|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
17.1.2011 19:40:17   
Anonimen
Mene pa to prvič in me to tko not prav, zato mi je malo čudno. Sicer je moj se zelooo umiril, damo še 2x na dan ga čutim pa kakih 5 brcik na rudno. Me kar malo skrbi, pa pogrešam brcike.

(odgovor članu prvičmami)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
17.1.2011 19:46:00   
petrap
špikanje - mene tudi že par dni špika. ko me bo začelo na redne časovne intervale, bom šibala proti P. sem pa zdaj vreme poslušala in sem prepričana, da bomo šli konec tedna, ker bo sneg user posted image . je tud prvič mož mogu it najprej dvorišče skidat, da sva lahko štartala user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 477
17.1.2011 20:03:06   
šebela
Hoj, hoj!
Vidim, da se je začelo zares! user posted image user posted image user posted image ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Me je kr strah ratalo, zdaj moram pa res pohitet z pripravami, da nebo moj rabu likat....
Čvekate pa tako divje, da sploh ne sledim več, ne vem kako vam rata vse uštimat zraven.
Veliko sreče vsem s pregledi in vsem, ki mislite kmalu štartat zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 478
17.1.2011 20:34:44   
tamy82
foxylady držimo pesti zate potem v sredo, ko bo šlo zares! user posted image Sej ta dva dneva bosta hitro minila user posted image

suzy29 ja je boljši zdej seznam, veliko bolj pregleden! user posted image

Srečno vsem, upam, da ste vse ok! user posted image

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 479
17.1.2011 20:38:04   
meta21
Zdaj mam pa že tolk odgovorov, da moram mal poentrat. Prihaja Meeeetaaaa ....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Za malo sem oprala plišastega zajčka in skorajda vse cotike. Likala bom pa kdaj drugič. kako ve obešate, da se ne pozna nič od kljukic? ne vem al naj oblačilo zaviham čez "štangico" in dam kljukico čez, al ne? V vsakem primeru se fuul pozna. Kakšen nasvet za obešanje, da bo čim manj likanja.

Jaz večinoma sušim kar na stojalu in kljukic sploh ne uporabljam. Če pa obesim zunaj pa gornje dele obesim po liniji, ki gre pod pazduho (nekako na polovici majce) in tam tudi pripnem-da je kljukica pod pazduho, če me razumeš. Likam skoraj nič.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 480
17.1.2011 20:38:06   
hayabusa
tincha21
dobrodošla user posted image user posted image
Povej vse podatke, te bomo dale na seznam. Če si začela 38.teden maš menda PDP takrat kot jaz-6.2.? Nič srkbet, res ni noben še notri ostal. Jih bomo že ven spravle. user posted image

Že res, ampak not so prišli laže kot bodo šli venuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana
Punce, a imate že vse posteljice uštimane? Posteljnina, obroba gor? Ne vem, ali naj se lotim tega, ali naj še malo počakam.

Nič! Prvičp smo za tamalo imeli, zda pa še nimamo nič ker bo doenček v košku in bi tamala veretno že plazla po nem. To bo Ati rihtal ko bova midva v P.Pa še zarad prostora nam paše ker bo takrat malo tesno pri postelji.

A ni tak, da naj otročka ne bi pokrival z nobeno odejo? Se pravi pride v poštev samo spalna vreča ali kaj podobnega? 

Mi smo in bomo imeli odejico, meni vreča ni všeč

Ninchi in cukica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM in vam še naprej želim veliko cartanja!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29
A mi lahka katera ve kaj povedat o Ultivi  Zanima me okrog doziranja, plačjivosti, ali je potrebno iti predhodno na posvet in predavanje kot pri EA,...?

Kar se plačila tiče se ne spomnim če je treba ker je nisem uporabla. Sem morala prej na posvet in podpisat nek formular. Doziranje pa poišči kje na netu mislim da moraš bit odprta 4 cm in imet popadke na določen intrval, prej ti ne dajo kar je meni bilo mimo ker me je prej bolj bolelo in bi rabla bolj na začetku kot pa proti koncu ultivo.

