|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
19.1.2011 8:43:27   
TAMIKA3
jutro user posted image

user posted image

da vidim kako dolgo bom lahko tipkala, preden me user posted image zvleče vstran user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
19.1.2011 8:43:56   
brkn83
jutro.

Kako ste kaj???

Js mal boljše, včeraj zvečer sem si savno privoščila in sem zdej kot nova. Sem pa včeraj user posted image  dobla, in me zdej ful trebuh boli, me že dolg ni tko.

Grem zdej mal cote zložit, pa pogledat, če je treba kakstroj oprati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
19.1.2011 8:45:57   
TAMIKA3
petrušk... hvala za pohvale user posted image ... kdaj se vidimo?

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 19.1.2011 8:48:36 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
19.1.2011 8:47:55   
TAMIKA3
brkn... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... savna user posted image ... jaz bi tudi user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
19.1.2011 8:49:06   
brkn83
tamika - pridi, te čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
19.1.2011 8:52:05   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

tamika - pridi, te čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si zrihtam varstvo za user posted image user posted image user posted image , prideva v dvoje user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
19.1.2011 8:54:21   
sjmm
dan!
zvečer smo mel en histerični jok...se zgodi, če ga pustim kje v varstvu...prej nič ne odreagira..k je treba se umirit in spat..pa tak jooookkkkk...d dol padš....ga nism mogla pomirit...pol sva šla pa Housa gledat in je ležal tam na kavču na meni in kr zsapal...pa je še v spanju revček mau pohlipau....pol smo pa kr dobr spal...sm zju3 vstala za Saško....sem ji kavico skuhala, pa je bla še kr slabe volje...sam zju3 nism hotla v njo rinit

petrušk...glede Saške...ima obdobja...zdele je že od soboto čist čudna ima tud eno tako srečo z menstruacijo, da jo včasih ful boli in je bla zdej ponedeljek in torek doma...ji je mami čez prste pogledala, ker sama ve, kako boli boleča tetkauser posted image ...no, sam njena slaba volja in sploh nevolja za karkoli se je kr stopnjevala....sta se pri kosilu še z mojim počla in sm jz čist vn padla...d naj rajš mau negujeta njun odnos...da ni lepšega k oče in hčerka k se fajn razumeta, jz sm to zgubila za 10 let k sm bla mlajša...še dobr da se z očijem zdej fajn razumeva....v glavnem je mau lena in trmasta, pa zdej se neki zveza s čoko princem krha....tko da je kr neki stvari na kupu, pa se včasih sploh ne da z njo pomenit...ko gremo pa v nabavo je pa vedno ceu hudič...pa zna bit tudi zelo prijetno nasmejana in sproščena...najstniki...ni kejuser posted image

kolumbo...ti ga pa razturaš sred noči...upam, da boš opustila enu antibakterijske zadeve...pri nas smo vsi občutljivi na to...tak d sam persil sensitive laufa

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
19.1.2011 8:55:46   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

petrušk... hvala za pohvale user posted image ... kdaj se vidimo?

čaki ni še petek...mormo dat prvo 5 dni vrtca skoz....upam,da nam drug teden rata pridt...ta teden moramo na en rojstni dan v bohinj....
pol pa upam, da res pridemo do prekmurja...si že prav želim....

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
19.1.2011 8:55:49   
Urša08
jutro

Tamika hvala za kavico user posted image kako Tristan in Tian če se ne motim?

Pri nas že bizi jutro, ko mami hoče na rr tamali začutijo in so že vsi pokonciuser posted image user posted image user posted image user posted image . No sedaj smo že vsi popedenčkani in siti. Za zajtrk smo meli corn fleks, za kosilo bodo pa palačinke - si jih je Nejc zaželel in juhicauser posted image .

vas grem mal prebrat

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
19.1.2011 8:57:26   
Urša08
Sem pozabila povedat da je Eva prespala nočko od 21 -5.45 user posted image user posted image user posted image saj to je prespana nočka ane user posted image . A je to sploh normalno user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
19.1.2011 9:00:49   
Urša08
Kolumbo uvau pa ti si čist turbo, ma kapo dol da se ti da ponoč še s cotami ukvarjat, jaz tam po deveti uri ne delam nič več no razen kej v zvezi z otrokiuser posted image user posted image user posted image .

