|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
16.1.2011 11:50:48   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

KlaraMay js sm se registrirala. Zgleda pa ful simpatičen ta forum, ful lep!user posted image user posted image user posted image

tudi jaz..user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
16.1.2011 11:59:01   
Tincy90
Js sm drgač ful na nuli kar se tiče spletnih strani in forumov v angleščini, tko da če bom potrebovala pomoč mi prosm pomagite.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
16.1.2011 12:03:19   
KlaraMay
Uh ne bo v angleščini. V slovenščini bo samo, da jezik najdem in ga notri uvozimo. Vse, ki ste registrirane lahko brez gesla dostopate do kotička.

Amm še malo brcam tole naprej: http://doodle.com/fznyihqazk59qph6 user posted image user posted image user posted image

Jst bom jutr prej šla iz službe ali pa mogoče sploh ne bom šla (dopust vzela), pa se bom ob 16h pridružila wessni in Erči79. user posted image Morm v Leklerk po ene 60_x_60 povštre, za novo postelnino .... mislim, kakšne so to dimenzije povštrov, mi tud ni jasn??? user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 16.1.2011 12:04:44 >

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
16.1.2011 14:14:26   
KlaraMay
www.bucibuci.com user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
16.1.2011 16:09:37   
VevercaV
Punce, jaz predlagam, da zapremo forum, (Mojca), ki smo ga imele zadnji teden, je ta Klaramayin tako luskan in se mi zdi, da ga bomo z veseljem uporabljale tudi potem, ko rodimo pa se kasneje, ko se bomo rabile kej pogovarjat o vsem zivem :........ Carica klaramay :)

Torej:
Če ste za, torej zapremo forum iz zadnjega tedna in tako preprecimo vso zmedo.

tiste, ki zelijo se logirajo na ta novega (klarinmayev), pa smo.. Dolgorocno gledano, se mi zdi to najboljsa opcija, ceprav deluje zmedeno, saj ta moment clovek ne ve, kje naj bere :)

Edino zdej si me zmedla, a je zdaj sam domena spremenjenja oz ime v domeni, ali kako.. no kakorkoli, se cez teden spet pogovarjamo.

Lep popldne in vecer, jaz shibam spet :)

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
16.1.2011 16:30:42   
KlaraMay
Živjo

Na hitro odgovarjam, ker šibava z mojim po MaxiCosi lupinico (če jo dobiva), ker baje hkrati prihaja tudi nekdo iz Koroške po njo, ampak on se ni dokončno zmenil, pa nama je prodajalka rekla, da naj hitro prideva, če misliva. Držte pesti, da jo dobiva, res je lepa. user posted image (pokažem, ko jo dobim, če jo dobim). user posted image

Domeno www.bucibuci.com smo danes zjutraj kupili .... Prvotno za začetek je bila pa ena najina domena "za test" http://forum.theangel.si

Mogoče kateri http://www.bucibuci.com še ne bo delala, ker je na internetu preko kakšnega drugega ponudnika. V roku 24ur se serverji posodobijo po vsem svetu in bi ga morali tudi na Nizozemskem jutri že videti.

Hvala!

p.s. na Forum se je registrirala ena gospodična za katero ne vem kdo je, pa ne bi rada prehitro dala dostop nekomu, ki ni taprava aprilčica2011.

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
16.1.2011 18:29:48   
ovčka11
Ojla, jaz sem se na nov forum uspešno registrirala, ko pa želim odpret temo, moram vnest forum password?
Karkoli vnesem, mi ne prime.... user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
16.1.2011 19:30:52   
fragola
klaramay user posted image user posted image user posted image user posted image ,
jaz predlagam, da bi se zdej na enem dubivale, k lih tri gledat je pa res malo preveč, kaj pravite?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
16.1.2011 19:31:42   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: VevercaV

