Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 19:40:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa to prvič in me to tko not prav, zato mi je malo čudno. Sicer je moj se zelooo umiril, damo še 2x na dan ga čutim pa kakih 5 brcik na rudno. Me kar malo skrbi, pa pogrešam brcike.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 19:46:00
|
|
|
|
petrap
|
špikanje - mene tudi že par dni špika. ko me bo začelo na redne časovne intervale, bom šibala proti P. sem pa zdaj vreme poslušala in sem prepričana, da bomo šli konec tedna, ker bo sneg . je tud prvič mož mogu it najprej dvorišče skidat, da sva lahko štartala
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 20:03:06
|
|
|
|
šebela
|
Hoj, hoj! Vidim, da se je začelo zares! ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM Me je kr strah ratalo, zdaj moram pa res pohitet z pripravami, da nebo moj rabu likat.... Čvekate pa tako divje, da sploh ne sledim več, ne vem kako vam rata vse uštimat zraven. Veliko sreče vsem s pregledi in vsem, ki mislite kmalu štartat zares
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 20:34:44
|
|
|
|
tamy82
|
foxylady držimo pesti zate potem v sredo, ko bo šlo zares! Sej ta dva dneva bosta hitro minila suzy29 ja je boljši zdej seznam, veliko bolj pregleden! Srečno vsem, upam, da ste vse ok!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 20:38:04
|
|
|
|
meta21
|
Zdaj mam pa že tolk odgovorov, da moram mal poentrat. Prihaja Meeeetaaaa .... IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Za malo sem oprala plišastega zajčka in skorajda vse cotike. Likala bom pa kdaj drugič. kako ve obešate, da se ne pozna nič od kljukic? ne vem al naj oblačilo zaviham čez "štangico" in dam kljukico čez, al ne? V vsakem primeru se fuul pozna. Kakšen nasvet za obešanje, da bo čim manj likanja. Jaz večinoma sušim kar na stojalu in kljukic sploh ne uporabljam. Če pa obesim zunaj pa gornje dele obesim po liniji, ki gre pod pazduho (nekako na polovici majce) in tam tudi pripnem-da je kljukica pod pazduho, če me razumeš. Likam skoraj nič.
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 20:38:06
|
|
|
|
hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla tincha21 dobrodošla Povej vse podatke, te bomo dale na seznam. Če si začela 38.teden maš menda PDP takrat kot jaz-6.2.? Nič srkbet, res ni noben še notri ostal. Jih bomo že ven spravle. Že res, ampak not so prišli laže kot bodo šli ven IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Punce, a imate že vse posteljice uštimane? Posteljnina, obroba gor? Ne vem, ali naj se lotim tega, ali naj še malo počakam. Nič! Prvičp smo za tamalo imeli, zda pa še nimamo nič ker bo doenček v košku in bi tamala veretno že plazla po nem. To bo Ati rihtal ko bova midva v P.Pa še zarad prostora nam paše ker bo takrat malo tesno pri postelji. IZVIRNO SPOROČILO: Teyla A ni tak, da naj otročka ne bi pokrival z nobeno odejo? Se pravi pride v poštev samo spalna vreča ali kaj podobnega? Mi smo in bomo imeli odejico, meni vreča ni všeč Ninchi in cukica ČESTITAM in vam še naprej želim veliko cartanja!!!! IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 A mi lahka katera ve kaj povedat o Ultivi Zanima me okrog doziranja, plačjivosti, ali je potrebno iti predhodno na posvet in predavanje kot pri EA,...? Kar se plačila tiče se ne spomnim če je treba ker je nisem uporabla. Sem morala prej na posvet in podpisat nek formular. Doziranje pa poišči kje na netu mislim da moraš bit odprta 4 cm in imet popadke na določen intrval, prej ti ne dajo kar je meni bilo mimo ker me je prej bolj bolelo in bi rabla bolj na začetku kot pa proti koncu ultivo. Mene tudi špika vsak dan, ampak večino mi glavo čist nekam dol potiska in je kot bi me kdo z ilo al pa nožem nekam pikal, to se mi je že prvič dogajalo pa nič posledic. Mam pa tudi jaz otroka čist nekje pri kolenih. Čutim ga okrog medeničnih kosti in mam občutek da bo zdaj glih kaj ven pogledalo, ampak mislim da ne bo Jaz sem dans spet čist hin. Noge mam kot klobase, še od včeraj sem otečena in komaj hodim. Hči je danes bruhala, sma hodle na ORL in k pediatru (ma virozo), cel dan je spet "visela" na meni in sem čist brez energije. Mislim da bom jaz tudi šla spat in spet ponavljam da upam da se čim prej znebim tega trebuha ker ga še komaj okol nosim, križ mi bo ven vrglo in z otrokom se skorajda ne morem več igrat!. Sem rekla da po novem letu začnem sneg metat, da bom šla prej rodit, morda pa bo ta teden res sneg Lepo bodite,lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 20:38:12
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 Jaz tudi čakam, da pride moj nazaj domov, ker ma neki pregled danes ... sva se prej poslovila v bolj "čudnem" vzdušju ... mah ja, hormoni pač ... Včasih že prespana noč prinese čisto drugo razpoloženje. Upam, da čim prej porihtata!
