|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski malčki 2010
18.1.2011 16:07:49   
majabar
user posted image
user posted image

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
18.1.2011 16:14:51   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek
aja, koliko časa sta zunaj z malčki na sprehodu...več kot eno uro...dve????

Zdaj, ko je bilo tako čudovito vreme, sva bila zunaj 2x po uro in pol. In se včeraj srečam s sosedo, pa vprašam, koliko sta kaj zunaj, pa pravim, da midva skoraj 3 ure dnevno in kaj mi pribije? Ja, ampak jaz moram kuhati in pospravljati zraven. user posted image  Sem se samo nasmejala in rekla, da tudi sama kuham, da imam vsak dan ob pol treh kosilo na mizi. Da si dan tako organiziram, da mi gresta dve-tri ure skoz. Pospravljam pa tudi jaz. Seveda je najprej pomislila, da meni tega ni potrebno, ker živim doma. Je kar vtihnila.

Saj ne rečem, tudi meni večkrat delo stoji, ampak običajna gospodinjska dela so vsak dan narejena, konkretneje pa čistimo enkrat tedensko. Jaz bom porodniško izkoristila za naju, da bova skupaj in počela kar nama je obema veselje. user posted image Itaki pa tudi ona ves čas ne kuha in pospravlja, samo toliko, da mi je pribila nekaj. Češ, mlada, pri starših, ti maš čas.

< Sporočilo je popravil aleunam -- 18.1.2011 16:16:34 >

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
18.1.2011 16:20:30   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: novemberska
Tudi jaz sem za...smo trenutno v Ms na počitnicah , tak da če se zmenite, prideve z veseljem še midve z Hano. Če se da bi bolj okoli 11h, ker okrog 10h komaj ustaneveuser posted image

Javite kak pa kaj pa se vidimo...user posted image

Super, sem ti že zadnjič napisala, da javi ko boš tukaj. Ravno pravi čas. user posted image  Torej, kaj pravite, četrtek/petek ob 11h v Maximusu? Tam pri H&M?

Majabar, kakšen cartek. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 18.1.2011 16:21:06 >

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
18.1.2011 16:27:11   
philadelphia
Majabar res je lepi!!!! Drugače pa, ko boš šla, ti želim lep in miren let in da bi ga tvoj srček tud dobro prenesel!!!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
18.1.2011 16:55:17   
Valentina85
Majabar, želim vama srečno pot!

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
18.1.2011 17:33:19   
bejo2010
jaz sem za četrtek, ke gremo v petek na slikanje kolkov v MB! V seeno mi je če ob 10 ali 11, tam pri HM.user posted image

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
18.1.2011 17:47:15   
naša beba
Evo nas. Doma na toplem, končno. Pa ni treba dans več ven, ker je mraz!!!

Natrpan dan je bil. Mala je ponoči spala idealno: 23-4, 5:30-8:30. Pol sva imele pa prvo fizioterapijo, pol prvo posvetovalnico, sva hitele domov skuhat kosilo in se najest, zdaj pa sva ble dve uri na sprehodu.

Na fizioterapijo so naju kar v bolnici napotili, ker z glavco sili malo v desno in nazaj. Pa sva še enkrat osvežili handling ter par novih prijemov. Sploh ni panike, je tudi teta tam rekla, da od mesec in pol stare pupe ne moremo pričakovat, da je ravna kot vojak.... Pač pozorni moramo bit na to, da se ji čim več dogaja na sredini in se jo zmeraj ne obrača in nosi v eno stran.
S posvetovalnico pa sva tudi pozne, ker sva prej termine imele ravno takrat ko sva bili v bolnici. Pediatrinja je malo komplicirala zaradi teže, pa sem ji kar rekla, da sva se dost zredile glede na to, da sva prvi mesec jedli kot ptički. Za mene je dost, da je šla v desetih dneh 240 gor. Pol je pa samo prebrala izvide iz B: "Aha, AD3 jemljeta, Biogaio tudi, dobro"... Sem že imela usta odprta in priznat, da AD3 imava, ampak čakajo v hladilniku, pa sem si premislila. Saj bomo začeli z njimi, zdaj zaenkrat pa samo D3.

