![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:43:17
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 čer je katera še tu? zdaj pa RES nisem več na tekočem bom mogla it malo brat za nazaj pri nas nič novega, razen tega, da je moj od tega tedna naprej doma, pa za izpite se bo potrebno začet aktivno pripravljat izpite?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:44:25
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa fajn,da je tvoj malo fraj-bo ti pasalo Ma ja, samo se tudi uči, ko pa ne, pa ma za službo vseeno dost dela, čeprav je doma Pa še danes je popoldne izvedo, da mora it v nočno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:45:19
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: rina22 čer je katera še tu? zdaj pa RES nisem več na tekočem bom mogla it malo brat za nazaj pri nas nič novega, razen tega, da je moj od tega tedna naprej doma, pa za izpite se bo potrebno začet aktivno pripravljat izpite? Ja, ja, midva sma še oba študenta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:45:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa fajn,da je tvoj malo fraj-bo ti pasalo Ma ja, samo se tudi uči, ko pa ne, pa ma za službo vseeno dost dela, čeprav je doma Pa še danes je popoldne izvedo, da mora it v nočno eh...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:45:32
|
|
|
|
tasa_m
|
elevitka, pridem k tebi z vsemi mojimi dokumentacijami in bove računali, komu se slača da jo ma. Okej? Jutri bo poklical na upravo in reko, naj mu je ne dajejo več v olajšavo pr plači. Te pa jo bom drugo leto dala jaz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:45:40
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa fajn,da je tvoj malo fraj-bo ti pasalo Ma ja, samo se tudi uči, ko pa ne, pa ma za službo vseeno dost dela, čeprav je doma Pa še danes je popoldne izvedo, da mora it v nočno kaj pa se vidva tako vneto učita, če smem zvedet?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:47:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa fajn,da je tvoj malo fraj-bo ti pasalo Ma ja, samo se tudi uči, ko pa ne, pa ma za službo vseeno dost dela, čeprav je doma Pa še danes je popoldne izvedo, da mora it v nočno eh... ja tak, da bo spet težko zaspat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:47:34
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: rina22 čer je katera še tu? zdaj pa RES nisem več na tekočem bom mogla it malo brat za nazaj pri nas nič novega, razen tega, da je moj od tega tedna naprej doma, pa za izpite se bo potrebno začet aktivno pripravljat izpite? Ja, ja, midva sma še oba študenta in kaj študirata? sori, sem radovedna...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:47:39
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa fajn,da je tvoj malo fraj-bo ti pasalo Ma ja, samo se tudi uči, ko pa ne, pa ma za službo vseeno dost dela, čeprav je doma Pa še danes je popoldne izvedo, da mora it v nočno kaj pa se vidva tako vneto učita, če smem zvedet? ti pošljem na zs
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:49:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka, pridem k tebi z vsemi mojimi dokumentacijami in bove računali, komu se slača da jo ma. Okej? Jutri bo poklical na upravo in reko, naj mu je ne dajejo več v olajšavo pr plači. Te pa jo bom drugo leto dala jaz pa ne pozabi na tortičin predlog tega: Koliko pa ima tvoj povprecno bruto na mesec? Ker,ce nima neke bajne place potem ti tole zraven izpolni,da visek ne ostane na dursu Uveljavljam razliko do celotne višine posebne olajšave za vzdrževane družinske člane, za katere posebno olajšavo uveljavlja zavezanec_______________, z davčno številko ________________ .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:49:39
|
|
|
|
bambixxx
|
kak pa je z tem vzdrževanim članom, če imaš s.p. in si plačuješ minimalne prispevke? se verjetno ne splača, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:51:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ste vse šle ajo ajo? lepo ajajte! majakla nekaj štrajka...vedno se buni,da nima s kom za čvekat-zaj je pa ni Koga ni? Pa kdo pravi, da me ni? Evo me - pa tu saaaam!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:51:39
|
|
|
|
rina22
|