Punce, jaz predlagam, da zapremo forum, (Mojca), ki smo ga imele zadnji teden, je ta Klaramayin tako luskan in se mi zdi, da ga bomo z veseljem uporabljale tudi potem, ko rodimo pa se kasneje, ko se bomo rabile kej pogovarjat o vsem zivem :........ Carica klaramay :)

Torej:
Če ste za, torej zapremo forum iz zadnjega tedna in tako preprecimo vso zmedo.

tiste, ki zelijo se logirajo na ta novega (klarinmayev), pa smo.. Dolgorocno gledano, se mi zdi to najboljsa opcija, ceprav deluje zmedeno, saj ta moment clovek ne ve, kje naj bere :)

Edino zdej si me zmedla, a je zdaj sam domena spremenjenja oz ime v domeni, ali kako.. no kakorkoli, se cez teden spet pogovarjamo.

Lep popldne in vecer, jaz shibam spet :)

jaz sem za, ker ta od klara may je res, lepppp!!!!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
16.1.2011 19:32:49   
rolkica
nov forum je krasen, samo se geslo rabimo:)
No vsaj meni vsakič napiše da morm eno geslo vpisat...

lep konec vikenda vsem aprilčicaaaaaaaam!se vidmo jutri:)user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
16.1.2011 19:43:01   
majčica1508
user posted image Bucibuci..........a lahko na zs geslo za zasebni forum

naša piška je pa tok prehlajena,mene pa grlo neki boli
evo se že dere,pridem nazaj

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
16.1.2011 19:58:32   
ovčka11
Pa še en predlog imam glede novega foruma - dajmo obdržat stara imena iz tega foruma....
KlaraMay - super so tole uštimala..... user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
16.1.2011 20:15:28   
Peli
Šele zdej sm opazla da ste že še en forum odprle, ma jest sm zdej že v unga padla, ne vem, jest se zdej ne mislm kr selt iz foruma na forum, tako da če opustim ta forum od Mojce, grem na novega, drugač pe ne, ker mi je potem že preveč na tolkih koncih vse sledit.
No, jutr bom drugačnega mnenja, ko mi bo dopoldan dolgčas user posted image .

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
16.1.2011 20:26:12   
Tincy90
Peli od kje ti ta kokoš?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
16.1.2011 20:35:55   
bušek33
jst sem se registrirala in prosim za geslo. če prav razumem, bomo potrebovale dvojno geslo, da se bomo lahko logirale?
zmente se, kje bomo, da bomo potem na enem čvekale, ker treh tudi jaz ne bi čekirala.
pa ful bi bilo fajn, da se vse logiramo s temi nicki iz rr, ker sicer ratuje zmeda
šibam, moram še zlikat vsj nekaj stvari za jutri. vikend bil lušten, nič posebnega, samo lušten, ker smo bili skupajuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
16.1.2011 20:37:46   
Peli

Sm pozabla prej komentirat - to je moja podoba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
16.1.2011 20:49:24   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Sm pozabla prej komentirat - to je moja podoba user posted image user posted image user posted image

Aha.user posted image user posted image se prav d te pol lahk kličm tud kokoška?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
16.1.2011 20:51:29   
Tincy90
Hm, js pa lahko na nov forum pridm brez posebnega gesla, sm sebe logiram in to je to. Zdj sm pa čist zgublena, nč več ne razumm.user posted image user posted image sm ko kura brez glave.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
16.1.2011 20:56:23   
KlaraMay
Živjo

V kolikor vas še nisem dodala v POSEBNO skupino "Aprilčice 2011" potrebujete geslo, ki ste ga nekatere (veliko že) prejelo v ZS tukaj na RR.
V kolikor ste že v tej naši posebni skupini, pa gesla sploh ne rabite user posted image .