Aha, zdaj se pa prebuja in bo alarm...

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
18.1.2011 18:44:53   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba
"Aha, AD3 jemljeta, Biogaio tudi, dobro"... Sem že imela usta odprta in priznat, da AD3 imava, ampak čakajo v hladilniku, pa sem si premislila. Saj bomo začeli z njimi, zdaj zaenkrat pa samo D3.

Torej ji daješ D3? Te se baje dajejo zadnje čase, ker naj ne bi potrebovali tudi vitamina A. Potem ji daješ čist ok, lahko jo sama prosiš, da ti jih predpiše namesto AD3. Jaz sem dobila Plivit D.

Pomurke, velja četrtek, Maximus (kafič pri H&M), ob 11h?

< Sporočilo je popravil aleunam -- 18.1.2011 18:45:28 >

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
18.1.2011 19:04:08   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

"Aha, AD3 jemljeta, Biogaio tudi, dobro"... Sem že imela usta odprta in priznat, da AD3 imava, ampak čakajo v hladilniku, pa sem si premislila. Saj bomo začeli z njimi, zdaj zaenkrat pa samo D3.

Torej ji daješ D3? Te se baje dajejo zadnje čase, ker naj ne bi potrebovali tudi vitamina A. Potem ji daješ čist ok, lahko jo sama prosiš, da ti jih predpiše namesto AD3. Jaz sem dobila Plivit D.

Pomurke, velja četrtek, Maximus (kafič pri H&M), ob 11h?

Ma ja, saj sem nji mislila rečt kako in kaj je s slovenskimi D3, samo ... za ta čas ko ji bom dajala samo D3, bom porabila avstrijske, pol pri treh, štirjih mesecih greva na šravfe AD3, pol pa naj še ona napiše kak recept.
A to pa prvič slišim, da se vitamin A ne rabi... moram pobrskat čemu je sploh namenjen...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
18.1.2011 19:08:53   
tejci1981

Zdaj, ko je bilo tako čudovito vreme, sva bila zunaj 2x po uro in pol. In se včeraj srečam s sosedo, pa vprašam, koliko sta kaj zunaj, pa pravim, da midva skoraj 3 ure dnevno in kaj mi pribije? Ja, ampak jaz moram kuhati in pospravljati zraven. user posted image  Sem se samo nasmejala in rekla, da tudi sama kuham, da imam vsak dan ob pol treh kosilo na mizi. Da si dan tako organiziram, da mi gresta dve-tri ure skoz. Pospravljam pa tudi jaz. Seveda je najprej pomislila, da meni tega ni potrebno, ker živim doma. Je kar vtihnila.

Saj ne rečem, tudi meni večkrat delo stoji, ampak običajna gospodinjska dela so vsak dan narejena, konkretneje pa čistimo enkrat tedensko. Jaz bom porodniško izkoristila za naju, da bova skupaj in počela kar nama je obema veselje. user posted image Itaki pa tudi ona ves čas ne kuha in pospravlja, samo toliko, da mi je pribila nekaj. Češ, mlada, pri starših, ti maš čas.

Se podpišem, sploh pod to kar je debelouser posted image !
Tudi meni rata vsak dan vse naredit.....3 ure vozičkat, pospravit in skuhat.
Oreng pospravljanje je tudi 1x na teden,....tisto sprotno pa komot vsak dan naredim.
Mamo mi tudi eno sosedo, ki ji nikakor ne gre v glavo kako to sfolgam, pa še čas za branje knjig najdem, ona je komaj otroka sfolgala,.....user posted image
Organizacijauser posted image ,......Trkam po lesu (beri glavi ) da se to ne spremeniuser posted image !
Je pa res da mo Leon vsega tega dodatno ne otežuje,je max priden.... ni ga potrebno nosit,...... ga lahko dam pod igralni lok, pa se sam zamoti, ko pa kuham pa je pri meni v kuhinji v ležalniku, pa se pogovarjama in mu pojem, .....