kaj se to menite za olajšave? moj je lani, ko je dobo ven izračun za dohodnino, klical in je nesel neke papirje gor in jo ma kot oljšavo oz. vzdrževanega člana - to je to????? ali se to kaj mora vsako leto dajat?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:51:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kak pa je z tem vzdrževanim članom, če imaš s.p. in si plačuješ minimalne prispevke? se verjetno ne splača, ne? to pa ne bi vedla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:52:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ste vse šle ajo ajo? lepo ajajte! majakla nekaj štrajka...vedno se buni,da nima s kom za čvekat-zaj je pa ni Koga ni? Pa kdo pravi, da me ni? Evo me - pa tu saaaam!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:52:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ste vse šle ajo ajo? lepo ajajte! majakla nekaj štrajka...vedno se buni,da nima s kom za čvekat-zaj je pa ni vidim ja, pa skoz je gor prijavljena Alo, pssst.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:53:51
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ste vse šle ajo ajo? lepo ajajte! majakla nekaj štrajka...vedno se buni,da nima s kom za čvekat-zaj je pa ni vidim ja, pa skoz je gor prijavljena Alo, pssst. kaj psssst? saj ne bom okoli govorila!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:54:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kaj se to menite za olajšave? moj je lani, ko je dobo ven izračun za dohodnino, klical in je nesel neke papirje gor in jo ma kot oljšavo oz. vzdrževanega člana - to je to????? ali se to kaj mora vsako leto dajat? Če jo ima na firmi,skozi celo leto-potem verjetno ne,če pa uveljabla na dursu pri napovedi dohodnine,potem pa mora oddat vlogo do 7.2.2011.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:54:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ste vse šle ajo ajo? lepo ajajte! majakla nekaj štrajka...vedno se buni,da nima s kom za čvekat-zaj je pa ni vidim ja, pa skoz je gor prijavljena Alo, pssst. kaj psssst? saj ne bom okoli govorila! saj smo vse vidle
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:54:50
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kaj se to menite za olajšave? moj je lani, ko je dobo ven izračun za dohodnino, klical in je nesel neke papirje gor in jo ma kot oljšavo oz. vzdrževanega člana - to je to????? ali se to kaj mora vsako leto dajat? boš res mogla nazaj prebrat, ker se že ene 10 strani o tem menimo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:54:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vidim ja, pa skoz je gor prijavljena provocira ženska Kira mi pride perilo zložit do konca, pa pospravit, da ne bom več pro- vucirala???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:55:56
|
|
|
|
rina22
|
dajte mi prosim rečt nekaj.. naša pupa je zdaj prvič resneje prehlajena, pa me zanima, ali jo naj peljem k zdravniku Ker sem danes klicala, pa mi je rekla, da je toliko bolanih otrok, da če ni nič resnejšega, raje ne, ker se lahko res okuži skratka - včasih kašlja (ne redno) in to taki "moker" kašelj, ponoči je mela vročino, pa sma ji dala svečko, pa je bilo v roku 10 min ok, danes je 1x mela malo povišano temperaturo čez dan, pa ko kašlja, se malo čuje kot neko hropenje, pa ne vem, če je mogoče to zaradi tega, ker ne pljune ven, ko se skašlja ali je možno, da je kaj na pljučkah Vem, zmedeno vprašanje, ampak res še nikoli ni bla nekaj bolana, in kak naj te jaz zaj vem, kdaj je resno in kdaj ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:57:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vidim ja, pa skoz je gor prijavljena provocira ženska Kira mi pride perilo zložit do konca, pa pospravit, da ne bom več pro- vucirala??? lahko jaz? prosim prosim!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:57:30
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kaj se to menite za olajšave? moj je lani, ko je dobo ven izračun za dohodnino, klical in je nesel neke papirje gor in jo ma kot oljšavo oz. vzdrževanega člana - to je to????? ali se to kaj mora vsako leto dajat? Če jo ima na firmi,skozi celo leto-potem verjetno ne,če pa uveljabla na dursu pri napovedi dohodnine,potem pa mora oddat vlogo do 7.2.2011. Preko firme je nima, ker dela preko šs. Hvala za info
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 22:58:12
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kaj se to menite za olajšave? moj je lani, ko je dobo ven izračun za dohodnino, klical in je nesel neke papirje gor in jo ma kot oljšavo oz. vzdrževanega člana - to je to????? ali se to kaj mora vsako leto dajat? boš res mogla nazaj prebrat, ker se že ene 10 strani o tem menimo... ja, zgleda, da res se bom potrudla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.