hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla tincha21 dobrodošla Povej vse podatke, te bomo dale na seznam. Če si začela 38.teden maš menda PDP takrat kot jaz-6.2.? Nič srkbet, res ni noben še notri ostal. Jih bomo že ven spravle. Že res, ampak not so prišli laže kot bodo šli ven IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Punce, a imate že vse posteljice uštimane? Posteljnina, obroba gor? Ne vem, ali naj se lotim tega, ali naj še malo počakam. Nič! Prvičp smo za tamalo imeli, zda pa še nimamo nič ker bo doenček v košku in bi tamala veretno že plazla po nem. To bo Ati rihtal ko bova midva v P.Pa še zarad prostora nam paše ker bo takrat malo tesno pri postelji. IZVIRNO SPOROČILO: Teyla A ni tak, da naj otročka ne bi pokrival z nobeno odejo? Se pravi pride v poštev samo spalna vreča ali kaj podobnega? Mi smo in bomo imeli odejico, meni vreča ni všeč Ninchi in cukica ČESTITAM in vam še naprej želim veliko cartanja!!!! IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 A mi lahka katera ve kaj povedat o Ultivi Zanima me okrog doziranja, plačjivosti, ali je potrebno iti predhodno na posvet in predavanje kot pri EA,...? Kar se plačila tiče se ne spomnim če je treba ker je nisem uporabla. Sem morala prej na posvet in podpisat nek formular. Doziranje pa poišči kje na netu mislim da moraš bit odprta 4 cm in imet popadke na določen intrval, prej ti ne dajo kar je meni bilo mimo ker me je prej bolj bolelo in bi rabla bolj na začetku kot pa proti koncu ultivo. Mene tudi špika vsak dan, ampak večino mi glavo čist nekam dol potiska in je kot bi me kdo z ilo al pa nožem nekam pikal, to se mi je že prvič dogajalo pa nič posledic. Mam pa tudi jaz otroka čist nekje pri kolenih. Čutim ga okrog medeničnih kosti in mam občutek da bo zdaj glih kaj ven pogledalo, ampak mislim da ne bo Jaz sem dans spet čist hin. Noge mam kot klobase, še od včeraj sem otečena in komaj hodim. Hči je danes bruhala, sma hodle na ORL in k pediatru (ma virozo), cel dan je spet "visela" na meni in sem čist brez energije. Mislim da bom jaz tudi šla spat in spet ponavljam da upam da se čim prej znebim tega trebuha ker ga še komaj okol nosim, križ mi bo ven vrglo in z otrokom se skorajda ne morem več igrat!. Sem rekla da po novem letu začnem sneg metat, da bom šla prej rodit, morda pa bo ta teden res sneg Lepo bodite,lahko noč
|