emma83
|
Čer. Liam si je začel pest tlačiti v usta in jo sesa, dude noče, sem danes malo spodnjo dlesen pogledala in se kažeta 2 beli pikici. A je možno. da so ga že zobje začeli matrati? Komaj smo se krčkov rešili. Res upam, da mu ne bodo še pognali. Jaz sem pa ugotovila, da so me v P preveč zašili in sicer so mi en delček malih sramnih ustnic prišili na velike . Ni čudno, da me še vedno boli pri . Znorela bom in kaj lahko sploh naredim? Itak, da nič, edino, da grem še enkrat pod nož, kar pa ne bi hvala. Zori koliko je Nija stara? Liamu so se orng krči začeli tam pri mesecu in pol in so trajali do pred kratkim, jutri bo pa 3 mesece star. Bojim se, da tudi če ponovno izločiš mleko iz prehrane, bodo krči ostali, ker jih žal morajo prerasti. Pri nas ni palilo nič drugega razen to, da ga nosim na roki v položaju pasenja kravic. Vse kapljice so imele le ta učinek, da je utihnil za kakšno minuto in pol spet začel jokati. Vem pa, da ti je hudo, ker ne moreš nič narediti. Jaz sem kar nekajkrat jokala skupaj z njim. UZ kolkov poteka pa tako, da malega brez pleničke poležeš najprej na en bok in potem na drugi na eno tako blazino, ki je zagrajena spredaj in zadaj, ful hitro mine, ni noben bavbav. Na brzino poslikajo kolke in to je to. majabar želim ti varno in srečno pot nazaj v Kolumbijo. Mali je pa res pravi srček. IZVIRNO SPOROČILO: aleunam IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek aja, koliko časa sta zunaj z malčki na sprehodu...več kot eno uro...dve???? Zdaj, ko je bilo tako čudovito vreme, sva bila zunaj 2x po uro in pol. In se včeraj srečam s sosedo, pa vprašam, koliko sta kaj zunaj, pa pravim, da midva skoraj 3 ure dnevno in kaj mi pribije? Ja, ampak jaz moram kuhati in pospravljati zraven. Sem se samo nasmejala in rekla, da tudi sama kuham, da imam vsak dan ob pol treh kosilo na mizi. Da si dan tako organiziram, da mi gresta dve-tri ure skoz. Pospravljam pa tudi jaz. Seveda je najprej pomislila, da meni tega ni potrebno, ker živim doma. Je kar vtihnila. Saj ne rečem, tudi meni večkrat delo stoji, ampak običajna gospodinjska dela so vsak dan narejena, konkretneje pa čistimo enkrat tedensko. Jaz bom porodniško izkoristila za naju, da bova skupaj in počela kar nama je obema veselje. Itaki pa tudi ona ves čas ne kuha in pospravlja, samo toliko, da mi je pribila nekaj. Češ, mlada, pri starših, ti maš čas. aleunam ne oziraj se na take nevoščljive komentarje, si ji pa čisto prav povedala. Doma konec koncev lahko vse počaka, otrok je pa majhen samo enkrat in samo enkrat smo za otroka na porodniški in moramo ta čas maksimalno izkoristiti. Na sprehodu smo pa mi ponavadi tm okoli 2 uri, če je lepo vreme tudi več. V petek sva bila 4 ure zunaj.
|