![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:16:34
|
|
|
|
majakla
|
Ponavadi so vsi isti šmorn ali slabši, al ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:17:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jaz tudi...samo to moje drugo dete mi je že tolo skrbi naredlo s svojim zdravjem,da sem že pol doktora poleg nje neprostovoljno ja, saj čist razumem. kot pravim - naša je zdaj prvič tak bolana in normalno, da sem totalni laik pa tudi na sploh, si full težko zapomnim imena za raznorazna zdravila če jih je pa tolko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:17:32
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla 1. je nekaj slišala na pljučkih, smo dobili pumpico in se je hitro popravilo, 2. mu ni in padla vročina, pa je imel hudo gnojno angino. koliko vem,si hodila k p,samo so te malo šetali okoli-samo to je spet druga tema-tudi nam oz.našemu otroku znana Točno ja, pikolino , niso nič vidli, pol pa so, ko je ... Eh, saj pravim, sama nisem bila desetino toliko pri dr. kot z Nikom, se jih izogibam na km in km. Jap...to sem mislila...me ima včasih,da bi p menjala-bom vidla zdaj v kratkem,ko gre Mitja itak k šolskemu zdr. vidve imate enako P za otročke? katero pa, če smem vprašat? ker jaz bi jo nekam prepisala, pa ne vem, kam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:17:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa kaj sta vidle koliko je že ura - SPAT! Pa ne bom vaju spraševala, katera mi pride posodo pomit, ker samo obljubljate, pol pa tema. saj že grem, no posodo še mam tudi jaz za pomit, tak da - lahko prineseš sem ali pa jaz tja pa se družime poleg posode to bi blo fajn, pa še SportBili torbico bi imela, pa ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:18:29
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Uuu mater, to je bil tiskarski škrat. opicaaaaa Kje, kje???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:18:48
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jaz tudi...samo to moje drugo dete mi je že tolo skrbi naredlo s svojim zdravjem,da sem že pol doktora poleg nje neprostovoljno ja, saj čist razumem. kot pravim - naša je zdaj prvič tak bolana in normalno, da sem totalni laik pa tudi na sploh, si full težko zapomnim imena za raznorazna zdravila če jih je pa tolko pa še imena so podobna da ne govorim o tistem doooooooooooolgem imenu svečk, ko niti približno ne vem, kak se izgovori, ne da bi si zapomnila npr
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:19:32
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa kaj sta vidle koliko je že ura - SPAT! Pa ne bom vaju spraševala, katera mi pride posodo pomit, ker samo obljubljate, pol pa tema. saj že grem, no posodo še mam tudi jaz za pomit, tak da - lahko prineseš sem ali pa jaz tja pa se družime poleg posode to bi blo fajn, pa še SportBili torbico bi imela, pa ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:19:59
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa kaj sta vidle koliko je že ura - SPAT! Pa ne bom vaju spraševala, katera mi pride posodo pomit, ker samo obljubljate, pol pa tema. Moja je celo oprana Spat pa bi tudi že lahko šla,ja...nimam pojma kaj bom naredla,ko se bo mala zbudila-ponavadi spije flašo mleka Ni mi težko mleka zagret,če bi vedla,da ne bom pol pojstle preoblačla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:20:17
|
|
|
|
majakla
|
Ana** Marija, moja Ana** Mari, ... Boš kako rekla, Čeeer pa to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:21:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ponavadi so vsi isti šmorn ali slabši, al ne? tega se je za bat...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:21:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ana** Marija, moja Ana** Mari, ... Boš kako rekla, Čeeer pa to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:21:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa kaj sta vidle koliko je že ura - SPAT! Pa ne bom vaju spraševala, katera mi pride posodo pomit, ker samo obljubljate, pol pa tema. Moja je celo oprana Spat pa bi tudi že lahko šla,ja...nimam pojma kaj bom naredla,ko se bo mala zbudila-ponavadi spije flašo mleka Ni mi težko mleka zagret,če bi vedla,da ne bom pol pojstle preoblačla Moja bi tudi (celo) bila, če me nebi motile. Če bruha pa mleko ni glih fajn. Čajčka nebi pila?
< Sporočilo je popravil majakla -- 19.1.2011 23:23:00 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:22:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla to bi blo fajn, pa še SportBili torbico bi imela, pa ... jaz tudi..... mater je bla vredi risanka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:23:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa kaj sta vidle koliko je že ura - SPAT! Pa ne bom vaju spraševala, katera mi pride posodo pomit, ker samo obljubljate, pol pa tema. Moja je celo oprana Spat pa bi tudi že lahko šla,ja...nimam pojma kaj bom naredla,ko se bo mala zbudila-ponavadi spije flašo mleka Ni mi težko mleka zagret,če bi vedla,da ne bom pol pojstle preoblačla Če bruha pa mleko ni glih fajn. Čajčka nebi pila? niti v sanjah....mi flašo v glavo flikne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:23:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Spat pa bi tudi že lahko šla,ja...nimam pojma kaj bom naredla,ko se bo mala zbudila-ponavadi spije flašo mleka Ni mi težko mleka zagret,če bi vedla,da ne bom pol pojstle preoblačla naša pa sploh več noče pit mleka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:23:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Uuu mater, to je bil tiskarski škrat. opicaaaaa Kje, kje???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:25:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 vidve imate enako P za otročke? katero pa, če smem vprašat? ker jaz bi jo nekam prepisala, pa ne vem, kam Dr.Skokovo...baje ne sprejema več ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:25:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 niti v sanjah....mi flašo v glavo flikne Te pa ne riskiraj, pazi frizuro. Aja, morda pa ne bo bruhala. Za vsak slučaj pa, pripravi lavor, brisače, ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:25:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Spat pa bi tudi že lahko šla,ja...nimam pojma kaj bom naredla,ko se bo mala zbudila-ponavadi spije flašo mleka Ni mi težko mleka zagret,če bi vedla,da ne bom pol pojstle preoblačla naša pa sploh več noče pit mleka Mi ga še sploh nikoli nismo - bi ga morali?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:27:09
|
|
|
|
majakla
|
Ana** - banana!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:27:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Spat pa bi tudi že lahko šla,ja...nimam pojma kaj bom naredla,ko se bo mala zbudila-ponavadi spije flašo mleka Ni mi težko mleka zagret,če bi vedla,da ne bom pol pojstle preoblačla naša pa sploh več noče pit mleka Naša pa cele dneve na mleku preživi...oz.noči...ja vem,kriva sem Bi mi pasalo,če bi se malo odvadla,vsaj ponoči,donda velika
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:27:51
|
|
|
|
majakla
|
Grem posodo pomit, sem kuj nazaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:29:19
|
|
|
|
rina22
|
Jeeeeeeeee, moj je prišo že
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:29:44
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 niti v sanjah....mi flašo v glavo flikne Te pa ne riskiraj, pazi frizuro. Aja, morda pa ne bo bruhala. Za vsak slučaj pa, pripravi lavor, brisače, ... Pudl frizuro,ja Mogoče pa se sploh zbudila ne bo...glede na to,da ne bo rabla it lulat ponoči
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 23:30:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Spat pa bi tudi že lahko šla,ja...nimam pojma kaj bom naredla,ko se bo mala zbudila-ponavadi spije flašo mleka Ni mi težko mleka zagret,če bi vedla,da ne bom pol pojstle preoblačla naša pa sploh več noče pit mleka Mi ga še sploh nikoli nismo - bi ga morali? podnapise prosim! Nik ne pije mleka??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčkeTudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.