Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Kar se pa tiče uveljavljanja partnerice pa nisem povsem prepričana - tu bi se pa morda res celo znalo zakomplicirati, ker kako boš dokazoval, da jo preživljaš, če pa uradno sploh ne živita skupaj. Zaradi tega bi morda bilo dobro, da pri njej prijaviš vsaj začasno prebivališče - ker v tem primeru ti ni treba spreminjati osebnih dokumentov in nič, če imaš tam samo začasno prebivališče, stalno pa ostane nespremenjeno. Jah, no, zdaj pa se odločite kaj pa kako... pol leta nazaj sem jaz isto spraševala, pa sem dobila sledeče odgovore. No, saj, bom poročala, kaj bo ratalo, če bo ratalo. No - na tisti temi jaz nisem odgovarjala, na tej pa sem tudi napisala, da glede tega dela odgovora (glede uveljavljanja partnerice) nisem povsem prepričana - da bi se morda lahko zakompliciralo, ampak to so bila samo moja ugibanja. Ko berem tiste odgovore tam, pa bi povsem verjela, da imajo punce prav - da se da zadevo rešit tudi s kako izjavo, da sta partnerja. Oprosti, Zmajaz, če je izpadlo, kot da je letelo nate, sem na hitro napisala komentar, ker se mi je mudilo pa je mal blesavo izpadlo. Ja, saj meni je tudi bilo malo čudno, da se da tako na izi prit skozi, ker se po navadi pri nas komplicira kjer se le da (po moje je veliko odvisno od referenta, ki zadevo obravnava, koliko se mu da preverjat in komplicirat), ampak če izkušnje drugih pravijo, da se da... no, bomo poskusili, pa bom videla, če bo šlo skozi.