![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 18:31:05
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oooooj, pa smo doma. Mali spi, stari spi, paaašeeeee . . . . Kje bi zaj naj pisalo osveži? Meni nikjer. meni tudi nikjer- tud F5 ne dela-imam druge nastavitve tipkovn ice očitno.... zato kliknem miškin des ni gumb-odpre se okence kjer izberem osveži oz. naloži ponovno obstaja puščica, tak nazaj zavita (običajno na levi strani brskalnika zgoraj), s katero osvežiš stran (torej, stisneš tisto puščico)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 18:36:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ly,tebi so pa full lasje zrastli,al se samo meni zdi Ja so malo daljši od najinega zadnjega videnja.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 18:41:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oooooj, pa smo doma. Mali spi, stari spi, paaašeeeee . . . . Kje bi zaj naj pisalo osveži? Meni nikjer. meni tudi nikjer- tud F5 ne dela-imam druge nastavitve tipkovn ice očitno.... zato kliknem miškin des ni gumb-odpre se okence kjer izberem osveži oz. naloži ponovno obstaja puščica, tak nazaj zavita (običajno na levi strani brskalnika zgoraj), s katero osvežiš stran (torej, stisneš tisto puščico) Zdaj pa vem kera je. Sem pa mogla kar malo možgane vklopit in oke na pecelj vrčt.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 18:53:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oooooj, pa smo doma. Mali spi, stari spi, paaašeeeee . . . . Kje bi zaj naj pisalo osveži? Meni nikjer. meni tudi nikjer- tud F5 ne dela-imam druge nastavitve tipkovn ice očitno.... zato kliknem miškin des ni gumb-odpre se okence kjer izberem osveži oz. naloži ponovno obstaja puščica, tak nazaj zavita (običajno na levi strani brskalnika zgoraj), s katero osvežiš stran (torej, stisneš tisto puščico) Zdaj pa vem kera je. Sem pa mogla kar malo možgane vklopit in oke na pecelj vrčt. Imam F5 - dela, pa puščico tudi našla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 19:47:39
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oooooj, pa smo doma. Mali spi, stari spi, paaašeeeee . . . . Kje bi zaj naj pisalo osveži? Meni nikjer. meni tudi nikjer- tud F5 ne dela-imam druge nastavitve tipkovn ice očitno.... zato kliknem miškin des ni gumb-odpre se okence kjer izberem osveži oz. naloži ponovno obstaja puščica, tak nazaj zavita (običajno na levi strani brskalnika zgoraj), s katero osvežiš stran (torej, stisneš tisto puščico) Zdaj pa vem kera je. Sem pa mogla kar malo možgane vklopit in oke na pecelj vrčt. Imam F5 - dela, pa puščico tudi našla. jaz pa ne... ne eno ne drugo (al pa chrome tega nima)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 19:49:06
|
|
|
|
elevitka
|
sem zdaj prešaltala na explorer... tam pa je ja... krneki no! ... sam je pa chrome hitrejši (hitreje odpira strani)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 19:51:36
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka-si dobila mail?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 19:52:36
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Otroke ravno skopala,zaj je še Lea šla.mater,bom mogla Maksa it postrižt,kake lase ima,pa česat se noče.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 19:52:44
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sem zdaj prešaltala na explorer... tam pa je ja... krneki no! ... sam je pa chrome hitrejši (hitreje odpira strani) crome ima tudi. Jaz ga uporabljam. Mogoče je malo manjša. Pod zavihkom levo glej... Pa moreš met no..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 19:55:13
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sem zdaj prešaltala na explorer... tam pa je ja... krneki no! ... sam je pa chrome hitrejši (hitreje odpira strani) crome ima tudi. Jaz ga uporabljam. Mogoče je malo manjša. Pod zavihkom levo glej... Pa moreš met no.. pisda sem čorava...poleg home itak posujem se z pepelom
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 19:56:00
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-si dobila mail? dobila hvala
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 19:56:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-si dobila mail? dobila hvala Ni kaj hvalit,samo da si dobila!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 19:57:04
|
|
|
|
elevitka
|
grem na brzino cote obesit pa vlogo za otroški izpolnit...upam da se mali ne zbudi (dans je ful siten)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 20:06:18
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 20:17:18
|
|
|
|
katy83
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 20:19:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 20:21:49
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 20:22:27
|
|
|
|
botrca
|
F5 pri meni dela, one puščice pa ne najdem oz. sploh ne vem o kateri se gre .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 20:23:01
|
|
|
|
botrca
|
Otrok končal z večerjo, zdaj pa kopanje pa spanje. Pridem nazaj, da mi ne boste pobegnile .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 20:24:46
|
|
|
|
matcar
|
Čer Ly,Katy in Botrca!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 20:26:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer Ly,Katy in Botrca!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 20:28:24
|
|
|
|
majakla
|
Čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 20:31:46
|
|
|
|
majakla
|
Matcar: Lahko še meni slike na mail, ker sem tak blesava, da fotoaparat s sabo vlačim, uporabim pa ne. ? Mail dala na zs.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 20:36:28
|
|
|
|
katy83
|
punce, nekaterim sem že včeraj sms poslala, pač tistim od katerih sem imela telefonsko, pa še tu 1x povem: Včeraj sem se imela super. Res je pasalo. Edino imam občutek, da sem samo jaz čvekala non stop, tak da me drugič malo utišajte. Hvala vsem za lep večer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 16.1.2011 20:37:17
|
|
|
|
majakla
|
Katy: Ja, samo kako. Tudi meni je bilo super. Priznam, da me je bilo malo "strah", ampak zdaj sploh ne vem zakaj. Torej, kdaj gremo spet?
< Sporočilo je popravil majakla -- 16.1.2011 20:39:35 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.