Mene tudi špika vsak dan, ampak večino mi glavo čist nekam dol potiska in je kot bi me kdo z ilo al pa nožem nekam pikal, to se mi je že prvič dogajalo pa nič posledic. Mam pa tudi jaz otroka čist nekje pri kolenih. Čutim ga okrog medeničnih kosti in mam občutek da bo zdaj glih kaj ven pogledalo, ampak mislim da ne bouser posted image
Jaz sem dans spet čist hin. Noge mam kot klobase, še od včeraj sem otečena in komaj hodim. Hči je danes bruhala, sma hodle na ORL in k pediatru (ma virozo), cel dan je spet "visela" na meni in sem čist brez energije. Mislim da bom jaz tudi šla spat in spet ponavljam da upam da se čim prej znebim tega trebuha ker ga še komaj okol nosim, križ mi bo ven vrglo in z otrokom se skorajda ne morem več igrat!. Sem rekla da po novem letu začnem sneg metat, da bom šla prej rodit, morda pa bo ta teden res sneg user posted image

Lepo bodite,lahko noč

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 481
17.1.2011 20:38:12   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Jaz tudi čakam, da pride moj nazaj domov, ker ma neki pregled danes ... sva se prej poslovila v bolj "čudnem" vzdušju ... mah ja, user posted image hormoni pač ...

user posted image  Včasih že prespana noč prinese čisto drugo razpoloženje. Upam, da čim prej porihtata!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 482
17.1.2011 20:38:24   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana
Punce, a imate že vse posteljice uštimane? Posteljnina, obroba gor? Ne vem, ali naj se lotim tega, ali naj še malo počakam. user posted image

Jaz sem glih včeraj-si nisem mogla več pomagat.
In zdaj tak zaljubljeno gledam tisti kovtrček in baldahin in obrobe in si predstavljam, kako bom z lahkoto spala in se obračala v postelji, ko bom v to prekrasno posteljo položila moj trebušček-no vsaj glavni deluser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 483
17.1.2011 20:38:34   
meta21

A ni tak, da naj otročka ne bi pokrival z nobeno odejo? Se pravi pride v poštev samo spalna vreča ali kaj podobnega? 

Zakaj pa ne? Jaz sem ga, dokler se ni vrtel in brcal (torej kak mesecuser posted image ) pokrivala s kovtrom pol je bil pa vedno v vreči in je še danes, ko je star že 28 mesecev. Je precej lažje kot hodit ga nonstop pokrivat. Je pa vreča ponavadi debeline kovtr, tako da jaz nisem nikoli še dodatno pokrivala edino po rokah mu dam malo več, ker jih ima ven. Za poleti mi je pa kolegica kar iz rjuhe sešila vrečo k naš otrok nenormalno švica in je bil samo v bodiju ali celo samo v plenici in tanki vreči.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 484
17.1.2011 20:38:48   
meta21
user posted image Čestitke Čukica in seveda Čukec tudiuser posted image ! Uživajte!user posted image

Ninchi, kdaj je pa tebi ratalo?user posted image  Ja čestitke tudi vam! user posted image

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 485
17.1.2011 20:38:58   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Ninchi9 in Cukica , čestitke za vajine fantke!!user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa nevem al sm jaz slepa al jiju res ni na seznamu....sm htela videti koliko prej so rodile....sam jih nikjer ne vidim....user posted image user posted image user posted image

Ker sta že v spodnjem delu seznama, kjer imaš tudi rok zapisanuser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 486
17.1.2011 20:39:08   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

A ima še katera povečan apetit zdaj proti koncu nosečnosti? Jaz ne vem, ampak skos nekaj meljem, sploh se ne morem do sitega najesti, hehe, pa pravijo da naj bi potem manj jedel ker plod pritiska na želodec.. user posted image  jaz pa res skos lačna.pa pravim mojemu, da mi to vse mišek pojeuser posted image user posted image

A ti si pa še kar tukaj al kaj?user posted image  Verjetno se ti je trebuh spustil in ima želodček več placa!

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 487
17.1.2011 20:39:56   
meta21
Hoyabusa!user posted image  Si mi monopol podrlauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 488
17.1.2011 20:49:46   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Glede obiskov v P se pa strinjam, tud js bi bla najbolj vesela če jih pustijo omejene še vsaj dokler js ne rodim. Se mi zdi da takrat rabiš ob seb partnerja pa tiste, ki že mate otroke verjamem da jih želite videt, ostali pa naj kr počakajo da se stanje mal umiri. Pa še nobene zamere ne bo, če jim bo osebje povedalo da so omejeniuser posted image

Saj vem, kaj si hotela napisat ampak user posted image  v meni ne da miru in si je tole čisto po svoje razložil.user posted image

Drugače pa obiski (mislim proces in ne ljudiuser posted image ) bodo zagotovo omejeni do konca zime.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 489
17.1.2011 20:50:03   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

Poleg vsega sem pa danes še padla po stopnicah...user posted image hvala bogu sem se uspela nekak ujet z rokami, tk da sem padla na rit, ampak se mi je noga zvrnila in zdej sploh ne stopim več na njo... otekla kot da mam steber namest gležnja in boli ko user posted image . Mah, upam da bo po počivanju kej bolš, če ne bom res prisiljena it mal pogledat mojo zdravnico... nisem bla pri njej že celo večnost. A mi lahk zdej sploh slikajo nogo?

user posted image  Uopam, da se ti porihta! Kakšne obkladke si daj gor

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 490
17.1.2011 20:50:47   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

A mi lahko poveste kaj bi to lahko bilo? V maternici (spodnjem delu) me špika prav tko v intervalu.