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
18.1.2011 19:42:38   
majabar
Lepo vas pozdravljam. Se malo spakiram in grem spat za nekaj uric. Se slisimo kmalu z druge strani sveta:).

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
18.1.2011 19:44:14   
aleunam
A to pa prvič slišim, da se vitamin A ne rabi... moram pobrskat čemu je sploh namenjen...

Meni je P rekla, da jim ga ni treba dodajati in zato dajejo samo D vitami. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 18.1.2011 19:45:13 >

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
18.1.2011 20:34:07   
nejka000

IZVIRNO SPOROČILO: novemberska
Tudi jaz sem za...smo trenutno v Ms na počitnicah , tak da če se zmenite, prideve z veseljem še midve z Hano. Če se da bi bolj okoli 11h, ker okrog 10h komaj ustaneveuser posted image

Javite kak pa kaj pa se vidimo...user posted image

jaz sem za četrtek ob 11tih. ob deset_ih se komaj zbudimo

bejo a boš mela tastarejšega s sabo?

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 18.1.2011 20:36:59 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
18.1.2011 20:44:38   
zori82
ojla

aaaaaaaaa pa to ni res...že cel teden ma Nija krče in to full user posted image user posted image ...nič mi ni jasno več, kr naenkrat so se začeli...al je možno, ker sem začela nazaj mleko pit (naj neham)user posted image user posted image Me tako user posted image boli da vam povedat ne morem, se delam močno navzven, v sebi pa user posted image user posted image

majabar res je pravi sonček....pa srečno pot vama želim

UZ kolkov v Lj a ste že meli...mi lahko katera napiše kako to poteka, da se psihično pripravimuser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
18.1.2011 20:47:25   
Majchi
majabar, še enkrat...srečno pot! Upam, da ti bo vse lepo zneslo. Tamauček je pa pridkan cukr, kot v živouser posted image !

aleunam, tale tvoja soseda je pa mal žleht, a? Saj si ji dobr odgovorila. Men načeloma tud vse rata naredit, pa imam oba doma. Pa vsak dan smo do 2 uri zunaj. Čeprav pa tudi pride dan, ko zajtrkujem šele ob pol dvanajstih, ne naredim nič, kosilo je posledično ob treh, lase imam mastne, živčna sem ko hudič...user posted image  Pa mine!

Škorpijonček, a Sven še zmer joka zvečer? Si že kaj ugotovila zakaj?

Naš Luka je pa včeraj tud rokice odkril in jih tud skoz tlači v ustauser posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
18.1.2011 21:01:51   
emma83
Čer.

Liam si je začel pest tlačiti v usta in jo sesa, dude noče, sem danes malo spodnjo dlesen pogledala in se kažeta 2 beli pikici. A je možno. da so ga že zobje začeli matrati? Komaj smo se krčkov rešili. Res upam, da mu ne bodo še pognali.

Jaz sem pa ugotovila, da so me v P preveč zašili in sicer so mi en delček malih sramnih ustnic prišili na velike user posted image user posted image user posted image . Ni čudno, da me še vedno boli pri user posted image . Znorela bom in kaj lahko sploh naredim? Itak, da nič, edino, da grem še enkrat pod nož, kar pa ne bi hvala.

Zori koliko je Nija stara? Liamu so se orng krči začeli tam pri mesecu in pol in so trajali do pred kratkim, jutri bo pa 3 mesece star. Bojim se, da tudi če ponovno izločiš mleko iz prehrane, bodo krči ostali, ker jih user posted image žal morajo prerasti. Pri nas ni palilo nič drugega razen to, da ga nosim na roki v položaju pasenja kravic. Vse kapljice so imele le ta učinek, da je utihnil za kakšno minuto in pol spet začel jokati. Vem pa, da ti je hudo, ker ne moreš nič narediti. Jaz sem kar nekajkrat jokala skupaj z njim.