Dej mi povej a si sprobala te mlinotestove tortice? Si me čist zdražla s tistim tomažkomuser posted image user posted image user posted image aja a mi lahko še vašo lansko tortico tomažek pokažeš plisuser posted image . Kako si se pa ti odločila glede tortic? Jaz bi tud kako bolj malo ker smo letos praznovanje odpovedali zaradi Eve tko da bomo mel tortico samo v ožjem krogu mi in babi in dediji.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
19.1.2011 9:01:55   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

dan!
zvečer smo mel en histerični jok...se zgodi, če ga pustim kje v varstvu...prej nič ne odreagira..k je treba se umirit in spat..pa tak jooookkkkk...d dol padš....ga nism mogla pomirit...pol sva šla pa Housa gledat in je ležal tam na kavču na meni in kr zsapal...pa je še v spanju revček mau pohlipau....pol smo pa kr dobr spal...sm zju3 vstala za Saško....sem ji kavico skuhala, pa je bla še kr slabe volje...sam zju3 nism hotla v njo rinit

petrušk...glede Saške...ima obdobja...zdele je že od soboto čist čudna ima tud eno tako srečo z menstruacijo, da jo včasih ful boli in je bla zdej ponedeljek in torek doma...ji je mami čez prste pogledala, ker sama ve, kako boli boleča tetkauser posted image ...no, sam njena slaba volja in sploh nevolja za karkoli se je kr stopnjevala....sta se pri kosilu še z mojim počla in sm jz čist vn padla...d naj rajš mau negujeta njun odnos...da ni lepšega k oče in hčerka k se fajn razumeta, jz sm to zgubila za 10 let k sm bla mlajša...še dobr da se z očijem zdej fajn razumeva....v glavnem je mau lena in trmasta, pa zdej se neki zveza s čoko princem krha....tko da je kr neki stvari na kupu, pa se včasih sploh ne da z njo pomenit...ko gremo pa v nabavo je pa vedno ceu hudič...pa zna bit tudi zelo prijetno nasmejana in sproščena...najstniki...ni kejuser posted image

kolumbo...ti ga pa razturaš sred noči...upam, da boš opustila enu antibakterijske zadeve...pri nas smo vsi občutljivi na to...tak d sam persil sensitive laufa

ja sj...najstniki so res obremenjeni dan danes...a še čoko princ težavice...ja no pol pa en košek objemčkov za tvojo saško in da čimprej mine slaba volja.....

majčija boš mogla pa mal večkrat za kako urco pustit v varstvu, da se bo navadu tud brez mamice bit kakšno urco...sam k so taki sončki, ane...
včer je eva hotla z babi v bohinj, k je bla pr nas....me je kr stisnlo, k sm vidla da je v bistvu že prpravlena, da bi kakšen dan bla pr komu drugmu....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
19.1.2011 9:02:22   
Urša08

ko si zrihtam varstvo za user posted image user posted image user posted image , prideva v dvoje user posted image user posted image

kje bo pa ta četrto dete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
19.1.2011 9:04:47   
Urša08
Sjmm boga Saška , ma sej k smo bili mi najstniki smo mel tud obdobja taka in drugačna, jaz jo čist zastopimuser posted image . Spomni me na to ko bom sama mela najstrnike domauser posted image user posted image user posted image user posted image Ko sem jo jaz vidla mi je ena taka super punca, ma tko k vsi tvoji otročki. Oče in hči je pa res lahko en poseben odnos tko da si jima lepo povedalauser posted image user posted image user posted image Aja če so otroci srečni skupaj potem je brez veze podstrešje rihtatuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
19.1.2011 9:05:03   
TAMIKA3
urša... me veseli, da je Evica zdrava ... user posted image user posted image user posted image za napredek ... šoping jeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image
čebel@... user posted image user posted image user posted image za pasulj ... user posted image user posted image user posted image user posted image za posteljico
katjuša... user posted image user posted image za tvojo modrost ... meni spodnji še tudi izraščajo, zgornjih pa več ni user posted image user posted image
birdy... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sjmmm... user posted image user posted image za šoping ... user posted image za tvoje živčke ... a fantje so se sami merkali?
surf... user posted image user posted image za mir v hiši, da bi le trajal
kolumbo... bejba, spet imaš vklopljen turbo user posted image ... daj bolj na izi, da ne pregoriš ... cote napakiraj zlati taščici user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse
petrušk... dobro opravi pri G ... držim pesti, da je vse ok user posted image user posted image
tanci... user posted image user posted image za Erika