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 20:38:24
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Punce, a imate že vse posteljice uštimane? Posteljnina, obroba gor? Ne vem, ali naj se lotim tega, ali naj še malo počakam. Jaz sem glih včeraj-si nisem mogla več pomagat. In zdaj tak zaljubljeno gledam tisti kovtrček in baldahin in obrobe in si predstavljam, kako bom z lahkoto spala in se obračala v postelji, ko bom v to prekrasno posteljo položila moj trebušček-no vsaj glavni del
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 20:38:34
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla A ni tak, da naj otročka ne bi pokrival z nobeno odejo? Se pravi pride v poštev samo spalna vreča ali kaj podobnega? Zakaj pa ne? Jaz sem ga, dokler se ni vrtel in brcal (torej kak mesec ) pokrivala s kovtrom pol je bil pa vedno v vreči in je še danes, ko je star že 28 mesecev. Je precej lažje kot hodit ga nonstop pokrivat. Je pa vreča ponavadi debeline kovtr, tako da jaz nisem nikoli še dodatno pokrivala edino po rokah mu dam malo več, ker jih ima ven. Za poleti mi je pa kolegica kar iz rjuhe sešila vrečo k naš otrok nenormalno švica in je bil samo v bodiju ali celo samo v plenici in tanki vreči.
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 20:38:48
|
|
|
|
meta21
|
Čestitke Čukica in seveda Čukec tudi ! Uživajte! Ninchi, kdaj je pa tebi ratalo? Ja čestitke tudi vam!
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 20:38:58
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek Ninchi9 in Cukica , čestitke za vajine fantke!! Sedaj pa nevem al sm jaz slepa al jiju res ni na seznamu....sm htela videti koliko prej so rodile....sam jih nikjer ne vidim.... Ker sta že v spodnjem delu seznama, kjer imaš tudi rok zapisan
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 20:39:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986 A ima še katera povečan apetit zdaj proti koncu nosečnosti? Jaz ne vem, ampak skos nekaj meljem, sploh se ne morem do sitega najesti, hehe, pa pravijo da naj bi potem manj jedel ker plod pritiska na želodec.. jaz pa res skos lačna.pa pravim mojemu, da mi to vse mišek poje A ti si pa še kar tukaj al kaj? Verjetno se ti je trebuh spustil in ima želodček več placa!
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 20:39:56
|
|
|
|
meta21
|
Hoyabusa! Si mi monopol podrla
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 20:49:46
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Glede obiskov v P se pa strinjam, tud js bi bla najbolj vesela če jih pustijo omejene še vsaj dokler js ne rodim. Se mi zdi da takrat rabiš ob seb partnerja pa tiste, ki že mate otroke verjamem da jih želite videt, ostali pa naj kr počakajo da se stanje mal umiri. Pa še nobene zamere ne bo, če jim bo osebje povedalo da so omejeni Saj vem, kaj si hotela napisat ampak v meni ne da miru in si je tole čisto po svoje razložil. Drugače pa obiski (mislim proces in ne ljudi ) bodo zagotovo omejeni do konca zime.