UZ kolkov poteka pa tako, da malega brez pleničke poležeš najprej na en bok in potem na drugi na eno tako blazino, ki je zagrajena spredaj in zadaj, ful hitro mine, ni noben bavbav. Na brzino poslikajo kolke in to je to.

majabar želim ti varno in srečno pot nazaj v Kolumbijo. Mali je pa res pravi srček.

Zdaj, ko je bilo tako čudovito vreme, sva bila zunaj 2x po uro in pol. In se včeraj srečam s sosedo, pa vprašam, koliko sta kaj zunaj, pa pravim, da midva skoraj 3 ure dnevno in kaj mi pribije? Ja, ampak jaz moram kuhati in pospravljati zraven.  Sem se samo nasmejala in rekla, da tudi sama kuham, da imam vsak dan ob pol treh kosilo na mizi. Da si dan tako organiziram, da mi gresta dve-tri ure skoz. Pospravljam pa tudi jaz. Seveda je najprej pomislila, da meni tega ni potrebno, ker živim doma. Je kar vtihnila.

Saj ne rečem, tudi meni večkrat delo stoji, ampak običajna gospodinjska dela so vsak dan narejena, konkretneje pa čistimo enkrat tedensko. Jaz bom porodniško izkoristila za naju, da bova skupaj in počela kar nama je obema veselje. Itaki pa tudi ona ves čas ne kuha in pospravlja, samo toliko, da mi je pribila nekaj. Češ, mlada, pri starših, ti maš čas.

aleunam ne oziraj se na take nevoščljive komentarje, si ji pa čisto prav povedala. Doma konec koncev lahko vse počaka, otrok je pa majhen samo enkrat in samo enkrat smo za otroka na porodniški in moramo ta čas maksimalno izkoristiti.

Na sprehodu smo pa mi ponavadi tm okoli 2 uri, če je lepo vreme tudi več. V petek sva bila 4 ure zunaj.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
18.1.2011 21:19:25   
simonmojca
Zivjo

mi smo imeli včeraj kontrolo kolkov jejjj oba 1A

zori jaz sem imela kontrolo kolkov v porodnišnici, nič takega prideš tja, kjer je spejemna za morfolo. (do konca mimo kafiča pri trgovinici-pred desno) se tam čekiraš in greš na druga vrata za trgovinico, tam otroku daš dol hlačke (spodnji del samo planičke postiš gor) in dr. naredi uz kolkov z istim ultrazvokom kakor sotebi buši gledal user posted image .
Jaz sem bila naročena ob 13.20 tja sem prišla ob 12.40h ob 13h je dr začela delat ob 13.08 sva bila že napoti k avtu user posted image  zelo hitro.

Naš se je tudi zelo dru za vikend začel je v petek user posted image , uglavnem ukinla sem kaplice D3 ki sem jih začela dajat v sredo in začuda včeraj zvečer se je čist mal dru (vsega skupaj 10min) danes pa še nič - TRKAM NA LES (po butici)

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
18.1.2011 21:31:43   
zori82
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Čer.

Liam si je začel pest tlačiti v usta in jo sesa, dude noče, sem danes malo spodnjo dlesen pogledala in se kažeta 2 beli pikici. A je možno. da so ga že zobje začeli matrati? Komaj smo se krčkov rešili. Res upam, da mu ne bodo še pognali.

Jaz sem pa ugotovila, da so me v P preveč zašili in sicer so mi en delček malih sramnih ustnic prišili na velike user posted image user posted image user posted image . Ni čudno, da me še vedno boli pri user posted image . Znorela bom in kaj lahko sploh naredim? Itak, da nič, edino, da grem še enkrat pod nož, kar pa ne bi hvala.

Js mam tud filing, da so mal preveč skup zašili, ker me boli ko user posted image in sploh ne morm user posted image

Zori koliko je Nija stara? Liamu so se orng krči začeli tam pri mesecu in pol in so trajali do pred kratkim, jutri bo pa 3 mesece star. Bojim se, da tudi če ponovno izločiš mleko iz prehrane, bodo krči ostali, ker jih user posted image žal morajo prerasti. Pri nas ni palilo nič drugega razen to, da ga nosim na roki v položaju pasenja kravic. Vse kapljice so imele le ta učinek, da je utihnil za kakšno minuto in pol spet začel jokati. Vem pa, da ti je hudo, ker ne moreš nič narediti. Jaz sem kar nekajkrat jokala skupaj z njim.