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
19.1.2011 9:05:23   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sem pozabila povedat da je Eva prespala nočko od 21 -5.45 user posted image user posted image user posted image saj to je prespana nočka ane user posted image . A je to sploh normalno user posted image

o hudoooooooooooooooo...res je pridna...valjda je to prespana nočka....super, pa si se kej ustrašla k si se zbudila pa je še spala??? al te je eva zbudila?user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
19.1.2011 9:06:12   
Urša08
Brkn super da si boljšauser posted image user posted image user posted image user posted image ja savne baje delajo čudeže user posted image .

Ajvy miss you, kje si, vse ok?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
19.1.2011 9:06:44   
TAMIKA3

kje bo pa ta četrto dete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ... če mi pa smeške izpiše, ne nariše user posted image user posted image ... presneti RR user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
19.1.2011 9:07:57   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

o hudoooooooooooooooo...res je pridna...valjda je to prespana nočka....super, pa si se kej ustrašla k si se zbudila pa je še spala??? al te je eva zbudila?user posted image user posted image user posted image

Sem dvakrat vstala in šla gledat če še diha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
19.1.2011 9:09:43   
Urša08
Tamika saj še nisem naročila, sem samo košarco nafilala. Sedaj morm pa mal pokukat kaj res rabita. Pa upam, da mojga kap ne sune ko mu pokažem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
19.1.2011 9:13:14   
TAMIKA3

jutro

Pri nas že bizi jutro, ko mami hoče na rr tamali začutijo in so že vsi pokonciuser posted image user posted image user posted image user posted image . No sedaj smo že vsi popedenčkani in siti. Za zajtrk smo meli corn fleks, za kosilo bodo pa palačinke - si jih je Nejc zaželel in juhicauser posted image .

vas grem mal prebrat

tristan ima bronhitis ... inhalacije beroduala na 4 ure ... Tian je ok ... no, kašlja samo ni hudega ... slezov sirup ... hvala za skrb user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
19.1.2011 9:13:37   
Urša08
Grem mal pospravit dokler Eva pančka in sta ta velikedva pridna. Se tipkamo kasneje ob kaki kapučino pavziuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
19.1.2011 9:14:52   
sjmm

Sjmm boga Saška , ma sej k smo bili mi najstniki smo mel tud obdobja taka in drugačna, jaz jo čist zastopimuser posted image . Spomni me na to ko bom sama mela najstrnike domauser posted image user posted image user posted image user posted image Ko sem jo jaz vidla mi je ena taka super punca, ma tko k vsi tvoji otročki. Oče in hči je pa res lahko en poseben odnos tko da si jima lepo povedalauser posted image user posted image user posted image Aja če so otroci srečni skupaj potem je brez veze podstrešje rihtatuser posted image .

sej jz se nism nč jezila nanjo...sm hotla en tak topel pristop, da bi se mi mau izpovedala...ponavadi učinkuje ...včeri je pa sam grdo govorila al pa molčala in gledala d so kr strele švigale....pa se mi je zdelo da napram meni...k sm ji kr mau potuho s tole bolniško 2 dnevno dala...pa k se zmeri zavzamem zanjo...bi se lahk drugače obnašala, še posebej, če jo peljem v soliverja pa v tom tailorja pa v geox d si bo za oblečt in za obut zbrala.....pol pa moj pač nekak ne razume tega njenega obnašanja, sam vidi njeno nehvaležnost in pol je jezen k sam ris...pol pa ne vem kdo ima prav in koga naj pomirimuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
19.1.2011 9:14:59   
Urša08

jutro

vas grem mal prebrat

tristan ima bronhitis ... inhalacije beroduala na 4 ure ... Tian je ok ... no, kašlja samo ni hudega ... slezov sirup ... hvala za skrb user posted image user posted image

Tamika bogi Tristanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
19.1.2011 9:15:00   
TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image ... waw pridna princeska ... jaz nisem bila te sreče ... pri nobenem user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?