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 20:50:03
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi Poleg vsega sem pa danes še padla po stopnicah... hvala bogu sem se uspela nekak ujet z rokami, tk da sem padla na rit, ampak se mi je noga zvrnila in zdej sploh ne stopim več na njo... otekla kot da mam steber namest gležnja in boli ko . Mah, upam da bo po počivanju kej bolš, če ne bom res prisiljena it mal pogledat mojo zdravnico... nisem bla pri njej že celo večnost. A mi lahk zdej sploh slikajo nogo? Uopam, da se ti porihta! Kakšne obkladke si daj gor
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 20:50:47
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 A mi lahko poveste kaj bi to lahko bilo? V maternici (spodnjem delu) me špika prav tko v intervalu. Popadki? Kolcanje?
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 20:53:00
|
|
|
|
meta21
|
Če bi vse tolk pametvale kot jaz bi imele že 12. del . Grem zdaj prvorojenca iz bane potegnit, da se mi ne bo čist razmoču
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 20:59:38
|
|
|
|
prvičmami
|
Meta - sem takoj ko sem entrala še enkrat prebrala in se že sama nasmejala ob mojem skrbno sestavljenem stavku Pa sem mislila sj bote že vedle kaj hočem, pa si se že vpiknala smotka Mišljen je bil proces ja, ne ljudje, čeprav bi za kerga mogoč tud veljalo
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 21:07:14
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: d´ori Punce moje sem ravnokar izvedela (po vezah) da je naša Cukica že rodila Po nepraverjenih podatkih naj bi rodila okrog 14.00. seveda Nejčka, ki naj bi bil velik 53 cm in težak 3600 g. Uf kako sem vesela, da se je že rešila. Torej moja draga Cukica iskrene čestike za Nejčka. Seveda želim vsem trem mnogo cartanja in čimveč prespanih noči! Čukica iskrene čestitke!!! Hitro okrevanje in veliko cartanja vam želim!!!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 21:07:22
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9 Kuku Samo sporočam, da se mi že cartamo doma!!! 14.1. mi je zaradi trebušne gripe verjetno odtekla voda in čez par ur smo dobili Alexa - 3550g, 52 cm!!!! Danes pa smo ravno prišli iz porodnišnice... Ninchi - to pa je presenečenje . Iskrene čestitke!!! Veliko, veliko cartanja (in prespanih noči)!!!
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 21:10:37
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986 A ima še katera povečan apetit zdaj proti koncu nosečnosti? Jaz ne vem, ampak skos nekaj meljem, sploh se ne morem do sitega najesti, hehe, pa pravijo da naj bi potem manj jedel ker plod pritiska na želodec.. jaz pa res skos lačna.pa pravim mojemu, da mi to vse mišek poje Jaz . Sej bi kej več napisala, pa z eno roko ne gre dost hitr - namreč glih malcam .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 21:11:03
|
|
|
|
aktak
|
Ninchi in Čukica čestitke za vajina fantka!!!! Uživajte!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 21:12:00
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: valek Aha....sm opazila da na prejšnjem seznamu so, tu na zadnjem pa so že prestavljene med mamice-.. torej bolj kot ne se prehiteva nekje za 2 tedna večina rojstev z enim otrokom... Jim vsem zraven piše tut PDP, de ne boš starih seznamov iskala . Entram - mal zarad četrtga dela, mal zarad malce .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 21:14:35
|
|
|
|
Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap kiara24 - men so omenjeni obiski zakon . načeloma sem mnenja, da bi mogli k mamicam pridt samo partnerji in otroci. ker je neznosno, če se jih nabaše 20 v sobo 20 kvadratov... Ja, sej za druge je men tut vseeno - ampak (vsaj v KR P) tut otrok ne sme k mami .
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 17.1.2011 21:23:17
|
|
|
|
aktak
|
Foxy Lady držim pesti zate! MoSoNi kaj ne bi šla ti komu pokazat te tvoje noge?! Kar pa se obiskov tiče tudi jaz upam, da bodo čim dalj omejeni ker mislim, da se mi ne bo dalo z nobenim ukvarjat. Jaz sem celo moji tašči rekla, da bom napisala izjavo, da razen mojega ne sprejemam obiskov (mislim, da se to da) in si lahko samo predstavljate, da me je gledala kot ris
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?