Nija je stara 2 mesca in pol...res upam da se čimprej konča ker drugač bom user posted image . Sj če ne bi bli vsak dan bi še nekak šlo, tk pa že cel teden.

UZ kolkov poteka pa tako, da malega brez pleničke poležeš najprej na en bok in potem na drugi na eno tako blazino, ki je zagrajena spredaj in zadaj, ful hitro mine, ni noben bavbav. Na brzino poslikajo kolke in to je to.

Aha tako na hiter gre to, no super

IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

Zivjo

mi smo imeli včeraj kontrolo kolkov jejjj oba 1A

se pravi, če so 1A je OK

zori jaz sem imela kontrolo kolkov v porodnišnici, nič takega prideš tja, kjer je spejemna za morfolo. (do konca mimo kafiča pri trgovinici-pred desno) se tam čekiraš in greš na druga vrata za trgovinico, tam otroku daš dol hlačke (spodnji del samo planičke postiš gor) in dr. naredi uz kolkov z istim ultrazvokom kakor sotebi buši gledal .
Jaz sem bila naročena ob 13.20 tja sem prišla ob 12.40h ob 13h je dr začela delat ob 13.08 sva bila že napoti k avtu  zelo hitro.

Midve imava v ZD Šiška, upam da gre tud tok hiter

Naš se je tudi zelo dru za vikend začel je v petek , uglavnem ukinla sem kaplice D3 ki sem jih začela dajat v sredo in začuda včeraj zvečer se je čist mal dru (vsega skupaj 10min) danes pa še nič - TRKAM NA LES (po butici)

Js sm misla začet ta vikend z AD3 pa sm si zarad krčkov kr premisla

[/quote

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
18.1.2011 21:51:37   
simonmojca
ja 1A so super
verjetno bo hitr, sej nima velik za delat user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
18.1.2011 22:38:12   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: zori82

Me tako user posted image boli da vam povedat ne morem, se delam močno navzven, v sebi pa user posted image user posted image

UZ kolkov v Lj a ste že meli...mi lahko katera napiše kako to poteka, da se psihično pripravimuser posted image

Se malo stisni zobe, pa bojo tudi krcki minili. Pa cimvec naj bo na trebuscku in levem boku, masiraj trebuscek v smeri ure in pritiskaj z koleni v trebuscek. Ne bo minilo, bo pa olajsalo.

Lien nima krcev, je imel pa bratec hude.

UZ - sedis v cakalnici pol ure, gres not, v 3min si zunaj user posted image . v bistvu dajo otroka nagega na bok in med dve ozki blazini, da ga fiksirajo, potem naredijo uz in tako se drugo stran. prav nic hudega, samo un gel je ful moker, vzemi rezervno tetrico. Pa vrecko za umazano plenico.

Mi smo imeli kolke ze pri enem mesecu, ker so bili v P 2A, torej se ne cisto zreli oziroma gostota se ni bila v redu, pri enem mesecu so bili pa ze 1A. Pa so izrecno rekli, da ni treba siroko povijat pri 2A. Pri 3m pa nam ni vec treba na kontrolo.

Joj mene boli samo da pomislim, da bi me narobe zasili... Na sreco nisem bila sivana pri nobenem, samo malo ranjena prvic, sem imela samo bulico, pa nekaj casa je peklo. Upam da tudi pri tretjem ne bo sivov.

Danes sem imela ze drugi dan oba doma in nam kar laufa. Samo danes sem bila ze v startu zmatrana, ker sem zelo slabo spala, pa smo se vedno sli ven za 2 uri, s tem da sem za nazaj morala oba peljat, onadva sta pa spanckala user posted image .