Popadki? Kolcanje?user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 491
17.1.2011 20:53:00   
meta21
Če bi vse tolk pametvale kot jaz bi imele že 12. deluser posted image user posted image user posted image . Grem zdaj prvorojenca iz bane potegnit, da se mi ne bo čist razmočuuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 492
17.1.2011 20:59:38   
prvičmami
Meta - sem takoj ko sem entrala še enkrat prebrala in se že sama nasmejala ob mojem skrbno sestavljenem stavkuuser posted image user posted image user posted image
Pa sem mislila sj bote že vedle kaj hočem, pa si se že vpiknala smotkauser posted image Mišljen je bil proces ja, ne ljudje, čeprav bi za kerga mogoč tud veljalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 493
17.1.2011 21:07:14   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: d´ori

Punce moje sem ravnokar izvedela (po vezah) da je naša Cukica že rodila user posted image user posted image

Po nepraverjenih podatkih naj bi rodila okrog 14.00. seveda Nejčka, ki naj bi bil velik 53 cm in težak 3600 g.

Uf kako sem vesela, da se je že rešila. Torej moja draga Cukica iskrene čestike za Nejčka. Seveda želim vsem trem mnogo cartanja in čimveč prespanih noči!

user posted image   Čukica iskrene čestitke!!! Hitro okrevanje in veliko cartanja vam želim!!!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 494
17.1.2011 21:07:22   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Kuku

Samo sporočam, da se mi že cartamo doma!!! 14.1. mi je zaradi trebušne gripe verjetno odtekla voda in čez par ur smo dobili Alexa - 3550g, 52 cm!!!! user posted image user posted image user posted image Danes pa smo ravno prišli iz porodnišnice...

Ninchi - to pa je presenečenje user posted image . Iskrene čestitke!!! Veliko, veliko cartanja (in prespanih noči)!!!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 495
17.1.2011 21:10:37   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986
A ima še katera povečan apetit zdaj proti koncu nosečnosti? Jaz ne vem, ampak skos nekaj meljem, sploh se ne morem do sitega najesti, hehe, pa pravijo da naj bi potem manj jedel ker plod pritiska na želodec.. user posted image  jaz pa res skos lačna.pa pravim mojemu, da mi to vse mišek pojeuser posted image user posted image

Jaz user posted image . Sej bi kej več napisala, pa z eno roko ne gre dost hitr - namreč glih malcam user posted image .

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 496
17.1.2011 21:11:03   
aktak
Ninchi in Čukica čestitke za vajina fantka!!!! Uživajte!!! user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 497
17.1.2011 21:12:00   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: valek
Aha....sm opazila da na prejšnjem seznamu so, tu na zadnjem pa so že prestavljene med mamice-..user posted image user posted image

torej bolj kot ne se prehiteva nekje za 2 tedna večina rojstev z enim otrokom...

Jim vsem zraven piše tut PDP, de ne boš starih seznamov iskala user posted image .
Entram - mal zarad četrtga dela, mal zarad malce user posted image .

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 498
17.1.2011 21:14:35   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: petrap
kiara24 - men so omenjeni obiski zakon user posted image . načeloma sem mnenja, da bi mogli k mamicam pridt samo partnerji in otroci. ker je neznosno, če se jih nabaše 20 v sobo 20 kvadratov...

Ja, sej za druge je men tut vseeno - ampak (vsaj v KR P) tut otrok ne sme k mami user posted image .

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 499
17.1.2011 21:23:17   
aktak
Foxy Lady držim pesti zate!
MoSoNi kaj ne bi šla ti komu pokazat te tvoje noge?!

Kar pa se obiskov tiče tudi jaz upam, da bodo čim dalj omejeni ker mislim, da se mi ne bo dalo z nobenim ukvarjat. Jaz sem celo moji tašči rekla, da bom napisala izjavo, da razen mojega ne sprejemam obiskov (mislim, da se to da) in si lahko samo predstavljate, da me je gledala kot risuser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?