.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 9:22:51
|
|
|
|
arabela*
|
Ly...mislim da si ti zadnjič okol stanovanja spraševala....znanka ima cel objekt v Kamnici, kjer oddaja ene par stanovanj....tak da če boš želela inf...mi javi
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 9:23:46
|
|
|
|
ly117
|
Ja nič, samo se ne bo nič naredilo. Se ob pavzi javim.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 9:25:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly...mislim da si ti zadnjič okol stanovanja spraševala....znanka ima cel objekt v Kamnici, kjer oddaja ene par stanovanj....tak da če boš želela inf...mi javi Kamnica mi je predaleč. Sice pa hvala za inf. Pa verjetno bomo ostali. Se bomo že nekako zmenli.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 10:13:34
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Velja te za kafe v četrtek ob 10-h v SO?Arwenko-se nam pridružiš na kavi? Kafe z veseljem, samo morm videt kak bom časovno, pa kak možek dela, da se zoorganiziram, pa pridem v MB. Ne pa se na mene ozirat, če bom lahko bom prišla, če ne pa ne, tako da ve se kr same za termin zmenite, jaz pa bom probala priletet, če ne tokrat pa naslednjič
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 10:22:26
|
|
|
|
majakla
|
Za nič mi ni, pa itak nimam cajta, si non-stop nos brišem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 10:35:09
|
|
|
|
elevitka
|
DAN! mater ste načvekale- saj zato pa sneži kaj zdaj kdaj bo kava torek al ne ? za morje sem ujela nekaj da ste se menle - kam je sploh pametni it ? da maš senco za otroka na plaži (pa ne da morem ob 7 zjutraj že brisačo dol nosit da zazihram plac), da ni gužve, da je obala položna in ne takoj globoka, pa da so kamenčki - ne beton ali skale
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 10:40:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj zdaj kdaj bo kava torek al ne ? jaz sem predlagala torek in četrtek, pa se razporedimo, če ste za
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 10:43:36
|
|
|
|
Arwenko
|
Morje...se jaz tudi priporočam za kak nasvet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 10:50:22
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj zdaj kdaj bo kava torek al ne ? jaz sem predlagala torek in četrtek, pa se razporedimo, če ste za ja sam nisem zasledila da bi kera napisala kdaj pride razen matcar za četrtek.... sama ziher nem sedela nekje
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 10:53:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj zdaj kdaj bo kava torek al ne ? jaz sem predlagala torek in četrtek, pa se razporedimo, če ste za ja sam nisem zasledila da bi kera napisala kdaj pride razen matcar za četrtek.... sama ziher nem sedela nekje Jaz pridem v četrtek, pa Sami, pa Ly, pa Katy verjetno. Kje jutri, pol pa povem?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 11:12:31
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj zdaj kdaj bo kava torek al ne ? jaz sem predlagala torek in četrtek, pa se razporedimo, če ste za ja sam nisem zasledila da bi kera napisala kdaj pride razen matcar za četrtek.... sama ziher nem sedela nekje Jaz pridem v četrtek, pa Sami, pa Ly, pa Katy verjetno. Kje jutri, pol pa povem? ok... večina za četrtek...pol pa odpade torek... se pridružim kdaj drugič
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 11:17:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka za morje sem ujela nekaj da ste se menle - kam je sploh pametni it ? da maš senco za otroka na plaži (pa ne da morem ob 7 zjutraj že brisačo dol nosit da zazihram plac), da ni gužve, da je obala položna in ne takoj globoka, pa da so kamenčki - ne beton ali skale mi bomo definitivno šli v Umag...če gremo..
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 11:20:02
|
|
|
|
arabela*
|
eh....prebrala malo vrednostne papirje...pa se je že M hotela zraven mene učiti... ...nima smisla..... ..bude kako bude.... Sva si skodelico sladkarij in smokijev raje privoščile, vsaka na svojem koncu sobe glede kavice...ne vem....mi je itak predaleč tam do pobrežja....za četrtek pa že imam neke plane.....ne vem....priznam pozimi nisem glih neki kofetkar...poleti bom pa itak spet visela zraven
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 24.1.2011 11:22:09
|
|
|
|
marta82
|
Mi gremo letos na Pašman (Kraj), nisem še bila, ampak sosedje, ki grejo z nami so bili že 3x tam in je baje super. Apartmaji so ob plaži, voda je nizka (mivka), ni gneče. Je pa to malo selo, če hočeš kaj življenja se moraš peljat 3 km.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.