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
18.1.2011 23:23:48   
ljubljana
ljubljana, oprosti, mi je slo iz glave, ti dojis? Kako pa si s treningi in gibanjem? Jaz takoj podpisem 690g za ta mesec:). Pa pridno je? Kaj poliva?

Za treninge čakam, da bo 3 mesece stara, ker me je ginekologinja po porodu opozorila, da znajo bit pri mnogorodkah (tale je bil moj 4. porod) kakšne nezaželene komplikacije (povešena maternica ali kakšna natrganja tkiv...) če začnem trenirat prej kot 3 mesece po porodu. Sedaj praktiiram 3x tedensko hitro hojo s tamalo v baby traku iz šiške (obvoznica) v mostec in po trim stezi na rožnik pa na zaj dol 35min gor in 35 dol. Res skrbim da dosti pijem. Poliva pa skoraj nič, včasih če se doji pa jo zvija pa bruhne tako da premoči pleničko ampak to ni nič v primerjavi s tvojim sončkom. Tudi naš tretjerojenec je polival v loku ampak so me pomirili, da če se med dojenjem ne zvija nazaj in ne kriči pri vsakem dojenju, da ni panike in da to ni refluks.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no pa sem zamudila srečanje.

Majabar mi je prav žal ker te nisem uspela v živo srečat ampak maja se pa vsekako r kaj zmeniva, če ne drugače bova šli tečt skupaj :-))

Škorpijonček Nabiranje mleka in rahlo polivanje po obroku je povsem normalno saj se mleko nabira v obustnih votlinah in mislim, da ga ni dojenčka, ki ne bi čisto nič polil če se naje.

bruhne kar nekaj, ne bi rekla, da ravno malo. In to zadnjih par dni, prej je lepo podiral kupčke in kakšna malenkostna sirotka ven ušla.
Glede spanja, pa smo že vse poizkusili in ga dajem v postlo tud ko se dere, pa včas pomaga v parih minutah, včas pa se dere tud, do naslednjega dojenja .

Naša punca ne spi v svoji postelji ampak pri nama in nimamo težav z nočnim spanjem in dretjem. Smo ugotovili, da za enkrat noče biti sama in čisto nič ne spi ap še nonstop se zbuja če jo damo v posteljico. Tako da naša punca do nadaljnega gostuje v najini postelji.

Maichi se podpišem pod tvoj post. Niso vsi otori točni kot šviarska ura in nekateri spijo po pol ure skupaj. Škorpijonček, če boš otroka puščala da se dera s tem ne bo nič bolj miren pa tudi ritma se ne bo kar tako navadil. Res da bo s časom verjetno obupal in se nme bo več drl vendar boš kasneje, ko bo starejši, z njim tudi težje vzpostavila odnos, da se bo v težavah in stiskah obrnil nate. Dojenček namreč ne joka ker bi izsiljeval ampak ker te potrebuje, nekateri potrebujejo več crkljanja, drugi manj vsi pa s svojim jokom izražajo potrebo po bližini, ljubezni in hrani. Če se toliko joka mu nekaj ni prav. Pa da ne boš narobe razumela, vsi dojenčki jokajo in redko katera mama se lahko pohvali, da vedno ve kaj je z njenim otrokom in da ga vendo uspe pomirit. Dojenčki pač jokajo, in mame se trudimo, kar pa je tudi najpomambnejše. Včasih je pač preveč vsega, ti se verjetno, ko si slabe volje zdereš na svojega otroček se pa dere in s tem sporoča da mu gre že vse na živce in da ne more več.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
19.1.2011 7:25:55   
bejo2010
Jutro, nejka, mislim, da starejši ne bo šel zraven, ker nima volje. Igralnica je baje še zaprta, na kavici sedet dalj časa, pa tudi nima strpljenja. Vem pa, da se bomo verjetno zaklepetale.
Glede na to, da ni v vrtcu, je možno, da si premisli, samo dvomim. Tvoj je v vrtcu ali doma?