Sej bo .... počasi ....

p.s. Lupinico sva dobila user posted image user posted image . Čist happy. Bom dodala slikce user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
16.1.2011 20:56:46   
Peli
Tincy - No poj sva že dve kure! Jest pa osvajam user posted image - oh ti, čarovnca!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image

Kaj poj zdej a na unmu forumu namo več, pa grem na novga se registrirat? Sej sm ga pokukala, je res lep user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
16.1.2011 20:58:16   
spela**
Hej!!
Tud jaz sem se registrirala na nov forum pa ne rabim nobenega gesla!Prijavim se in je to to!Zdaj pa več nevem če sem sploh na pravem forumu al ne?!user posted image user posted image
Men je vseeno kje čvekamo sam na treh koncih bo pa res težko!
Vesna jaz stavim na fanta!!user posted image Želim pa vam v vsakem primeru da vam dete jutri pokaže kaj skriva!
Bor že spi, je danes že drug dan zaspal brez dude!Sem prav ponosna nanj!user posted image
Jaz sem spet sama ker se je moj šal vozit z skuterjemuser posted image , kdo bi razumel te naše kao odrasle moške!user posted image
Jaz si grem pa zdaj oprat glavo pol pa spat!
Lep večeruser posted image

Bor
8.09.2009; 49,5cm , 2820g
8.10.2009; 53cm , 3515g
5.11.2009; 55,5cm , 4375g
10.12.2009; 59cm , 5130g
14.1.2010; 64cm , 5900g
4.3.2010; 67cm , 6.740g
23.9.2010 77cm , 9200g

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
16.1.2011 21:07:23   
KlaraMay
Gospodične, da NE boste pozabile: JUTRI ob 17h v Supernovi, 2 srečanje Ljubljanskih user posted image !!!!

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
16.1.2011 21:07:37   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: spela**

Hej!!
Tud jaz sem se registrirala na nov forum pa ne rabim nobenega gesla!Prijavim se in je to to!Zdaj pa več nevem če sem sploh na pravem forumu al ne?!user posted image user posted image
Men je vseeno kje čvekamo sam na treh koncih bo pa res težko! - men tud zdej ni več jasno, da se namo zdej čist porazgubile. Čakam pa skupno odločitev tukaj na RRji!
Vesna jaz stavim na fanta!!user posted image Želim pa vam v vsakem primeru da vam dete jutri pokaže kaj skriva!
Bor že spi, je danes že drug dan zaspal brez dude!Sem prav ponosna nanj!user posted image Super, se mi zdi da včasih take stvari lažje sprejmejo naši otroci, kot pa me.
Jaz sem spet sama ker se je moj šal vozit z skuterjemuser posted image , kdo bi razumel te naše kao odrasle moške!user posted image Ma starejši so, bolj na otročje jim gre!

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
16.1.2011 21:10:06   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

IZVIRNO SPOROČILO: spela**

Hej!!
Men je vseeno kje čvekamo sam na treh koncih bo pa res težko! - men tud zdej ni več jasno, da se namo zdej čist porazgubile. Čakam pa skupno odločitev tukaj na RRji!
Bor že spi, je danes že drug dan zaspal brez dude!Sem prav ponosna nanj!user posted image Super, se mi zdi da včasih take stvari lažje sprejmejo naši otroci, kot pa me.
Jaz sem spet sama ker se je moj šal vozit z skuterjemuser posted image , kdo bi razumel te naše kao odrasle moške!user posted image Ma starejši so, bolj na otročje jim gre!

Se strinjam s kokoškino zadnjo izjavo.user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
16.1.2011 21:10:53   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

Živjo

V kolikor vas še nisem dodala v POSEBNO skupino "Aprilčice 2011" potrebujete geslo, ki ste ga nekatere (veliko že) prejelo v ZS tukaj na RR.
V kolikor ste že v tej naši posebni skupini, pa gesla sploh ne rabite user posted image .

Sej bo .... počasi ....

p.s. Lupinico sva dobila user posted image user posted image . Čist happy. Bom dodala slikce user posted image

Oh super, pol sm že med posebnimi.user posted image pa super za lupinico!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......