Se že veselim kaviceuser posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
19.1.2011 8:38:08   
škorpijonček_
Dobro jutro,

Majchi in Ljubljana….vse zastopm, tud ne grem se več te metode, ker edina ki jo je predlagala je bila pediatrinja oz. med. sestra. Ta metoda, koliko sem brala je primerna šele po 6 mesecu starosti, tako da je včeri mali šel z menoj ob 21h v posteljo, najprej mirno ležal (sem tud rekla atiju, da mormo it skupaj, potem pa lahko kasneje oddide), no potem se je začel mal dret, sem mu dala zizo, pa je sam cucljal, kot da bi imel dudo in se umiril. No, potem je na koncu ob 23h trdno spal in ga je ati sam prestavil v svojo posteljico. Dvakrat se je vmes zbudil (interesantno, a res se zbudi točno na tri ure ponoči), pri zadnjem hranjenju pa ga dam spet v najino posteljo in sedaj še vedno pridno panča in kraljuje sam na veliki postelji. Sem pa včeraj spustila D3 kapljice. Pa cel dan ni kakal, ponoči pa naredil juhuhu J.

Pa še nekaj, fora dretja pr našem malem je ta, da moraš obvezno hodit. On se dere v vseh položajih, če sedim, koker se vstanem, pa neha. Pa na hrbtu v naročju ni rad. Ne verjamem, da so to krčki, ker ni vedno skrčen ali raztegnjen. Tudi v ležalniku ni rad…samo roke pridejo v poštev. Al pa voziček. Lahko se dere najbolj, koker ga položim v voziček, sploh če gremo ven, pa gleda full z velikim navdušenjem. Ima zelo rad, da se mu ritka trese.

Glede bruhanja, vem da je normalno, da bruhne, sam zadnjih par dni je šlo ogromno ven, pa potem ne vem, ali je imel sploh kaj od obroka, ali ne. Tudi v loku vrže ven.
Pa kadar je tako udren, da noče na zizo probam dat na flaško in se dere in histerično trese roke, da sploh ne more lepo  jest. Tako, da izkoristim in vsakič ko se zbudi, hitro dam zizo, ko je še umirjen.

Včasih sem že tko nervozna, da je za p…, pa vem da to mali čuti in probam bit čist cool, sploh ko se mi potem nasmeje, je pa itak vse pozabljeno. Grozno je to, ko bi rad pomagal, pa ne veš kaj mu manjka. Sicer pa tko kot pravjo, tam do tretjega meseca je malce hudo, pol je pa vse bolje.

Majabar...dober potuj!!!

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
19.1.2011 9:47:05   
nejka000
IZVIRNO SPOROČILO: bejo2010

Jutro, nejka, mislim, da starejši ne bo šel zraven, ker nima volje. Igralnica je baje še zaprta, na kavici sedet dalj časa, pa tudi nima strpljenja. Vem pa, da se bomo verjetno zaklepetale.
Glede na to, da ni v vrtcu, je možno, da si premisli, samo dvomim. Tvoj je v vrtcu ali doma?

Se že veselim kaviceuser posted image

Pa moj hodi v vrtec kak je. Zaj so meli neke viroze popularne pa je bil doma. Danes je sicer šel, ker mu je doma tečno v vrtec pa full rad hodi. Bom vidla al bo jutr šel al ne, dans jih je spet pol skupin manjkalo.

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu bejo2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
19.1.2011 11:07:58   
emma83
Jutro oz. že dan!

Ta noč je bila kr neki, začel se je že sinoči, ko je pred spanjem spil samo 60 ml in valda da to ne drži tako dolgo kot 120 ml, prvič se je zbudil ob 23h, pol ob 1h, pol ob 4h (sem ga previla takrat), pol bi se pa on kr igral ob 4h ponoči user posted image , sem ga prepričala, da je spanec Ok in sva pol potegnila do 8h. Sicer je pa Liam že odspal svoj dopoldanski spanec, trajal je sicer samo 1 uro ampak naj mu bo. Malo še počakam, da se dvignejo temperature pol pa pičiva na zrak.

Lep dan punce, jaz že pogrešam sonček.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?